Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
eu cam la 10 seara ma culc, ca nu rezist mai mult...asta daca nu cumva ma tine fata treaza pana mai tarziu...sambata e mai bine pentru ca stiu ca noaptea dorm fara sa ma trezeasca nimeni si a doua zi dimineata pot sa ma trezesc la ce ora vreau, dar nu stiu cum se intampla ca la 7 sunt in picioare )).gif
dany
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 04:30 PM) *

Dany,ce pepi la cina?In afara de bip-uri? wink1.gif

4 fisch-stäbchen facute la cuptor + piure de cartofi in care pun 50 ml lapte 1,5 % grasime = 6,5 p
Tulip
taiteii cum se puncteaza? blink.gif
dany
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 04:36 PM) *

ca si pastele
Tulip
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 05:38 PM) *

ca si pastele

parca era un alt punctajhm hm
Tulip
so....am avut 60 gr taitei nefierti....cum sa-i punctez?ca in lista numai gramajul la pastele fierti am gasit doh.gif doh.gif
Eu.
fetelor, am si eu o veste buna yahoo.gif
am luat job-ul yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
himere2005
BRAVO!!!Esti fata desteapata, ce mai incolo-incoace pupic.gif cand faci cinste? )).gif
Eu.
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 07:54 PM) *

BRAVO!!!Esti fata desteapata, ce mai incolo-incoace pupic.gif cand faci cinste? )).gif

te astept la bucuresti naughty.gif
irinush
Bravo Eu! felicitari!
himere2005
e...de acum incepe greul...macar esti motivata financiar?
dany
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 04:42 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 05:38 PM) *

ca si pastele

parca era un alt punctajhm hm

pai taiteii nu sunt tot paste ???
May
Neatza dry.gif

alice, anca felicitari pt cantarirea de azi cheer.gif

ramona sper sa ai maine o zi asa cum ai visat si sa ne aduci poze give_rose.gif

ce ma bucur ca dana si bebe sunt bine hug.gif

danydulce asteptam cantarul de maine naughty.gif

eu super veste BRAVO cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Eu azi m-am simtit ca un kkt cu ochi cand mi-a spus tipa pt care lucrez ca e f mirata de mine de cat de curata si cocheta sunt caci soacra-mea zicea ca nu prea ma spal si nu fac niciodata curat, plus ca stia tot ce fac eu in casa si tot ce au facut sau au zis parintii mei cat au stat aici caci s-a ocupat soacra-mea sa afle tot blocul. A zis ca toata lumea din bloc ma vorbea de rau dar ca le scoate ea ideile astea din cap caci a vazut ca soacra-mea minte. Am ramas tampita si nu stiu cum de nu m-a umflat plansul .. m-am simtit penibil sorry.gif. Nu cunosc pe nimeni din blocul in care stau dar toata lumea ma cunoaste si stie tot ce fac eu... Remy a ramas fara cuvinte
dany
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 04:48 PM) *

so....am avut 60 gr taitei nefierti....cum sa-i punctez?ca in lista numai gramajul la pastele fierti am gasit doh.gif doh.gif

40 gr nefierti = 2 p ( din astea 40 gr ies cam 120 gr fierti )...pentru 60 gr = 3 p
irinush
Wow May ... nici nu stiu ce sa spun .. imi pare rau! e dusa rau soacra-ta!
dany
CITAT(Eu. @ 19-01-2007, 04:52 PM) *

Felicitari !!!!
Eu.
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 08:00 PM) *

e...de acum incepe greul...macar esti motivata financiar?

motivata financiar eram si aici, nu banii erau problema ci politica vis-avis de angajati dry.gif

May, e stupid, n-am cuvinte.asta e, nu ai ce face cu idioata. totul e sa inveti sa nu mai pui la suflet si sa incercati sa va mutati singuri pupic.gif
dany
May... pupic.gif .M-a lasat masca soacra-ta !!! Cred ca ar fii cazul ca visul tau sa devina realitate biggrin.gifa-i un pumn in gura )).gif

Iti dai seama ca eu nu mai am rabdare pana maine sa vad ce zice cantarul )).gif
emu
Buna fetel si d ela mine, pe ziua de azi smile.gif
CITAT(Eu. @ 19-01-2007, 10:52 AM) *

Super veste Eu. Succes in continuare smile.gif Bravo!!! Cand incepi noul job?

May, imi pare rau sa aud ca soacra ta iti face in continuare probleme, poate reusiti sa va mutati de acolo cat mai curand pupic.gif
anca veselie
merci may!
eu, felicitari! bravo!

danyhoney, am intrebare incuietoare! cu cat se puncteaza bauturile alcoolice, taria in mod special? ca eu am in lista 20 ml cu 1 p, dar parca am vazut altceva in alta parte.
irinush
iti tin pumnii pt cantar Dany! eu am hotarat ca ma voi cantari o data pe saptamana doar, si anume joia, asa cum faceam si mai demult!
anca veselie
vai, may, acum am citit. mi se pare o femeie ingrozitoare..... no comment pupic.gif
Tulip
CITAT(Eu. @ 19-01-2007, 05:52 PM) *

Felicitari!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 19-01-2007, 05:05 PM) *

danyhoney, am intrebare incuietoare! cu cat se puncteaza bauturile alcoolice, taria in mod special? ca eu am in lista 20 ml cu 1 p, dar parca am vazut altceva in alta parte.

Asa e cum stii tu,Anca :20 ml = 1 p. Te betivesti ??? )).gif Fara noi ? tata.gif
Eu.

multumesc tuturor atat pentru urari, cat si pentru incurajarile din ultimele luni! give_rose.gif

CITAT(emu @ 19-01-2007, 08:05 PM) *

Super veste Eu. Succes in continuare smile.gif Bravo!!! Cand incepi noul job?

pai intai trebuie sa semnez actele cu ei saptamana viitoare, apoi sa demisionez si sa imi dau preavizul de 2 saptamani.
dany
CITAT(irinush @ 19-01-2007, 05:06 PM) *

iti tin pumnii pt cantar Dany! eu am hotarat ca ma voi cantari o data pe saptamana doar, si anume joia, asa cum faceam si mai demult!

Mersi,Irinush !
pai si eu am reluat vechile obiceiuri ....chiar daca nu era prea corect dar pe mine m-a ajutat.Zi de cantar sambata dimineata si apoi toata ziua nu numar puncte .Duminica incep iar numaratul.Adica sambata imi fac de cap )).gif Asa a facut si Dirk si s-au vazut rezultatele.
himere2005
crezi ca crocodilul banuieste ceva naughty.gif ???? sau va fi lovitura de gratie?
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 06:10 PM) *

CITAT(anca veselie @ 19-01-2007, 05:05 PM) *

Asa e cum stii tu,Anca :20 ml = 1 p. Te betivesti ??? )).gif Fara noi ? tata.gif

)).gif )).gif nu ma betivesc, cel putin nu wkd asta. naughty.gif dar vreau sa ma informez. e scump rau alcoolul asta si cica inhiba si slabitul. si la ritmul meu de 0.5 kg/ 10-12 zile nu cred ca-i cazul tease.gif
himere2005
pai de ce n-ai zis asa dany? )).gif )).gif dirk avea puncte multe economisite pe parcursul sapatamanii? adica daca eu am 4 punctulete economisite si mananc de 30 sambata sau duminica nu se depune? blink.gif laugh.gif ca as cam vrea eu sa-mi fac o pofta, de dimineata ma tot gandesc la ea )).gif
irinush
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 08:15 PM) *

CITAT(irinush @ 19-01-2007, 05:06 PM) *

Mersi,Irinush !
pai si eu am reluat vechile obiceiuri ....chiar daca nu era prea corect dar pe mine m-a ajutat.Zi de cantar sambata dimineata si apoi toata ziua nu numar puncte .Duminica incep iar numaratul.Adica sambata imi fac de cap )).gif Asa a facut si Dirk si s-au vazut rezultatele.

interesanta idee ... dar parca nu incerc, inca ... sa mai slabesc si dupa aia )).gif momentan sunt fericita ca am ajuns la greutatea dinainte de sarcina, desi nu am probat decat niste blugi pe care nu i-am mai purtat de atunci si imi vin acum ....am zis ca o sa probez si celelalte haine, parca vad ca vor fi probleme din cauza burtii blushing.gif
dany
E clar de ce e scump alcoolul la puncte,Anca .Pentru ca nu e indicat in timpul curelor de slabire . blum.gif
Eu.
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 08:15 PM) *

crezi ca crocodilul banuieste ceva naughty.gif ???? sau va fi lovitura de gratie?

naughty.gif iti dai seama ca nu banuieste )).gif la cum vede el lucrurile, este indispensabil si fara firma lui angajatii ar fi distrusi definitiv si iremediabil lol.gif
himere2005
sa ne spui reactia lui naughty.gif
Tulip
Doamne,May,ce cretina e saocra ta!!! doh.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 05:18 PM) *

pai de ce n-ai zis asa dany? )).gif )).gif dirk avea puncte multe economisite pe parcursul sapatamanii? adica daca eu am 4 punctulete economisite si mananc de 30 sambata sau duminica nu se depune? blink.gif laugh.gif ca as cam vrea eu sa-mi fac o pofta, de dimineata ma tot gandesc la ea )).gif

)).gif )).gif Eu am zis ,Himere !!!!! dar tu ai citit pe diagonala )).gif .Deci : noi am economisit ceva puncte in timpul saptamanii dar nu foarte multe.Sambata ne cantaream ( dimineata ) si apoi ne faceam de cap ,netinand cont de cate puncte aveam economisite.Mancam normal,ca inainte de WW.Si ...mai si beam ceva .
Spuneam ca nu e corect pentru ca la sedintele WW te cantaresti seara ,deci in cazul meu,ar trebui sa ma cantaresc sambata seara si pana atunci sa am deja mancate punctele economisite .

Sper ca ai inteles ceva din ce am vrut sa spun )).gif
himere2005
eu cred ca soacra ta may este invidioasa pe tine pentru ca remy nu mai tine la fel de mult la ea ...sa dea DD sa va puteti muta cat mai departe de ea
Pisik
intrebare rapida si revin mai tarziu: paste fierte 100 gr - 2p?

himere2005
auziti fetelor, o data pe saptamana ne facem de cap cheer.gif cheer.gif cheer.gif eu stiu ce vreau, nu am mancat niciodata, am salivat de nu stiu cate ori mai ales cand povesteau tulip si monic pe aici si vreau sa fac si eu sambata asta yahoo.gif
irinush
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 08:29 PM) *

Paste fainoase, orice fel, fierte 1 ceasca, 120g 2 Points
asta e in lista

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 08:31 PM) *

auziti fetelor, o data pe saptamana ne facem de cap cheer.gif cheer.gif cheer.gif eu stiu ce vreau, nu am mancat niciodata, am salivat de nu stiu cate ori mai ales cand povesteau tulip si monic pe aici si vreau sa fac si eu sambata asta yahoo.gif

ce? zi repede!
Tulip
he he he,Himere,stiu ce vrei sa faci lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 05:29 PM) *

calculand cu regula de 3 simpla rezulta 100 gr = 1,66 p ,adica 1,5 p
emu
CITAT(Pisik @ 19-01-2007, 11:29 AM) *

eu zic, dupa aproximarile date de dany (pe care le folosesc cu mare placere )).gif mai nou ca ies in castig mai mereu) sa le pui la 1.5p smile.gif

scris in acelasi timp, scuze, n-am vazut postul lui dany smile.gif
dany
Aha,Emi,te iei dupa aproximari acum ? Ma bucur ca esti multumita
Tulip
fetelor,care ati nascut,cum stati cu burtica?pe mine ma omoara....de 2 saptamani fac abdomene la greu.....sper din toata inima sa-si faca efectul....la mine nu e grasime pe burta,mai mult muschii lasati,intinsi....sau cel putin asa cred eu huh.gif huh.gif
himere2005
tulip...sa-mi spui daca m-ai ghicit...incepe cu l...si se termina cu a grin.gif stiu ca poate pentru voi e ceva obisnuit...dar pentru mine e ceva mai special, ca nu am mancat niciodata ...poate nu-mi place lol.gif lol.gif
Tulip
corect
dupa ce reteta faci? naughty.gif naughty.gif
irinush
foarte prost Tulip, eu care nu am avut burta in viata mea, indiferent ce sau cat mancam sad.gif acum zici ca am un balon partial desumflat acolo ... si cum va mai spuneam , inca nu am reusit sa ma mobilizez sa fac si sport sad.gif
himere2005
dar ce, sunt mai multe?
Tulip
pe culinar sunt vreo 2-3 parca.....
dany
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 05:37 PM) *

tulip...sa-mi spui daca m-ai ghicit...incepe cu l...si se termina cu a grin.gif stiu ca poate pentru voi e ceva obisnuit...dar pentru mine e ceva mai special, ca nu am mancat niciodata ...poate nu-mi place lol.gif lol.gif

Lasagna ?????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.