QUOTE(alex25 @ 15-01-2007, 03:48 PM)

Nu stiu cum se face, dar desi stiu ca e bine sa mananci multe fructe (vitamine si tot tacamul) parca nu sunt deloc atras de ele de cele mai multe ori. In momentul asta am in casa banane, portocale, mere si o gutuie

. Sunt luate in caz ca mi se face pofta, ca e bine sa mananci fructe. De cele mai multe ori, insa, observ ca jumatate din ele s-au stricat: nu le-am mancat.
Pur si simplu nu ma pot convinge sa le consum; acelasi lucru si cu legumele, dar asta e alta poveste.
Voi consumati fructe? Si daca da, in ce cantitati? Care sunt cele mai bune fructe (cele mai sanatoase)?
mai mai mai ! cum se face ca mare parte din subiectele propuse de tine ajung 'subiectul zilei'
dar sa nu fiu carcotasa

,nu-i asa?
hmm..nu-ti plac fructele,huh?
ai 3 variante optime pentru a rezolva aceasta simpla problema (incep ca in planeta moldova-la redactie

)
prima varianta... continui sa cumperi si dupa cateva zile continui sa constati ca au ramas nemancate si in plus s-au si stricat...but this is the wrong way
aceasta este o varianta,iar a 2a variana suna cam asa:
iti iei inima-n dinti si incepi sa consumi... trebuie sa-ti placa macar un fruct,ce naiba !

azi unul,maine doua... ca doar nu mananci otrava,mai ! au gust bun,sunt healthy... si vorba aia..POFTA VINE MANCAND
ultima varianta (si cea mai buna,din punctul meu de vedere)...
ca sa castigi TIMP si SANATATE, faci matale frumusel niste economii, eventual renunti sa-ti iei ultima versiune a nush carei componente de calculator or something

si iti achizitionezi UNA BUCATA STORCATOR DE FRUCTE !
I`m serious man !!!
Faci o investitie in sanatate ! iar efectele sunt pe termen lung...deosebit de pozitive !
trust me on this one !
daca an apple per day keeps the doctor away, iti dai seama ce face un natural juice per day ??

keeps all the bad things away ... sunt un izvor de sanatate !
Abordand ultima intrebare....da,consum fructe...
F des,i`d say..mere zilnic,portocale o data la cateva zile (recomand sa va luati ladite de 10 kg din hipermarket... sunt mai accesibile ca pret si consumandu-le zilnic.. well..stiti voi

) ,banane din cand in cand (sunt preferatele mele...iau o data 4-5 si le mananc intr-o singura zi..abuz de kcal..de-aia incerc sa cumpar mai rar) , ananas la conserva (light) , fructe de sezon vara,etc...
Sunt dependenta de fructe,i`d say *mai ales in momentele cand intru in sevraj fara dulciuri
Cheers !
Spor la consumat fructe !