Pup fetele!
Mie astazi mi-a venit

si ma doare burta de mor, ce moment prielnic, nu?
Aseara am fost la nasi si am avut niste crize inainte ca am nicercat sa imi pun blugi si efectiv e imposibil, una ca ma chinui sa ii trag si sa ii inchid, dar mi se revarsa burtile peste si nu pot pune nimic deasupra, ca se vede groaznic, imi ies sanii afara din toate sutienele, ce mai, teroare; efectiv nu aveam in ce sa ma imbrac; pana la urma am tras o pereche de colanti si puloverul de la mosu si gata, dar asa o stare proasta aveam, ca in masina pe drum incepusem sa plang. Pe urma m-am gandit ca oricum nu am cum sa slabesc intr-o zi si in nici un caz plangand si facandui-mi sange rau, asa ca am zis sa fiu vesela, sa ma bucur de revelion si de pe 3 sa ma pun pe treaba ca depinde numai de mine! Mai ales ca voi imi veti fi alaturi, stiu eu
Am stat la nasi pana la 4,30 dimineata dar eu pe la unu am adormit si desi nu m-am odihnit cine stie ce, ma simt totusi mai ok decat daca nu dormeam deloc
La 14 ma duc la coafor, apoi ma epilez pe maini, imi fac o baie, poate ma si odihnesc un pic, cu grija, sa nu stric coafura
Peach, imi pare rau ca nici acum de Sarbatori "bufnita" nu s-a dat pe brazda putin
Maria bine ai revenit, neaparat sa ne inveti cum te mentii, eu una nu am reusit si am pus la loc mai mult decat slabisem (bine, am si fost un pic stresata, sper ca la anul sa fie mai bine)
Himere, eu zic sa nu iei pisica daca nu esti convinsa, ca cine stie ce iti strica prin casa si pe urma iti pare rau
Ella foarte frumoasa rochita, superba! eu una as merge pe varainta 2 de coafura, mie imi place f mult si desi acuma am parul mai scurt poate o pun pe coafeza sa mi-l faca asa, nu stiu, ma gandesc pana la coafor, ca nici eu nu am idei.
Eu am scapat de stresul cu rochia, pt ca rochia pe care mi-o luasem clar ma arata ca naiba si ca sa nu ma enervez mi-am luat o fusta modelul care ma avantajeaza pe mine (clopot) si o camasuta gri metalic de saten. Pantofii cred ca vor fi fie sandalele de la nunta nasului, f putin deschise in fata, butucanoase, cu toc mare, de la musette sunt, fie niste pantofi f inalti (peste 10) si ascutiti in fata cu tocuri cui.
Eufelicitari pt harnicie, bravo!
Dana hai ca te-a lasat beb sa faci reve, vezi ce baietel cumintel ai?
Fetelor, desi o sa mai intru, vreau sa va doresc un an mai bun, plin de realizari si sa ramanem asa de unite ca pana acuma