Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Scufundari
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Calatorii
alex25
Imi doresc de ceva timp sa fac scufundari. Am avut odata ocazia cand am fost in Grecia dar nu am profitat de ea atunci si acum imi pare rau. Am vazut pe la televizor ca se fac scufundari si in Marea Neagra, dar nu cred ca poti vedea ceva. Ma gandesc ca la vara sa merg pe undeva unde se poate practica aceasta activitate. Are cineva experienta? Ceva sfaturi? Pe unde ati mers? Cum e? Am citit de curand ca in Cape Town (Africa de Sud) se pot face scufundari in cusca, alaturi de rechini. Suna bine devil.gif ... dar costa cateva sute de dolari scufundarea... si e cam departe. In plus, trebuie rezervare cu cateva luni inainte.

Oare se poate face "training" pentru scufundari pe undeva prin Romania? Cunoasteti vreun centru de scufundari acvatice?
Nessie
Stiu ca la Costinesti se fac scufundari pe langa epava. Am vazut un reportaj la tv despre asta, dar cred ca era in vara lui 2005, iar de atunci sigur au mai aparut si alte centre.
himere2005
si eu tot asa stiu nessie, iar in strainatate zicea pisik ca a facut scufundari in egipt, de fapt mai mult sotul ei. poate luati legatura pe net smile.gif
albert
Scufundari se fac in general in Egipt (statiunea Sharm el Sheikh), in Grecia, Croatia, Turcia... orienteaza-te in directia asta si eventual intreaba la o agentie de turism. In Romania am impresia ca cei de la scubadiver.ro organizeaza cursuri.
Tzutzi80
Eu una scufundari nu am facut. Insa am facut in Caraibe, in Bahamas si Bermuda, snorkeling. Absolut fantastic sa innoti printre toti pestii aceia colorati, de diverse dimeniuni, corali, stanci....superb. Recomand cu caldura!!!!!

Si echipamentul naughty.gif

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.