Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 11:27 PM) *

fetelor,pls,va bagati la un vot? wink1.gif
VOT

s-o vatati pe Timea

Votat si eu bombonica roz. cheer.gif
nusarich
si eu am votat cheer.gif
ALICE
mad.gif Ce sanse mici Tulip?????????
E o dulceata!Tu stii ca eu as vota-o cu 2 mani wink1.gif
uka
fetelor la cati bebei frumosi pe aici parca mi se face si mie pofta biggrin.gif
daconst
Alice,ne-ai fentat cu pozele tale de la Craciun.Ai spus ca le-ai pus pe yahoo,dar ai uitat sa dai public si n-am vazut nimic.Poate faci cumva sa le vedem si noi. naughty.gif
dannette
Hello!!!
LA MULTI ANI, neuroni cheer.gif cheer.gif cheer.gif !!!
Sa aveti un an plin numai cu bucurii si imliniri pe toate planurile.

Sa stiti ca, chiar daca scriu mai rarut sunt la curent cu tot ce se intampla aici. Imi fac timp macar sa va citesc si sa va impartasesc emotiile.

Puneti-ma si pe mine in calcul la numarat puncte incepand de maine.
De acu promit sa va tin la curent cu dieta mea, ca poate asa nu o sa ma mai abat naughty.gif
pupic.gif
emu
hehehe credeam ca a trecut deja o ora de la ultimul vot si am incercat sa mai votez odata, da' nu m-a lasat ca... na, n-am calculat io bine lol.gif

la multi ani si tie danette...

ce hotarate sunteti multe sa reincepeti de maine. succes, eu mai astept )).gif
Tulip
wow,Emu,mersi de viitorul vot! pupic.gif

tu cand te reapuci de numarat? wink1.gif
danyhoney
he,he,he ,ce de lume pe aici cheer.gif cheer.gif
Tulip
CITAT(danyhoney @ 02-01-2007, 10:40 PM) *

da da da
ce faci Dany?te pregatesti sufleteste pt. ziua de maine.....adica numarat?
danyhoney
Dana...sper ca nu te-am deranjat azi cu sms-ul dar...eram putin ingrijorata .ma gandeam ca te-au oprit deja in spital.Offff,ce emotii imi dai tu zilele astea !!!! Am mobilul langa pat ,in dormitor .De obicei sunt toate in bucatarie si usile inchise )).gif .Deci....sa nu cumva sa uiti sa-mi scrii ca vin la tine si te bad la funduletz pana ...iti scade )).gif

May..eu nu ti-am spus ca te respect pentru faptul ca te imbraci sexy pentru ca.......poate sunt un pic invidioasa blum.gif .dar tu stii ca arati tare bine,nu ? pupic.gif

Deea....ce mandru e tati de Alexia !!! Si ce ochi mari face printesa la fotografiat !!! E o scumpa .

Lacry...si tie si familiei tale UN 2007 FERICIT PLIN DE TOT CE VA DORITI VOI !!!!
Sorina ...WOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWW !!!!! M-ai dat pe spate,fata !!!!!! Ce sexy esti !!!!! Ce burta ,ce kilograme ??? Unde sunt mey ????? Si cu ochelari si nu le vad !!! Superb arati !!! Sincer !!

Tulip..am votat si eu frumusetea ta !!! Mai incerc si mai tarziu...daca mai sunt pe aici.

Dannette...spor la numarat de maine !

Emu...poze de la Revelion ?????

Eu am dat cu batu-n balta azi...era de asteptat.Dar incet-incet imi revin eu.
Anna
Salutare fetelor!

Am reusit sa citesc si sa vad pozele voastre, sunteti niste dragutze toate.
Tulip am votat si eu blum.gif
Sper sa ma apuc si eu de numarat, incerc
Va pup. pupic.gif
danyhoney
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 09:41 PM) *

CITAT(danyhoney @ 02-01-2007, 10:40 PM) *

da da da
ce faci Dany?te pregatesti sufleteste pt. ziua de maine.....adica numarat?

lol.gif da,incerc sa ma pregatesc...ca azi am sarit cu 5 p doh.gif .E,asta e....chestia e ca astept rusii ( cum am mai spus ) si...nu pot stii exact cate kg am acum.Adica ...daca imi pun ticker cu kg care le aveam azi dimineata....inainte ma impusc .
Tulip
si mie mi-e frica de cantar...... sad.gif sad.gif
ALICE
Nu mai stiu care le-am pus si care nu.Astea sunt de la cheful firmei.Imediat le caut si pe cele de la Craciun
http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762380430476
danyhoney
Himere...unde e poezia de inceput de an ???????????? Vine maine ???

CITAT(himere2005 @ 31-12-2006, 12:17 PM) *

....imi propun ca in viata asta sa ajung si in germania sa o vad si pe dany smile.gif

Am tot vrut sa-ti spun ,Himere ,ca m-a dat pe spate fraza asta !!!!! Nu ma asteptam !!!!! pupic.gif M-ai lovit acolo unde ma doare :ca eu nu ma voi intalni cu niciuna dintre voi pentru ca sunt mult prea departe de voi toate,chiar si de Dana ,cu toate ca si ea e in Germania .Asta e.....n-am ce face.
Anna
Fetelor, voi sunteti suparate pe mine? Am facut ceva aiurea? Am impresia ca nu prea mai imi raspunde nimeni....sau poate am eu o zi proasta.
Noapte buna.
Tulip
CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 10:57 PM) *

Fetelor, voi sunteti suparate pe mine? Am facut ceva aiurea? Am impresia ca nu prea mai imi raspunde nimeni....sau poate am eu o zi proasta.
Noapte buna.

Anna
,nuuuuuuuuuuu,nu suntem suparate....ti se pare doar pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 09:57 PM) *

Noapte buna.

O,Doamne,cum poti crede asa ceva ,Anna ???????? pupic.gif
eu am avut de comentat ce au scris fetele si ...tu inca nu scrisesesi nimic .Hai ,nu incepe cu ganduri aiurea,da ???? Te asteptam la numarat si la barfa !!!

CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 09:47 PM) *

Salutare fetelor!

Am reusit sa citesc si sa vad pozele voastre, sunteti niste dragutze toate.
Tulip am votat si eu blum.gif
Sper sa ma apuc si eu de numarat, incerc
Va pup. pupic.gif

Pai...zii si tu :ce era sa-ti raspund eu la asta ?? blum.gif Ok...trebuia sa spun "mersi" dar...eu ,daca nu-mi vad numele scris ,nu prea reactionez .Scuze !!!
Hai,fii fata cuminte si nu gandi prostii,ok ? Noi nu te stim asa hug.gif
Tulip
Alice,ai fost so sexy....ce decolteu w00t.gif w00t.gif w00t.gif
danyhoney
Alice...vorba lui Tulip : ce decolteeeeeeuuuu !!!! se pare ca numai fete sexoase sunt pe aici ( cu ,cateva exceptii......de ex eu sad.gif )
Anna
Oki, scuze, nu am avut o zi deloc buna si de aia sunt asa tafnoasa pupic.gif
azi m-am certat cu toata lumea (incepand cu babuinul, de la prima oara, ca am gasit in history ca se uitase la profilul fostei prietene de pe un site, si nu e prima oara, si ma mai si duce cu minciunele, ca cica a intrat yahoo singur, ca cica as fi intrat eu blink.gif , ca cica nu mai stie cand a intrat, ca in final sa zica ca a intrat din curiozitate, apoi as zica ca era fufa online si tot asa din curiozitate!!!! , am murit de nervi toata ziua...in final de unde sa stiu eu care e adevarul??? si acu sunt cu capsa pusa, ca mai are si o bagareatza de amica care tot ii povesteste ce mai face fosta, cand e online si bla bla,. ma mir ca nu ii pov si cand se duce aia la buda!! sau de fapt se poate sa ii povesteasca)
tinand cont de nervii care se simt din ce scriu blum.gif nu se putea sa nu va zic si voua ceva blink.gif , cred ca e molipsitor, mai bine ma culc pana nu fac prostii si mai mari. sper sa fie ziua mai buna.
Lacry
danyhoney, multumim de urari! pupic.gif

Inainte de culcare mi-a trasnit prin cap sa ma imprietenesc din nou cu Dumneaei, Dieta, pe care vreau sa o incep de maine. Am un drum lung in fata, cel putin 10 kilos de dat jos.

Asadar:

Draga dry.gif Dieta,
Ne revedem maine dupa foaaarte multa vreme. S-ar putea sa nu ma recunosti, caci arat deja ca o pictura de Rubens... blink.gif
Eu am emotii, caci nu prea mai stiu cum sa ma port cu tine. Erai destul de exigenta pe vremuri... rolleyes.gif da' si io eram subtirica naughty.gif
Pe maine dimineata, la o cafeluta neingrasacioasa! wink1.gif

Tulip
Lacry,ce dieta o sa tii?WW?
Succes,hai ca o gramada de fete ne aliniem maine la start!!!!!
danyhoney
CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 10:16 PM) *

azi m-am certat cu toata lumea (incepand cu babuinul, de la prima oara, ca am gasit in history ca se uitase la profilul fostei prietene de pe un site, si nu e prima oara, si ma mai si duce cu minciunele, ca cica a intrat yahoo singur, ca cica as fi intrat eu blink.gif , ca cica nu mai stie cand a intrat, ca in final sa zica ca a intrat din curiozitate, apoi as zica ca era fufa online si tot asa din curiozitate!!!! , am murit de nervi toata ziua...in final de unde sa stiu eu care e adevarul??? si acu sunt cu capsa pusa, ca mai are si o bagareatza de amica care tot ii povesteste ce mai face fosta, cand e online si bla bla,. ma mir ca nu ii pov si cand se duce aia la buda!! sau de fapt se poate sa ii povesteasca)
tinand cont de nervii care se simt din ce scriu blum.gif nu se putea sa nu va zic si voua ceva blink.gif , cred ca e molipsitor, mai bine ma culc pana nu fac prostii si mai mari. sper sa fie ziua mai buna.

Anna....stai de vorba cu el la modul cel mai serios !!!!!!! Nu merita sa iti faci atatea ganduri fara sa stii daca ai motive .Asculta ce are el de spus si ...ia masuri !!!! mai mult nu stiu ce sa-ti spun acum...tu stii cum e relatia voastra . pupic.gif
daca vrei sa te descarci aici...fa-o linistita !!!!! Vei primi destule sfaturi...tu vei alege ce e mai bun .

CITAT(Lacry @ 02-01-2007, 10:16 PM) *

Asadar:

Draga dry.gif Dieta,
Ne revedem maine dupa foaaarte multa vreme. S-ar putea sa nu ma recunosti, caci arat deja ca o pictura de Rubens... blink.gif
Eu am emotii, caci nu prea mai stiu cum sa ma port cu tine. Erai destul de exigenta pe vremuri... rolleyes.gif da' si io eram subtirica naughty.gif
Pe maine dimineata, la o cafeluta neingrasacioasa! wink1.gif

Woow,Lacry.....esti tare respectuoasa fata de dieta lol.gif .Cred ca va aprecia asta si te va ajuta .Multa bafta !!!! Si..intreb si eu ,ca Tulip : ce dieta vei tine ??????
Lacry
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 01:18 AM) *

trebuie sa stau tot timpul sa calculez... ofofofof, maine reincep serviciul... si deja sunt obosita, de sarbatori nu m-am odihnit, am robotit continuu...
Mai bine incep tot cu Monti. dar ma mai gandesc pana maine, noaptea e un sfetnic bun.
Pupici si noapte buna. A! Putem sa te votam si de la servici.. ca e alta adresa de net acolo naughty.gif

CITAT(Lacry @ 03-01-2007, 01:23 AM) *

trebuie sa stau tot timpul sa calculez... ofofofof, maine reincep serviciul... si deja sunt obosita, de sarbatori nu m-am odihnit, am robotit continuu...
Mai bine incep tot cu Monti. dar ma mai gandesc pana maine, noaptea e un sfetnic bun.
Pupici si noapte buna. A! Putem sa te votam si de la servici.. ca e alta adresa de net acolo naughty.gif

danyhoney, ori Monti, ori WW. Cu dieta cu care ma scol in... minte maine dimineata, cu aia o sa incep wink1.gif
Tulip
fetelor,multumim....domnisoara are deja 21 voturi! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 01:20 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 10:16 PM) *

Anna....stai de vorba cu el la modul cel mai serios !!!!!!! Nu merita sa iti faci atatea ganduri fara sa stii daca ai motive .Asculta ce are el de spus si ...ia masuri !!!! mai mult nu stiu ce sa-ti spun acum...tu stii cum e relatia voastra . pupic.gif
daca vrei sa te descarci aici...fa-o linistita !!!!! Vei primi destule sfaturi...tu vei alege ce e mai bun .

am vorbit, ca nu e prima oara, si am zis ca o fi curiozitate, nus....poate sunt eu prea geloasa fara motive.
adevaru e ca nu imi da motive, dar mie mi se pare un pic anormal sa se uite la profilurile ei ( are o multime pe diverse situri, la unele are si poze) oki, e curios...dar cat de curios poti fi!!!!
si mai e si cotofana aia de amica care daca afla ceva imediat ii zice, cu cine e aia , unde s-a mai dus, ce a mai facut, daca a vb cu ea ce a vb ..bla bla....ce ii freaca pe unii oameni asa mult de altii nus!!! de ce nu isi vede mai fetelor de viata ei?!?! sa stea in banca ei linisita. nu poate??
si probabil ca daca babuinul aude diverse noutati il apuca curioziatea.
nu stiu sincer cum sta treaba, suntem de 1 an impreuna, nu era logic sa ii treaca curiozitatea asta??? cred chiar ca se uita de la munca, ca sa nu ii fac eu scandal daca vad acasa la el sad.gif
plus ca nu m-a mai lasat sa ma uit la ce a vb cu cotofana de amica, ca sigur au vb de fosta!!
nu il inteleg si pace!!!
ma mai uit si eu la fostu, dar parca nu asa de des, si nu am pe nimeni care sa ma sune imediat ce e fostu online si sa comenta impreuna pozele lui, cum face babuinul cu cotofana
moor de ciuda sad.gif
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 11:16 PM) *

sorry, dar de ce atat tu cat si el mai aveti id urile fostelor/ilor p mess??
ALICE
Da fetelor decolteul ala ma face mai grasa decat sunt. biggrin.gif Asta este.Eu tot sper ca o sa mai scada dupa ce slabesc.Hai ca de maine ma apuc si eu de dieta.Macar incerc
danyhoney
CITAT(Lacry @ 02-01-2007, 10:24 PM) *

CITAT(Lacry @ 03-01-2007, 01:23 AM) *

danyhoney, ori Monti, ori WW. Cu dieta cu care ma scol in... minte maine dimineata, cu aia o sa incep wink1.gif

Bafta ,Lacry !!!!!!! Indiferent ce dieta vei alege !!!! Sper doar ca vei mai veni si la noi in vizita .... hug.gif
Anna
CITAT(uka @ 03-01-2007, 01:29 AM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 11:16 PM) *

sorry, dar de ce atat tu cat si el mai aveti id urile fostelor/ilor p mess??

uf..pt ca eu am fost cu fostu de care zic acu 4 ani, a fost o pseudo relatie si am mai ramas amici
iar el o are in lista ca daor a fost cu ea 5 ani, isi dorea sa ramana in rel bune, dar nu mai vorbesc, insa se mai au in mess.
Ella79
Sorina, arati extraordinar. N-am cuvinte. Jos palaria!

Fetelor, va anut oficial ca eu de maine numar puncte. De maine pana sambata numar de antrenament, sambata ma cantaresc sa vad cum sta treaba (eu prefer sa am zi de cantar sambata dimineata) si dupa aia sper sa o tin asa, fara abateri, pana ajung unde vreau. Tot maine o sa pun si tiker.
Prin urmare va rog eu frumos sa nu mai vorbiti de dulciuri si ingrasacioase ca eu sunt pofticioasa si ma abtin greu.

Ella79
Tulip, am votat-o si eu pe Timeea. Oricum o mai votez de cateva ori pana ma culc. wink1.gif
danyhoney
Ella...si eu sunt in proba la numarat pana sambata .
Tulip
CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 11:36 PM) *

Tulip, am votat-o si eu pe Timeea. Oricum o mai votez de cateva ori pana ma culc. wink1.gif

Ella, pupic.gif la ce ora te culci? wink1.gif

ce-mi place,de maine o sa fim multe fete iarasi pe baricade cheer.gif cheer.gif
n-am mai vazut un meniu postat de muuuult timp lol.gif lol.gif
Pisik
Pup fetele!
Ama vut o seara frumoasa desi nu se anunta: am fost la matusa sotului, am stat un pic, apoi am fost la film, am vazut Deck the halls (Craciun cu scantei) haiosel, usurel, am ras, am baut un caramelito (un capuccino cu caramel) la gloria jeans si am aterizat acasica de vreo ora; mi-am facut salata cu pui pt maine sad.gif , am vazut ca sunt in continuare inconjurata de dulciuri, si numai bune gen toblerone, merci, heidi praline, opanetone, mozart, bobo cherry, etc. mad.gif , am mai incercat sa mai risipesc din ele (la mine in burta evident blum.gif ) si acu vreau sa imi fac o baita, ca maine la servici sad.gif

Tulip, Timea are un vot si de la mine pupic.gif
Deea scumpica Alexia foc foc hug.gif
Peach esti f frumoasa si slaba, Doamne cand oi arata si eu asa in blugi, ha ha, fost-ai lele cat ai fost sad.gif
Alice foarte dragutica ai fost se vede ca v-ati simtit bine
Tulip eu nu stiu daca chiar numar de maine, de pe 8 sigur dar de maine ma potolesc si va rog fiti cu ochii pe mine blushing.gif ca nu raspund de faptele mele
Annais, eu zic ca si Dany, sa vorbesti cu el si sa nu fii geloasa. Uite, eu marturisesc (si sper sa nu mai vada nimeni, stim, noi cine )).gif ) ca si acum, dupa casatorie si dupa 4 ani jumate de relatie am momente cand ma gandesc la fostul, desi s-a terminat f urat relatia (poate o sa am curaj sa povestesc candva despre asta) si stiu ca nu m-as mai intoarce niciodata la el, imi iubesc f mult sotul si ma face fericita. Dar a fost o relatie f intensa, un asa numit "foc de paie", ceva f f intens, dar si f dureros si fara sanse de reusita. Dar sa stii ca daca ar avea un site as intra sa ii vad profilul, de curiozitate, repet, fara sa am nici un gand de a mai fi ceva vreodata si nemaritata daca as fi. Pentru ca ce a fost a fost si gata. Nu stiu daca te ajuta dar ti-am spus situatia mea ca sa vezi ca uneori, desi pare ciudat, faptul ca te interesezi de fostul/fosta nu inseamna ca vrei sa te impaci cu el/ea sau ca te mai intereseaza, ci pur si simplu, e curiozitate sau nu stiu, un sentiment inexplicabil....
Ella79
CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 01:37 AM) *

Eu simt ca am nevoie de 3 zile de proba, ca e greu sa treci de la sarmale la branza 0%. Oricum, eu nu imi pot stabili zi de cantar decat sambata sau duminica, pentru ca in restul saptamanii plec foarte devreme de acasa si n-am timp si de cantarit.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 01:39 AM) *

CITAT(danyhoney @ 03-01-2007, 01:37 AM) *

Eu simt ca am nevoie de 3 zile de proba, ca e greu sa treci de la sarmale la branza 0%. Oricum, eu nu imi pot stabili zi de cantar decat sambata sau duminica, pentru ca in restul saptamanii plec foarte devreme de acasa si n-am timp si de cantarit.

eu sigur ma cantaresc cam dupa o sapt de cand ma apuc, si de regim si de bicla; si eu tot la sambata ma gandeam, dar sambata viitoare; nu de alta dar nu vreau sa am un soc doh.gif
danyhoney
CITAT(Tulip @ 02-01-2007, 10:38 PM) *

CITAT(Ella79 @ 02-01-2007, 11:36 PM) *

Ella, pupic.gif la ce ora te culci? wink1.gif

ce-mi place,de maine o sa fim multe fete iarasi pe baricade cheer.gif cheer.gif
n-am mai vazut un meniu postat de muuuult timp lol.gif lol.gif

Vrei sa postez eu meniul meu ???? )).gif )).gif Pana la pranz am avut 7,5 p.....gustare 1 p...cina 10 p .....si apoi....D-zeu cu mila )).gif Eu am zis 5 p peste .Pai,stai sa explic : de Rev fiecare a cumparat cate ceva si ...noi am cumparat cel mai mult .Ieri ,cand a fost Dirk sa ia masina ,am primit tot ce a mai ramas peste :bere ( nu am baut azi) , carne de strut ( am terminat-o la cina),creveti ( i-am facut cadou ieri),vin fiert ( a trebuit sa-l bem azi ca altfel trebuia sa-l aruncam sad.gif sad.gif ),saratele (le-am papat azi sa nu mai am maine ispita in casa lol.gif ).Deci......s-a dus naibii numaratul meu azi lol.gif
Ella79
Tulip, nu stiu la ce ora la culc. O sa fac o baie si dupa aia poate ma bag in pat. Maine ma trezesc la 6 sad.gif Dar un vot tot mai bag.
Pisik, te sfatuiesc sa scapi de dulciurile alea cat mai repede. Ori ii spui sotului tau sa le inchida intr-un loc numai de el stiut si sa le manance pe ascuns, ori le faci cadou. Eu maine duc la birou un panetone si 2 cutii de bomboane, restul le ia babuinul si le duce la el acasa. Altfel n-am nici o sansa.
Da dulciurile si gata! O sa iti cumperi tu o bombonica atunci cand o sa ai puncte economisite.
Anna
CITAT
Annais, eu zic ca si Dany, sa vorbesti cu el si sa nu fii geloasa. Uite, eu marturisesc (si sper sa nu mai vada nimeni, stim, noi cine )).gif ) ca si acum, dupa casatorie si dupa 4 ani jumate de relatie am momente cand ma gandesc la fostul, desi s-a terminat f urat relatia (poate o sa am curaj sa povestesc candva despre asta) si stiu ca nu m-as mai intoarce niciodata la el, imi iubesc f mult sotul si ma face fericita. Dar a fost o relatie f intensa, un asa numit "foc de paie", ceva f f intens, dar si f dureros si fara sanse de reusita. Dar sa stii ca daca ar avea un site as intra sa ii vad profilul, de curiozitate, repet, fara sa am nici un gand de a mai fi ceva vreodata si nemaritata daca as fi. Pentru ca ce a fost a fost si gata. Nu stiu daca te ajuta dar ti-am spus situatia mea ca sa vezi ca uneori, desi pare ciudat, faptul ca te interesezi de fostul/fosta nu inseamna ca vrei sa te impaci cu el/ea sau ca te mai intereseaza, ci pur si simplu, e curiozitate sau nu stiu, un sentiment inexplicabil....

nici eu nu cred ca ar vrea sa se impace cu ea, dar ma doare mult chestia asta....sper mult sa imi treaca, sau macar sa nu mai aflu nimic sad.gif
Tulip
ufffffffff,dulciurile astea.........eu nu pot sa le fac cadou,caci o sa am scandal in familie(sotul huh.gif )....noroc ca ce-mi placea mie mai mult,l-am terminat yahoo.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 01:43 AM) *

Tulip, nu stiu la ce ora la culc. O sa fac o baie si dupa aia poate ma bag in pat. Maine ma trezesc la 6 sad.gif Dar un vot tot mai bag.
Pisik, te sfatuiesc sa scapi de dulciurile alea cat mai repede. Ori ii spui sotului tau sa le inchida intr-un loc numai de el stiut si sa le manance pe ascuns, ori le faci cadou. Eu maine duc la birou un panetone si 2 cutii de bomboane, restul le ia babuinul si le duce la el acasa. Altfel n-am nici o sansa.
Da dulciurile si gata! O sa iti cumperi tu o bombonica atunci cand o sa ai puncte economisite.

ehe, eu cand am tinut WW ca lumea, aveam pungi de M&M din alea de 500 gr, pungi de Milka cu de toate, mini ciocolatele de 15-20gr, mi le luase iubi in Germania cand am fost la el si stateam cu ele in camara si in fiecare week-end papam cate una sambata si una-doua duminica (depinde de cate pcte aveam), se crucea mama, ca eu in vremurile "bune" (adica si acum) dadeam gata toata punga, ce una-doua in week0-end, punga de juma de kil intr-o zi nenica!
Dar asta era atunci, cand aveam vointa, acum nu stiu...voi incerca sa le fac vant dar e cam greu, mai duc eu la mama, o sa le mai dau la vecini, cred ca pastrez de dat cadou, poate recurg si la faza cu ascunsu, nu stiu, ca de pe acuma, cu burta super full ma gandesc ca nu pot sa le rezist d-apai cand oi fi dupa iaurt 0%, vai de mama mea doh.gif
danyhoney
CITAT(Pisik @ 02-01-2007, 10:40 PM) *

eu sigur ma cantaresc cam dupa o sapt de cand ma apuc, si de regim si de bicla; si eu tot la sambata ma gandeam, dar sambata viitoare; nu de alta dar nu vreau sa am un soc doh.gif

Eu m-am cantarit azi de curiozitate ( mai bine nu o faceam doh.gif ) si ....m-am socat .Dar ..asa cum zici si tu...ma voi cantari dupa ce pleaca rusii ( sunt pe vine) si voi stii exact cum stau.

Haideti ,fetelor,nu va agitati :ne revenim noi !!!! Doar vine concediul de vara ,nu ??? Avem o motivatie !!!!! Bine,cele care se marita anul asta ( Miha,Monic) au alte motivatii blum.gif .Dar...poateeeeeeee....ne invita la nunta si nu vrem sa facem ( adica sa faceti , ca eu sigur nu ajung ) WW-istele de ras ,nu ????? blum.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 02-01-2007, 10:44 PM) *

nici eu nu cred ca ar vrea sa se impace cu ea, dar ma doare mult chestia asta....sper mult sa imi treaca, sau macar sa nu mai aflu nimic sad.gif

O intrebare : daca nu vei mai afla nimic ...vei fii linistita ?????? Sincer !!!
uka
eu va invit la nunta pe toateeeee
doar ca inca nu stiu unde biggrin.gif
mie imi e frica sa ma urc pe cantar, dar se vede claaaar k m-am ingrasat bine, toat alumea imi psune sad.gif
Tulip
CITAT(uka @ 02-01-2007, 11:59 PM) *

mie imi e frica sa ma urc pe cantar, dar se vede claaaar k m-am ingrasat bine, toat alumea imi psune sad.gif

lasa,Uka,scapi tu,cum scapam noi toate de kg nedorite.....o sa ne fie mai usor daca aproape toata lumea va fi la dieta wink1.gif
Anna
[/quote]
O intrebare : daca nu vei mai afla nimic ...vei fii linistita ?????? Sincer !!!
[/quote]

da, clar o sa fiu mai linistita ca acum, si dupa o per in care nimic si nimeni nu o sa mai aminteasca de individa cred sincer ca o sa fiu linistita.
Ella79
CITAT(uka @ 03-01-2007, 01:59 AM) *

Mama, ce-am urit eu fazele astea!! Sa imi spuna cineva ca m-am ingrasat doh.gif Eu acum daca mai indrazneste cineva sa imi sugereze macar ca m-as fi ingrasat le spun in fata "daca esti bine crescut, unei femei nu-i spui in fata ca s-a ingrasat nici daca e cat un buldozer".
Si ma mai enervam asta vara cand, dupa ce am slabit spectaculos in primavara in vara am stagnat, normal. Si incepusera unii sa-mi spuna "da' n-ai mai slabit deloc?". Atunci ma umpleam de nervi.

danyhoney
CITAT(uka @ 02-01-2007, 10:59 PM) *

Oooopsssss,pe tine te-am uitat Uka cu nunta ,scuzeeeeeee.

Ce ma voi bucura ( si intrista ,in acelasi timp) cand voi vedea WW-iste la nuntile voastre .dar...nu conteaza :voi sa fiti fericite !!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.