Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 7
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Pisik
CITAT(bubbles @ 04-01-2007, 12:28 PM) *

`neata yahoo.gif ... asa`s deadormita dar tb sa ma duc la sala si parca vad ca iar ma umplu de energie...azi mergem si la banca asa ca tineti pumnii doh.gif sa luam banii
pisik cum stai cu dieta pana acum? pupic.gif

tinem pumnii pentru banuti andreea!
eu stau relativ bine cu dieta, pap cam putin ceea ce nu e bine si imi e f foame, cam non-stop; sper sa rezist si sa nu scap in tampenii ca nu prea am mancare cu mine azi, decat salata si iaurt, ca marul l-am papat deja blushing.gif
Tulip
Multumesc pt. voturi,fetelor! give_rose.gif

Deocamdata nu pun linkul la semnatura,oricum fata are cele mai multe voturi( cheer.gif cheer.gif cheer.gif ),e ok. daca va dau din cand in cand linkul s-o votati....daca va aparea un "contracandidat" ,atinci am sa-mi schimb semnatura wink1.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 12:35 PM) *

bubbles, imi place tare mult cum arati in prima poza din cele 3 smile.gif . cred ca ti-ar sta bine cu o haine cambrata din piele, accesorii si un pic mai mult machiaj wink1.gif ai putea fi o gagica hot. am impresia ca si mie si tie ne cam lipseste atitudinea dry.gif oricum, mi-am facut obicei in fiecare dimineata sa ma aranjez, nu ca alta data

Bravo Himere! Trebuie sa ne aranjam mereu, in orice ocazie, si daca stam in casa; eu am avut discutii cu soacra, ca eu nu vroiam sa ma aranjez a doua zi din an pe 2, ca am zis ca ce, ma aranjez sa stau in casa si ea mi-a zis ca da, ca ma aranjez pt mine si pt sotul meu si pt ca e sarbatoare, nu ca sa ma vada lumea cand ies din casa blum.gif
Tulip
Himere,bravo......dar te si machiezi in fiecare dimineata? unsure.gif
Eu cateodata sunt in pijamale pana la pranz si asa de bine ma simt.......oricum babuinul ajunge dupa 5 acasa blum.gif
himere2005
pai am zis ca daca tot nu intru pe net pina la 10.00 una ca sa nu-l trezesc pe dan care doarme in camera cu calculatorul si doi sa nu ma aiba impresia ca altceva nu stiu sa fac...am zis ca e mai bine sa stau in voie dupa ce pleaca el smile.gif

CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 12:44 PM) *

Himere,bravo......dar te si machiezi in fiecare dimineata? unsure.gif
Eu cateodata sunt in pijamale pana la pranz si asa de bine ma simt.......oricum babuinul ajunge dupa 5 acasa blum.gif

da. tot, cap-coada, si o sa incerc ca la fiecare spalare de cap )).gif sa-mi fac coafura de la revelion, poate o sa prind dexteritate si poate mai incerc si altceva

si ma simt mult mai bine ca am grija si de mine nu numai de ceilalti smile.gif
himere2005
am actualizat tickerul smile.gif
Lacry
CITAT(michelle @ 04-01-2007, 12:27 PM) *

Suc de fructe 200ml 1 Points
Suc de mere amestecat cu apa minerala 200ml 0,5 Points

thanks give_rose.gif

deja ma uit in magazin pe rafturi si vad doar puncte )).gif
un iaurt 0.1% grasime de la Milli, de 175 gr.... 1.8 p
o sa le-nvat pe dinafara, asa-i?? laugh.gif

CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 12:37 PM) *

Multumesc pt. voturi,fetelor! give_rose.gif

Deocamdata nu pun linkul la semnatura,oricum fata are cele mai multe voturi( cheer.gif cheer.gif cheer.gif ),e ok. daca va dau din cand in cand linkul s-o votati....daca va aparea un "contracandidat" ,atinci am sa-mi schimb semnatura wink1.gif

luna viitoare il 'bag" si eu pe Moaca intre candidati. Oricum, nu ar fi un contracandidat al Timeei, pentru ca se voteaza separat fetita, separat baietelul naughty.gif

tickerul meu este intocmai... m-am cantarit dimineata, sa stiu in ce ape ma scald!!! unsure.gif
Sexymom
Acum am votat-o si eu pe Timeea, e o scumpete de copil si sunt sigura ca va fii aleasa. cheer.gif

Si eu imi modific tickerul acum. Stau fatal.M-am cantarit dimineata .Am 69 de kile
sad.gif
Pisik
CITAT(Sexymom @ 04-01-2007, 01:06 PM) *

Acum am votat-o si eu pe Timeea, e o scumpete de copil si sunt sigura ca va fii aleasa. cheer.gif

Si eu imi modific tickerul acum. Stau fatal.M-am cantarit dimineata .Am 69 de kile
sad.gif

Stai linistita Sexy, ca toate stam asa, dar impreuna vom reusi!
Eu m-am cantarit si azi dimineata, doar doar ieri era o eroare; adevarat ca nu mai arata 74,5, ci vreo 73,8 dar tot tragic este sad.gif
Lacry
Sa zic si io cat arata cantarul... 64.2 kilos. Am 1.68 inaltime
Vreau sa ajung la 54. Am niste sunci pe coapse, abdomen etc. pe care nu le pot suferi dry.gif mad.gif
ina_ceva
Dana, cum te mai simti?
himere2005
lacry, dar o poza cu tine nu ai? macar fata daca intreaga nu vrei sa te arati )).gif eu chiar sunt curioasa blum.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 01:18 PM) *

lacry, dar o poza cu tine nu ai? macar fata daca intreaga nu vrei sa te arati )).gif eu chiar sunt curioasa blum.gif

am, dar sunt prea mari ca sa le incarc aici, sunt facute cu un aparat Sony.
Trebuie sa le "micesc", dar nu stiu cu ce, stiu ca exista un programel
doar sa va dau mai tarziu, cand ajung acasa, linkul catre albumul meu de pe yahoo

De la servici nu pot intra pe yahoo, avem restrictie dry.gif
Nessie
CITAT(Lacry @ 04-01-2007, 11:20 AM) *

CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 01:18 PM) *

am, dar sunt prea mari ca sa le incarc aici, sunt facute cu un aparat Sony.
Trebuie sa le "micesc", dar nu stiu cu ce, stiu ca exista un programel
doar sa va dau mai tarziu, cand ajung acasa, linkul catre albumul meu de pe yahoo

De la servici nu pot intra pe yahoo, avem restrictie dry.gif
Lacry, citeste la subiectul Cum incarc o fotografie pe forum cum sa micsorezi o poza si sa o pui pe forum.
Tulip
Lacry,vezi ca trebuie sa-l inscrii luna asta pe Mocut pt. luna viitoare......eu nu o mai inscriu pe Timea,o luna de concurs ne ajunge.......totusi sper sa castigam blum.gif
daconst
Acum m-am trezit a doua oara.Nu stiu ce am de as dormi atat.
Aseara am avut o contractie si apoi m-a luat durerea de spate.Mi-a facut sotul masaj si m-a lasat.Acum e liniste si pace.Cred ca-mi mai caut ceva de lucru prin casa.

Tulip,votat bobocelul. cheer.gif

Andreea,bafta la banca...arati bine in poze.
Tulip
ce papati/gatiti azi,fetelor?
eu am facut o ciorbita de vasole verde si am sa mai pap mamaliga cu iaurt si smantana......si mai vad eu....
Pisik
CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 01:30 PM) *

eu am facut o ciorbita de vasole verde si am sa mai pap mamaliga cu iaurt si smantana......si mai vad eu....

eu pap salata de care v-am zis, dar nu cred ca ma tine pt ca mi-e f f f foame, ma doare capu de foame deja
as vrea si eu mamaliga dar pe mine ma deruteaza ca nu stiu sa o punctez; tu cum faci tulip?
cred ca diseara imi fierb 2 cartofi si pap cu iaurt si parmezan, dunt topita dupa parmezan si am rezerve mama mama )).gif
himere2005
eu sunt mai smechera )).gif fac 3 feluri de mincare blum.gif am pus carne de pui la fiert, are si foarte putina pielita sa ia gust bun supita. cind adoarme bia pun si legumele in continuare la fiert. si o sa fac asa:
- o supita dietica pentru mine
- scot o parte din carne si impreuna cu legumele fac salata beuf pentru dan, iar eu in loc de maioneza cred ca o sa bag o lingura de smantana diet ca nu o fi foc )).gif
- cealalta parte de carne, impreuna cu smintina si citeva ciupercute calite si un pic de faina fac un gulas sau ciulama nu stiu cum se numeste si daca imi iese si mamaliga e super )).gif

cam tacuta lumea azi. eu vroiam sa o scot la o plimbarica pe bia dupa ce doarme un pic, ca sa am timp sa termin mancarea, ca dupa ce venim de la plimbare cu aerul asta rece ni se face o foame mama mama
Pisik
Himerus, eu nu te inteleg de ce te mai chinui tu cu numaratul, ca esti f slaba si arati f bine....pe bune, nu te inteleg, dar daca tu asa vrei, vorba Danei, tu stii mai bine.
sa ma lamuriti si pe mine cum punctati voi mamaliga ca este un etern mister pt mine
daconst
CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 01:32 PM) *

eu pap salata de care v-am zis, dar nu cred ca ma tine pt ca mi-e f f f foame, ma doare capu de foame deja
as vrea si eu mamaliga dar pe mine ma deruteaza ca nu stiu sa o punctez; tu cum faci tulip?
cred ca diseara imi fierb 2 cartofi si pap cu iaurt si parmezan, dunt topita dupa parmezan si am rezerve mama mama )).gif

.

Daca o faci la microunde e simplu ca poti cintari faina inainte.Eu fac ori 500ml apa si 100g malai,ori 400ml apa si 80g malai.
Depinde cit mi-e de foame.
In legatura cu cartofii...de ce mananci doar doi???
Daca tot punctezi 2p,pai mananca mama sa te saturi ca iar te infometezi. sad.gif
Tulip
Pisik,eu masor faina de malai inainte s-o bag la fiert wink1.gif
Lacry
CITAT(himere2005 @ 04-01-2007, 01:47 PM) *

cam tacuta lumea azi. eu vroiam sa o scot la o plimbarica pe bia dupa ce doarme un pic, ca sa am timp sa termin mancarea, ca dupa ce venim de la plimbare cu aerul asta rece ni se face o foame mama mama

si io il scot pe Moaca cand ajung acasa, daca a apucat sa manance. Daca nu, ii dau intai sa manance pranzul. Problema mare, ca lui legumele nu-i plac, ma strofoc sa-i dau macar o lingurita pe zi, combinat cu carnita sau oulet, ca-i destul de mare si are nevoie de fier din alimente
ina_ceva
Eu puneam de obicei 1p la o lingura de mamaligutza blushing.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 04-01-2007, 01:54 PM) *

CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 01:32 PM) *

.

Daca o faci la microunde e simplu ca poti cintari faina inainte.Eu fac ori 500ml apa si 100g malai,ori 400ml apa si 80g malai.
Depinde cit mi-e de foame.
In legatura cu cartofii...de ce mananci doar doi???
Daca tot punctezi 2p,pai mananca mama sa te saturi ca iar te infometezi. sad.gif

mda, am zis si eu doi asa, orientativ, probabil ca o sa imi fac sa ma satur;

auziti, am citi pe idieta un super post (in sensul negativ evident) la un subiect de genu "cat slabim pana la paste" si sunt acolo tot felul de domnite care se infometeaza si una zice "neatza! multe fete s-au adunat p-aici...eu am inceput d azi, desi nu f bine...n-am putut sa refuz micul dejun facut d tata, pt k s supara...ashadar, am mancat la 11:00 putina omleta cu o felie d paine si o bucata d gogosar murat...
asta e...am comis-o...sa vedem c mananc mai tarziu
va anunt oricum..."
fetele astea sunt normale la cap????

CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 01:54 PM) *

Pisik,eu masor faina de malai inainte s-o bag la fiert wink1.gif

mercic de raspunsuri fetelor, dar nu stiu, nu iese cu f multe puncte mamaliga? dana, o mamaliga cu 100 gr de malai la microunde cate pcte are?
michelle
Faina de porumb are 6p/100g
Pisik
si mai e una care, culmea, posteaza in subiecul WW si vrea sa tina 6 luni de disociata; oare nu se moare din 6 luni de disociata????

CITAT(michelle @ 04-01-2007, 02:13 PM) *

Faina de porumb are 6p/100g

hmmm, cam mult

dar dana, cum faci mamaliga la microunde, ca eu sunt mai cascata, stiu ca ai scirs dar nu am retinut blushing.gif
himere2005
pisik, eu am tendinte de ingrasare...in sensul ca daca maninc ce vreau ma ingras intr-o luna cam 3 kg smile.gif
si asta cu toate ca evit prajelile si dulciurile....daca nu numar, tind sa maninc cam multa piine si alimente care mai de care mai ingrasacioase...mici, sarmale, crenvusti, pate, icre, salata de vinete si tot felul de salate cu maioneza sau mai imi pun ulei in salate...si cred ca maninc mai mult decit majoritatea dintre voi (ma refer in timpul dietei). de aia si meniul meu este zilnic este compus mai mult din legume, orez, paste, cartofi, lactate si carne slaba smile.gif eu ma chinui sa nu ma ingras
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 04-01-2007, 12:10 PM) *

Eu puneam de obicei 1p la o lingura de mamaligutza blushing.gif

asa mult????? blink.gif
parca imi iesea mai putin daca cantaream malaiul..... unsure.gif
Pisik
a aparut noni cheer.gif
_noni_
Buna dimineata!

in primul rand vreau sa va urez un 2007 plin de impliniri! apoi sa va spun ca va iubesc mult si mi-ati lipsit tare astea 2 saptamani! pupic.gif

eu m-am intors la Budapesta de 2 zile si incerc sa ma reintru in ritm.

v-am citit astea doua zile, ca am avut vreo 90 de pagini de recuperat! ma bucur pentru fiecare in parte ca ati pertecut bine trecerea in noul an si v-am admirat din tot sufletul. sunteti cu toate frumoase si destepte si slabe, dar n-am de gand sa va conving de ultima chestie, ca mi-e c-o sa fugiti de-aici! grin.gif

eu de azi incep sa numar!

azi am multe de facut prin casa, vreau sa fac si cateva exercitii, trebuie sa ies sa platesc si niste facturi si sa fac cumparaturi, si tot incerc sa ma motez...mi-au venit rusii si nu prea am chef, dar n-am incotro! devil.gif

}{
Ella79
eu azi am in meniu asa:
- 2 felii toast = 2p
- 40 gr cascaval 45% =3p
- 2 mere = 0p
- 1 biscuite cu cereale = 3p (calculat dupa ambalaj)
- 1 cappucino si 1 cafea de la automat = 2,5p
- pachet branza dietetica (incep deja sa ma imprietenesc cu ea). Asta cum se puncta??? unsure.gif
Iar acasa cred ca vreo 2 cartofi fierti cu putin iaurt 0% sau 1 ou fiert. Diseara am iarasi program de sala. cheer.gif cheer.gif asa ca nu pot sa mananc mult.

ina_ceva
Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile.
- Care medic ?
- Cel de deasupra noastra !

- Care au fost subiectele la examenul de rezidenta la medicina ?
- Ereditatea , scris si sex , oral.
Pisik
CITAT(_noni_ @ 04-01-2007, 02:22 PM) *

Buna dimineata!

in primul rand vreau sa va urez un 2007 plin de impliniri! apoi sa va spun ca va iubesc mult si mi-ati lipsit tare astea 2 saptamani! pupic.gif

eu m-am intors la Budapesta de 2 zile si incerc sa ma reintru in ritm.

v-am citit astea doua zile, ca am avut vreo 90 de pagini de recuperat! ma bucur pentru fiecare in parte ca ati pertecut bine trecerea in noul an si v-am admirat din tot sufletul. sunteti cu toate frumoase si destepte si slabe, dar n-am de gand sa va conving de ultima chestie, ca mi-e c-o sa fugiti de-aici! grin.gif

eu de azi incep sa numar!

azi am multe de facut prin casa, vreau sa fac si cateva exercitii, trebuie sa ies sa platesc si niste facturi si sa fac cumparaturi, si tot incerc sa ma motez...mi-au venit rusii si nu prea am chef, dar n-am incotro! devil.gif

}{

Bine ai revenit Noni hug.gif si spor la dieta! Noi am strans randurile, ca vrem sa ne facem manechine pana in vara blum.gif

CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 02:25 PM) *

eu azi am in meniu asa:
- 2 felii toast = 2p
- 40 gr cascaval 45% =3p
- 2 mere = 0p
- 1 biscuite cu cereale = 3p (calculat dupa ambalaj)
- 1 cappucino si 1 cafea de la automat = 2,5p
- pachet branza dietetica (incep deja sa ma imprietenesc cu ea). Asta cum se puncta??? unsure.gif
Iar acasa cred ca vreo 2 cartofi fierti cu putin iaurt 0% sau 1 ou fiert. Diseara am iarasi program de sala. cheer.gif cheer.gif asa ca nu pot sa mananc mult.

cred ca vreo 3-4 puncte are tot pachetul dry.gif
cam putin Ella, cam putin, mai baga o leguma, ceva
ina_ceva
Spor la numarat , noni!
Tulip, vazusem punctajul asta intr-un meniu de la May si am zis ca o sa-l iau de bun. Dar de acum cred ca am sa cantaresc inainte cantitatea de faina.

ella, branza dietetica are 1.7p/100g
Ella79
Noniiiiiiiiii cheer.gif si noua ne-a fost dor de tine! pupic.gif pupic.gif Nu mai zice de Budapesta, ca mi-e un dooooorrrrr sorry.gif

CITAT(ina_ceva @ 04-01-2007, 02:30 PM) *

Multumesc! Deci 4,25 puncte tot pachetul. Asta e ospat deja!
_noni_
pupic.gif ella, fetelor care aveti ganduri de duca, eu si Monic suntem aici si va asteptam cu draga inima!

pisikule, nu te mai amari!asa imi placi si cand vad ca ai zile in care te supara toti tampitii imi vine sa ma dau la ei devil.gif . si nu esti grasa, eu zic ca esti superba, sau cel putin asa mi-ai parut mie in pozele de la rev! pupic.gif

}{
Pisik
CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 02:33 PM) *

Noniiiiiiiiii cheer.gif si noua ne-a fost dor de tine! pupic.gif pupic.gif Nu mai zice de Budapesta, ca mi-e un dooooorrrrr sorry.gif

CITAT(ina_ceva @ 04-01-2007, 02:30 PM) *

Multumesc! Deci 4,25 puncte tot pachetul. Asta e ospat deja!

dar poti sa o mananci asa chioara Ella? fara nimic langa? ca eu una nu as putea
Ella79
CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 02:36 PM) *

Ma straduiesc si pot. Azi de exemplu o sa o mananc cu un mar. Alteori o mai amestec cu iaurt 0% sau cu putina verdeata tocata.
Pisik
CITAT(_noni_ @ 04-01-2007, 02:36 PM) *

pupic.gif ella, fetelor care aveti ganduri de duca, eu si Monic suntem aici si va asteptam cu draga inima!

pisikule, nu te mai amari!asa imi placi si cand vad ca ai zile in care te supara toti tampitii imi vine sa ma dau la ei devil.gif . si nu esti grasa, eu zic ca esti superba, sau cel putin asa mi-ai parut mie in pozele de la rev! pupic.gif

}{

pupic.gif mercic mult, esti o dulcica. Din pacate toti tampitii au dreptate, pt ca dupa cum spuneam si aseara "am explodat" dintr-o data, acum se vad soldurile f tare, aripioarele si, ce ma enerveaza cel mai tare, am afcut colaci si burta, ceea ce eu nu am avut in veci mad.gif
Eu stiu sa maschez si ma avantajeaza inaltimea si faptul ca sunt proportionata, de aia va par slaba in poze.
Dar lasa ca imi revin eu, stiu ca voi reusi hug.gif
Tulip
Noni,bine ai revenit!Spor la numarat!diseara iti postezi meniul? blum.gif

Ella,cum mananci branza diet?Asa goala? unsure.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 02:38 PM) *

CITAT(Pisik @ 04-01-2007, 02:36 PM) *

Ma straduiesc si pot. Azi de exemplu o sa o mananc cu un mar. Alteori o mai amestec cu iaurt 0% sau cu putina verdeata tocata.

Bravo tie, eu nu pot, eu mai bine pap niste branzica de casa, are mai multe puncte, pap mai putina dar e mai buuuna
Ella79
Pisik, si eu cand m-am vazut aseara in oglinda de la sala.... mi s-a facut o rusine de nu pot sa-ti zic. Arat ca o obeza, fratilor!!!
Poate din cauza asta am asa o vointa si as manca si scoarta de copac daca as sti ca n-are puncte.
_noni_
Tulip, votat ingerasul! pupic.gif

ei bine, ma duc sa fac exercitii si apoi ies in lume!

}{
Tulip
CITAT(_noni_ @ 04-01-2007, 12:42 PM) *

Tulip, votat ingerasul! pupic.gif

ei bine, ma duc sa fac exercitii si apoi ies in lume!

}{

floare.gif floare.gif floare.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 04-01-2007, 02:41 PM) *

Pisik, si eu cand m-am vazut aseara in oglinda de la sala.... mi s-a facut o rusine de nu pot sa-ti zic. Arat ca o obeza, fratilor!!!
Poate din cauza asta am asa o vointa si as manca si scoarta de copac daca as sti ca n-are puncte.

e, nici chiar asa Ella; eu am zis ca o sa tin WW strict, dar o sa ma duc totusi la nutritionist sa vad ce imi spune; oricum, eu vreau dupa ce slabesc substantial sa mananc si mai avriat si mai mult, bine nu mereu, dar incep de pe acuma sa ma gandesc la trucuri sa ma ajute sa nu mai pun totul la loc sad.gif eu nici n-am slabit si deja ma sperii ca le pun la loc. Sunt dusaaaaaaaaaaaaaaaa w00t.gif

A disparut Dana )).gif oare oare??? pe noi cine ne anunta fetelor?
Tulip
Eu de doua zile,de cand am reinceput sa numar mi-am dat seama cat de aiurea si prost mancam inainte.....in afara ca bagam in mine o gramada de ingrasacioase,mancam cand,cum si ce apucam,mancare gatita prea putin(chit ca gateam zilnic),lactate,legume si fructe pe apucate smd. blink.gif blink.gif
himere2005
pisik, trebuie sa gandesti pozitiv smile.gif
ella, eu amestec mai multa branza diet cu o lingura de smantina diet sau iaurt diet, bag si ceapa, bine tu esti la servici, sare, castravete proaspat dat prin razatoare si verdeata. mie una imi place
Lacry
CITAT(Tulip @ 04-01-2007, 02:57 PM) *

Eu de doua zile,de cand am reinceput sa numar mi-am dat seama cat de aiurea si prost mancam inainte.....in afara ca bagam in mine o gramada de ingrasacioase,mancam cand,cum si ce apucam,mancare gatita prea putin(chit ca gateam zilnic),lactate,legume si fructe pe apucate smd. blink.gif blink.gif

Si eu faceam aceleasi lucruri, caci nu constientizam ce bagam in gura )).gif
la o felie de tort krantz cred ca se aduna vreo 50 p, really... caramelul, nucile, untul, zaharul, nucile din blat, ouale...Doamne, e dezastru blink.gif
Sexymom
Himere aceste poze sunt puse in special pt. tine. Tiu ai scris la un moment data ca se uita lumea la tine daca stai in fund langa copil si te joci, daca te pui la mintea lui, daca te dai in leagan.
Uite ca mie chiar nu imi pasa...de mult am vrut sa postez pozele dar am uitat complet.
Aici sunt in competitie cu Bianca, ce face ea pot face si eu. S-a distrat teribilImagine
Aici sunt in competitie cu Miruna, cine ajunge mai sus de baraImagine
iar aici sunt in grajd cu furca in mana, sunt poze mai vechi dar dragute foc.Imagine
Cand ma joc cu ele si ma pun la minea lor sunt cele mai fericite fete din lume, sa incerci si tu sa vezi cum o sa fie hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.