Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
irinush
Am uitat si eu cate ceva: Alice, Ina, Emu sunteti toate niste frumoase! Emu, la multi ani si sa iti traiasca sotul!

Pisik, tu esti chiar o fata buna, daca m-ati auzi pe mine ce ii spun eu sotului meu referitor la maica-sa blushing.gif , na ca mi s-a facut rusine asa ca nu mai continui, ca va schimbati parerea despre mine!

Himere, si eu mai apar goala cand nu am de ales in fata lui david ...eu ma simt aiurea, nu stiu cat e de normal, dar cum suntem doar noi doi acasa si vine dupa mine si la baie ... nu prea am ce sa fac... ei sunt fff curiosi in perioada asta ...
Deea
CITAT(michelle @ 03-01-2007, 03:18 PM) *

Pisik, tu stai pe forum cu noi cat timp sotul e ocupat cu socrii tease.gif
Ina, iti sta tare bine cu noua tunsoare naughty.gif
Da sa o pupe matusa Mihaela pe Alexia pe amandoua falcutele, ca tare dulce e pupic.gif pupic.gif

biggrin.gif pupic.gif de la Alexia!

Anna, iaurtul de la Prodlacta e cel mai saracacios.
Deea
Himere uite aici despre aparitia nud in fata copilului.
ina_ceva
yahoo.gif dana, tot 2 in 1 esti, nu?
daconst
N-am plecat inca sa nasc,stati linistite ca va anunt.
Am bagat o tura la spalat si acum vreau sa strang onamentele din bucatarie si de pe geam sa pot sa-l spal.

Deea,Tulip,asa mi-a spus dr ieri si pe urma am plecat la cumparaturi.Eu zic ca nu merg la spital fara contractii sau apa rupta.Deci mai stau pe forum. blum.gif

Himere,ce-ai vrut sa spui cind ai zis ca:"eu nu spun nimic..."? naughty.gif
Ca m-ai facut curioasa acum. huh.gif

Eu zic ca daca te feresti de copil cind te schimbi il faci mai curios.Mai bine te porti normal ca si cind e ceva firesc si gata.Mai problema ar fi daca e fetita sa-l vada pe tati...in rest nu stiu.

Ina,esti o dulcica si o slabanoaga.Nu stiu unde vrei sa slabesti...dar stii tu mai bine.

Deea,mai pup si eu la Alexia pina-l scot pe-al meu afara. )).gif

himere2005
multumesc deea, nu stiam de adresa, ma bucur ca mi-ai dat-o...eu ziceam ca de la un an jumatate sa am mai multa grija...nu exagerata, dar....pina atunci nu cred ca da importanta blum.gif
Deea
CITAT(daconst @ 03-01-2007, 03:41 PM) *

Deea,mai pup si eu la Alexia pina-l scot pe-al meu afara. )).gif

dupa aia il pupam noi pe al tau...sa-l mai albim putin, de la atata nuttlea sa nu zica lumea ca nu-i al lui Mihai lol.gif

CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 03:42 PM) *

multumesc deea, nu stiam de adresa, ma bucur ca mi-ai dat-o...eu ziceam ca de la un an jumatate sa am mai multa grija...nu exagerata, dar....pina atunci nu cred ca da importanta blum.gif

cu placere, n-ai pt. ce...mie imi place site-ul, au articole interesante, cam despre toate problemele si intrebarile mamicilor.
irinush
fetelor, va pup, o sa ma uit la un film cu sotul, profitam si noi ca are cateva zile libere si acum ca doarme copilul ... ne auzim mai pe seara sper, daca nu, maine pupic.gif
himere2005
vroiam sa spun ca sunt de acord cu doctorul ca mai sta, dar pentru ca stiu ca tu vrei sa iasa mai repede afara am zis ca mai bine tac ca poate zici ca am gura pocita lol.gif lol.gif si ma tii minte )).gif
michelle
Dupa amiaza placuta, irinush pupic.gif
irinush
CITAT(michelle @ 03-01-2007, 03:47 PM) *

Dupa amiaza placuta, irinush pupic.gif

multumesc, la fel si voua pupic.gif
Tulip
Dana,si nu simti nimic-nimic?
himere2005
eu zic sa votam cind naste dana )).gif eu cred ca de duminica incolo smile.gif asta daca nu ridica un bax ceva sau face fursecuri ceva mai complicate )).gif
daconst
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 03:49 PM) *

Dana,si nu simti nimic-nimic?

Pai eu simt ca apasa bb spre iesire...dar asta nu e nimic nou ca simt de multa vreme.Si am impresia ca se deschide colul,ca ma sageata din cind in cind...dar asta e iar in mintea mea,cred ca nu pot sa-mi dau seama.In rest nimic,doar burtik tare dar fara dureri deloc.

Deea,mersi si eu de link,l-am salvat ca e interesant. pupic.gif

Himere,nu te bat ca acum citeva zile n-o fi bai...doar sa nu treaca de 40de sapt ca atunci chiar nu mai pot. doh.gif
himere2005
dana, eu zic ca e mai bine in we, sa fie si mihai linga tine, nu ca n-ai putea sa faci totul si singura, dar altfel este cind e linga tine...sufleteste...al meu a inceput sa faca cartofi prajiti de bucurie )).gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 04:03 PM) *

dana, eu zic ca e mai bine in we, sa fie si mihai linga tine, nu ca n-ai putea sa faci totul si singura, dar altfel este cind e linga tine...sufleteste...al meu a inceput sa faca cartofi prajiti de bucurie )).gif

Asta n-ar fi problema ca-l sun si in 5min e acasa.Si in 15min suntem la spital.
Tot in we ma gindeam si eu ca nasc ca acum mi-e cam lene. lol.gif
himere2005
ce se bucura bia de fulgi biggrin.gif
Tulip
CITAT(daconst @ 03-01-2007, 02:06 PM) *

lol.gif lol.gif ti-e lene?da' de spalat geamuri nu ti-e lene? tease.gif tease.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 04:08 PM) *

lol.gif lol.gif ti-e lene?da' de spalat geamuri nu ti-e lene? tease.gif tease.gif

Pai nu ca sunt in pijamale...iar pentru nastere trebuie sa ma imbrac,sa ma machiez,sa ma pregatesc de intalnire...nu? )).gif
ina_ceva
Dana, momentan nu stiu daca vreau sa slabesc, mai stau cateva zile in care nu voi numara, dar voi manca moderat.

Cand am venit de acasa, pe 31 aveam un kg in plus (luat in peroada craciunului). In ultima zi din an nu am papat decat vreo 300gr carne de porc la gratar, de rev vreo 7 prajiturele mici, am baut mult suc, dar nu acidulat, iar pana astazi nu am exagerat deloc cu mancarea, poate am mancat prea putin. M-am cantarit azi dimineatza si aveam cu 3 kg in plus fatza de sfarsitul anului si de vreo doua zile sunt f balonata, am o burtica mare mare. Voi incerca sa trec mai mult pe fructe, salate, cartofi si carne slaba
Tulip
CITAT(daconst @ 03-01-2007, 02:12 PM) *

CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 04:08 PM) *

Pai nu ca sunt in pijamale...iar pentru nastere trebuie sa ma imbrac,sa ma machiez,sa ma pregatesc de intalnire...nu? )).gif

hmmm.....da...ai dreptate......eventual fa-ti din timp un machiaj rezistent la apa.....si stai asa pana nasti lol.gif lol.gif lol.gif nu cumva sa-ti tremure mana cand faci linia cu dermatograful blum.gif
ina_ceva
merci, tulip!
Irinush, o dupa-amiaza placuta alaturi de sotul tau!
daconst
Tulip,am uitat de apa... doh.gif
Ca trebuie sa-mi fac si freza adecvata...sa nu ma ud pe par. )).gif
Sper sa nu ma fac de miru lumii pe-acolo ca ma apuca panica si de la apa si de la travaliu. grin.gif
Pisik
Mama, eu tot WWul din urma il citesc, ma minunez ce cumintica eram...ptiu sa nu ma deochi, ca acuma....vai de mama! cred ca trebuie sa mai plece sotu vreo 3 luni sa ma ambitionez, ca cu el aici nici o sansa...
himere2005
dana, eu zic ca mai ai timp sa-ti faci un permanent pina la intilnire ca e rezistent la apa )).gif la mine era o colega din tulcea...eu i-am explicat din timp ca urmeaza sa nasc zilele urmatoare...si in momentul cind mi s-a rupt apa am incercat sa ramin calma sa nu o alarmez, caci practic nu aveam dureri mari sau ceva, doar ca era un moment foarte important in viata mea
daconst
CITAT(Pisik @ 03-01-2007, 04:24 PM) *

Mama, eu tot WWul din urma il citesc, ma minunez ce cumintica eram...ptiu sa nu ma deochi, ca acuma....vai de mama! cred ca trebuie sa mai plece sotu vreo 3 luni sa ma ambitionez, ca cu el aici nici o sansa...

Pisik,cred ca erai mai motivata ca iubita decit ca nevasta. grin.gif

Glumesc,ca stiu cum e si mi-e greu si mie,dar pina la urma nu ne lasam noi asa usor. wink1.gif

Himere,inca nu simt ca nasc asa ca merg sa mai bag o tura de smotru...ca stau degeaba. )).gif
Ella79
Am fost la Pizza Hut si am mancat de pranz.
Meniul meu de pana acum e asa:
- 2 cafele de la automat = 2p
- 1 felie toast = 1p
- 60 gr piept de pui afumat = 1,5 p
- cartofi fierti = 2p
- 1 lingura mazare fiarta = 0,5p
- 2 linguri fasole fiarta = 1p
- ardei gras = 0p
- ciuperci crude = 0p
- 1 lingura dressing = 1p
Pana acum am 9 p din 20. Mi se pare ca sunt asa de multe 20 de puncte....
Diseara merg la sala si as vrea sa mai mananc doar fructe. Sincer, ma simt super satula dar sa mai vedem pana diseara....
Tulip
mie mi-e foame non-stop....cred ca si din cauza tigarilor....adica incerc sa nu mai fumez wink1.gif
ina_ceva
Felicitari pentru puncte, ella! cheer.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 04:32 PM) *

Am fost la Pizza Hut si am mancat de pranz.
Meniul meu de pana acum e asa:
- 2 cafele de la automat = 2p
- 1 felie toast = 1p
- 60 gr piept de pui afumat = 1,5 p
- cartofi fierti = 2p
- 1 lingura mazare fiarta = 0,5p
- 2 linguri fasole fiarta = 1p
- ardei gras = 0p
- ciuperci crude = 0p
- 1 lingura dressing = 1p
Pana acum am 9 p din 20. Mi se pare ca sunt asa de multe 20 de puncte....
Diseara merg la sala si as vrea sa mai mananc doar fructe. Sincer, ma simt super satula dar sa mai vedem pana diseara....

Bravo! Eu una nu pot zice ca ma simt super satula, din contra, as baga in mine ca intr-un spital, dar sper sa nu o fac diseara
Eu am: MD de 2,5p si pranz de 5p deci 7,5 pana acuma si mai am numai fructe din fericire; sa vedem diseara
himere2005
apopos de smotru, ce draci am avut cind am iesit din maternitate, ca eu stiam ca lasasem curat in urma mea. i-am spus mamei sa aiba grija ca atunci cind ies din matrnitate sa fie cit de cit curat ca urma sa ma scoata cineva din maternitate, un fel de a 3-a nanuta )).gif . mi-a crapat obrazul de rusine cind praful era gros, erau multe lucruri lasate alandala, arata vraiste doh.gif stiu ca primul lucru care l-am facut dupa ce a plecat persoana de la mine sa fac curat cu toate ca eram terminata, dar stiam ca vor veni familia mea si a lui sa vada copilul, nanutele...in alea 8 zile cit am stat in spital, dan a mincat mai mult la mama sau cartofi prajiti...bine ca isi calca singur camasile si nu a plecat nearanjat la servici
ina_ceva
Bravo, tulip! Iti tin pumnii, poate reusesti sa te lasi de fumat. grin.gif
Ella79
vai fetelor, mi s-a facut asa un somn. sad.gif imi vine sa ma culc pe tastatura, nu alta,
ina_ceva
Capul sus, ella! O cafea fara zahar?
emu
fetelor m-a luat o moleseala de la ceaiul asta, mai zic cate ceva si apoi o tulesc in pat:

va multumesc mult de urari, sunteti niste scumpe!

de revelion a plouat, dar marunt, nu asa tare )).gif a fost suportabil, in leg cu cei din poza himere, eu n-am nici o problema cu nici o natie, doar cu lipsa unora de civilizatie, orice culoare sau religie ar fi smile.gif

bine ai revenit dorel, eu te tin minte, de pe vremea cand ma documentam despre dieta smile.gif un neuron nebun, nebun lol.gif

din cate stiu dorelu vroia viza de sua, cred c-a reusit smile.gif

doamne, crengu, ce trist!!!! sincere condoleante!

e tare faza cu bubita nusa; tin minte ca mie mi-a zis maica-mea direct, explicat tot in detaliu, aveam vreo 6 ani... si sa ma vezi ce mare ma dadeam la prietene ca eu stiam de unde vin copiii si ca de fapt nu barza ii livreaza lol.gif

dana, sa inteleg ca ne pui poze cu tine in apa din ziua respectiva? naughty.gif ce super ar fi smile.gif sa nu fie la oferta, sa apuc sa vad si eu )).gif pls

imi place sa vad ca va ambitionati, tineti-o tot asa si de sapt viitoare ma alatur si eu voua.

hug.gif
peach
Dana inainte sa smotruiesti intra putin pe msn sa te intreb ceva
emu
ina, slabatura mica... voiam sa spun ca m-a facut sa rad a 5-a poza )).gif din albumul de revelion, ce concentrati sunt oamenii pe tigarile alea lol.gif
bubbles
hey fetele ... am fost la sala unde am bagat 15 min bicicleta si apoi exercitii multe pt picioare yahoo.gif apoi de pe la 2 am facut curat in camera si bucatarie...ramane baia ca am pus mai intai o masina la spalat si apoi sterg si baia toata...mi`am pus si la fiert piept de pui dezosat fara piele...si de acum sa imi refac comp ca am reinst win wink1.gif
voi ce faceti?
Tulip
Himere,tot vroiam sa te intreb,cum ai reusit sa-ti aranjezi asa de fain parul de revelion?Eu nu m-as descurca,sigur...l-ai pus pe bigudiuri?
soranutza
Dana, ca sa poti sa nasti linistita m-am pus sa pun pozele de la Revelion pe yahoo naughty.gif

Pe 8 cand ma intorc in Belgia incep si eu numaratul, oare ma mai primiti? blushing.gif

Opa, am uitat sa dau linkul la poze... cu atata emotii cu numarat, diete si altele grin.gif

Revelion 2007
ina_ceva
Aseara am invitat la ziua mea cam acelasi grup de persoane venite si la Rev. Am stat numai in bucatarie (pentru ca acolo se fumeaza si ei asa au preferat) si, printre tigari, au mai intrat si niste aperitive, friptura de porc, bere si vin fiert tease.gif
Am sa pun poze dupa-amiaza cu cadourile wink1.gif
Tulip
Sorana,la mine nu merge.... sad.gif
Anna
CITAT(soranutza @ 03-01-2007, 04:57 PM) *

Dana, ca sa poti sa nasti linistita m-am pus sa pun pozele de la Revelion pe yahoo naughty.gif

Pe 8 cand ma intorc in Belgia incep si eu numaratul, oare ma mai primiti? blushing.gif

Opa, am uitat sa dau linkul la poze... cu atata emotii cu numarat, diete si altele grin.gif

Revelion 2007

eu nu reusesc sa vad...imi da asta

Uh-oh. Something bad happened...
We are really sorry, but something went wrong while handling your request.

[listAlbums:1:78]

soranutza
Pai da, ca (iar) de la atatea emotii am uitat sa il fac si public doh.gif Sper ca acum merge ca am mesterit pe acolo
Ella79
Dupa cum vedeti mi-am facut curaj si mi-am pus ticker....
Greutatea pe care am luat-o in considerare e cea de sambata, dar o sa ma mai cantaresc si sambata asta sa vad exact cate am.
Pe mine ma motiveaza sa am tiker, desi, sincer, crap de rusine.... blushing.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 05:00 PM) *

Sorana,la mine nu merge.... sad.gif

da-i chestia aia cu "back to yahoo photos" ca si mie mi-a dat eroare
himere2005
tulip, eu aveam mari probleme cu aranjatul la spate, asa ca m-am gindit la o coafura care sa nu fie nevoie sa ma fac la spate, asa ca ma strans bine parul sus, apoi l-am pus pe bigudiuri mici, cred ca vreo 10 la numar si am stat vreo 2-3 ore cu el asa. cred ca nu am pus destul fixativ ca a doua zi s-a desfacut smile.gif si data viitoare o sa bag si vreo 2 clame la spate ca si acolo au mai cazut fire blum.gif poate ma specializez in coafuri si va fac pe toate pe gratis la petreceri, va fac si mincare si iesiti mult mai bine grin.gif
ina_ceva
Soranutza, sa nu te recunosc; arati superb! give_rose.gif
Pisik
Sorana, esti o papusa frumoasa!!!!
himere2005
esti finuta tare...de la haine pina la coafura...superba, ca intr-o reclama give_rose.gif
cine era pletosul? grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.