Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Nessie
Himere, mie nu mi se incarca pagina decat pana la 5% eusa_think.gif
himere2005
pai nu stiu, ama mai testata si la mine a mers, am bagat si poza, dar nu am stiut probabil sa salvez calea cu poza mea, dar linkul e bun, nu prea ma pricep la tehnica )).gif
Tulip
Meniul meu:
*paine cu almette: 2.5P
*ton in suc propriu cu paine 4.5P
*supa de zarzavaturi cu smantana 3P
*ghiveci de legume cu paine 4P

Total 14P din 20.......mai incolo voi papa iaurt cu cereale Cinni-minnis blum.gif
A.uitasem.......1P extrafruct doh.gif
uka
in curand termin si eu poracriile din frigider si ma apuc de numarat, yupiiii, acum ma duk sa fac niste pulpe superioare la gratar si cartofii fierti ca sa imi iau maine la serv... va pup
himere2005
tulip si eu de restul de 3p am zis ca maninc iaurt de 400 cu o mina de cereale de ovaz ca sa ma tina, sa am burdihanul plin. am mai pus si putin zahar si scortisoara blum.gif
michelle
Mai, se duce omul ca dupa sarbatori la sala.. si cand colo gaseste usa incuiata si un afis pe usa, cum sa e inchis de sarbatori pana pe 8 ian....

Asa ca de suparare am venit acasa si mi-am pus un pahar de vin rosu.. deocamdata.

Dorele mama, dar cati ani studiezi mata celulele sau bulele alea? Cand treceti la cromozomi sau mutatii genetice?
Tulip
Himere,cat m-am putut distra!!! lol.gif lol.gif Am pus o poza cu sora mea si i-am
trimis prin mail lol.gif
Lacry
CITAT(michelle @ 03-01-2007, 07:18 PM) *

Prune 2 buc., 50g 0,5 Points
Si zaharul 0.5-1p..

michelle, cred ca mie nu-mi iese... ofofof... formula de calcul: kcal/60+lipide/9= puncte la sutica de grame...

ma duk la... tabla de materii(pardon, alimente/calorii): prune cu samburi 306 calorii, lipide 0,5
si calculez...si calculez... si calculez... si la 50 gr. prune imi ies 2,57 puncte. Adica am facut: 306/60+0,5/9 simi-a dat 5,15 la 100 gr. Unde gresesc??? blink.gif
Si sa nu radeti de mine!!!! dry.gif
Tulip
Lacry,nu ai incercat cu calculatorul de puncte?
Lacry
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 09:47 PM) *

Lacry,nu ai incercat cu calculatorul de puncte?

nu l-am vazut...

Gata, m-am lamurit! Luasem prune uscate in loc de proaspete blum.gif
michelle
Lacry, calculatorul este wwrechner.exe
Introduci valorile cu punct sau virgula in functie de cum iti apare la rezultat.
Lacry
CITAT(michelle @ 03-01-2007, 09:54 PM) *

Lacry, calculatorul este wwrechner.exe
Introduci valorile cu punct sau virgula in functie de cum iti apare la rezultat.

m-am desteptat intre timp... cum mi-a zis tulip de calculator, am scotocit in zip si l-am gasit floare.gif
dorel cu doi r si doi L
deci io cand ma simt depresata de nabadaile lu celula....ma uit la site-ul asta....cel mai tare imi place faza cu salutul (adica a treia) da lu mihnea (mianea citire de la americani) ii place prima secventa....

http://www.youtube.com/watch?v=3ubHygGqnj8
Eu.
am venit si eu cu meniul pe ziua de azi doh.gif normal ca am depasit

- cafea cu lapte - 0.5p
- omleta cu ardei - 4.5p
- salata - 0.5p (ulei)
- paine - 2p
- 2 mandarine mici - 0p
- 200g ficat de pui - 5p
- ulei - 1p
- paine - 3p
- lapte 1.8% cu banana 500ml - 6.5p

total: 23p in loc de maximum 19 sad.gif

asta e, maine o iau de la capat
nusarich
frate, mai scriu de multe ori mesajul asta... mi se tot sterge

asa, scrisesem meniul:
- iaurt - 4.5p
- mar -0p
- banana - 1p
- cartofi - 2p
- sunca presata - 2.5p
- branza de capra - 4p
- 1 lingurita unt - 0.5p
Total = 14.5p
ar trebui sa mai mananc ceva fructe, dar nu prea se amesteca bine cu cartofi si branza...

a, si am facut si 20 de abdomene si o jumatate de ora de gimnastica/aerobic/pillates. am scapat de curea, ella?
himere2005
cit se da la preot? rpd?
Tulip
vad ca a aparut Ella,fug sa fac niste abdominale ca babuinul inca nu a ajuns si ma lol.gif
himere2005
cum a intrat preotul a si plecat ca n-am mai apucat sa caut nimik )).gif
Lacry
Asadar:

un mar 200 gr( da' cotorul NU l-am mancat blum.gif ) .... 2.8 points
cremwusti 100gr..........7.8 points
2 cafelute fara zahar.......
20 gr. calamar prajit( am mancat doar 3 ineluse cand am citit cat au)... 1 point+0.5 point uleiul
100 gr. surimi prajit...................7 points+2 points uleiul
snitelul, probabil 30 gr.............4.3 points+1 point uleiul

Am depasit cu succes cele 19 pct. sorry.gif Mi-au iesit 26,4... ma duc pe bicicleta. Dupa ce reusesc sa adorm copilul baby.gif

Credeti ca-i ok? Sunt in ceatza cu surimi ala. Iar la cremwusti, nu ma asteptam sa fie atat de mult!
2 cremwusti...7,8 puncte... hm
Tulip
Lacry blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
marul are 0 puncte......
daconst
Mey,prunele nu au puncte!!!!! tease.gif
Asta e mai nou si ne-a spus Dany din toamna deja.
Asa ca Tulipule,sa-ti fie de bine.Puncteaza doar zaharul. wink1.gif

Tulip
da ce crezi,Dana,m-am atins de ele? sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 10:21 PM) *

Lacry blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
marul are 0 puncte......

daaaaa? nu sunt 58 calories cu 0.4 fats?

Oricum,azi am gresit cu prajeala. De maine stiu ce trebuie sa fac wink1.gif
Tulip
Lacry huh.gif ,dupa ce lista te ghidezi?
daconst
Lacry,in general fructele si legumele nu au puncte.
Doar exceptiile sunt punctate.Si asta gasesti in lista.
Nu te zapaci cu calcule.Puncteaza doar ce are puncte.
De ex:bananele,ciresele,strugurii.In rest au 0p.
dorel cu doi r si doi L
moment publicitar....io de ce am avertizare....da ce am mai facut....in nestiinta mea de nas de celula.... blushing.gif
Lacry
Mi-au ramas 23,6 p si nu stiu, zau, cat ar trebui sa biciclesc ca sa "lichidez" 4,6 p... presupun ca trebuie sa calculez in functie de numarul de calorii arse

CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 10:29 PM) *

Lacry huh.gif ,dupa ce lista te ghidezi?

dupa cea pe care mi-a aratat-o michelle
daconst
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 10:25 PM) *

da ce crezi,Dana,m-am atins de ele? sorry.gif sorry.gif sorry.gif

Of,mey...hai ca nu-i tarziu acum...ca mai ai acolo ceva punctulete pt zahar. blum.gif
Lacry
CITAT(daconst @ 03-01-2007, 10:31 PM) *

Lacry,in general fructele si legumele nu au puncte.
Doar exceptiile sunt punctate.Si asta gasesti in lista.
Nu te zapaci cu calcule.Puncteaza doar ce are puncte.
De ex:bananele,ciresele,strugurii.In rest au 0p.

grozav, macar fructe si legume sa pot baga in stomacel naughty.gif
Tulip
Lacry,vezi ca este o lista cu punctajul alimentelor....nu cea cu calorii wink1.gif
daconst
CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 10:31 PM) *

moment publicitar....io de ce am avertizare....da ce am mai facut....in nestiinta mea de nas de celula.... blushing.gif

Fiecare avem avertizare...dar nu ne-o vedem decit fiecare pe-a noastra.Explica Nessie pe undeva care-i treaba.
Nu e de rau,stai linistit.
himere2005
CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 10:31 PM) *

dorel, ia zi, ai facut sau nu fursecuri azi? ca de aia ai avertizare, ca trebuie sa faci tease.gif lol.gif
Tulip
fetelor,mie foame de mor....astept sa se culce fata sa bag niste iaurt cu cereale
himere2005
biei oare pot sa-i dau agheazma? parca am o retinere sa nu fie bacterii lol.gif
Tulip
ce sa-i dai Biei?
daconst
CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 10:39 PM) *

Eu as zice sa nu-i dai.Pune-i in apa de baie si atat.
Dar ce tu bei? huh.gif
himere2005
apa sfintita de la preot, parca sebea miine dimineata? blink.gif sa caut pe net

CITAT(daconst @ 03-01-2007, 10:41 PM) *

CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 10:39 PM) *

Eu as zice sa nu-i dai.Pune-i in apa de baie si atat.
Dar ce tu bei? huh.gif

lol.gif lol.gif pai nici mie nu-mi vine
daconst
CITAT(himere2005 @ 03-01-2007, 10:42 PM) *

apa sfintita de la preot, parca sebea miine dimineata? blink.gif sa caut pe net

Hai ma lasa-ma cu babismele astea.O dai prin casa si ajunge.
Eu nu as bea,sincer. mad.gif
himere2005
asa ziceam si eu dana )).gif pai n-am folosit niciodata de aia intrebam dar bia numai apa plata bea si ceai si eu am ceaiul meu smile.gif
Nessie
CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 08:31 PM) *

Dorelule, citeste ->>aici despre avertizare.
daconst
Mey,dar unde sunt Dany si Monic...ca azi nu au semnat condica? naughty.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 03-01-2007, 10:36 PM) *

Lacry,vezi ca este o lista cu punctajul alimentelor....nu cea cu calorii wink1.gif

Pai dupa aia imi iese altceva:

un mar 200 gr..........0 p
cremwusti 100gr..........8 p
2 cafelute fara zahar.......
20 gr. calamar prajit.........0.2p +0.5 p uleiul
100 gr. surimi prajit ( e ca un crevete la gust, asa ca am pus punctele de la crevete)..3.33p +2 p uleiul
snitelul, 30 gr.............1.5 p+1 p uleiul

ies 16,53 p, dar la surimi e o mare problema.chiar nu stiu daca sa-l incadrez la peste sau la crevete. E un fruct de mare... vreo sugestie? tulip , ca tu ma bagi in seama mai mult pupic.gif

himere2005
te-as baga si eu in seama dar ma prea pricep wacko.gif
Lacry
Ei, las' ca stiu io, himere , ca doar tu parca m-ai vizitat in jurnal si m-ai poftit pe aici pupic.gif

am parcurs toata lista de alimente. o bucata nuca, un punct... daca va zic ca am avut de revelion tort krantz facut de mine, unul delicios... acoperit de muuuulte, muuulte nuci caramelizate, va dati seama ce fatza am facut cand am vazut punctajul blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
daconst
Nici eu nu ma pricep,dar parca ti-a dat Ella o sugestie...sau asa mi s-a parut. blushing.gif
daconst
Fetele,Dylly,va saluta pe toate...in special saluta revenirea lui Dorel si promite ca luni isi scoate penele la vedere pe anul asta. cheer.gif
dorel cu doi r si doi L
deci pe langa faptul ca nu stiu sa gatesc....da in schimb stiu sa mananc...o sa va cer si io toate datele pentru wewe pentru ca mi-am lasat cd-urile acasa de teama ca astia de la aeroport mi le vor confisca sau imi vor spune sa le pun la bagajul de mana. bagajul de cala vreau sa zic ca a ajuns vraiste la atlanta....geanta nou noutza rupta rau de tot...ma rog, sa nu vorbim de rau...ca de fapt nu ma gandesc ca au cotrobait ci doar le-au aruncat alandala in avion....si toata vopseaua mea de par era pe haine....asa ca io zic ca m-am inspirat bine ca nu am luat nici cd-urile cu pilates de la miha sau cd-urile cu wewe....da o sa va rog sa ma updatati....ca as vrea sa imi cumpar un cantar si sa reincep....deocamdata sunt pe disociat....fructe, legume si lactate degresate....si daca imi dati listele am si io un motiv sa imi pun amicu la cheltuiala de cantare )).gif

va multumim stimati locatari....si scuze ca scriu asa de rar....da io aici cu celulele mele...care la 3 minute care la 4 juma si uite asa am agenda plina de bacterii

naughty.gif
Pisik
Fetele!
F dragu a fost filmul (fam stone s-a numit), am facut 15 min bicla, 200 abdo, niste ridicari de fund si de picioare, deci am scapat si eu blum.gif
Nu am mai papat decat niste guma fara zahar, vreo juma de cutie ca avea guist de portoocale si parca daduse strechea in mine si 1 pahar pepsi light, eu care nu ma omor, dar deh, pofta de dulce.
Pt maine am salata cu ton in apa - are pana la urma 2,5 sau 3P? sa ma uit in listele de la Miha
fug la baita, revin
pupici
Lacry
CITAT(daconst @ 03-01-2007, 11:05 PM) *

Nici eu nu ma pricep,dar parca ti-a dat Ella o sugestie...sau asa mi s-a parut. blushing.gif

Ai vazut bine! Dar diferenta la punctare peste prajit fata de crevete e mare..d-aia sunt in ceatza...mai bine punctez mai mult? of, uf, acum chiar fug pe bici
Cred ca mai bine ma feresc de alimente d-astea, greu de incadrat. Eu speram ca mai vede Ella inca o data calculul meu...
Tulip
Lacry,nu pot sa te ajut in leg. cu surimi......nu le mananc wacko.gif

hai ca te-ai descurcat bine tinand cont ca e prima zi wink1.gif

las' ca apare si Ella si-si da cu parerea naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.