Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tulip
CITAT(Eu. @ 03-01-2007, 11:08 AM) *

fetelor, amicul prietenei mele de care vorbeam la subiectul Ajutor, a murit ieri seara. tumora era canceroasa si ff extinsa--n-a mai avut nici o sansa sad.gif

offDoamne,nu pot sa cred..... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Cati ani avea?Si cand a fost descoperita tumoarea?
Deea
Buna dimineata!

m-am apucat sa citesc din urma si cand...eu sunt la pagina 26 si voi ati ajuns la 40????? wow....ma pun pe recuperat, deocamdata am vazut doar poza Sorinei...arati super, super!
Dana bine ca ai venit...intrasem la banuieli! biggrin.gif
Pisik
CITAT(Eu. @ 03-01-2007, 01:08 PM) *

fetelor, amicul prietenei mele de care vorbeam la subiectul Ajutor, a murit ieri seara. tumora era canceroasa si ff extinsa--n-a mai avut nici o sansa sad.gif

sorry.gif sorry.gif sorry.gif imi pare atat de rau Gigelu, Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Poate este mai bine intr-un fel, poate s-ar fi chinuit....
michelle
Ce trist, Crengu sorry.gif
Mi se zburleste pielea cand aud asa ceva
Eu.
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 01:11 PM) *

38 de ani, casatorit, 2 copii sub 5 ani.
a avut dureri de cap vreo saptamana si inainte de craciun n-a mai putut suporta durerea si a mers la medic. l-au internat, au gasit tumora care acoperea cam jumatate de creier si i-au dat 1% sanse de supravietuire. l-au operat, a fost constient cam 12 ore dupa, apoi a cazut in coma si , in cele din urma a murit. era cancer in ultima faza. sad.gif
bubbles
Dumnezeu sa il odihneasca in pace! gigelu poate e mai bine asa decat sa se chinuie sorry.gif
Tulip
CITAT(Eu. @ 03-01-2007, 11:14 AM) *

CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 01:11 PM) *

38 de ani, casatorit, 2 copii sub 5 ani.
a avut dureri de cap vreo saptamana si inainte de craciun n-a mai putut suporta durerea si a mers la medic. l-au internat, au gasit tumora care acoperea cam jumatate de creier si i-au dat 1% sanse de supravietuire. l-au operat, a fost constient cam 12 ore dupa, apoi a cazut in coma si , in cele din urma a murit. era cancer in ultima faza. sad.gif

nu am cuvinte sad.gif sad.gif
bubbles
offf doamne! nici nu vreau sa ma gandesc ce e in mintea sotiei ca cei mici nu cred ca isi dau seama de prea multe... sorry.gif
Tulip
Miha,mersi pt. materiale! pupic.gif
ina_ceva

Imi pare rau, gigelu!
michelle
Cu placere!
Ne va mai completa Dany pe unde sunt schimbari
Pisik
CITAT(bubbles @ 03-01-2007, 01:16 PM) *

offf doamne! nici nu vreau sa ma gandesc ce e in mintea sotiei ca cei mici nu cred ca isi dau seama de prea multe... sorry.gif

iti dai seama ca ea este cea mai afectata, mai ales sa te loveasca asa, brusc, Doamne, ma apuca groaza!
bubbles
fetele mi`am skimbat tickerul cry.gif si m`am paucat de plans cand m`am urcat pe cantar..sper sa nu fac iar vreo cadere nervoasa ... uff iar 65 kg doh.gif asa mi`as da una in cap si mi`am pune un plasture la gura sad.gif
Nessie
CITAT(michelle @ 03-01-2007, 10:54 AM) *

Pisik, Crengu, Ella, trimis materialele mele.
Miha, ai putea sa atatsezi materialele intr-un mesaj la subiectul Weight Watchers? Asa le poate descarca toata lumea si daca le pierdem stim unde sa ne intoarcem sa le recuperam. (Asta daca se pot face publice materialele tale). Multumim! floare.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 03-01-2007, 01:25 PM) *

fetele mi`am skimbat tickerul cry.gif si m`am paucat de plans cand m`am urcat pe cantar..sper sa nu fac iar vreo cadere nervoasa ... uff iar 65 kg doh.gif asa mi`as da una in cap si mi`am pune un plasture la gura sad.gif

stai linistita, la toate e dezastru, dar ne revenim noi, nu? doar de aia am strans randurile!
Tulip
fetelor,mai trageti o tura de vot?daca aveti timp si chef! give_rose.gif
Timea
ina_ceva
Votat grin.gif
bubbles
v`am lasat...am plecat la sala..si apoi la u lunga plimbare pana la supermarket si inapoi smile.gif
votat si eu tulip pupic.gif
nusarich
of, gigelu, asa de rau imi pare pentru amicul tau si pentru familia lui... e foarte dureros, pentru ca ea e tanara si cu doi copilasi care abia daca au apucat sa-si cunoasca tatal...
Tulip
CITAT(Pisik @ 03-01-2007, 11:29 AM) *

CITAT(bubbles @ 03-01-2007, 01:25 PM) *

stai linistita, la toate e dezastru, dar ne revenim noi, nu? doar de aia am strans randurile!

Pisik,ce optimista esti!Imi place! cheer.gif
michelle
Atasat materialele WW aici
nusarich
si eu am votat!
Pisik
am votat si eu puiul, sa mai dai likn-ul ntulip, sa o mai votam, ca merita dulcica de ea!
pai, sunt optimista, macar acuma, la inceput, nu? mai naspa e duminica ca avem masa de Sf. ion si sigur o dau in bara
Ella79
Tulip, eu votez de la toate calculatoarele din birou, ca au IP-uri diferite. )).gif
irinush
Neata fetelor!

Pisik, multumim, esti tu dragutza, realitatea este ca sotul meu si cu mine suntem marimea XXXXXl amandoi, cred ca de asta ne potrivim )).gif ... a propos, la cine te coafezi la Abate, ca si eu tot acolo merg, ca doar locuiesc 2 blocuri mai incolo .... poate ne intalnim cand mai vii la coafor, ce zici? trebuie doar sa ma anunti cu 10 min inainte sa ajungi si hop si eu, macar sa ne vedem in persoana ...

Dana, nu pot sa spun ca David se joaca cu papusile, doar aia ii place si din cand in cand o mai solicita )).gif
cu masinutele mai mult da de pamant deocamdata ...

Tulip, nu numai ca nu am mai slabit, dar am ajuns inapoi la 78kg sad.gif ... astept si eu ca si Pisik, sa treaca sf Ion, ca il sarbatorim si pe tata si pe David si dupa aia ... gata!

Miha, esti o scumpa, eu v-am mai zis ca toti copiii sunt frumosi tare! David oricum seamana cu tatal meu cel mai mult, asa ca ... vezi si tu...

Peach ... m-ai lasat speachless ... pai unde esti tu grasa?! pe bune ca nu vad ... arati beeeeeton!!

ufff ... mai am si de citit si de scris, dar trebuie sa iau o pauza acum ca nu ma mai lasa David in pace
va pup si revin
Pisik
CITAT(irinush @ 03-01-2007, 01:42 PM) *

Pisik, multumim, esti tu dragutza, realitatea este ca sotul meu si cu mine suntem marimea XXXXXl amandoi, cred ca de asta ne potrivim )).gif ... a propos, la cine te coafezi la Abate, ca si eu tot acolo merg, ca doar locuiesc 2 blocuri mai incolo .... poate ne intalnim cand mai vii la coafor, ce zici? trebuie doar sa ma anunti cu 10 min inainte sa ajungi si hop si eu, macar sa ne vedem in persoana ...

irinush, eu ma fac la Iulia. Sigur, cand vin la Abate isi zic, imi dai telul tau si ne vedem pupic.gif

a, si daca sotul tau e XXL, inseamna ca nu l-ai vazut pe al meu laugh.gif uite-te mai bine la el
Tulip
Fetelor,va multumesc!!!! pupic.gif

Daca castiga Timea,va fav cinste...cu iaurturi dietetice!!!!! )).gif )).gif )).gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 01:44 PM) *

Daca castiga Timea,va fav cinste...cu iaurturi dietetice!!!!! )).gif )).gif )).gif

si cu o...bobo? blushing.gif
Deea
Eu....n-am cuvinte! sad.gif
Tulip am votat mandretea de fata! biggrin.gif

Bine ati revenit toate: Monic, Dorel, Bubbles, Viollet, Danette etc.... mai e Noni de venit...daca am uitat pe cineva scuze!

Multumesc pt. complimentele aduse Alexiei. Dany ea asa sta la poze, nu pot sa o iau prin surprindere, cum vede aparatul cum "pozeaza" lol.gif

M-am suit si eu pe cantar, am luat 2kg, 400 de sarbatori....schimb acum ticker-ul.
Tulip
CITAT(Pisik @ 03-01-2007, 11:44 AM) *

CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 01:44 PM) *

si cu o...bobo? blushing.gif

ok..ok...dar sa sa nu ziceti la nimeni wink1.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 03-01-2007, 01:45 PM) *

Eu....n-am cuvinte! sad.gif
Tulip am votat mandretea de fata! biggrin.gif

Bine ati revenit toate: Monic, Dorel, Bubbles, Viollet, Danette etc.... mai e Noni de venit...daca am uitat pe cineva scuze!

Multumesc pt. complimentele aduse Alexiei. Dany ea asa sta la poze, nu pot sa o iau prin surprindere, cum vede aparatul cum "pozeaza" lol.gif

M-am suit si eu pe cantar, am luat 2kg, 400 de sarbatori....schimb acum ticker-ul.

eu inca nu imi pun ticker, ca m-am cantarit azi dimineata si cu rusii si dupa o seara copioasa, asa ca inca trag sperante
Pisik
scrie Himere de o ora )).gif
himere2005
buna ziua grin.gif fetelor, ati luat-o razna? doamne cit ati scris aseara ...ori nu mai stiu eu sa citesc blink.gif )).gif pai de 2 ore va citesc...s-a trezit si bia intre timp, nu stiu cind voi avea timp de poezii si alte prostioare
am intrat si eu de azi la numarat, am peste 54 de kg, nu stiu exact cit, ca se tot modifica...vad eu miine
peach, arati foarte bine give_rose.gif o sugestie as avea legat de coafura...sa incerci sa-ti lasi fata descoperita si sa dai volum parului cumva, cred ca o sa te avantajeze wink1.gif
ma duc sa o votez pe Timeea si sa ma gindesc cine a scris si ce a mai scris.
Eu, imi pare tare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca
Pisik, daca te "induri" sa renunti la dulciurile tale, la o parte ca pe cele mai bune o sa ti le opresti sigur )).gif fa un pachet si da-l la biserica copiilor de acolo....se vor bucura enorm...sau undeva unde ai vazut tu copilasi necajiti si e in drumul tau smile.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 01:55 PM) *

buna ziua grin.gif fetelor, ati luat-o razna? doamne cit ati scris aseara ...ori nu mai stiu eu sa citesc blink.gif )).gif pai de 2 ore va citesc...s-a trezit si bia intre timp, nu stiu cind voi avea timp de poezii si alte prostioare
am intrat si eu de azi la numarat, am peste 54 de kg, nu stiu exact cit, ca se tot modifica...vad eu miine
peach, arati foarte bine give_rose.gif o sugestie as avea legat de coafura...sa incerci sa-ti lasi fata descoperita si sa dai volum parului cumva, cred ca o sa te avantajeze wink1.gif
ma duc sa o votez pe Timeea si sa ma gindesc cine a scris si ce a mai scris.
Eu, imi pare tare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca
Pisik, daca te "induri" sa renunti la dulciurile tale, la o parte ca pe cele mai bune o sa ti le opresti sigur )).gif fa un pachet si da-l la biserica copiilor de acolo....se vor bucura enorm...sau undeva unde ai vazut tu copilasi necajiti si e in drumul tau smile.gif

e o idee himere, am si un vecin ceva mai saracut vis-a-vis caruia ii mai dau dulciuri
violett
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 01:29 PM) *

fetelor,mai trageti o tura de vot?daca aveti timp si chef! give_rose.gif
Timea

Votat
cheer.gif
Tulip
mi-e foame de nu mai pot....astept sa apara babuinul cu painea graham....nici fructe nu prea am in casa,numai mandarine, si ploua de nu pot iesi cu fata la plimbare........sper sa ajungem seara la cumparaturi
daconst
Deea,oare cam cit sa mai dureze pina nasc daca am col moale si dilatatie 1-2cm? naughty.gif
Ca parca nu mai am rabdare. grin.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 03-01-2007, 12:00 PM) *

Deea,oare cam cit sa mai dureze pina nasc daca am col moale si dilatatie 1-2cm? naughty.gif

Dana,e adevarat ce ai scris aici? w00t.gif
Deea
CITAT(daconst @ 03-01-2007, 02:00 PM) *

ai 1-2 cm dilatatie...si tu stai si banani pe forum? ....eu zic sa stai cu bagajul in masina. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
violett
Cu kg... sad.gif ... lupta a fost dura... de la 26 octombrie, cand a fost ziua fiicei mele si pana astazi... 3 ianuarie... am fost purcea... Am ajuns de la 55,5 kg ... la 57,...... kg....... imi vine sa urlu, dar mai bine ma apuc de treaba, nu de urlat... Va pup si sa fim tari... Hai la luuupta cea maareeee.....
Deea
La noi ninge ca in desene animate...e super frumos, pacat ca pe jos e inca zloata. Tulip, Himere, Irinush, sa ies cu Alexia afara?...nu bate vantul, ninge linistit, as iesi macar 10-15 minute ...cat sa dam o tura pri cartier...ce ziceti?
Anna
Neatza!!

Tulip am votat si eu, mai da linkul din cand in cand sau pune-l la semnatura daca zici ca putem vota o data pe ora. blum.gif

Eu sunt la munca, fara niciun chef, am avut nistre treaba pe afara si m-a facut ciuciulete ninge de numa numa, nus daca sa ma bucur sa nu...

Va pup pe toate.

Nu am deloc pofta de mancare....nus ce e cu mine.

Eu. tare trist, imi pare f rau pt. prietenul tau...nici nu imi inchipui ce poate fi in sufletul alor lui.

Dana tare nerabdatoare esti, stii cum e aia, ca luc bune vin cand te astepti cel mai putin grin.gif grin.gif asa ca lasa ca vine si baby.gif

Am vz si eu poza cu Peach w00t.gif w00t.gif ...cam aceeasi diferenta de cm - kg e si la mine, dar nu arat asa

Spor la treaba si servici usor, celor care sunteti la munca pupic.gif hug.gif

Deea
Imagine

eu, inainte de Craciun
himere2005
da, deea, iesi, eu nu pot ca e un vant afara de mi-a deschis si usa de la intrare pa care am uitat sa o inchid cu cheia. cred ca era curent pe hol, ca altfel nu-mi explic. si ploua intr-o veselie. vreme de stat in casa si ...atit )).gif
irinush
Deea, eu nu ies dar din motive de lene personala ... pana il imbrac pe David ....mai bine stam in casa ... dar tu sa nu faci neaparat ca mine...
doar ca David a devenit cam dificil cand e vorba de imbracat mai ales acum cu haine groase ...
Pisik
am zis sa imi pun si eu ticker si prostii astia de la ticker factory nu ma lasa sa imi fac, cica sa bag nu stiu ce pin, aveti idee de asta?
Deea
CITAT(irinush @ 03-01-2007, 02:12 PM) *

Deea, eu nu ies dar din motive de lene personala ... pana il imbrac pe David ....mai bine stam in casa ... dar tu sa nu faci neaparat ca mine...
doar ca David a devenit cam dificil cand e vorba de imbracat mai ales acum cu haine groase ...

mai cunoastem si pe altii...daca s-ar putea sa stea numai in pampersi..sau chiar fara, Alexia ar fi tare incantata!..unde mai pui ca fara pampersi se rostogoleste mult mai repede lol.gif

CITAT(Pisik @ 03-01-2007, 02:15 PM) *

am zis sa imi pun si eu ticker si prostii astia de la ticker factory nu ma lasa sa imi fac, cica sa bag nu stiu ce pin, aveti idee de asta?

iti alegi tu un pin, vezi ca e o casuta inainte de kg.

Vorbeati de sotii vostri ca sunt masura xxl....al meu se chiunuie sa se ingrase, are 1.98 si 90 kg ...vrea si el inca 10 kg. si se chinuie sa le puna doh.gif ....i-as da de la mine dar din pacate nu se poate....ma enerveaza ca mananca ca spartu si nimic devil.gif
Tulip
Deea,go go go afara cu Alexia....o sa-i placa fulgii la nebunie!!!Si eu vreau!La noi ploua devil.gif

CITAT(Pisik @ 03-01-2007, 12:15 PM) *

nici eu nu m-am descurcat......vroiam sa-mi actualizez tickerul
Deea
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 02:18 PM) *

Deea,go go go afara cu Alexia....o sa-i placa fulgii la nebunie!!!Si eu vreau!La noi ploua devil.gif

cand se trezeste o duc afara...mor de curiozitate sa vad cum o sa reactioneze biggrin.gif
irinush
Eu. imi pare tare rau de amicul tau, e tragic ... noi am avut inainte de craciun parte de vesti proaste, a murit mama unei bune prietene de-a mea, ne stim de cand aveam 6 ani, am crescut impreuna si a fost tare greu ...

Ina, am zis ca astept sa treaca si Sf Ion, apoi ma apuc de numarat pe bune!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.