Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Lacry
CITAT(michelle @ 03-01-2007, 06:21 PM) *

Lacry, vezi aici wink1.gif

multumesc, michelle give_rose.gif
Deci, nu trebuie sa scad sub 16 pct., nu trebuie sa depasesc 19, pot economisi maxim 3 pe zi pentru WE.
Ia' sa ma sui si eu e bici astaseara, daca tot am intrat in clubul vostru. Pai se poate sa fac opinie separata? Nici gand!!

CITAT(michelle @ 03-01-2007, 06:22 PM) *

Lacry, vezi aici wink1.gif

Lacry, renunta pe cat posibil la prajeli, mezeluri grase, sucuri, produse de patiserie (daca vrei ceva dulce, fa-ti singura, in casa), zahar..

citesc materialele WW si dupa aceea, daca nu va suparati, o sa va mai intreb cate ceva. La mamicile cu bebelusi mici, cum sunt io, neuronii sunt mai putini la numar blum.gif .. avem nevoie de sprijin lol.gif
Ella79
Bravo Lacry! cheer.gif cheer.gif
Diseara toata lumea bicicleste, da din buric (cu sensul ca face abdomene, nu va ganditi la altceva grin.gif ), alearga in loc si care ce mai poate.
go getele, go!!

Tulip, cureaua e aiurie, e bine? grin.gif Si are catarama moale, sa nu zici ca sunt zgriptoroaica.
Deea
Lacry o sa te obisnuiesti cu punctele in cateva zile...daca treci de prima saptamana o sa vezi ca e f. usor.

Eu am facut curatenie pe la ceaiuri si am gasit o gramada pt. eliminarea pei din tesuturi, rinichi, detoxificare...etc...deci sper sa ma apuc sa beau si ceai...cu toate ca e mai usor sa desfac sticla de suc blushing.gif ; nu stiu ce-i cu mine, niciodata n-am baut multe sucuri, acum parca a dat benga in mine. blushing.gif

CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 06:26 PM) *

Bravo Lacry! cheer.gif cheer.gif
Diseara toata lumea bicicleste, da din buric (cu sensul ca face abdomene, nu va ganditi la altceva grin.gif ), alearga in loc si care ce mai poate.
go getele, go!!

Tulip, cureaua e aiurie, e bine? grin.gif Si are catarama moale, sa nu zici ca sunt zgriptoroaica.

Ella zi-mi si mie pls. niste tarife de la sala unde mergi tu...inca nu stiu unde mi-e mai in drum sa merg...mai studiez problema.
Ella79
Deea, la mine la sala costa 600.000 abonamentul de 8 sedinte sau 110.000 sedinta separata.
uka
in sfarsit am reusit sa recuperez si eu din urma... ca mult scrieti..
m-am cautat si eu la ww pe celalalt forum si am avzut k am aparut prin part 4... c timida si cuminte eram atunci...
va pup...
p.s. NASPA vreme afara
Deea
CITAT(Ella79 @ 03-01-2007, 06:31 PM) *

Deea, la mine la sala costa 600.000 abonamentul de 8 sedinte sau 110.000 sedinta separata.

multumesc!
Tulip
Ella,facutul fursecurilor nu se pune???? lol.gif lol.gif
himere2005
de ce Tulip, si tu ai program in seara asta ? grin.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 06:37 PM) *

daca le faci dansand prin bucatarie, cred ca se considera sport lol.gif
Ramo
Ce agitatie si cata lume pe aici............
Am fost si eu azi la servici, juma' de norma doar, iar de maine...........
Inca nu m-am urcat pe cantar si nici nu am curaj. Luni la prima ora ma "ocup de problema" asta.
Tulip
nu mi-am trecut in agenda lol.gif lol.gif lol.gif dar daca echivaleaza cu niste ex. pt. abdomen,poate ma apuc sa le coc blum.gif blum.gif
michelle
CITAT(Lacry @ 03-01-2007, 04:41 PM) *

CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 06:37 PM) *

daca le faci dansand prin bucatarie, cred ca se considera sport lol.gif

Lacry pupic.gif la noi fursecurile se fac in general.. in pat naughty.gif
himere2005
Tulip, cred ca echivaleaza daca le ornezi si tu cu una alta, ca daca se ocupa de problema asta doar bucatarul sef, atunci nu prea cred )).gif
Tulip
hmmmmm....na sa vad cat de obosita sau odihnita voi fi seara blum.gif blum.gif blum.gif

meniurile nu vi le postati,fetelor?
daconst
Am terminat curatenia prin dulapuri si v-am citit.
Nu pot decit sa va laud. give_rose.gif
Imi place ca va mobilizati si asa vom reusi cu siguranta. pupic.gif
Ca sa fiu in ton cu voi am facut si eu pulpa la cuptor fara pielita si fara ulei cu piure mai dietetic. cheer.gif
Iar abdomene pot face doar laterale...ca mai mult nu-mi permit acum. grin.gif

Sorana,ai aratat w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Esti superba cum au spus si fetele.Nu prea pui tu poze cu tine,dar si cind o faci ne dai gata.Bravo tie.
Nu ne-ai spus ce-a zis babuinul despre cum se distreaza romanul de Rev?

Pisik,esti prea finuta pentru lumea asta...mie n-ar fi avut curaj sa-mi spuna cineva asta nici in gluma. devil.gif

Deea,tare faza cu banii la Alexia...dar as fi facut si eu la fel. grin.gif
himere2005
- 2 felii piine cu 1 ciupercuta cu brinza si 1 lingurita smintina -4p
-paste (2p) cu smintina si usturoi -2,5p
- cealalta parte de paste )).gif (2p) cu ton 1p-3p
- piure cu margarina -2,5p
- piure cu margarina si sal de sfecla-2p
---total 14p si sa mai vad mai tirziu ce pap smile.gif
Tulip
oare cum sa punctez compotul de prune facut de soacra??????nu e fff. dulce,dar totusi,are zahar unsure.gif unsure.gif
bubbles
ella eu aici in gheorgheni ma duc la o sala unde e 250000 abon de 8 sedinte si 300mii cel de 12 iar o sedintza separata e 40000..iar la sauna 50000 si cred ca bag si eu vineri sauna )).gif
May
Neatza cheer.gif cheer.gif cheer.gif

tulip eu zic sa iti pui site-ul cu Timea la semnatura si astfel o putem vota de mai multe ori pe zi wink1.gif

eu.... am ramas fara cuvinte... dar de ce au descoperit tumoarea asa tarziu? sad.gif

dorel bine ai revenit give_rose.gif

deea alexia cred ca se face manechin naughty.gif

ina, sorana super poze w00t.gif

emu la multi ani babuinului floare.gif

Eu ma tot prefac ca uit ca am o caracatitza in frigider care trebuie pregatita caci mi-e o scarba de ea de mor... si Remy tot ma intreaba seara ce avem de mancare si tot spera sa zic caracatitza.... oricum azi nu ma apropi de tentaculele ei.

Am avut o zi de kkt ca mi-a vomitat copila incontinuu. Aseara i-au bagat in alimentatie ou si i s-a facut rau... m-a avertizat de dimineatza ca poate o sa vomite dar nu ma asteptam sa vomite chiar atat de des. Mi-a facut si o mie de draci ca era bazaita si miorlaita, era moarta de oboseala dar sa dea naiba daca vroia sa se culce. Si stiti cum au obisnuit-o sa adoarma? Pe o melodie house data super tare si eu trebuie sa o tin in bratze si sa dansez cu ea prin casa si asa adoarme..... deci eu ar trebui sa imi adaug la sport inca 15 minute zilnice de aerobic doh.gif curg apele de pe mine pana o adorm mai rau decat curg in 30 min de bici. sa imi amintiti sa nu fac copii! )).gif
himere2005
tulip, parca era cam 1p la ananas la 100 de ml la ananas din conserva, oare nu merge echivalat? rolleyes.gif
May
Aaaaaa mi-am luat azi de la Campofrio niste cremwrusti dintr-aceia tiplati, lungi cam cat un deget... cred ca stiti genul... chestia e ca nu au valorile si nu stiu cum sa ii punctez. Are idee cineva?
daconst
Vai,May ce metoda de adormit copilul... doh.gif
Na,eu sper ca al meu sa nu aibe apucaturi asemanatoare ca e house nu dansez. grin.gif
himere2005
may, bia mai adoarme si la biberon sau daca suge ceva cald. noi ii punem andrea bocelli ca sa o adormim. bine si cu suzeta, sau leganata in poala, sau mingiiata pe burtica si pe ochi, pe fata, ca si cum i s-ar scurge un ou pe fata )).gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 05:10 PM) *

tulip, parca era cam 1p la ananas la 100 de ml la ananas din conserva, oare nu merge echivalat? rolleyes.gif

nu stiu.....m-am gandit si eu asa dar chiar nu stiu cum sa fac..... huh.gif
michelle
Prune 2 buc., 50g 0,5 Points
Si zaharul 0.5-1p..
May
Deci nu m-ati inteles fetelor )).gif nu ``leganata```sau ``miscata`` in pasi de dans ci ZGUDUITA la propriu. Pe bune vorbesc ca nu adoarme daca nu o legeni cu putere si daca nu e data muzica tare si sa fie acea melodie nu alta doh.gif

aaa si nu bea din biberon decat apa si numai din acel biberon, iar lapte nu bea
Tulip
CITAT(michelle @ 03-01-2007, 05:18 PM) *

Prune 2 buc., 50g 0,5 Points
Si zaharul 0.5-1p..

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif am uitat ca se puncteaza prunele si nu-s pe gratis
himere2005
fetita e o adevarata tirana )).gif ce ii dai de mincare? bia bea prea mult lapte...daca e prea obosita nu-ti maninca altceva neam biggrin.gif
himere2005
nu mai zice nimeni nimic?
Ramo
Chiar asa, pe unde e toata lumea?
Tulip
s-au apucat fetele de ex. abdominale ca ajunge ella mintenas de la sala si le ia la rost..... )).gif )).gif
himere2005
eu deocamdata astept sa vina dan sa-l intreb ce planuri avem naughty.gif
Pisik
Eu am plecat mai devreme, la patinoar ne-am oprit dar era prea urat si frig si am inchiriat un film, acu mergem sa il vedem si dupa film bicla si abdo proomise wink1.gif
Meniul meu de azi:
paine 1,5
branza hochland diet 1,0
1/2 rosie 0,0
pui 100 gr 2,0
ulei 1 lingurita 1,0
iaurt zott light fructe 2,0
extra fructe 1,0 (o porto, 2 mere si ananas)
legume 1,0 (cateva boabe de mazare)
parmezan 2,0 (2 linguri cu varf)
iaurt 0,5

Total 12p, cam putin dry.gif
Deea
may...cum adica zgaltaie copilul? nu stiu daca am inteles f. bine dar citeste articolul asta ...chiar nu e de glumit cu zgaltarea copiilor!
Tulip
si eu astept....nu cumva sa lucrez prea mult....si abdomene si fursecuri lol.gif lol.gif lol.gif

Pisik,ramai cu 12P sau mai papi ceva deseara?
himere2005
pai mi se pare corect Tulip, ca vreau sa fie prestatie de calitate )).gif
irinush
CITAT(Deea @ 03-01-2007, 08:26 PM) *

may...cum adica zgaltaie copilul? nu stiu daca am inteles f. bine dar citeste articolul asta ...chiar nu e de glumit cu zgaltarea copiilor!

am vrut si eu sa zic ceva, insa nu vreau sa supar pe nimeni asa ca m-am gandit ca mai bine tac ...
sincer acum, eu vreau sa imi caut bona, ca in vara ma intorc la serviciu si ... mi-e groaza ...

in alta ordine de ide, fetelor, ma faceti sa imi fie rusine de mine .. eu inca nu numar ... dar de saptamana viitoare neaparat si o sa ma duc si la sala ...
Tulip
CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 06:27 PM) *

pai mi se pare corect Tulip, ca vreau sa fie prestatie de calitate )).gif

chiar daca e vorba de abdomene? tease.gif tease.gif tease.gif
dorel cu doi r si doi L
din ciclu s-a spart conducta si a aparut amiba de neuron...iata ca am revenit....ma rog, voi v-ati revenit un pic cam exagerat....PAI IO VA LAS LA 35 DE PAGINI SI VOI MA BLOCATI CU 56....da de cand credeti voi ca citesc io asa de repede... baby.gif

ma rog, sa va povestesc ce am facut azi la scoala....na ca m-am tampit mai tare decat credeam ca sunt )).gif

deci am fost la cursuri....si dupa aia m-am bucurat ca mi-au iesit celulele competente....ma rog, dupa juma de ora imi trecea bucuria pentru ca de fapt ceea ce credeam io ca sunt celule erau bule de aer....va dati seama ce dioptrii are nevoie dorel daca bietu neuron vedea bulele drept colonii de bacterii....asa se intampla cand esti in faza de putrezire intelectuala...da tu te straduiesti sa convingi ca scleroza nu e un defect care sa lase semne...ma rog, asa ca iata ca din nou si pentru a nu stiu cata oara in 4 luni o iau din nou de la capat....simt nevoia sa omor pe cineva...ca vad ca celulele astea vor sa moara cu mine de gat...

ma bucur sa va gasesc voioase si vorbaretze tare...din pacate io tre sa stau de paza la personalitatea celulara a bacteriilor astora...si ca atare mai mult o sa citesc decat o sa vorbesc....am cateodata senzatia ca de fapt amaratele astea de bacterii se distreaza de mare exceptie pe seama mea...iar mie imi vine sa imi fac guler calculatorul si toate cartile alea de cica ma invata....pai da, da sa le convinga si pe bacteriile astea.,...daca imi iese experimentu sa mor ca ma voi autointitula dorel bacterianu....da ma rog....poate in cativa ani...sa speram ca nu imi dau duhu pana atunci din motive de nervozare absoluta... blink.gif
Deea
CITAT(irinush @ 03-01-2007, 08:29 PM) *

am vrut si eu sa zic ceva, insa nu vreau sa supar pe nimeni asa ca m-am gandit ca mai bine tac ...
sincer acum, eu vreau sa imi caut bona, ca in vara ma intorc la serviciu si ... mi-e groaza ...

in alta ordine de ide, fetelor, ma faceti sa imi fie rusine de mine .. eu inca nu numar ... dar de saptamana viitoare neaparat si o sa ma duc si la sala ...

Nu m-am gandit ca s-ar supara cineva....oricum May tu n-ai de ce sa te superi pt. ca tu n-ai copii si nu te-au interesat lucrurile astea.
Mie imi vine sa innebunesc cand vad parinti care se joaca aruncand copii in sus...mie nu mi se pare nimic amuzant!....oi fi eu o mama prea protectoare....nu stiu ce sa zic!
irinush
CITAT(Deea @ 03-01-2007, 08:33 PM) *

CITAT(irinush @ 03-01-2007, 08:29 PM) *

Nu m-am gandit ca s-ar supara cineva....oricum May tu n-ai de ce sa te superi pt. ca tu n-ai copii si nu te-au interesat lucrurile astea.
Mie imi vine sa innebunesc cand vad parinti care se joaca aruncand copii in sus...mie nu mi se pare nimic amuzant!....oi fi eu o mama prea protectoare....nu stiu ce sa zic!

eu sunt de acord cu tine Deea si e normal, ca mame sa fim protectoare, daca nu noi, atunci cine?
a propos, fac apel si la voi: caut bona pt David, daca stiti pe cineva de fff mare incredere va rog mult sa imi spuneti si va multumesc anticipat pupic.gif
himere2005
mai dorele, am o intrebare, de fapt 2 de om timpit:
- prima: ce sex ai ca se vorbea ba la feminin ba la masculin de matale rolleyes.gif
- a 2-a: ce zisesi la postul precedent, adica care e ocupatia ta? blink.gif
dorel cu doi r si doi L
CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 07:36 PM) *

mai dorele, am o intrebare, de fapt 2 de om timpit:
- prima: ce sex ai ca se vorbea ba la feminin ba la masculin de matale rolleyes.gif
- a 2-a: ce zisesi la postul precedent, adica care e ocupatia ta? blink.gif

hihihi....adica arat acu a barbat ai ????...asa carevasazica (asa se scrie ? cam lung cuvantu )).gif m-ati vorbit barbateste si femeieste.....ma rog, acu ce sa zic...la mare distanta de casa....ocupatia mea de fapt e statul pe scaun....da din cauza asta m-am ingrasat...si atunci ca sa imi implinesc menirea de om lenes...m-am facut scolar....ca sa stau in banca si sa dormitez....ma rog, aciulea nu prea am sansa....asa ca ocupatia mea de acu e scolar retard )).gif lol.gif
peach
CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 05:30 PM) *

....asa se intampla cand esti in faza de putrezire intelectuala...

pai de mai Dorele mai da si tu cu Gerovital
dorel cu doi r si doi L
CITAT(peach @ 03-01-2007, 07:50 PM) *

CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 05:30 PM) *

....asa se intampla cand esti in faza de putrezire intelectuala...

pai de mai Dorele mai da si tu cu Gerovital

sa-ti ezplig....apai astia aciulea au apa dura....da la inceput nu mi-am dat seama....d-abia dupa o saptamana am realizat ca in timp ce vorbesc ma scarpin....continuu....pana la rana....si am inlocuit detergent, tot felul de cosmetice...etc....pana cand mi-a zis cineva ca apa de aici e cam dura....nu mai vorbesc ca ma scarpinam ca dementzelu.....in timpul cursului....in afara cursului...in casa si afara....oriunde si in somn....acu am primit de la cineva un ulei de la baby johnson....si parca nu mai sunt chiar asa de raios....asa ca acu miros ca un bebe....dar un bebe mare si pufos....
himere2005
dorele, bine ca m-am lamurit ca nu cumva sa te invit la fursecuri )).gif
pina la urma unde ziceai ca te scarpini? )).gif
dorel cu doi r si doi L
CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 07:59 PM) *

dorele, bine ca m-am lamurit ca nu cumva sa te invit la fursecuri )).gif
pina la urma unde ziceai ca te scarpini? )).gif

PESTE TOT !!!!...m-as scarpina si pe neuron da nu am ciocan la mine sa sparg cutia lu cranianu lol.gif naughty.gif
himere2005
multumesc monic pentru felicitarea trimisa, de abia aum mi-am deschis cutia postala in noul an )).gif give_rose.gif
irinush
va doresc o seara buna la toate si ne auzim maine, pupici!
himere2005
http://www.elfyourself.com/
ce mi-a trimis dan, de abia acum vad...va puteti transforma in elfi imediat )).gif

hai ca am bagat o poza, sa vedem daca va pot arata si voua grin.gif
http://www.elfyourself.com/

sorry, nu am reusit doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.