Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Carul cu bere - Bucuresti
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Localuri
alex25
Carul cu bere e unul din restaurantele mele preferate. Nu neaparat ca ar avea mancare super buna, dar mai ales pentru aerul boem pe care il ofera. De fiecare data cand ma gandesc sa merg undeva la masa printre primele localuri care imi trec prin minte este Carul cu Bere. Din cate stiu eu, e cel mai vechi restaurant bucurestean. Prima data am mers acolo cu niste prieteni, dar unul dintre ei avea pantaloni scurti smile.gif asa ca dupa ce ne-am luptat un pic cu chelnerul si am promis ca nu vrem doar sa bem cate ceva, am fost asezati undeva la o masa mai aproape de iesire. S-a nimerit ca in acea seara sa fie si lautari, dar ne-au ocolit smile.gif probabil din cauza pantalonilor scurti. De atunci insa am invatat lectia si am fost tratati foarte bine de fiecare data cand am mers. Oricum, regula e clara: fara pantaloni scurti sau imbracaminte sport, la modul general.

Pentru contact, meniu si alte informatii, au un site:

Caru' cu Bere

Voi ce experiente aveti pe acolo?
Nessie
Si mie imi place foarte mult localul. Mi se pare potrivit pentru evenimente: nunta, botez, ziua de nastere.
julyalina
eu am fost acolo si m-am simtit foarte bine ! este super localul blum.gif mai ales strudelul cu branza dar si cel cu mere wink1.gif iar aerul retro te face sa visezi la rochii lungi si palarii cu pene alaturi de domni cu costum si joben wink1.gif
alex25
Exact: costum, joben, palarii cu pene. Aceeasi impresie mi-o da si mie. Nu am incercat strudelul cu mere, dar cu prima ocazie o sa am grija sa nu uit. smile.gif
Nessie
Si ciolanul cu varza e excelent! eat.gif E trecut la specialitatea casei. wink1.gif
buretel
si mie imi place tare mult, desi n-am mai calcat din studentie pe acolo rolleyes.gif mi-aduc aminte ca ne cumparam covrigi, si intram la Caru cu bere sa bem bere, langa covrigi lol.gif

oricum, tot centrul istoric al Bucurestiului e tare frumos...pacat ca e locuit sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.