CITAT(nusarich @ 03-01-2007, 03:07 PM)

emu, La Multi Ani! sotului tau, sa fiti fericiti in continuare, macar cat sunteti acum, daca nu mai mult!
pisik, poate are dreptate himere, ceva fursecuri n-ai in program? nu esti un om rau, doar ca esti un pic prea apasata de aglomeratia de acasa probabil si cum tu stii cat de fresh trebuie sa fii la job e firesc sa reactionezi asa. si peste toate astea stii ca mergi acasa si tu vrei sa mananci WW, dar in frigider troneaza numai bunatati.
da, e si asta, si faptul ca eu nu sunt obisnuita cu familie mare, stand doar cu mama, sunt obisnuita sa ies in chiloti din baie (sau chiar fara

), sa mananc cand vreau, ce vreau, deh, ca un copil singur la parinti si crescut de mama, mai rasfatat, mai una alta; ei sunt mult mai reci, fac glume mereu si eu nu le gust chiar intotdeauna, ei au alte obiceiuri, deja nu mai intru prin bucatarie ca ma enervez, etc. plus ca sotul se schiba cand sunt ei acasa, le sta numai in fund, poate e normal, poate si eu as face la fel cu mama (sigur de fapt) dar stiti cum e cand face altul...