Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Nunti
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata > Casatoria
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
michelle
CITAT(himere2005 @ 11-01-2007, 01:52 PM) *

miha, asa o sa arate nunta ta tease.gif

he he as vrea eu naughty.gif

Mey, eu am pus pozele alea ca sa se inspire fetele tease.gif
Monic
Miha, pantofii sunt incredibil de comozi, cel putin la prima purtare. In spate este o curea cam in genul la pantofii astia, deci nu-mi `joaca` piciorul in pantof.
Imagine
Ma bucur ca va plac blushing.gif rolleyes.gif
nusarich
foarte frumoase pozele, miha.

monic, pantofiorii sunt absolut superbi! nu stiu cum puteti voi sa stati (si sa mergeti) pe asemenea toace, dar mie una imi plac de mor! eu cad de pe incaltari cu tocuri de mai mult de 4-5cm
Monic
Nusa, din pacate in adidasi nu pot merge )).gif
asa ca trebuie sa ma strofoc 1 zi, ce sa-i fac
Miha hmm, mi-ai facut sange rau cu pozele anterioare
pai eu, in oraselul meu nenorocit sa ma bucur daca gasesc balonase colorate lol.gif ca sa ornez sala
nusarich
CITAT(Monic @ 11-01-2007, 06:54 PM) *

pai eu, in oraselul meu nenorocit sa ma bucur daca gasesc balonase colorate lol.gif ca sa ornez sala

ei, n-am zis chiar in adidasi, dar eu, una, cam cad de pe tocuri mai mari de 5cm. plus ca babuinul meu e mai maruntel si chiar sa fiu cu un cap mai inalta... a, si mai am un motiv, si asta chiar ca ma determina sa fiu precauta, dupa operatia de varice mi s-a recomandat sa nu port tocuri (daca se poate deloc), pentru ca pot sa fac nu stiu ce chestii mai nasolute pe piciorul cu pricina. de-asta ma feresc.
dar tu oricum esti o scumpa si daca poti sta pe tocuri, ai toata admiratia mea! si invidia pe masura! hug.gif
Andreea-Rodica
CITAT(Monic @ 11-01-2007, 04:54 PM) *

Am fost la o nunta unde mireasa era incaltata cu niste tenisi albi de toata frumusetea si nu se vedeau deloc de sub rochie. Eu am vazut dimineata, cand mi-a aratat ea, ca altfel nu observam. Si eu ma gandesc la ceva de schimb cu tocul jos, pentru orice eventualitate. Nu de alta, dar ziua aia va fi tare lunga, dar si mai frumoasa!
daconst
Eu n-am avut a doua pereche de pantofi comozi...asa ca la 5 dimineata dansam desculta...cu toate prietenele mele. tease.gif
Noroc ca era mocheta pe jos si n-am avut treaba. )).gif

Ps: Sa nu uitati de dansul pe masa. naughty.gif
michelle
Am mai fost si eu la o nunta unde mireasa a stat desculta (bine, nu se vedea), dar problema era ca era graviduta in luna a 5-a.

Asta cu dansul pe masa nu o stiam, adica la noi nu am vazut blushing.gif

Fetelor, voi ce culori va ornati sala? Ca asta imi sta mie pe creier. In functie de tema salii depinde totul: tortul, invitatiile, florile nuntasilor etc
Am tot cautat pe net dar nu am gasit mare lucru.
Pisik
CITAT(michelle @ 13-01-2007, 04:33 PM) *

Am mai fost si eu la o nunta unde mireasa a stat desculta (bine, nu se vedea), dar problema era ca era graviduta in luna a 5-a.

Asta cu dansul pe masa nu o stiam, adica la noi nu am vazut blushing.gif

Fetelor, voi ce culori va ornati sala? Ca asta imi sta mie pe creier. In functie de tema salii depinde totul: tortul, invitatiile, florile nuntasilor etc
Am tot cautat pe net dar nu am gasit mare lucru.

depinde mult de culorile salii; stiu ca sunt f la moda acum culorile somon si lisa, mie somon imi place f mult, si am vazut sala noastra decoarat pe somon si arata superb, era insa prea tarziu sa ne rezgandim si am lasat albastru cu bleu. F important este sa ai contrast, culori mai tari si culori mai pale, dar nu numai pal, ca se pierde; repet, depinde mult de sala
michelle
Ai cumva poze pe net cu aceste culori, ca nu imi imaginez cum arata?..
Eu ma gandeam la crem cu grena (culoarea untului si rosu inchis), dar nu stiu ce flori se incadreaza aici, in afara de trandafiri.. Plus ca nu stiu cam cum s-ar potrivi culorile. Este o poza pusa de mine anterior, cea cu fete de mese grena..
Mai astept idei, pareri grin.gif
michelle
Sa va arat ce am am mai gasit, sa va delectati si voi. Albume foto profi
uka
eu nu am preferintze... depinde de local... si de banii d care o sa dispunem...
Pisik
CITAT(michelle @ 13-01-2007, 10:24 PM) *

Ai cumva poze pe net cu aceste culori, ca nu imi imaginez cum arata?..
Eu ma gandeam la crem cu grena (culoarea untului si rosu inchis), dar nu stiu ce flori se incadreaza aici, in afara de trandafiri.. Plus ca nu stiu cam cum s-ar potrivi culorile. Este o poza pusa de mine anterior, cea cu fete de mese grena..
Mai astept idei, pareri grin.gif

combinatia la care te-ai gandit este super si la asta ca flori merg in afara de trandafiri, pe care ii recomand ca aranjament pt masa mirilor (se vede f frumos) jerbere, exista o culoare caramizie si merg facute din crizantema olandeza alba cu o jerbera caramizie in centru, nu?

Culoarea somon este rozul ala mai spre portocaliu, exact culoarea somonului afumat iar lila este un mov mai dechis. ma uit pe net si daca gasesc culoarea iti dau link la firma respectiva
Pisik
somon - http://www.soultosoul.ro/galerie_huse.htm
bubbles
foarte bun subiect biggrin.gif noi abia am rezervat restaurntul..ieri.. pt 19 august dar in caz ca se razgandesc cei de pe 18 atunci nunta va fi pe 18 )).gif
nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi atunci .. ce stress.. localul este pt 250 persoane dar nu stim daca nu cumva nu vor incapea oamenii ca la asa e la babuin... vin toti la care ai lui au fost la nunta doh.gif si mie nu imi place nebuneala
bautura , prajiturile si tortul cred ca il ducem noi.. inca nu ne`am hotarat ... sapt viitoare tb sa mergem sa vb de meniu
rochia de mireasa..mai astept poate reusesc sa ajung la 55 kg lol.gif si atunci mi`o cumpar..oricum inca nu`mi vine sa cred ca mai sunt 7 luni si ma marit doh.gif
Monic
si eu m-am gandit la un crem cu rosu dar inca nu stiu sigur nuanta
emu
fetele, pt mai multe idei va mai dau si eu un site care acopera totul despre nunti theknot.com linkul acesta e spre decoratiuni; trebuie sa va inregistrati totusi...
himere2005
Culoarea somon este rozul ala mai spre portocaliu, exact culoarea somonului afumat iar lila este un mov mai dechis. ma uit pe net si daca gasesc culoarea iti dau link la firma respectiva

da...eu am vazut pe undeva combinatia asta...eu ii zic ca din popor mov cu roz lol.gif insa erau culori finute, sidefate, nu tatesti in nici un caz...dadea bine
o alta combinatie vie si venea dragut era galben cu alb, tot asa sidefate...bine, era o tipa cu bani si era nunta pe 2 nivele, scara plina cu tot feluri de artificii, flori cu alb si galben...in fine...iesise superb si tortul...eu am fost invitata dar nu m-am dus am vazut doar pe caseta...am fost doar la biserica
michelle
Da, dar pana la urma o sa vad ce gasesc in amaratul de oras unde are loc nunta, nu imi mai fac planuri degeaba.
Cert e ca vreau numai aranjamente florale, baloanele sunt excluse.

Mai nou, mi-am dat seama ca o sa imi trebuiasca ceva peste rochie, caci in noiembrie e frig (chiar daca nu o sa stau prea mult pe afara).. Si am inceput sa caut pe net modele. Nu prea am gasit ceva care sa-mi placa in mod deosebit..
Imagine
Imagine
Imagine

Cel mai mult mi-a placut asta:
Imagine

Mai astept pareri, idei etc pupic.gif
himere2005
ultima este frumusica foc dar "plasa" aia nu cred ca-ti tine deloc de cald )).gif
nusarich
miha, uite ce-am mai gasit pe net in legatura cu "acoperamantul", bine, se poate face si una mai scurtuta decat cea din poza
Andreea-Rodica
Eu imi doresc sa fac nunta pe bej (ceva spre culoarea sampaniei) si grena. Cred ca ar iesi bine. Eu o sa-mi fac rochita bej, cu buchet de trandafiri grena (visiniu), iar pe ginerica sper sa-l conving sa-si ia costum bej cu vesta si lavaliera grena. Si floarea din piept ca cele din buchetul meu.
Aceleasi culori se vor gasi in invitatii si la ornarea salii.
Vai ce putin mai este si la multe lucruri abia sunt la capitolul planuri.
Saptamana viitoare ma duc la o croitoreasa sa vad de rochie, tineti-mi pumnii. Si eu ma gandesc ca-mi trebuie ceva pe deasupra, si ma gandesc la o capa din acelasi material cu rochia. hug.gif
michelle
Multumesc, Nusa pupic.gif Dar avand in vedere ca asa ceva nu cred ca as gasi sa-mi cumpar si trebuie facut, o sa optez pt ceva scurt. Oricum nu o sa stau prea mult afara. Problema e la biserica, nu pot aparea chiar goala, chiar daca o sa fie incalzita inauntru. Si cum mai am 9 luni pana la eveniment, am suficient timp sa-mi gasesc material si sa-mi fac ceva pe placul meu grin.gif

Andreea, nunta ta seamana cu a mea laugh.gif numai ca eu vreau rochie alba. Abia astept pozele tale sa ma mai inspir si eu naughty.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 24-01-2007, 01:58 PM) *

Multumesc, Nusa pupic.gif Dar avand in vedere ca asa ceva nu cred ca as gasi sa-mi cumpar si trebuie facut, o sa optez pt ceva scurt. Oricum nu o sa stau prea mult afara. Problema e la biserica, nu pot aparea chiar goala, chiar daca o sa fie incalzita inauntru. Si cum mai am 9 luni pana la eveniment, am suficient timp sa-mi gasesc material si sa-mi fac ceva pe placul meu grin.gif

Andreea, nunta ta seamana cu a mea laugh.gif numai ca eu vreau rochie alba. Abia astept pozele tale sa ma mai inspir si eu naughty.gif

pai de ceva scurt ziceam si eu, ca lung mi se pare un pic cam incomod s-o porti pe tine... si cred ca nu e greu de facut, pentru ca e relativ simpluta, clasica, si poti s-o mai porti si dupa eveniment
michelle
Adevarul e ca orice pui peste, schimba aspectul rochitei.. Asta e, daca mi-a trebuit in noiembrie tease.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 24-01-2007, 05:05 PM) *

Adevarul e ca orice pui peste, schimba aspectul rochitei.. Asta e, daca mi-a trebuit in noiembrie tease.gif

eu ma orientasem si dupa prima rochita pe care ne-ai arata-o, adica macar nu o turteste, si e destul de usurica. eu ma gandisem la un soi de hainuta cum e cea din poza, dar scurta si cu blanita alba scurta si pe partea de jos a hainutei, la tiv...
michelle
Da, e o idee buna.. Sa imi gases intai rochie si apoi ma orientez cu jacheta..
Nusa, cand vine randul tau? naughty.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 24-01-2007, 05:53 PM) *

Da, e o idee buna.. Sa imi gases intai rochie si apoi ma orientez cu jacheta..
Nusa, cand vine randul tau? naughty.gif

hug.gif nu cred ca va veni, oricum nu prea curand. traiesc evenimentul prin (si alaturi de) voi
uka
pe mine va trebui sa ma scoatetzi de pe lista celor care au nunta anul asta....si chiar si anul urmator sau in anii urmatori.... nu mai este cazul va pup si va doresc numai bine voua, sa va iubitzi mult si sa il apreciatzi pe cel de langa voi si sa il intzelegetzi atunci cand are nevoie...sa fitzi alaturi de ei la bine si la rau si ei la fel la randul lor...
nusarich
fetelor, poate stiti, cand sunt targurile de nunti in bucuresti? ca auzisem ceva de perioada asta de la dentista mea (cred ca are nunta anul asta sau asa ceva...)
Andreea-Rodica
CITAT(nusarich @ 26-01-2007, 08:00 PM) *

fetelor, poate stiti, cand sunt targurile de nunti in bucuresti? ca auzisem ceva de perioada asta de la dentista mea (cred ca are nunta anul asta sau asa ceva...)

Am vazut ceva la stiri, ar fi in weekend-ul acesta! daca te duci pe acolo, sa ne povestesti si noua, celor din provincie! hug.gif
uka
Targul de Nunti Sofitel 9-11 Februarie 2007
ExpoMariage va avea loc pe 17-18-19 februarie in Bucuresti simultan la JW Marriott Grand Hotel si Palatul Parlamentului.
Expo Ideal Mariaj - Pas cu pas spre nunta ta!
Bucuresti, 26 - 28 ianuarie 2007 - Complex Expozitional Romexpo, pavilionul 15

nu stiu sigur
nusarich
merci mult, uka! we asta nu cred ca voi pleca de acasa, ca am treaba. vedem mai incolo. va tin la curent daca am cu ce...
Pisik
CITAT(nusarich @ 27-01-2007, 03:24 PM) *

merci mult, uka! we asta nu cred ca voi pleca de acasa, ca am treaba. vedem mai incolo. va tin la curent daca am cu ce...

Am fost eu cu finuta mea la targul de la Romexpo...te ajuta sa iti faci o idee in mare, dar mai mult nu. Ce am fost multumita, ca am vazut o decoratie super misto pe lila, un stand decorat de la A la Z ca la nunta, adica masa, scaune, flori, perdea cu lumini, inima de tul in spate, tot tot pe lila; si i-a placut mult finutei si a zis ca se gandeste sa aranjeze sala pe lila, ceea ce ar fi f frumos
nusarich
CITAT(Pisik @ 29-01-2007, 04:31 PM) *

Am fost eu cu finuta mea la targul de la Romexpo...te ajuta sa iti faci o idee in mare, dar mai mult nu. Ce am fost multumita, ca am vazut o decoratie super misto pe lila, un stand decorat de la A la Z ca la nunta, adica masa, scaune, flori, perdea cu lumini, inima de tul in spate, tot tot pe lila; si i-a placut mult finutei si a zis ca se gandeste sa aranjeze sala pe lila, ceea ce ar fi f frumos

in visele mele indepartate si eu tot la lila ma gandisem, ca imi si place si imi si sta bine cu nuante de mov (ideea era ca s-ar putea regasi si pe rochita lilia). dar... deocamdata raman doar vise...
Pisik
CITAT(nusarich @ 29-01-2007, 09:38 PM) *

CITAT(Pisik @ 29-01-2007, 04:31 PM) *

in visele mele indepartate si eu tot la lila ma gandisem, ca imi si place si imi si sta bine cu nuante de mov (ideea era ca s-ar putea regasi si pe rochita lilia). dar... deocamdata raman doar vise...

De ce Nusa? Am inteles ca tu locuiesti cu babuinul, ca si cum ati fi casatoriti. De ce nu faceti pasul asta?
nusarich

[/quote]

De ce Nusa? Am inteles ca tu locuiesti cu babuinul, ca si cum ati fi casatoriti. De ce nu faceti pasul asta?
[/quote]

din motive financiare. anul trecut ne-am gandit cum sa facem: sa ne luam masina sau sa facem nunta. oricum, in ambele variante ar fi trebuit sa facem un imprumut. si cum masina a castigat si amandoi avem imprumut pentru masina, am amanat. incercam acum sa nu mai intram pe creditul de pe cardul de salariu ca sa reusim cumva sa nu mai dam o dobanda aiurea. mai avem ceva cheltuieli si cu dintii mei (apoi vor urma cei ai babuinului) si sa speram ca ne vom mai linisti un piculet. poate dupa asta vom incerca sa achitam mai repede masina si sa ne gandim la nunta ...
michelle
Nici noi nu avem nici un ban strans, dar sper sa reusim sa le facem pe toate pana in noiembrie.. incet-incet.
Nusa, si noi tot cu masina am inceput )).gif)

Apropos de targuri, oare in Iasi cand apar?
himere2005
ce atatia bani...mai achitati si dupa o parte lol.gif
michelle
Pai dupa nunta achiti sala. Dar inainte trebuie bani pentru aranjamente sala, invitatii, meniuri, marturii, cocarde, bautura, dulciuri, haine, pantofi, verighete, camere hotel, transport etc
Pisik
Sa stiti ca nici noi nu am avut prea multi bani stransi, adica am avut 1.000 de euro pe care i-am dat avans, cu care a venit babuinul din germania si inca vreo 500 stransi de mine...
in rest, fiecare banut pe care il luam il bagam in nunta; ne-au ajutat si parintii recunosc, de la mamicile mele am avut luna de miere, de la ai lui am avut restul de avans la restaurant care a trebuit dat inainte, vreo 2500 de euro...deci am avut si ajutor...
nusarich
din pacate noi nu prea avem ajutor (tata e pensionar si are cam 4 mil/luna din care trebuie sa intretina o casa destul de mare...), parintii babuinului sunt tot pensionari si nici ei nu se pre pot lauda cu ceva mai mult... iar salariile noastre se duc al meu pe mancare/ intretinere/ curent/telefoane, al lui pe masina. deci trebuie sa mai amanam ceva-ceva. a, si ca sa fie totul ok, noua nu nea marit salariile de un an jumate... si nici nu se prefigureaza ceva pozitiv in sensul asta sad.gif
uka
CITAT(nusarich @ 30-01-2007, 05:58 PM) *

din pacate noi nu prea avem ajutor (tata e pensionar si are cam 4 mil/luna din care trebuie sa intretina o casa destul de mare...), parintii babuinului sunt tot pensionari si nici ei nu se pre pot lauda cu ceva mai mult... iar salariile noastre se duc al meu pe mancare/ intretinere/ curent/telefoane, al lui pe masina. deci trebuie sa mai amanam ceva-ceva. a, si ca sa fie totul ok, noua nu nea marit salariile de un an jumate... si nici nu se prefigureaza ceva pozitiv in sensul asta sad.gif

din cate stiam eu anul asta trebuiau sa creasca salariile cu cel putin 16%, acum de la inceput...
nusarich
teoretic ar trebui sa creasca salariile, mai ales ca ale noastre nu au mai crescut de ceva vreme, dar de la teorie la practica... mai curge niste apa pe dambovita.
Tulip
Nusa smile.gif ,unde lucrezi?
nusarich
CITAT(Tulip @ 30-01-2007, 11:57 PM) *

Nusa smile.gif ,unde lucrezi?

la o companie de stat, dar cand se maresc salariile la bugetari la noi nu le maresc, ca cica avem regim special. taaaare speciali mai suntem, ce sa zic...
himere2005
cat mai costa o nunta fetelor, aveti idee? eu oricum nu imi mai fac ca deja am fi penibili dupa atatia ani, cel mult o petrecere acasa, dupa ce ne cununa religios preotul...sunt si eu curioasa. vorbesc de o nunta obisnuita nu de alea din povesti smile.gif
Andreea-Rodica
Am sa-ti spun cat costa o nunta dupa 28 aprilie. Noi avem noroc de sprijinul parintilor mei (adica mama si sotul ei) ca altfel mai amanam cine stie cati ani. Si pentru ca in curand povestea noastra implineste 9 ani, cred ca nu mai e de amanat. hug.gif
uka
pe fratele meu l-a dus nunta la 5000 euro, cu toate cheltuielile, la 100 persoane dar p o colega d a mea a dus-o la 7000 ceea c mi se pare cam mult....
cred k se poate si mai putzin...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.