Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: LA multi ani INA !
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
DIAbolica
La multi si fericiti ani !

Lovi-te-ar cu putere cele mai mare bucurii..
Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta
Impiedica-te-ai de sacul cu bani
Bate-te-ar norocul sa te bata..
Sa fii fericita !

(stiu ca nu ne cunoastem,dar am vazut in josul forumului ca azi e ziua ta,stiam si un mesaj haios ..si am zis.. hey,let`s give_rose.gif her ! So,la multi ani inca o data hug.gif ! )
alex25
La multi ani INA! give_rose.gif Succes la examenele de anul asta si sper ca anul ce urmeaza sa iti arate directia pe care ai s-o urmezi in viata!
danyhoney
Imagine

LA MULTI ANI ,INA !!!!! give_rose.gif give_rose.gif
Nessie
La multi ani, Ina! ImagineTot ce iti doresti sa ti se implineasca, sa ai parte numai de sanatate si fericire!
Ma bucur mult ca te-am cunoscut kisses.gif !
honey79
LA MULTI ANI!!!!!! dulce Ina.

Iti doresc sa ramai aceeasi persoana dulce si delicata. Sa ai parte numai de impliniri si realizari, fericirea, voia buna si iubirea sa-si faca cuib in inimioara ta si sa te-nsoteasca oriunde si oricand.
Ma bucur enorm ca am avut sansa sa te cunosc.

LA MULTI MULTI ANI, FERICITI!!!!!!
ina_ceva
Multumesc! pupic.gif hug.gif
Imi pare bine ca v-am cunoscut; clipele petrecute alaturi de voi au fost si sunt minunate.
Tulip
Ina,la multi ani! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
La multi ani si multa sanatate, sa te ajute Dumnezeu in tot ceea ce faci. Multumesc pt ca existi! give_rose.gif
emu
La Multi Ani Ina... sa fie anul asta (si cei viitori) asa cum iti doresti wink1.gif floare.gif
Eu.
LA MULTI ANI!!!! cheer.gif sa fii fericita, iubita si..........sa stii ca inca nu te-am iertat fiindca n-ai vrut sa stai la poze blum.gif
pupic.gif
julyalina
LA MULTI ANI INA!!!!! pupic.gif

cu scuze pentru intarziere blushing.gif am vrut sa-ti spun si eu LA MULTI ANI si sa fii fericita !!!!!
michelle
Ina, La multi ani!!! cheer.gif give_rose.gif
Sa fii inconjurata mereu de dragostea celor apropiati, sa ai parte de tot ceea ce ti-ai propus pupic.gif
ina_ceva
Multumesc hug.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
Cu intarzierea de rigoare, ma alatur prietenilor virtuali care iti ureaza LA MULTI ANI! floare.gif floare.gif floare.gif
ina_ceva
Merci, andreea! pupic.gif
luchi
blushing.gif abia acum am vazut ca a fost ziua ta...La multi ani, Ina!

Imagine
ina_ceva
Merci hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.