Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
Ella, ziceai ceva de nesimtiti? A venit o colega cu un castron de bunataturi sa ne serveasca ca a fost plecata in belgia si s-au strans cateva colege la mine la birou iar eu aveam pe birou deschis sup;limentul cu retete de la Jurnalulu national; la care una din colege zice "ia uite cum arata o adevarata gospodina" la care o alta colega, ciupindu-ma de sunculite (care se vad azi, ca sunt cu o bluiza mulata si stateam si pe scaun si nu mai aveam puloverul ca e cald zice " ia uite cum arata o femeie maritata, acu cateva luni era model, acuma ia uite mad.gif mad.gif mad.gif
Mi8-a pierit pofta, ca vroiam sa iau si eu o bombonica de politete de la fata aia, dar am luat o framitura de susan si mi-a ajuns sorry.gif
Deea
Sorana arati super, super!
Ella de ce sa crapi de rusine...nici eu, nici Pisik nu suntem mai breze...pe restul nu va mentionez sa nu va suparati...Pisik stiu ca nu se supara! wink1.gif

am uitat sa va spun ca de revelion cand am plecat de acasa am pus sub paturica Alexiei 50 euro...sa inceapa fata anul cu banuti la ea wink1.gif ...sunt dusa cu pluta...stiu doh.gif
bubbles
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 05:02 PM) *

Dupa cum vedeti mi-am facut curaj si mi-am pus ticker....
Greutatea pe care am luat-o in considerare e cea de sambata, dar o sa ma mai cantaresc si sambata asta sa vad exact cate am.
Pe mine ma motiveaza sa am tiker, desi, sincer, crap de rusine.... blushing.gif

asa si eu ella..ma motiveaza ticker`ul dar mor de rusine cand vad greutatea cry.gif
Deea
CITAT(Pisik @ 03-01-2007, 05:15 PM) *

Ella, ziceai ceva de nesimtiti? A venit o colega cu un castron de bunataturi sa ne serveasca ca a fost plecata in belgia si s-au strans cateva colege la mine la birou iar eu aveam pe birou deschis sup;limentul cu retete de la Jurnalulu national; la care una din colege zice "ia uite cum arata o adevarata gospodina" la care o alta colega, ciupindu-ma de sunculite (care se vad azi, ca sunt cu o bluiza mulata si stateam si pe scaun si nu mai aveam puloverul ca e cald zice " ia uite cum arata o femeie maritata, acu cateva luni era model, acuma ia uite mad.gif mad.gif mad.gif
Mi8-a pierit pofta, ca vroiam sa iau si eu o bombonica de politete de la fata aia, dar am luat o framitura de susan si mi-a ajuns sorry.gif

devil.gif devil.gif devil.gif si n-ai zis nimic??? mama ce-i mai ziceam.... trebuia sa-i spui ca kg. se pot da jos dar nesimtirea nu trece!!
Pisik
CITAT(Deea @ 03-01-2007, 05:17 PM) *

CITAT(Pisik @ 03-01-2007, 05:15 PM) *

devil.gif devil.gif devil.gif si n-ai zis nimic??? mama ce-i mai ziceam.... trebuia sa-i spui ca kg. se pot da jos dar nesimtirea nu trece!!

iar acuma vine la mine, eu stand la copiator si zice "mai, dar te-ai marit considerabil, te-ai afcut cat mine, ia uite (si dse dadea asa pe langa mine) si asta intr-un timp f scurt, cat, 3 sapt, 1 saptt, cat ti-a luat sa ajungi atata??? mad.gif NO COMMENT!!!!
himere2005
ce nervi mi-a facut nesimtita aia de la tine de la birou pisik...parca mi-o si imaginez devil.gif sa-ti pregatesti artileria grea, atac-o in punctele slabe, ca sigur are wink1.gif
bubbles
cum pisik si ai putut sta asa fara sa ii zici sau sa ii faci nimic ? )).gif
Pisik
mai, cred ca fata nu a zis cu rautate, e cam taranca saraca si cred ca e genu care zice ce gandeste, ca nu a educat-o maica-sa altfel...lasa, asta sa fie paguba; oglinda am si eu din pacate si stiu adevarul; uite, Ella, am si eu ticker, am luat in considerare greutatea de azi dimineata care cred ca nu era f f reala, sau sper cel putin
himere2005
si mai zici ca esti rea pisik pupic.gif , cred ca sunt mai dracoasa ca tine )).gif
bubbles
si eu sper ca pana maine sa imi mai revina greutatea...mai ales ca am fost si constipata si poate nu am chiar 65 kg cry.gif sorry.gif
Tulip
Sorana,jos palaria! pupic.gif
Ella79
Pisik, no comment.... Mie pana acum nu a indraznit nimeni sa imi spuna in fata ca m-am ingrasat. Nici macar aluzii, apopouri, nimic. Sunt stiuta de nebuna. devil.gif
Sincer, colega aia a ta intrece orice limita.
Tu sa nu care cumva acum sa dai in depresii ca ti-a spus o taranca niste rautati ca ma supar eu pe tine. Fii ambitioasa si o sa le arati tu lor cine arata bine la vara.
Hai, ca suntem apropiate la tiker, capul sus si da-i cu numaratul inainte!
michelle
Sorana, esti o papusica! pupic.gif
Am zis eu ca trebuie sa facem un concurs de frumusete aici

Pisik, nici eu nu sunt in stare sa comentez la astfel de rautati. De fapt, mie lumea nu mi-a zis niciodata ca sunt grasa, ci doar plinuta.. Si am luat-o ca pe un fapt real.

Eu cu numaratul inca nu sunt prietena.. Sa vedem de luni blum.gif
ina_ceva
Un ofiter facea dragoste cu nevasta in momentul in care in camera apare fiul lor, care intreaba curios:
- Ce faci tati?
- Pompez ulei, raspunse acesta.
Dupa ceva vreme ofiterul trebuia sa plece in misiune in Irak si il roaga pe fiul sau sa o supravegheze pe mama sa in acest timp. La intoarcere il cheama pe fiu sa afle daca sotia a fost infidela in lipsa lui.
- Tata in lipsa ta a venit de mai multe ori un nene si cred ca avea pompa defecta ca mama sufla mereu in ea.
michelle
Azi imi fac abonament la sala cheer.gif
Tulip
mi-am pus si eu ticker actualizat blushing.gif blushing.gif
himere2005
CITAT(ina_ceva @ 03-01-2007, 05:32 PM) *

Un ofiter facea dragoste cu nevasta in momentul in care in camera apare fiul lor, care intreaba curios:
- Ce faci tati?
- Pompez ulei, raspunse acesta.
Dupa ceva vreme ofiterul trebuia sa plece in misiune in Irak si il roaga pe fiul sau sa o supravegheze pe mama sa in acest timp. La intoarcere il cheama pe fiu sa afle daca sotia a fost infidela in lipsa lui.
- Tata in lipsa ta a venit de mai multe ori un nene si cred ca avea pompa defecta ca mama sufla mereu in ea.

lol.gif lol.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 05:29 PM) *

Pisik, no comment.... Mie pana acum nu a indraznit nimeni sa imi spuna in fata ca m-am ingrasat. Nici macar aluzii, apopouri, nimic. Sunt stiuta de nebuna. devil.gif
Sincer, colega aia a ta intrece orice limita.
Tu sa nu care cumva acum sa dai in depresii ca ti-a spus o taranca niste rautati ca ma supar eu pe tine. Fii ambitioasa si o sa le arati tu lor cine arata bine la vara.
Hai, ca suntem apropiate la tiker, capul sus si da-i cu numaratul inainte!

Ella, acuma suntem, dar de fapt tickerul meu trebuie sa mai aiba vreo 2 kile, dar sincer nu am avut curaj sa imi fixez asa o tinta indepartata, macar sa reusesc eu sa o ating pe asta
himere2005
eu miine imi pun ticker sa stiu si eu cit am ca azi imi juca feste grin.gif
bubbles
ina si eu il stiam lol.gif
mie numai babuinul mi`a zis ca m`am ingrasat si bineteles ca m`am apucat de plans si am casunat pe el si de atunci nu mi`a mai zis nimic lol.gif saracu ca ii scot par alb cu kg astea ale mele
Pisik
CITAT(bubbles @ 03-01-2007, 05:38 PM) *

ina si eu il stiam lol.gif
mie numai babuinul mi`a zis ca m`am ingrasat si bineteles ca m`am apucat de plans si am casunat pe el si de atunci nu mi`a mai zis nimic lol.gif saracu ca ii scot par alb cu kg astea ale mele

si eu pe al meu l-am zapacit; si mie mi-a zis, dar dupa ce l-am tacanit eu o gramada
bubbles
va zic si eu unul..
Bula la scoala...profesoara ii pune pe elevi sa zica niste alimente.
primul:
Ionescu:carnea
Profesoara :foarte bine Ionescule
al doilea:
Popescu:varza
Profesoara :foarte bine
al treilea
Bula:veioza
Profesoara nervoasa:Cum mai Bula veioza?Unde ai mai vazut tu ca mananca oamneii veioze?
Bula:Mama o mananca...
Profesoara:Cum asa?
Bula:Pai cand e in camera cu tata noaptea ... tata ii zice...stinge veioza si ia`o in gura blush.gif
michelle
Al meu se bucura ca m-am ingrasat. Nu imi mai pun ticker pt 2-3 kg acolo sa nu mai pun sare pe rana.
Daca tin dieta, mi-e ca dau jos apa, dar slaninuta ramane
bubbles
pisik saracii babuinii nostri...cred ca al meu la un mom dat stia mai bine punctele decat mine lol.gif
lasa ca ajungem noi inapoi unde eram pupic.gif
himere2005
pai cind m-am dus pe la mese la craciun si revelion, cam toata lumea stia de puncte si facea misto grin.gif
Lacry
Tulip, de la mine ai dua voturi azi( de acasasi de la servici) naughty.gif

Cine ma ajuta vreo doua zile sa calculez punctele? Asta ca sa ma verific pe mine give_rose.gif
Mi-a dat nessie linkul cu dieta ww dar l-am pierdut, caci a trecut mult timp de atunci...

fetelor, pliiiiiiiz! sad.gif
Deea
CITAT(Lacry @ 03-01-2007, 05:54 PM) *

Cine ma ajuta vreo doua zile sa calculez punctele? Asta ca sa ma verific pe mine give_rose.gif
Mi-a dat nessie linkul cu dieta ww dar l-am pierdut, caci a trecut mult timp de atunci...

http://forum.oneden.com/Weight-Watchers-t68.html uite aici despre dieta si lista cu puncte.
Scrie si meniurile si te ajutam sa le calculezi.

hug.gif
Ella79
Lacry, tu scrie meniurile aici si sigur o sa te ajute cineva cu calculatul.
Lacry
CITAT(Deea @ 03-01-2007, 05:56 PM) *

CITAT(Lacry @ 03-01-2007, 05:54 PM) *

http://forum.oneden.com/Weight-Watchers-t68.html uite aici despre dieta si lista cu puncte.
Scrie si meniurile si te ajutam sa le calculezi.

hug.gif

OKI, MULTUMESC give_rose.gif
Pisik
hai ca suntem mult constiincioase pe aici, imposibil sa nu reusim nu???
Ella79
CITAT(Pisik @ 03-01-2007, 06:00 PM) *

CLAR!!

Eu diseara ma duc la sala. Cine face 20 de abdomene cu mine? )).gif
michelle
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 04:02 PM) *

CLAR!!
Me! cheer.gif Me! cheer.gif Pick me! cheer.gif Pick me! cheer.gif
himere2005
20 fac si eu, mai mult sa nu-mi ceri )).gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 06:02 PM) *

CLAR!!

si eu sper sa pot face bicla si/sau absomene diseara
bubbles
si eu si eu ella...si eu maine iar ma duc la sala ca tb sa termin abon pana sambata si mai 3 sedinte...asa ca sapt asta bag tare la sala si la bicicleta wink1.gif 4 sedinte intr`o sapt sper sa nu fiu prea distrusa la sfarsit )).gif
Ella79
Bravo fetele!!! cheer.gif
Diseara toata lumea care s-a inscris presteaza 20 de abdomene.
Ce nu stiti voi, e ca maine prestati 21 si poimaine 22. biggrin.gif Ca doar asa o sa apara patratelele alea pe abdomen pana la vara.
Fiti atente ca la 7:30 cand ma intorc de la sala va intreb pe fiecare in parte. Sunt rea azi! devil.gif
Tulip
Lacry!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif te-ai decis deci sa tii WW????te ajutam,cum sa nu!!!!!!!!

pupic.gif pt. voturi!
Lacry
Primul meu meniu(poate am depasit din start punctele, care trebuie sa fie in numar de 19):

- doua cafelute fara zahar si fara cofeina
-un mar
- 50 gr calamar prajit in ulei cu lamaie
- 100 gr surimi prajit in ulei
- 70 gr. snitel prajit in ulei cu pesmet

Sper ca n-am depasit... sorry.gif

Tot citindu-va pe voi am senzatia ca de fiecare data cand produsul e prajit in ulei se pune un punct pentru ulei. Ma duc sa citesc din urma, de la primele capitole dry.gif
Tulip
Ella,asa sa fii... blum.gif blum.gif ti-ai procurat si o jordita??sau mai bine ia o curea din aia mai lata grin.gif

ma bag si eu la abdomene
Lacry
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 06:10 PM) *

Lacry!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif te-ai decis deci sa tii WW????te ajutam,cum sa nu!!!!!!!!

pupic.gif pt. voturi!

Am citit ca se voteaza din ora in ora. Cand am fost noi inscrisi se vota o data pe zi si un singur copil. Ne straduim sa intram de cate ori putem pupic.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 03-01-2007, 04:10 PM) *

Primul meu meniu(poate am depasit din start punctele, care trebuie sa fie in numar de 19):

-un mar

Tot citindu-va pe voi am senzatia ca de fiecare data cand produsul e prajit in ulei se pune un punct pentru ulei. Ma duc sa citesc din urma, de la primele capitole dry.gif

eu cred ca se aduna aici cam ulte puncte sorry.gif sorry.gif sorry.gif din cauza uleiului......sa vina fetele sa-si dea cu parerea
himere2005
se pune un punct pentru fiecare lingurita de ulei )).gif
bubbles
fetele am gasit un doc word in care aveam scrisa greutatea cam de pe la inceput si azi am completat iar biggrin.gif
ia uitati
Luni 03.04.2006 – 70.8 kg
Luni 08.05.2006 – 72.2
Miercuri 10.05.2006 – 69.1 kg
Craciun:62.5kg
3.01.2007 : 65kg
Ella79
CITAT(Lacry @ 03-01-2007, 06:10 PM) *

-un mar

Lacry, m-ai lovit cu meniul tau. doh.gif Surimi, calamar... valeleu, de unde sa scoatem noi punctele la astea.
Ca o recomandare generala, daca nu te superi pe mine, ti-as recomanda sa eviti, pe cat posibil, prajelile. Astea ingrasa intotdeauna.
Apoi eu as puncta asa:
- 50 gr calamar = 0,5p
- prajeala de la calamar = 1p
- surimi prajit = 7p (eu l-as pune ca pestele prajit)
- snitel prajit = 5 p
Pana acum ai 13,5p, dar trebuie sa mananci si legume, fructe, lactate.
Lacry
Hihihi, se pare ca mai "recitesc" si alti neuronasi la topicul cu ww, linkul dat de voi. )).gif
michelle
Lacry, e greu de ghicit cat ulei au inghitit, asta daca nu ai pus tu lingurita cu lingurita in tigaie..
Incearca pe teflon, fara ulei, data viitoare. Sau la abur, sau in cuptor..
Ella79
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 06:11 PM) *

Ella,asa sa fii... blum.gif blum.gif ti-ai procurat si o jordita??sau mai bine ia o curea din aia mai lata grin.gif

o curea lata, ca e mai trendy grin.gif

Tulip
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 04:18 PM) *

CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 06:11 PM) *

o curea lata, ca e mai trendy grin.gif

numai ai grija sa nu dai cu catarama ca doare rau dry.gif
Lacry
Ella, multumesc. Se pare ca pestele este un bun... absorbant de ulei, d-aia se puncteaza mult. Dar nu gasesc tabelul cu puncte pentru alimente. Mai caut. Ok, renunt la prajeli salut.gif
michelle
Lacry, vezi aici wink1.gif

Lacry, renunta pe cat posibil la prajeli, mezeluri grase, sucuri, produse de patiserie (daca vrei ceva dulce, fa-ti singura, in casa), zahar..
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.