Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Nunti
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata > Casatoria
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
bubbles
miha...m`ai bagat in boala cu maggie sottoro si tare ma bate gandul sa imi fac comanda blum.gif
sa va arat 2 care imi plac si sunt 500$
Nessie
bubbles, sunt superbe, dar au trena. sad.gif Parerea mea este ca ar trebui sa te gandesti cum dansezi o sarba in ea. Nu poti sa stai ca fata din poza mereu. Gandeste-te la toate aspectele, nu doar ca arata bine in prezentare. O sa trebuiasca sa te plimbi mereu, sa intampini invitatii, dans etc.
michelle
Am fost ieri la White Lady cu niste modele de la Maggie Sottero scoase la imprimanta sa vad cam cat ar costa sa imi fac la ei. Se pare ca ma incadrez in 13-16 mil. Vi se pare mult, putin?
bubbles
miha ce modele ? si eu ma gandeam sa vin la white lady in buc wink1.gif
ness lasa ca nu dansez...stau ca o printesa toata noaptea lol.gif sau poate imi fac cu trena detasabila )).gif

miha..mie mi se pare putin .. acum depinde de finantele fiecaruia smile.gif
michelle
Ceva in genul asta:
Imagine
bubbles
e superba rokia...ar fi misto daca ar reusi sa ti`o faca la white lady ... sa ma anunti si pe mine desi eu am nunta mia devreme..in august smile.gif
Deea
Fetelor, vad ca s-au conturat nuntile voastre...ca sa zic asa smile.gif, ma bucur tare mult pentru voi.

Am vazut pozele cu rochite....parerea mea sa renuntati la trena si la crinolina, sunt foarte incomode, si cum a spus Nessie n-o sa stati toata noaptea ca la poza....va spun din proprie experienta, 3 zile a durat pana mi s-au desumflat gleznele smile.gif
Nu uitati ca aveti si cununia in aceeasi zi deci sunt cam 24 de ore de stat mai mult in picioare, ...deci...pantofi de schimb, eventual adidasi smile.gif
dany
CITAT(michelle @ 07-03-2007, 09:45 AM) *

Ceva in genul asta:
Imagine

SUPERBA rochia , Miha !!!! E cu crinolina ...te va deranja ceva la statul pe scaun ...la o sarba va arata putin cam caraghios ( sa zic asa ) dar ...e superba !!!!!!!!
michelle
Uff stiu ca e cam singura optiune pentru ca rochia sa aiba linia accea (de A), dar sper sa rezist, in fond doar odata in viata o port.
Cat despre adidasi, e o optiune )).gif Oricum imi caut papuci comozi, de schimb, dar la mine problema e inaltimea.
Ehh mai am 8 luni de gandire naughty.gif
Tulip
si eu am avut rochie cu crinolina(acum 100 ani )).gif ),dar nu pot sa zic ca m-a incomodat......am dansat muuult si nu am avut probleme wink1.gif
bubbles
hai sa va zic ce am mai hotarat noi biggrin.gif
cununia civila va fi cu o saptamana inainte de nunta ca sa nu ne aglomeram prea tare...iar cununia bisericeasca va fi la Manastirea Bistrita...abia astept ca sper ca va fi misto tare...ca atunci sunt inflorite toate florile de la manastire si va fi superb smile.gif
maia
foarte dragute verighetele, va doresc casa de piatra si multe bucurii si impliniri. smile.gif

e bine si asa; desi era mai bine sa le face-ti pe amandoua in aceeasi zi, pt ca a-ti fi facut o singura cheltuiala, dar fiecare stie mai bine cum sa se organizeze. rolleyes.gif
Andreea-Rodica
Eu am fost azi sa-mi caut pantofi si n-am gasit nimic. Am vazut balerini frumosi (pentru schimb) dar erau alb cu roz. Poate daca era doar alb ma incantam si-i luam,. Pantofi cu toc si sa se tina de glezna (ce ma pricep sa explic lol.gif ) si sa fie crem deschis, n-am gasit. Parca vad ca trebuie sa-mi iau albi pana la urma. Mai fac si vineri o plimbare priun magazine, poate mai cu spor. In alta ordine de idei, nu ne-am hotarat inca de care vin cumparam. Azi a venit Iubi cu doua sticle sa incercam, asa ca iar o dau in bara ca Monti interzice alcoolul, dar daca nu gust se supara ca zice sa-mi placa si mie vinul. Ca parca m-as pricepe!
michelle
Am gasit aici niste idei de incaltaminte pt ziua nuntii )).gif

Astia mi s-au parut extrem de comici:
Imagine

Astia mi se par destul de practici smile.gif
Imagine
Andreea-Rodica
Uite asa ceva vroiam eu (de schimb) dar n-am gasit culoarea potrivita. Perseverz.
_noni_
idei pentru florile de nunta - AICI!

}{
Andreea-Rodica
N-au iesit prea clare pozele, dar puteti vedea pantofii de schimb aici. floare.gif
michelle
Multumim pentru link, Noni pupic.gif
Andreea, ceva in genul asta as vrea si eu. Sunt super!
himere2005
eu zic ca sunt mai buni decat adidasii blum.gif si mai dragalasi. mai ai un pic andreea. de abia astept sa vad poze. tu deschizi "sezonul miresicilor" de pe forum
Andreea-Rodica
Maine depunem actele! Ce emotii am! floare.gif
michelle
Bafta Andreea!
Cum merg pregatirile? Ai mai fost la vreo proba pentru rochie?

Noi avem doar vinul si nasii )).gif
In schimb am fost la firma care ne va decora sala si de unde vom avea florile, am decis si ce cocarde vor fi.
Poate imi voi pune si in par astfel de flori (Alstroemeria), pe alb. Om vedea, mai avem 7 luni de gandit si razgandit blum.gif
Imagine
bubbles
Mi`am gasit unde sa imi fac rochia biggrin.gif .Abia ast smile.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 17-04-2007, 08:16 PM) *

Mi`am gasit unde sa imi fac rochia biggrin.gif .Abia ast smile.gif

Unde si cu cat? naughty.gif
bubbles
Pai am o prietena care are nunta pe 18 august blink.gif cu o zi inaintea noastra si m`a dus ea la cineva .. care e croitoreasa si are un stand in oras..nu e atat de cunoscuta dar m`a lasat cu gura cascata cand am vazut ce rokie i`a facut pr mele...ea vrea ceva ff cret la fusta si un corset destul de complicat smile.gif si unde a probat prima oara..la casa Mirandi -un magazin din Piatra- rokia care ii placea ei era 28 mil caramida.gif iar tipa asta particulara i`a zis ca o costa maxim 12 milioane la ea si i`am zis ca vreau si eu .. si a zis ca sa ma duc cu modelul...si acum sa scot la imprimanta de la sottoro si ma duc sa mi`o faca .. asa cu trena cum vreau.. si e maxim 12 mil...la fel grin.gif
Si i`am explicat in mare cam ce vreau si unde e nunta si de dansat etc..si a zis ca imi face trena astfel incat sa aiba ca un fel de gaica la capat si sa o pot tine pe deget cand dansez...sper sa intelegti crazy.gif
Andreea-Rodica
Ultimele poze cu pregatiri de nunta.
uka
CITAT(Andreea-Rodica @ 22-04-2007, 09:17 PM) *

este exact genul meu de rochita... este superba....
numai bine, sa iasa totul asa cum va doritzi
Andreea-Rodica
CITAT(uka @ 25-04-2007, 04:17 PM) *

CITAT(Andreea-Rodica @ 22-04-2007, 09:17 PM) *

este exact genul meu de rochita... este superba....
numai bine, sa iasa totul asa cum va doritzi

Multumesc mult! Acum parca ma gandesc ca trebuia un pic mai decoltata, dar de-acum asta e!
michelle
Frumoasa rochia, frumoasa fata pupic.gif Abia astept pozele de la nunta. A inceput numaratoarea inversa?
O poza cu invitatia ai?
bubbles
Cateva modele de rochii care`mi plac de la un magazi din Craiova:
Imagine
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Andreea-Rodica
Aici puteti vedea cateva poze de la nunta nostra. A fost foarte frumos. cand imi gasesc timp mai pun si alte poze in album.
Monic
daca gasiti ceva linkuri cu invitatii de nunta, sa nu uitati sa postati aici....
bubbles
invitatii nunta : http://www.digitalex.ro/
michelle
Uitati-va si la cele de aici.
Mie mi-a placut mult asta.

pupic.gif Andreea, ai fost o miresica foarte frumoasa! Mi-a placut mult cum a iesit rochita.

Ia uitati aici un model de text pentru invitatie, de pe site-ul mai sus amintit:
Stimata victima,

.............................................

împreuna cu parinții

.................................................

vin în întâmpinarea temerilor dvs.

conform carora va gândeați cu groaza ca o sa fiți invitați la nunta lor.

Ei elimina orice urma de dubiu și v-o pun pe hârtie.

Zvonul care circula e adevarat.

Tinerii și-au gasit și nașii:

.................................................

Picioarele și spatele or sa va doara în timpul cununiei religioase

la Biserica "Sf. Constantin și Elena", ora 18:00, pe data de .....

Banii o să-i dați la Restaurantul "Bogdaneasa" , Oradea

începand cu ora 19:30

și speram sa nu va para rau.

Va așteptam cu drag!

lol.gif
Monic
http://www.houseofbrides.com/home.php?cat=387
mi se par mie sau sunt chiar ieftine rochiile de pe site? ma bate gandul sa comand de aici...
mi-au placut cele din colectia Bonny si nu numai rolleyes.gif
Monic
feteloor, voi cat ati platit pt decorarea salii, sau ce oferte ati primit?
Eu azi am contactat UNICA firma de profil din Turda, orasul meu, sunt curioasa ce oferte au, dar as vrea sa stiu daca e mult sau putin... Poate imi dati voi un reper.
As avea nevoie de huse, fete de masa, vaze cu flori(inclusiv) baloane... perdea cu lumini, ... atat unsure.gif
michelle
Pe mine ma ajunge in jur de 20 mil +/- . Cu tot cu cocarde (flori pt pus in piept), buchetul meu, buchete lumanari.
michelle
CITAT(Monic @ 23-05-2007, 08:39 PM) *

http://www.houseofbrides.com/home.php?cat=387
mi se par mie sau sunt chiar ieftine rochiile de pe site? ma bate gandul sa comand de aici...
mi-au placut cele din colectia Bonny si nu numai rolleyes.gif

Intr-adevar, ciudat de ieftine. Si pe mine ma batea gandul sa imi comand, dar e riscant sa iei fara sa probezi, mai ales ca nu toate au corset..
Si ce facem cu trena?
Andreea-Rodica
Din propria experienta va spun ca rochita de mireasa trebuie sa fie si comoda. Nu de alta, dar nu vrea nimeni sa stea intepenit, sau mai stiu eu cum, in ziua cea mai frumoasa din viata.
Si eu am avut probleme cu rochia mea, cand m-am imbracat am descoperit ca era prea lunga. (doar am probat-o pe pantofi, dar nu stiu cum s-a intamplat). Problema s-a rezolvat de catre bunica mea care a ridicat un pic bretelutele si le-a cusut un pic. dar daca nu ma chinuiam o noapte intreaga.

Va doresc nunti frumoase! hug.gif
Monic
am fost in we acasa in tara si am facut cateva poze cu sala
am sa pun linkul aici si tare as vrea sa imi dati niste idei(cam ce culoare ar merge la impodobit sala)
Eu ma gandeam la un auriu cu grena(auriu deoarece husele firmei sunt aurii). Asa ca m-am gandit sa combin cele doua culori... M-am gandit la 2 servetele: unul grena, unul auriu, la naproane grena, flori(trandafiri) grena, lumanari inalte aurii...
dar, cum nu sunt zmeul decoratiunilor astept sugestii si propuneri rolleyes.gif
http://new.photos.yahoo.com/szigheti/album...460762402984597
honey79
Vin si eu cu o intrebare : cine stie oare... despre obiceiul lumanarilor de dupa nunta???? Dupa cununia religioasa... Stiu ca, la o saptamana parca dupa.... trebuie sa iesi la Biserica, cu lumanarile... si sa le lasi acolo sa arda.
Se face vreo slujba speciala???
michelle
Am intrebat si eu acum pe viitoarea mea nasa, ca nici eu nu stiam. Se duc lumanarile la biserica dupa o saptamana si se face molifta.
Andreea-Rodica
Miha are dreptate. Se duc lumanarile la biserica, si preotul citeste o slujba proaspetilor casatoriti. Intre cununie si aceasta slujba, mirii nu au voie sa intre in biserica.
honey79
Ufffff... pai eu n-am reusit sa le duc pana acum....Iar Duminica am vorbit cu preotul sa le duc ...si a zis ca da... e ok...
Hmmmm.... sper sa nu fie nici o problema.
uka
CITAT(honey79 @ 02-06-2007, 01:22 AM) *

Ufffff... pai eu n-am reusit sa le duc pana acum....Iar Duminica am vorbit cu preotul sa le duc ...si a zis ca da... e ok...
Hmmmm.... sper sa nu fie nici o problema.

eu stiu ceva cu scosul nasilor la biserica la o saptamana dupa nunta si atunci se folosesc si lumanarile si se lasa acolo
Andreea-Rodica
De fapt e vorba de scosul mirilor de catre nasi la biserica. Dar ai nostri sunt din Bacau si nu au putut veni. Dar preotul nu ne-a spus decat sa mergem noi cu lumanarile.
michelle
Pentru cele interesate, am aflat preturile catorva rochii de la "La Sposa":
> Santillana 950 euro
> Sants 925 euro
> Sari 825 euro
> Sarria 925 euro
> Segovia 1.150 euro
> Selecta 1.050 euro
> Serenata 1.300 euro
> Setien 925 euro
> Sandy 1.225 euro
Site-ul este acesta: La Sposa (Meniul Make your choice)
bubbles
In Piatra Neamt la White Lady e deschis si Sambata pana la ora 14 wink1.gif
michelle
Multumesc, Andreea hug.gif
Am fost deci sambata la Piatra si am probat cateva rochite. Am fost la magazinul de desfacere, data viitoare voi merge la atelier, poate acolo au mai multe modele.
Aici sunt cateva, din pacate nu am reusit sa le scot o rezolutie mai mare, sunt facute cu telefonul si nu se vad deloc detaliile de pe ele mad.gif .
In ordine, rochiile ar fi acestea:
Prima
A doua si a treia, erau asemanatoare
A patra

ina_ceva
Imi place cum iti sta cu ultima din ele wink1.gif
Monic
http://www.davidsbridal.com/bridal_gowns_d...mp;prodgroup=10
rochita mea cumparata ieri
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.