Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Himere, fii antena aici:
lyra
sunt moarta. tocmai m-am dat jos de pe bicicleta.31 de minute. nu e rau. ma simt atat de bine, parca plutesc si imi curge transpiratia pe tastatura grin.gif

Meniul de azi:
MD
paine prajita 3
unt 0.5
dulceata capsuni 1
Pranz
snitel pui-50gr 1.5
salata boeuf 2.5
paine 2
mar 0
Cina care va urma:
cereale-50gr 3.2
lapte-300 ml 3

Total:16.7
Monic
Ella, poate te vedem la dansez pt tine
bubbles
fetele cate puncte au semintele de dovleac?parca 5g - 1p (seminte in coaja)
eu am asa :
MD: paine 2p
sunca 1p
Pranz:paine 2p
sunca 1.5p
1 fel br feliata 1.3p
sratele 4p
Cina: piept pui gratar 240 g 4.8p
total:16.6 p
irinush
Helo din nou!
mai ce active sunteti, toate va apucati de sport, ca sa imi fie mie si mai rusine ca eu nu fac ... dar pe bune ca dupa ce culc copilu seara nu imi mai arde ...
Himere, imi plac mult retetele tale, o sa ma inspir si eu din ele in zilele urmatoare, ca azi am gatit deja ... referitor la ce intrebai tu: eu cand ies cu david cu caruciorul il car cu totul desi imi este ff greu, fi-miu avand vreo 15kg, noroc ca am de coborat doar vreo 7 trepte, dar si alea imi ajung ... cat despre plimbarea propriu zisa david ori merge in carucior, ori pe jos, iar pana sa mearga pe jos singur mergea numai in carucior, eu in brate nu il car si nu l-am arat niciodata pt ca nu ma tine spatele, el e si greu si eu am si probleme destul de mari cu spatele ...

va ziceam ca am facut o budinca de paine, este ff buna, insa un pic cam scumpa la puncte, cel putin asa mi-a iesit mie, pt ca am facut-o cu painea facuta de mine, care are in compozitie lapte si ou si am mai adaugat lapte cu 3.5% grasime la copt, pt ca e pt David, dar ... e ff buna la gust....
Ella79
Am chiar ca o tulesc la sala. cheer.gif Ma intorc pe la 9. Paaaaaaaa
still_me
buna fetele ,
am 10 ore de sedinta la activ .. sunt cheo si nu alta ... vad ca dana inca il mai tine pe b in burtik .. stiam de la miha .... biggrin.gif ... si eu vreau sa ma reapuc de sport .... dar am niste probleme cu machineta , si nu ma pot intoarce tranpirata acasa , ca mi-e frica ca racesc la tacalie ... so .. we asta , sper sa ma pot reapuca ...
va pup fetele , caci vreau sa plec acasa ....

soranutza
Am aparut si eu, nu mi-a mers iarasi forumul toata ziua sad.gif
himere2005
eu stau la etajul 3 sad.gif sunt foarte multe trepte si nu vreau sa fac vreo prostie..ar trebui sa car cred vreo 16 kg atatea trepte si nu vreau...nici nu cred ca e sanatos, pe langa faptul ca e periculos....ma ales de la parter la 1 cred ca sunt vreo 20 de trepte de urcat wacko.gif
miha, merci...e bine asa...mura in gura...nu mai am nici o scuza )).gif am zis ca daca fac 20 de minute de aerobic pe zi tot e mai bine decat 0....eu dansez prin casa, dar nu asa solicitant ...la mine e problema cu mama care ea nu vrea sa stea prea mult si nu vine noaptea pe la mine, asa ca pina se mai lungeste ziua mai astept si dupa poate reusesc sa fac fitness, ca asta nu e asa solicitant si cred ca m-ar tine puterea sa fac 1 ora, mai ales daca as reusi sa dorm cat doarme bia
michelle
Spor la sala, Ella!
Spor la exercitii, Himere!

Geo, hai, te asteptam la numarat! cheer.gif
emu, ma bucur ca te vad
irinush
vin cu inca o intrebare: cu cat sa punctez supa de vita? e vorba practic doar de apa ramasa dupa ce a fiert carnea ...
still_me
miha .. punctez de 1 sapt ... si se si vad rez pe cantar... dar am fost cu rusii si nu am fost sigura ..dar miercuri ies la raport ...
de data asta chiar plec
irinush
CITAT(still_me @ 15-01-2007, 08:50 PM) *

miha .. punctez de 1 sapt ... si se si vad rez pe cantar... dar am fost cu rusii si nu am fost sigura ..dar miercuri ies la raport ...
de data asta chiar plec

o seara buna Geo!
michelle
irinush, ciorba/supa nu are multe puncte. Se puncteaza fideaua/cartofii/carnea/grasimea/smantana.
Dar raportata la intreaga cratita, are intre 0 si 5 puncte aprox
Te-am lamurit, nu? )).gif
irinush
CITAT(michelle @ 15-01-2007, 08:53 PM) *

irinush, ciorba/supa nu are multe puncte. Se puncteaza fideaua/cartofii/carnea/grasimea/smantana.
Dar raportata la intreaga cratita, are intre 0 si 5 puncte aprox

asta e doar zeama chioara, am folosit-o pt prepararea altei mancari ... deci nu mai contine absolut nimic, dar putin grasa tot e, pt ca a fiert pulpa de vita ... eu am pus 300ml la 5p, dar cred ca e cam mult, o sa las doar 2p; merci!
michelle
Irinush, pai atunci pune 0.5, maxim 1
himere2005
e suficient 2 p, eu asa zic sa punctezi, ca in rest nu mananaci nimic...insa eu cred ca e sanatos sa mananci o masa calda...bine...eu nu sunt fan supe dar vreau sa ma schimb pentru bia macar
irinush
CITAT(michelle @ 15-01-2007, 08:58 PM) *

Irinush, pai atunci pune 0.5, maxim 1

imi convine si mai mult, imi iese mancarea pe care am facut-o la 1p per lingura )).gif
himere2005
de fapt cred ca 1 e suficient ca parca carnea de vita nu prea lasa grasime smile.gif
irinush
ok,merci fetelor
Himere, mie imi plac supele si ciorbele, doar ca nu le prepar, ca nu imi place, aici ma ajuta mama ...

bubbles
hihi..ma apuc de cautat rochii de mireasa biggrin.gif numai cand ma gandesc ca peste 7 luni ma marit imi vine sa plang smile.gif
himere2005
bubbles, dar tu te casatoresti din obligatie? rolleyes.gif de ce nu te bucuri? o sa fie frumos...eu mi-am dorit nunta si nu am avut
michelle
Andreea, vezi ca am deschis un subiect despre nunti
Spor la cautat rochia mult visata naughty.gif
irinush
va doresc o seara buna!
michelle
CITAT(irinush @ 15-01-2007, 07:24 PM) *

va doresc o seara buna!

O seara buna, irinush pupic.gif
bubbles
cum sa ma casatoresc din obligatie..doamne fereste smile.gif
ma marit ca asa am hotarat amandoi ca trebuie...sa devenim si noi o familie...
petrecerea care va fi .. va fi camgalagioasa ca la ai lui la tara le vin toti oamenii la acre ei au fost la nunta...si va fi fff multa lume si cum mie nu imi place ingramadeala si imbulzeala doh.gif ehh dar trece si asta ca e doar o noapte...
miha eu cam am o idee ce rokie sa imi fac dar mai astept ca mai am timp wink1.gif

dana ce factei?bebe nu da semne ca ar vrea sa vina? pupic.gif
himere2005
va mai pun o reteta aici si la retete, f usor de facut
Azi o salatä de ciuperci pe cat de simplu de fäcut, pe atât de bunä: ciupercile täiate bucätele le-am innäbusit in suc propriu Wink si putinä sare. Cand s-a evaporat lichidul am dat la o parte de pe foc si am adäugat un gräunte pisat de usturoi si putin piper apoi am läsat sä se räceascä. Am tocat intre timp ardei gras rosu, mäsline si pätrunjel, iar cand s-au räcit ciupercile le-am amestecat pe toate impreunä cu cateva linguri de crème fraiche
asta in mare, nu trebuie sa puneti chiar totul
himere2005
o "salata" care am mancat-o acum
- cartofi in coaja fierti- eu am pus 3 mici de tot la 1p
- 1 lingura branza diet-0.5p
- 1 lingura smantana -0.5p
- o bucatica de gogosar
mustar
.....
total 1.5p...a fost atat de bun incat am lins farfuria cu o bucatica mica de paine blushing.gif )).gif
daconst
Uff,ca acum am terminat de citit tot.Nu mi-a mers azi forumul si nu stiu de ce. sad.gif
Am plecat la o plimbare de vreo 3km si cind m-am intors nu a mai mers forumul.Acum m-am intors de la dr si am recuperat tot.
Vesti nu am decit ce stiam,ca pot naste in orice moment sau nu. grin.gif
Miercuri dimineata la prima ora plec cu bagajelul la spital si va avea loc marea intalnire.Maine fac cumparaturi,compoturi si mancare ca nu se stie cit poate dura travaliul.Radeam cu sotul ca plecam cu rucsacul in spate ca in excursie.O sa am si laptopul cu noi,poate am si net,inca nu stiu sigur.Oricum il luam pentru filme sa nu ne plictisim. )).gif
Am uitat sa va spun ca sala de travaliu e un dormitor matrimonial.
Sotul are liber...deci sper sa nu fie prea rau si sa dureze prea mult.
Acum sunt mult mai bine cu moralul si m-am linistit ca stiu ca bb vine sigur.Nu va mai tin in suspans. wink1.gif
himere2005
cum dormitor? nu au mese speciale, sala de nasteri? wacko.gif

pui la cuptor
Se ia pieptul de pui, se bate, se unge cu sos de rosii se pun frunze de busuioc si se ruleaza. Se pun intr-o tava cu putina apa si ulei si de dau la cuptor 30 de minute.
Monic
Dana, asta mi-a scris Nessie

Da, sunt probleme, dar nu neaparat de la noi..
Forumul merge ok, problemele sunt la INES (un provider de internet) si toate celelate companii care trec prin el, nu pot accesa forumul. Am vorbit la compania de hosting si au zis ca in cursul zilei de astazi o sa se rezolve problema. Sunt mai multe fete care nu pot intra din cauza asta... Daca intri din alta parte, o sa vezi ca merge (numai daca nu ai ghinionul sa nimeresti un provider care se foloseste tot de INES).
daconst
CITAT(himere2005 @ 15-01-2007, 09:54 PM) *

cum dormitor? nu au mese speciale, sala de nasteri? wacko.gif

Mey,sala de travaliu e una si de nasteri e alta. )).gif
Ca travaliul poate dura si 20 de ore si nu tin sala ocupata cu tine.Mai ales ca aici stai cu sotul sau o persoana apropiata care vrei tu sa te insoteasca. grin.gif

Monic,nu stiam azi de ce doar eu nu pot intra ca in rest nimeni nu avea probleme.Bine ca s-a rezolvat. cheer.gif
bubbles
dana bine ca esti bine pupic.gif sa incerci sa ne nanunti cand vine momentulll apropo de travaliu...vara babuinului .. i s`a rupt apa la 10 dimineata si a nsacut la 1 noaptea smile.gif
Pisik
Va pup! Am papat si eu, am ajutat babuinul sa isi faca Cv-ul pe un site de job-uri si acum as vrea sa biciclesc un pic dar ma cam simt nasol, ma doare capul, nu stiu, sa vedem.

Meniul de azi (m-a razbit si pe mine foamea seara, ca pe Ella)
paine - 2,0
branza delicia 50gr - 1,0
sunca 2 felii - 1,0
pui 100 gr - 2,0
ulei masline 1 lingurita - 1,5
5 masline verzi - 0,5
iaurt jogobella light - 2,0
1/2 pahar suc portocale - 0,5
paine 40 gr - 2,0
fulgi grau fara zahar 50gr - 3,0
iaurt 0,1% 2 - 1,0

Total 16,5 economie 3,5 cheer.gif
Deea
pupic.gif fetele!

am reusit sa citesc si eu tot, vad ca va tineti de treaba... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Dana...ce-a fost greu a trecut...asa sa gandesti da??? Banuiesc ca ti-au spus ca cursurile la care ai fost dar mai zic si eu....in timpul contractiilor sa respiri si sa incerci sa nu stai pe spate, stai pe minge sau plimba-te; pozitia culcat nu e deloc cea mai buna.

Himere salile de travaliu nu sunt aceleasi cu salile de nasteri. La tine n-a fost tot asa/?

azi am avut musafiri si dupa-amiaza am tras o tura de cumparaturi in familie (eu, Dan, Alexia); iar ne-am facut de miru' lumii cu Alexia care radea si chiuia in carucior se uita lumea la ea ca la urs lol.gif . acu rade inte-un fel..de nu pot sa-l explic...parca e un magarus lol.gif ..e tare incantata de sunetele pe care le scotae asa ca le repeta de n ori.
Mi-am cumparat cadourile pt. ziua mea....ca nu mai aveam rabdare biggrin.gif

Blender

cantar bucatarie

si un cantar de baie din ala care masoara n chestii.

Am fost super incantata de ce mi-am luat pana am ajuns acasa cand m-au apucat crizele ca n-am luat blender modelul care are si tel de batut ouale spuma.... acum Dan face misto de mine, din 2 in doua minute zice "Vai...trebuie neaparat sa luam alt blender....o mare tragdeie ca nu avem tel sa facem spume" ...si tot soiul de din astea tease.gif tease.gif tease.gif
emu
bine v-am regasit... ce nasol a fost sa nu ma pot conecta zilele trecute!!!

pisik, vezi ca am mai adaugat la lista de puncte pt mancaruri asiatice, pote te ajuta pe viitor in estimarea punctelor wink1.gif
Dany, am notat iar aproximarea punctelor, sper sa nu ma incurc ca ultima data cand am incercat sa ma tin de ele exact lol.gif
Bafta in sesiune Eu.
Felicitari bubbles, sa fie intr-un ceas bun!

ina, deja ma simt mai bine, nu prea am eu drag de doctori, mai ales ca aici o sa-mi verifice milimetru cu milimetru tot si teste peste teste, chiar daca nu e nimic important, ca sa fie ei siguri ca si-au facut datoria cum trebuie. smile.gif

Am mai modificat si eu la ticker, desi trebuia sa astept sa ma cantaresc miercuri, nu am mai avut rabdare )).gif
daconst
Mersi,Deea. pupic.gif
Am auzit ca cea mai buna pozitie e in patru labe...adica doare mai putin. )).gif
Super cadouri ai primit...sa le folosesti sanatoasa.
Ma gindeam acum ca eu nu am blender.Tu la ce-l folosesti?Cred ca la papica lui bb te ajuta mult,nu?
Sa nu razi de mine,dar nu stiu la ce sa-l folosesc. blushing.gif

Emu te intrebam de sistemul sanitar din State,dar cred ca n-ai citit.Cum e?Cit te-ar costa o nastere?
emu
CITAT(daconst @ 11-01-2007, 02:09 AM) *
Emu,multumesc mult. pupic.gif
Chiar vroiam sa te intreb cum e sistemul sanitar la voi?Ca am auzit ca platiti cam mult la nastere...peste 2000$,e adevarat?
Povestea o tipa la mamici ca dupa nastere a si plecat acasa ca era prea scump sa mai ramana.Sau depinde de statul in care esti?

Dana asa este, costa, dar asigurarea plateste mare parte din costurile de spitalizare si "manopera" )).gif
- de exp, cumnata mea a nascut prin cezariana (precizez ca abia se cunoaste) si a spus ca o ajunge cam in jur de $12,000.00, nu stiu ce tip de asigurare are ea, dar in general e acoperire 80 cu 20, adica 80% acopera asigurarea si 20% le suporta ea (adica in jur de $2,400.00, in conditiile in care a stat singura in camera, cu TV, medicamentele necesare n-au lipsit, bandaje etc... schimburi... si poate plati in rate)
- alt plan de asigurare are fi unul de exp de $5,450.00 depozitat in cont pe an, plus plata lunara asigurare,
mai mica decat in cazul anterior al asigurarii, te duci nasti, platesti cei $5,450.00 (sau cat e pe an) si restul cheltuielilor medicale, acoperite de asigurare (nu numai cheltuielile cu nasterea), sunt platite 100% de asigurare pe tot restul anului.
- in cazul nasterii in apa costa in jur de $4,000.00, iar asigurarea nu acopera cheltuielile in cazul asta.
Costurile mari se datoreaza:
- costurilor cu asigurarea suportate de spital, in caz de proceduri de malpraxis,
- faptului ca nu se platesc taxe, ca salariat, ca sa subventioneze guvernul ce crede de cuviinta smile.gif ca in europa de exp.

Ca veni vorba de asta, ati intrebat care e motivul pt care mancarea in Ro e mai scumpa, raspunsul meu ar fi: subventiile, care chiar daca sunt, palesc in comparatie cu restul statelor din UE; subventii care pana la urma vin tot din banii contribuabililor;
- vezi taxele mari din tarile din vestul europei, pot sa dau exemplu Danemarca (desi se stie ca tarile scandinave au cele mai mari taxe), impozitele si alte taxe pe venit ajung la un total in jur de 60% (numai tva-ul acolo e de 25%).
- Romania importa pui si oua din grecia, pt ca-i mai ieftina productia la ei, nu din motive de munca eficienta, ci datorita subventiei de la UE (40% din fonduri sunt cheluieli cu agricultura in UE)
- Franta de exp are o regula, pt a pastra costurile mari la vin ii platesc pe fermieri sa verse surplusul de vin ramas la sf anului, cu tonele!! deh, astfel de regulatii protectioniste mai mult incurca decat sa ajute...
- 10% din legile scrise privind taxele, in lume, se refera la sistemul de taxare german )).gif (sunt 193 de tari in total in lume)
Parerea mea: cu cat mai multe taxe cu atat mai multi lucratori la guvern, cu cat mai multi lucratori la stat cu atat mai mult cresc taxele si tot asa, e un cerc vicios...
in america a fost propus, acum vreo 2 ani, sa se inlature orice taxa si impozit pe venit si sa se lase doar o taxa de consum (tva), doar mai mare decat de obicei (taxa care variaza in functie de stat, intre 5%-7%); nu s-a pus in practica inca, singurul dezavantaj ar fi fost ca multi contabili si avocati si-ar fi pierdut locul de munca din lipsa de clienti )).gif, avantajul fiind ca toti ar fi avut de castigat consumatorul si guvernul, guvernul mai mult, ca nu ar mai fi umblat dupa datornici cum o fac acum smile.gif

Ati intrebat, eu m-am bagat in vorba, sper ca nu v-am plictisit prea tare lol.gif
Deea
CITAT(daconst @ 15-01-2007, 10:47 PM) *

Mersi,Deea. pupic.gif
Am auzit ca cea mai buna pozitie e in patru labe...adica doare mai putin. )).gif
Super cadouri ai primit...sa le folosesti sanatoasa.
Ma gindeam acum ca eu nu am blender.Tu la ce-l folosesti?Cred ca la papica lui bb te ajuta mult,nu?
Sa nu razi de mine,dar nu stiu la ce sa-l folosesc. blushing.gif

Emu te intrebam de sistemul sanitar din State,dar cred ca n-ai citit.Cum e?Cit te-ar costa o nastere?

Pt. Alexia l-am luat mai mult, ca in general folosesc mixer ..clasic. E bun pt. ca ii pasez legumele super repede; o sa-l folosesc si la mancarurile noastre, normal.
Oricum..o sa folosesti blender peste cateva luni bune biggrin.gif , pana acum pt. un mar-2 cat manca ea foloseam razatoarea de sticla.
Monic
Deea, nu ti-l schimba?
Si eu am exact asa si-l folosesc in fiecare zi. Al meu are si tel pt facut spume )).gif dar eu zic ca telul special cu doua chestiute(care exista in comert si care e destul de ieftin) e mult mai bun decat telul asta unic. Asa ca nu fii trista.
La cantar si eu am un model identic tot cu sticla, doar ca e de la alta firma.
emu
CITAT(daconst @ 15-01-2007, 01:47 PM) *

lol.gif lol.gif o sa tin minte!! hahahahaha

am raspuns, am raspuns blum.gif doar ca incercam sa mai editez din raspunsul anterior ca nu vreau sa deviez de la subiect prea mult )).gif
Deea
CITAT(Monic @ 15-01-2007, 10:57 PM) *

Deea, nu ti-l schimba?
Si eu am exact asa si-l folosesc in fiecare zi. Al meu are si tel pt facut spume )).gif dar eu zic ca telul special cu doua chestiute(care exista in comert si care e destul de ieftin) e mult mai bun decat telul asta unic. Asa ca nu fii trista.
La cantar si eu am un model identic tot cu sticla, doar ca e de la alta firma.

nu aveau in magazinul ala model de facut spume biggrin.gif...il vazusem in alta parte si nu m-am mai intors ca nu mi se parea important....acasa m-am gandit ca sunt importante spumele biggrin.gif. Oricum am si mixer dar na'....te pui cu nebuna biggrin.gif...acum mi-a trecut, e foarte bun asta smile.gif
Ok...daca tot il folosesti zilnic sa te bazai si eu putin cu intrebari blum.gif In instructiuni sunt scrie niste cantitati, de ex. la carne sa nu toci mai mult de 200g (parca)...tu le respecti...ca ma ia gaia daca e sa toc cu 100-200 de grame; ma gandeam sa pun salta de ex. intr-un vas mai mare (ca al lui e micut) sa bag tocatorul si gata.
daconst
Emu,mersi mult de explicatii. pupic.gif
Mi s-aparut scump cind a zis tipa de suma de 2400$.Dar se intelege acum de ce. salut.gif

Deea,maine imi cumpar blender ca vazusem la oferta,dar nu stiam la ce-mi trebuie. blushing.gif

emu
deea super blenderul ala... nu gasesti separat tel?
Monic
CITAT(daconst @ 15-01-2007, 10:08 PM) *

Deea,maine imi cumpar blender ca vazusem la oferta,dar nu stiam la ce-mi trebuie. blushing.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
ramonavlas
Buna seara!
Am venit de sala, ma duc sa fac un dush si apoi cred ca ma bag in pat la un film......
Pisik, cum e branza Delicia?
daconst
CITAT(Monic @ 15-01-2007, 11:14 PM) *

CITAT(daconst @ 15-01-2007, 10:08 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Mai profit o zi cit pot spune ca am avut pofte.
lol.gif lol.gif lol.gif
Monic
Deea, eu nici macar nu am citit instructiunile blushing.gif
folosesc aparatul dupa bunul simt
si daca bunul simt imi lipseste uneori si bag prea multa carne sau chestii tari ma avertizeaza tocatorul pt ca pur si simplu nu-l poate taia blushing.gif Atunci ma simt si eu si mai scot putin blushing.gif
Eu l-am incercat in cele mai nesimtite moduri(bine, in patru labe nu blushing.gif grin.gif ) pt ca am avut garantie 1 an si am vrut sa fiu sigura ca se strica cat timp e in garantie, dar nu am avut norocul )).gif
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 15-01-2007, 11:14 PM) *

Buna seara!
Am venit de sala, ma duc sa fac un dush si apoi cred ca ma bag in pat la un film......
Pisik, cum e branza Delicia?

f buna, este branzica de casa, gten cea de la covalact, cu smantana; ella a dat punctajul la perlele albastre de la La drona si au mai putine pcte decat asta, dar e f buna, 50 gr au 1p si intra ceva, ungi sanatos 2 felii paine
lyra
noapte buna fetelor

babuinul meu iar s-a apucat sa-mi cante la chitara. dar mi-e frica ca iar o sa bata vecinii in teava. tease.gif tease.gif tease.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.