Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
eu am gatit o singura data surimi de craciun si mi s-a parut a fi ca un peste slab smile.gif iar calamar am mincat un pic de la cineva anul trecut de nu-i mai tin bine minte gustul )).gif
bubbles
da si eu mancat de vreo 22 p doh.gif cuplu.gif dar avand in vedere ca am biciclit 15min si am tras tare si de aparate cred ca pot sa spun ca nu e chiar atat de rau...nu/ cry.gif pisik bv ca ai fost atat de cuminte azi... pupic.gif
Pisik
eu am doua cutiute de fructe de mare cu de toate, o sa le pun la masa de Sf. Ion dar o sa le aproximez ca nu stiu ce si cum....
si o sa mai am icre negre si rosii gen manciuria, parmezan cubulete, somon fumee, o sa mai facem spaghete cu kaizer si parmezan si vreau sa fac un tiramisu. O sa am un meniu de fitze dar fara voia mea, le am de la socrii si mai economisesc sa dau banii pe altceva

CITAT(bubbles @ 03-01-2007, 11:33 PM) *

da si eu mancat de vreo 22 p doh.gif cuplu.gif dar avand in vedere ca am biciclit 15min si am tras tare si de aparate cred ca pot sa spun ca nu e chiar atat de rau...nu/ cry.gif pisik bv ca ai fost atat de cuminte azi... pupic.gif

am mancat cam puitn, dar am o scuza, economisesc pt duminica wink1.gif
Nessie
CITAT(dorel cu doi r si doi L @ 03-01-2007, 09:15 PM) *

deci pe langa faptul ca nu stiu sa gatesc....da in schimb stiu sa mananc...o sa va cer si io toate datele pentru wewe pentru ca mi-am lasat cd-urile acasa de teama ca astia de la aeroport mi le vor confisca sau imi vor spune sa le pun la bagajul de mana. bagajul de cala vreau sa zic ca a ajuns vraiste la atlanta....geanta nou noutza rupta rau de tot...ma rog, sa nu vorbim de rau...ca de fapt nu ma gandesc ca au cotrobait ci doar le-au aruncat alandala in avion....si toata vopseaua mea de par era pe haine....asa ca io zic ca m-am inspirat bine ca nu am luat nici cd-urile cu pilates de la miha sau cd-urile cu wewe....da o sa va rog sa ma updatati....ca as vrea sa imi cumpar un cantar si sa reincep....deocamdata sunt pe disociat....fructe, legume si lactate degresate....si daca imi dati listele am si io un motiv sa imi pun amicu la cheltuiala de cantare )).gif

va multumim stimati locatari....si scuze ca scriu asa de rar....da io aici cu celulele mele...care la 3 minute care la 4 juma si uite asa am agenda plina de bacterii

naughty.gif
Dorelule, linkul catre materiale e cel dat de Miha.. il mai dau si eu inca o data: materiale WW
bubbles
am uitat sa va spun..imi luasem sticla cu cola lng mine dar m`am ofticat si am hotarat ca mai bine torn un litru de ceai verde decat cola lol.gif
Tulip
Bubbles,e nepotica ta?ce draguta e...are niste ochisori fff. frumosi smile.gif
Lacry
Am biciclit si io 20 minutele cheer.gif , dupa o pauza de o luna jumate! Am "ars" 95 calorii. Am facut si 20 de abdomene. N-am mai facut asa ceva de aproape doi ani! Din cauza de operatie fibrom sad.gif plus sarcina pretioasa cu razaciosul meu de bebelush baby.gif

Pruncul baby.gif pe care l-am lasat dormind in mijlocul patului, langa laptop, si-a tras caciula peste fata... e haios rau )).gif

Tulip , multumesc pentru apreciere, asta-mi da curaj si ambitie sa merg mai departe hug.gif
Anna
Hello!
Am tinut si eu azi o semi dieta, macar nu m-am mai umflat cu dulciuri, o sa tin asa pana sambata cand ma duc la cumparaturi de cele necesare dietei

in rest am avut mult de munca, am o stare aiurea ca sapt viitoare am 3 examene, dintre care doua in aceeasi zi, si nu sunt ele grele, dar nu am apucat deloc sa ma uit peste cursuri.

imi lipseste ceva si nu stiu ce, vremea de azi mi-a doborat si mai tare optimismul, macar daca era zapada, dar numai zloata e prin bucuresti.

sunt geloasa pe tot , am impresia ca babuinul nu mai ma baga in seama, si rusii vin abia peste 10 zile si eu am starea asta naucitoare doh.gif doh.gif

e bine insa ca voi va tineti de dieta, asa m-ati facut si pe mine sa ma apuc serios, si va rog cand mai puneti meniuri sa mai treceti si denumirea alimentului care il consumati (daca e de cumparat) sa stiu dupa ce sa ma mai orientez.

va pup pe toate pupic.gif
bubbles
da tulip e nepotica mea...si mie mi se pare ca are ochii ca doua margeluse..si e grasutza are 7 kg la 4 luni )).gif in poza era murdara de tort de ciocolata )).gif
bubbles
sa incerc sa pun si poza cu mine
Pisik
CITAT(bubbles @ 04-01-2007, 12:19 AM) *

sa incerc sa pun si poza cu mine

esti f dragutza cu parul asa, Bubbles! si esti o slabuta, mai!

Eu ma uitam si vorbeam si cu babuinul (care e f critic de altfel dry.gif ) ca "am explodat" dintr-o data, adica ok, ma ingrasasem, dar parca nu se vedea asa, nu aveam soldurile atat de late si aripioarele atat de pronuntate; totul s-a intamplat in mai putin de o luna, probabil s-a asezat grasimea bine, daca nu m-am chinuit sa o fac sa dispara doh.gif
Sper sa reusesc sa scap de ea, pt ca nu ma plac. DELOC! si de ce imi este cel mai frica: de faptul nu va nu voi reusi sa slabesc, ci ca nu voi reusi sa ma mentin, ca doar sunt patita sad.gif
bubbles
multumesc pisik..tu faci cam cum fac si eu...tot il intreb pe babuin ca daca m`am ingrasat si pana la urma se satura si imi zice ca da numai ca sa scape de mine lol.gif dar apoi e vai de capul lui ca ma supar si mai tare..daca`s cu capu doh.gif
am uitat sa va zic..maine luam banii de la banca si cred ca mergem sa ne uitam de masina...cam intr`o sapt ne luam si masina...smile.gif
ati vb atat de abdomene incat am facut si eu 20 .. sper ca am iesit bine la raport ella pupic.gif
maine imi fac plinul cu fructe si legume si carne slaba ... pisik... si eu duminica sarbatoresc 2 ion...babuinul si taiksau asa ca se va lasa cu gratare chestii dar nu conteaza imi iau lista cu mine si niste carne de pui sau peste si poate supravietuiesc fara prea mare bataie de cap biggrin.gif
miha multumesc de materiale...mi`am facut si trackerul .. voi scrie acolo in fiecare zi pupic.gif
Pisik
eu am mai papat acuma niste ananas, ca au venit socrii si am stat cu ei si am rontait ananas si pespi light, mi-am facut pofta ca am baut vreo 2 pahare si ceva. maine gata!
bubbles
nu stiu ce e cu vointza asta pe capul meu lol.gif chiar vreau sa ajung inapoi la 61 kg..macar atat pana la craciun..pisik tu ce faci?unde ti`e babuinul?noi de obicei la ora astafacem fursecuri cand e acasa lol.gif
bolunda de himere oare pe unde umbla? lol.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 04-01-2007, 01:30 AM) *

nu stiu ce e cu vointza asta pe capul meu lol.gif chiar vreau sa ajung inapoi la 61 kg..macar atat pana la craciun..pisik tu ce faci?unde ti`e babuinul?noi de obicei la ora astafacem fursecuri cand e acasa lol.gif

eu am rusii pe cap, deci adio fursecuri! mad.gif
bubbles
naspa cu rusii astia..sie u sapt viit voi fi invadata lol.gif sper numai sa nu ma simt rau ca luna asta am facut pauza de la anticon si vreau iar sa iau de cand imi vine smile.gif
Sexymom
Buna seara fete frumoase.
Vad ca ati inceput sa numarati puncte si va felicit `pt. asta.
Eu am o perioada naspha, aseara am zis ca voi incepe regimul de azi, si a fost suficient sa vad mutra asteia in casa sa mi se deschida pofta de o bere.Si chiar asta am facut. )).gif
Mananc mult si sunt sigura ca e ceva pe fond nervos, deoarece ma uit in oglinda, nu imi place ce vad si continui sa bag in mine halvitza, nuga,cozonac, ciocalata, fara sa imi dau seama.
bubbles
v`am lasat...ca imi cad ochii in gura )).gif ne "vedem" dimineata..noapte buna va doresc
ramonavlas
Am plecat si eu la nani. Noapte buna..........
May
deea, irinush nu am de ce sa ma supar, stati linistite. Din ce am citit in articol, acolo se refera la zgaltzairea copilului separat.... of ca nu stiu cum sa va explic.... eu nu iau copilul in brate si il zgudui, ci copilul sta lipit de corpul meu si ma zgudui eu cica in pasi de dans si normal ca si el se misca o data cu mine, dar capul ii e fix pe umarul meu ca doar il tin la piept. Oricum nu as face asta niciodata copilului meu si pe asta mica incerc sa o dezvatz miscandu-ma din ce in ce mai incet si ducand-o la culcare numai cand vad ca i se inchid ochii, astfel adoarme mai repede si e mai putin ``traumatizata``. Nu am ce sa le fac, oamenii astia sunt limitati la minte dar cu mari impresii.... cand am incercat sa le explic ca nu mi se pare in ordine una si alta au zis: lasa ca si mie mi-a facut la fel mama si nu am avut nimic.... oricum le respect inca regulile pt ca mai sunt acasa cu un nepot de-al lor care are 15-16 ani si le da raportul.... dar o sa se termine vacantza si se duce la scoala si raman singura. Sper sa reusesc sa ii schimb anumite obiceiuri... desi va fi cam greu pt ca eu incerc sa le schimb iar familia le incurajeaza. Apropo.... mi-a zis ca daca e plangacioasa si vreau sa o fac sa taca sa ii dau un servetzel ca incepe si mananca din el si tace. Deci am ramas tampita... nu as face asta niciodata nici macar de ar fi copilul dusmanului meu... auzi, sa ii dau sa manance servetzele daca vreau sa taca dry.gif Si cireasa de pe tort: ii face baie fetitzei la pranz si seara iese cu ea afara.... bineinteles ca e racita cobza fetitza si de abia respira de infundata ce e.... si eu pur si simplu nu pot face nimic... sunt prinsa la mijloc

irinush fii foarte atenta cu bonele caci cunosc unele care zic cu zambetul pe buze ca lasa copilul in patutz si ele stau pe pc. Bona pe care o avea asta mica inainte o lasa pe jos pe ciment sa se joace si cred ca nici nu ii dadea de mancare ca cica a slabit f mult fetitza, plus ca i-a picat de 2 ori din pat. Naiba mai stie in ziua de azi.....
Tulip
Neata!

Se pare ca azi e randul meu la pregatirea cafelei/ceaiului....asa ca treziti-va repede pana nu beau si portia voastra )).gif )).gif )).gif ca azi la mine e pe portie blum.gif blum.gif blum.gif

Aseara am reusit sa pap 19 puncte din 20,so ma declar multumita cu prima zi WW.......partea nasoala a fost ca am fumat 1 tigara pa la 9 si ceva,cred ca e prea mare socul pt. organismul meu....fara ingrasacioase si mancare non-stop si fara tigari in acelasi timp...... sorry.gif
Ella79
Buna dimineataaaaaaaaaa
Ma scuzati, ca aseara n-am mai dat pe aici. Am fost la sala si dupa aia am desfacut bradul. Era casa plina de ace din alea si de-abia le-am adunat ca aspiratorul meu face figuri.

Ia sa va scot eu pe voi la apel si sa imi spuneti cate abdomene ati facut aseara. biggrin.gif

nusarich
buna dimineata si de la mine!

buna cafeaua, tulip!
aseara am mai mancat si un pic de compot de ananas, ca mi-a facut cu ochiul. mai aveam o jumatate de connserva in frigider, asa ca am atacat-o. mai pun 2p ca avea si zahar. deci ieri am mancat de 16.5p.
ella, eu am zis ca am facut abdomene aseara. si gimnastica/ceva aerobic/ ceva pillates.
Tulip
fetelor,trezirea! tease.gif tease.gif
daconst
Neatza la toata lumea!

Eu sunt cam adormita si parca nu m apot trezi. sorry.gif
Mai citesc pe la mamici,poate-mi sare somnul sau poate mai atipesc putin. grin.gif
Pisik
Neatza fetele!
Si eu am fost cuminte aseara Ella si am facut bicla, abdomene si ridicari de picioare. Parte naspa cu bicla e ca s-a stricat, nu stiu cum naiba, si scoate niste zgomote f ciudate, huruie, mi-e teama sa nu cad cu ea, asa ca nu cred ca mai fac pana o duce sotul la reparat.
Ieri pana la urma am mai pus 1 pct pt ananas deci am papat de 13 puncte, cam putin dar v-am zis, Sf Ion e de vina )).gif Oricum, foame imi e non-stop, azi dimineata am papat tot 2 felii dieta cu 1 cubulet branza fitness, deci am 2,5p.
La mine am salata cu ton - 2,5, masline - 0,5, ulei-1p. Toata salata are 4p + 1 iaurt fructe Zott light - 2p
Si mai am o porto si un mar. Diseara nu stiu ce pap iar maine e post, deci iar nu stiu.
Of, Doamne, sa treaca si azi si maine ca asa imi e greata de sapt asta. Nu stiu ce am, am o sila de serviciu in ultima vreme, dar efectiv nu stiu de ce dry.gif

va pup si va doresc o zi buna!
Tulip
Pisik,cum ai facut salata cu ton?Paste cu ton si condimente?
Pisik
May, citesc ce scrii de parintii copilasului cu care stai si ma minunez cum pot exista astfel de parinti. auzi tu, servetel, la 4 luni, parca atata ziceai ca are fetita, nu? ce parinti dusi! mad.gif

CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 11:16 AM) *

Pisik,cum ai facut salata cu ton?Paste cu ton si condimente?

Am pus o cutie de ton, o rosie, un pic de ceapa tocata, 5 masline verzi si un pic de salata verde. Si o lingurita ulei de masline. Nu am pus si paste ca mo-a fost lene sa le fierb, probabil ca era mult mai satioasa cu paste dar asta este, sper sa ma tina macar 1-2 ore sa nu mor de foame sad.gif
Pisik
Astazi vine prietena mea din State, aterizeaza la unu jumate cheer.gif si sta 10 zile, sper sa ne vedem o zi intreaga, sa povestim, sa ii arat dvd-urile de la nunta, pt ca stiu ca sufera mult ca nu a reusit sa ajunga la nunta.
Abia astept sa o vad si imi pare rau ca nu pot sa ma duc sa o astept la aeroport sad.gif

hai mai fetelor, ma lasati sa vorbesc de una singura aicea?
Tulip
chiar acum ma gandeam ce slaba miscare e pe aici......

Ce fain,Pisik,ca o sa te intalnesti cu prietena ta!!!!!si eu zilele trecute am aflat ca o prietena de-a mea ffff. buna din canada va veni acasa la vara! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Abia astept....sper sa ajungem si la mare impreuna wink1.gif
Eu.
'neatza
sunt la servici sorry.gif si n-am nici un chef

fetelor, stiti cu cat punctez o bomboana chocotoff?
peach
Neata fetelor

aha Dana a semnat condica ..deci e inca la plural

Dorel cred ca se lupta cu bulele de aer inca

Tot nu stiu ce-i cu Geo unsure.gif

ok ma intorc la lucru wacko.gif
ina_ceva
Neazta! yahoo.gif yahoo.gif
Ce vorbaretze mai suntetzi blum.gif .

Aseara am fost la film: Happy Feet. Superb filmul, cred ca am ras tot timpul. Dupa film am fost cu niste prieteni la biliard (si am luat cateva lectii ca sunt varza la sportul asta wink1.gif )
Ieri am avut mai multe drumuri de facut si numai bine m-a prins o raceala de abia ma tin pe picioare.E a doua in decurs de o luna.Cred ca o sa incep sa iau spirulina, parca la voi am auzit ca ar avea efecte bune in rezistenta organismului.

Recuperez din urma si revin pupic.gif
michelle
Neata!

Eu sunt la fel ca Pisik fara chef de munca la serviciu.. si abia astept week-end-ul.
Aseara dupa ce m-am intors suparata de la sala, am stat in pat si am citit "La cumparaturi cu sora mea", mai am cateva pagini pe care sper sa le termin azi.

De luni, cand se deschide sala ma duc iar, sa imi fac abonament.
Tulip
o mai votati pe domnisoara? wink1.gif
Timea
Pisik
CITAT(michelle @ 04-01-2007, 11:58 AM) *

Neata!

Eu sunt la fel ca Pisik fara chef de munca la serviciu.. si abia astept week-end-ul.
Aseara dupa ce m-am intors suparata de la sala, am stat in pat si am citit "La cumparaturi cu sora mea", mai am cateva pagini pe care sper sa le termin azi.

De luni, cand se deschide sala ma duc iar, sa imi fac abonament.

Eu i-am afcut-o cadou prietenei mele, cred ca mi-o cumpar si eu

CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 11:59 AM) *

Timea

votat wink1.gif

CITAT(Eu. @ 04-01-2007, 11:42 AM) *

'neatza
sunt la servici sorry.gif si n-am nici un chef

fetelor, stiti cu cat punctez o bomboana chocotoff?

1 punct as zice eu crengu
nusarich
miha, mai da o data seria de carti in ordine, ca as vrea si eu sa mi le iau, spre marea mea rusine n-am citit nici una din ele...
michelle
CITAT(daconst @ 03-01-2007, 08:25 PM) *

Mey,prunele nu au puncte!!!!! tease.gif
Asta e mai nou si ne-a spus Dany din toamna deja.
Asa ca Tulipule,sa-ti fie de bine.Puncteaza doar zaharul. wink1.gif

Asa e, acu' mi-am amintit!
Notat
Sexymom
Buna dimineata iubitele.
Felicitari inca odata pentru vointa cu care ati inceput regimul. Eu il incep de luni, as fi vrut sa tin de ieri dar nu am putut cu atata lume in casa, si nici pana duminica nu cred ca voi putea tine. Dar de luni sigur.
Serviciu usor celor care sunt la serviciu si spor celor care sunt acasa. pupic.gif
Pisik
CITAT(Sexymom @ 04-01-2007, 12:10 PM) *

Buna dimineata iubitele.
Felicitari inca odata pentru vointa cu care ati inceput regimul. Eu il incep de luni, as fi vrut sa tin de ieri dar nu am putut cu atata lume in casa, si nici pana duminica nu cred ca voi putea tine. Dar de luni sigur.
Serviciu usor celor care sunt la serviciu si spor celor care sunt acasa. pupic.gif

Multumim Sexy pupic.gif si tie multa putere sa duci la capat cu bine "vizita", sanatate multa fetitei prietenei tale!
Si spor la regim de cand vrei tu sa te apuci de el hug.gif
Lacry

Timea

Evident ca da!

Si eu sunt la servici. Mi-am lasat puiul cu bona...
Cum faceti cu juice-ul de fructe fresh, se puncteaza ori nu? Mi-am facut 0.5 l suc proaspat de portocale.
Si mi-am luat in drum spre servici si 2 l de apa plata, moama, ce cuminte sunt!!!
michelle
CITAT(nusarich @ 04-01-2007, 10:07 AM) *

miha, mai da o data seria de carti in ordine, ca as vrea si eu sa mi le iau, spre marea mea rusine n-am citit nici una din ele...

Eu sunt innebunita dupa personajul asta.. si dupa stilul autoarei cheer.gif
Asta e ordinea:
Imagine Imagine Imagine Imagine
Astea au aceleasi personaje.

Mai este o carte din afara seriei:
Imagine

Si din cate am inteles pe site-ul autoarei in februarie mai lanseaza un nou volum (SHOPAHOLIC & BABY - nu stiu cum va fi tradus, presupun ca "La cumparaturi cu copilul" grin.gif ) cheer.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 10:17 AM) *

Timea

Evident ca da!

Si eu sunt la servici. Mi-am lasat puiul cu bona...
Cum faceti cu juice-ul de fructe fresh, se puncteaza ori nu? Mi-am facut 0.5 l suc proaspat de portocale.
Si mi-am luat in drum spre servici si 2 l de apa plata, moama, ce cuminte sunt!!!

in lista scrie ca se puncteaza...suc proaspat stors....nu stiu exact cate puncte....eu niciodata nu l-am punctat
ina_ceva
Felicitari fetelor care s-au apucat de numarat si s-au incadrat in puncte yahoo.gif wink1.gif

Lacry, spor la numarat! Noi o sa fim alaturi de tine daca ai nevoie de ajutor
May, cum sa nu faci copii? Le iei o persoana care sa aiba grija de ei, asa cum faci si tu acum grin.gif . La sa ca e buna miscarea, te mentine in forma.
Votat, tulip. De ce nu pui linkul la semnatura, cum a zis may? E mai usor asa si poate o votam mai des grin.gif
michelle
Suc de fructe 200ml 1 Points
Suc de mere amestecat cu apa minerala 200ml 0,5 Points
himere2005
buna dimineata
Tulip, se pare ca usor usor o sa faci tu cafeaua, bia se culca cam tirziu in ultima vreme pe la 23.00 si se scoala la 7.30-8.00. intr-un fel e bine, in alt fel nu, caci eu sunt foarte obosita dupa 23.00 seara si nu mai am chef nici de fursecuri nici de nimic. cind adoarme mai devreme, babuinul are chef de butonat la calculator, asa ca...ramin la abdomene in dimineata asta )).gif
ma enerveaza dan ca se culca tirziu, tot testeaza o groaza de programe noi si ramine sa doarma pe canapeaua noua in loc sa vina la mine, nici nu ma trezeste sa vin cu el, e cam aiurea sa dormim separat, cica doarme mai comod mad.gif
bubbles
`neata yahoo.gif ... asa`s deadormita dar tb sa ma duc la sala si parca vad ca iar ma umplu de energie...azi mergem si la banca asa ca tineti pumnii doh.gif sa luam banii
pisik cum stai cu dieta pana acum? pupic.gif
ina_ceva
tinem pumnii, andreea!
himere2005
bubbles, imi place tare mult cum arati in prima poza din cele 3 smile.gif . cred ca ti-ar sta bine cu o haine cambrata din piele, accesorii si un pic mai mult machiaj wink1.gif ai putea fi o gagica hot. am impresia ca si mie si tie ne cam lipseste atitudinea dry.gif oricum, mi-am facut obicei in fiecare dimineata sa ma aranjez, nu ca alta data
Anna
Neata si de la mine,
Am votat-o si eu pe Timeea. Va pup si spor la munca si la dieta pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.