Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
uka
nu stiu cum sa punctez ce am baut dimineatza.. scrie k are 139kcal/100gr si plicul are 25 gr... si mai scrie ca are cacao cu continut scazut de cacao... dar are lapte praf, zahar...eu cred k 2-2.5 pct e ok... nu!?
himere2005
noni, noi iti vrem binele ca ramai nemancata daca te iei dupa tine tease.gif sa vezi ce puncte mai aduni yahoo.gif pai daca e din piept de pui, ala nu lasa f.multa grasime...e 1.5p maxim 2

plus pastele...cred ca ajungi undeva pe la 2.5p cu totul
anca veselie
CITAT(uka @ 16-01-2007, 04:12 PM) *

nu stiu cum sa punctez ce am baut dimineatza.. scrie k are 139kcal/100gr si plicul are 25 gr... si mai scrie ca are cacao cu continut scazut de cacao... dar are lapte praf, zahar...eu cred k 2-2.5 pct e ok... nu!?

eu cred ca mai degraba 1 p e ok. un cappucino are 1.5p, am eu un pliculet, si are 444 kcal, 17.4 lipide si 14g. am calculat cu calculatorul la 139 cal si 25 g si imi iese 1.1p
himere2005
multumesc anca am punctat 1 si de 0.5p mai mananc jumatate de felie de paine, de fapt am bagat-o in farfuria de mazare ca nu stiu de ce a iesit mai lichida...cutia de mazare era prea bine fiarta wacko.gif
May
Neatza fetele biggrin.gif

daconst, irinush multumesc frumos give_rose.gif dar asa imi vine sa imi trag una in moaca doh.gif mai, dar zici ca sunt complet idioata doh.gif , parca tot organismul meu a luat-o razna. Cum va explicati voi ca aseara la ora 19.00 cand mi-am cumparat pantalonii imi stateau perfect si azi la 8 dimineatza imi erau mari w00t.gif wacko.gif. Deci nu ma refer doar la talie sa zici ca eram balonata aseara... imi sunt largi peste tot ... pot sa ii dau jos cu usurintza fara sa ii deschei ohmy.gif . Cand m-a vazut Remy azi s-a crucit w00t.gif e a doua oara cand mi se intampla sorry.gif

Vad ca toate sunteti intr-o pasa proasta... deocamdata eu ma simt bine si sunt f mandra de mine ca ieri am fost servita cu o chestie ingrasacioasa la munca si am refuzat-o cu politetze rolleyes.gif desi mi-era fff foame si mai aveam 3 ore pana sa pot manca ceva. Azi am ramas 2 ore peste program asa ca merg sa mananc pt ca nu am bagat nimic in gura pana la ora asta, nici macar o putza de papagal grin.gif laugh.gif
lyra
CITAT(himere2005 @ 16-01-2007, 05:56 PM) *

noni, dar in salata de vinete ce ai pus de 4p? blink.gif
o sa pun 1.5p o aripioara de pui la gratar...nu cred ca are mai mult de 50g, nu?

himere am cantarit eu saptamana trecuta aripioare de pui la cuptor si 2 aripioare aveau 50gr de carne.
le-am cantarit inainte de-a le papa, apoi am cantarit resturile-piele, oase si atat a fost- 2 aripioare de pui -50gr carne.doamne ce alambicat am explicat. sper sa intelegi ceva doh.gif
himere2005
may, intr-o seara am uitat sa-ti spun ca te-am visat slaba si ma uitam la tine ca la masini rasturnate )).gif
May
Am gasit asta in mail :

Buna ziua, Anda

In primul rand dorim sa ne prezentam scuzele pentru intarzierea cu care va raspundem. Va multumim ca va numarati printre oaspetii acestui site. In ceea ce priveste voturile la concursul BBStar, in trecut am avut probleme cu cei care ocoleau procedura normala de votare. Acum sunt cativa care cred ca e suficient sa schimbe adresa IP pentru a ne pacali, pe noi, pe ceilalti concurenti si pe cei care viziteaza site-ul LumeaPiticilor. Regulamentul este clar, vom proceda initial la anularea voturilor care nu corespund criteriilor stabilite, apoi vom elimina din concurs pe cei care persista in astfel de practici. Deci zarurile nu au fost aruncate in ceea ce priveste concursul BBStar, si nu vor fi pana la final.

In speranta ca raspunsul nostru a lamurit problema expusa de dumneavoastra, va multumim inca o data pentru ca sunteti alaturi de noi, iar in viitor nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebare sau sugestie.

Toate cele bune,

Bogdan Gheorghe

Webmaster LumeaPiticilor

yahoo.gif

himere lol.gif majoritatea cunoscutilor imi spun ca slaba nu mai am nici un farmec doh.gif
himere2005
bravo may...esti tare yahoo.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 16-01-2007, 04:14 PM) *

noni, noi iti vrem binele ca ramai nemancata daca te iei dupa tine tease.gif sa vezi ce puncte mai aduni yahoo.gif pai daca e din piept de pui, ala nu lasa f.multa grasime...e 1.5p maxim 2

plus pastele...cred ca ajungi undeva pe la 2.5p cu totul

stiu himere, saru'mana, foarte bine faceti! dar eu cu supa de pui tot nu sunt impacata, uite o pun 3 p e ok?? grin.gif pupic.gif
himere2005
lyra, dar eu nu stiu cu ce mai raman din aripioara aia daca indepartez si pielita si tot...mai bine o mananc cu tot cu oase lol.gif lol.gif ...am punctat 1p...sa speram ca e suficient...nu de alta dar diseara vreau sa mananc bine grin.gif
michelle
Bine v-am gasit in casuta noua! cheer.gif
Eu am muncit de mi-au sarit fulgii, acu sunt putin mai libera blum.gif

lyra nu are importanta cand mananci cerealele, la WW nu sunt restrictii. Si eu mananc fainoase seara.
irinush meniul e super wink1.gif
Reteta de budinca de paine la cuptor suna interesant.. Eu am facut friganele in we (paine veche inmuiata in lapte si data prin ou, ca snitelele), dar doar am gustat sa vad daca-s bune blushing.gif

alina obsy - crochetele poti sa le punctezi ca painea: 50g = 2p

gigelu, bafta multaaaa!

noni, painea o pui cam mult 2p o felie.. Daca e echivalentul unei chifle, atunci e ok
uka
CITAT(anca veselie @ 16-01-2007, 04:16 PM) *

CITAT(uka @ 16-01-2007, 04:12 PM) *

eu cred ca mai degraba 1 p e ok. un cappucino are 1.5p, am eu un pliculet, si are 444 kcal, 17.4 lipide si 14g. am calculat cu calculatorul la 139 cal si 25 g si imi iese 1.1p

ok, mersic frumnos...nu era tocmai un cappucino biggrin.gif unsure.gif era o cio*****a calda
himere2005
ia zi miha cat ai gustat 2-3 bucati ? )).gif
uka
eu aripioarele la gratar le punctam una cu un pct...
ALICE
CITAT(uka @ 16-01-2007, 06:45 PM) *

Cu tot cu piele?
uka
CITAT(ALICE @ 16-01-2007, 04:46 PM) *

Cu tot cu piele?

cat mai putina, k eu sunt un pik nebuna si pana nu despoi puiul ala cat mai mult nu ma las biggrin.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 16-01-2007, 04:45 PM) *

Nu stiu nici daca juma de felie..

OMG ce schimbare cu tipa care a slabit!!! De la 115 la 57 kg w00t.gif
Tulip
in lista scrie asa:smantana 24% grasime...1 lingura 1P
atunci smantana de 12% grasime cum o punctez? wacko.gif wacko.gif

CITAT(michelle @ 16-01-2007, 04:54 PM) *

CITAT(himere2005 @ 16-01-2007, 04:45 PM) *

Nu stiu nici daca juma de felie..

OMG ce schimbare cu tipa care a slabit!!! De la 115 la 57 kg w00t.gif

mai puneti linkul odata? blushing.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 16-01-2007, 04:56 PM) *

0.5p
uka
din alimentele gratuite pe zi, ce pot fi consumate cu 0 pct
1 lingurita smantana
michelle

mai puneti linkul odata? blushing.gif

incredibil, dar adevarat blum.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 16-01-2007, 04:57 PM) *

0.5p

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lyra
CITAT(uka @ 16-01-2007, 06:50 PM) *

CITAT(ALICE @ 16-01-2007, 04:46 PM) *

Cu tot cu piele?

cat mai putina, k eu sunt un pik nebuna si pana nu despoi puiul ala cat mai mult nu ma las biggrin.gif

si eu la fel. nu mananc niciodata pielea de la pui. ca nu-mi place )).gif totusi eu insist. e prea mult 1 pct la o aripioara daca nu papati pielea, in conditiile in care sunt doar 25 de gr amarate de carne. dar atat de delicioase... rolleyes.gif

michelle te iubesc de-a dreptul. pe bune. ca azi am papat cerealele la pranz si m-a apucat o foame sora cu moartea pe care am stins-o la repezeala cu niste telemea - 4o gr cu rosie. da tot mi-e foame. abia astept pestele de la cina. yamm yamm biggrin.gif

fetele sunt de-a dreptul fericita. ca eu sunt nebuna dupa supa de pui. si nu mancam ca nu stiam cum sa punctez. da vad ca nu e scumpa la puncte asa ca imi fac si eu. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
sa vad cand am timp. ca azi am avut o zi nebuna. si mi-e foame. lol.gif
himere2005
lyra, deci daca nu mananc pielita ar fi 0.5p, nu? lasa ca vad eu daca mai raman cu ceva din aripioara aia si dupa aia ma mai gandesc )).gif
as vrea sa-mi fac un cartof cu brinza si smantana, gogosar si mustar-2p
impreuna cu putina salata verde si aripioara la gratar naughty.gif
michelle
Pentru interesate, am mai atasat o carte a autoarei Sophie Kinsella aici. E super!
anca veselie
fetelor, cum punctati maioneza facuta acasa? 0.5 p/ lingurita e bine?
daconst
CITAT(himere2005 @ 16-01-2007, 07:05 PM) *

lyra, deci daca nu mananc pielita ar fi 0.5p, nu? lasa ca vad eu daca mai raman cu ceva din aripioara aia si dupa aia ma mai gandesc )).gif
as vrea sa-mi fac un cartof cu brinza si smantana, gogosar si mustar-2p
impreuna cu putina salata verde si aripioara la gratar naughty.gif

Pai Himere ce e asa greu la aripa aia?O cintaresti inainte si apoi scazi oasele.Ce ramane e carne de pui si punctezi ca in lista,nu?
Eu asa fac si cu pulpele. grin.gif
Pisik
Yammy, stiu ce pap acasa: paste pana la saturatie ca mi-e o foma de lup, cu 2 linguri smantana 12% si indulcite cu indulcitor pudra (cred ca e un fel de fructoza)
anaoi
dylly va pupiceste in crestet si va spune pa.....pe maine
Tulip
MAY,ce bine ca ti-au raspuns! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
dana, nu am cantar electronic, eu merg pe aproximari de cand ma stiti
_noni_
CITAT(anaoi @ 16-01-2007, 05:14 PM) *

dylly va pupiceste in crestet si va spune pa.....pe maine

pa dylly!

Michelle, saru'mana pt. carticele, eu deja am inceput-o pe prima. e haioasa si imi plus imi place ca e scrisa usor si e si un bun exercitiu pt. engleza! pupic.gif
Lacry
Meniul meu de azi:

cafea 0p
8g paine 1p
olingurita icre capelini 1p
mamaliga din cca 30g malai 2p
130gr. ton in saramura, scurs 2,5p
smantana o lingura 1p
90 gr. branza grasa 3,5p

Stie cineva cum punctez sunca din piept de curcan? floare.gif Vreau sa fac o salata cu andive, sunca si ou fiert.
May
Lacry nu scrie pe ambalaj? Eu am sunca din piept de curcan acum in casa si are 71 calorii si 1% fat pt 100 grame ceea ce inseamna 1,3 puncte dar a mea este 99% libera de grasimi, poate a ta nu floare.gif .
daconst
CITAT(Lacry @ 16-01-2007, 07:28 PM) *

Stie cineva cum punctez sunca din piept de curcan? floare.gif Vreau sa fac o salata cu andive, sunca si ou fiert.

Normal e mai slaba ca cea de pui,dar conteaza continutul de grasime.Nu scrie pe ambalaj nimic?
Daca nu puncteaza ca cea de pui.Alta idee n-am. sad.gif

May,bravo,am stiut eu ca datorita mail-ului tau sta acum Timea bine cu voturile. pupic.gif
Tulip
eu punctam sunca 20 gr....0.5P...indiferent din ce carte.... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
himere2005
mai, stiu ca ramona manca asa ceva dimineata.(sunca de curcan)..dar nu mai stiu cat puncta..paraca 2.0 sau 2.5 pe suta de grame
anca veselie
himere, tu cat puntezi maioneza pe care o faci acasa?
himere2005
cam 0.5p, dar nu-i chiar cu varf...eu nu prea mai mananc maioneza, am inlocuit-o cu smantana light....stiu ca hotarasem impreuna cu ina ca cea light este in jur de 0.3p...pune si tu 0.5 si gata...nu conteaza cateva sutimi de punct ca la cat sport faci tu sa fie primit )).gif
Lacry
CITAT(Maybeline @ 16-01-2007, 07:34 PM) *

Lacry nu scrie pe ambalaj? Eu am sunca din piept de curcan acum in casa si are 71 calorii si 1% fat pt 100 grame ceea ce inseamna 1,3 puncte dar a mea este 99% libera de grasimi, poate a ta nu floare.gif .

nu, May, nu scrie... e marca angst si sunt mentionate doar ingredientele, fara alte detalii
anca veselie
)).gif )).gif )).gif
merci
ma intereseaza ca sa punctez cum trebuie salata boeuf facuta de mama.
Lacry
ok, multumesc, fetelor give_rose.gif , punctez ca la sunca de pui,20gr....0,5p
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 16-01-2007, 07:41 PM) *

mai, stiu ca ramona manca asa ceva dimineata.(sunca de curcan)..dar nu mai stiu cat puncta..paraca 2.0 sau 2.5 pe suta de grame

M-ai tinut minte cu asa ceva. Intr-adevar eu mananc dimineata asa ceva si punctez ca sunca de pui - 2,5/100 gr.

A, buna ziua.............. Eu sunt la inca la servici. mi-ati facut o pofta de fulgi cu lapte......cred ca asta am sa mananc diseara, desi ma astepata o oala maaare de ciorba cu legume..........
May
Daconst cred ca a primit avertizare, caci de cand am scris mail-ul nu a mai avut urcari de voturi inexplicabile. Mail-ul este din 10 ianuarie, dar l-am vazut abia azi ptr ca mi-a venit in bulk .
Tulip
Da da da
in ultimele zile,poate si o saptamana abia primeste voturi

May, pupic.gif
irinush
wow Miha, merci! chiar voiam sa va intreb pe fetele cu vechime in ww daca meniurile mele vi se par cat de cat ok! pupic.gif

si eu punctez sunca de orice fel fara grasime 20g - 0.5p ...
ina_ceva
Buna pupic.gif hug.gif

Irinush, super ideea cu budinca de paine ;
Uka, cum tzi-a mers azi la numarat ?
Pisik, felicitari pentru kg pierdut !Spor in continuare!
Tulip, unde e avatarul? unsure.gif
Dana, hug.gif nastere usoara!
ina_ceva
Am avut cateva zile mai pline, fara prilej de a trece pe la voi blum.gif .Am slabit 1kg wink1.gif si le astept si pe celelalte sa-si ia ramas bun tease.gif

Meniul de azi

MD
paine: 2.5p
banana: 1p
iaurt: 1.5p
muschi porc 75gr: 2.5p
D
paine: 0.5p
hering marinat 50gr: 3.5 : unsure.gif
C
iaurt de baut: 4p
mere: 1p

Total: 16.5 p

irinush
Bravo Ina!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.