Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 06:41 PM) *

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 05:37 PM) *

tulip...sa-mi spui daca m-ai ghicit...incepe cu l...si se termina cu a grin.gif stiu ca poate pentru voi e ceva obisnuit...dar pentru mine e ceva mai special, ca nu am mancat niciodata ...poate nu-mi place lol.gif lol.gif

Lasagna ?????

bingoooooooooooooooooooo )).gif )).gif )).gif
danyhoney
CITAT(Tulip @ 19-01-2007, 05:45 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-01-2007, 06:41 PM) *

CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 05:37 PM) *

tulip...sa-mi spui daca m-ai ghicit...incepe cu l...si se termina cu a grin.gif stiu ca poate pentru voi e ceva obisnuit...dar pentru mine e ceva mai special, ca nu am mancat niciodata ...poate nu-mi place lol.gif lol.gif

Lasagna ?????

bingoooooooooooooooooooo )).gif )).gif )).gif

Ce desteapta sunt lol.gif lol.gif

Asta e un fel de mancare care mie nu-mi place blushing.gif
irinush
pai de ce nu-ti place Dany? nu-ti plac pastele in general, sau doar lasagna?
Tulip
nici al meu sot nu e innebunit dupa lasagna dry.gif
danyhoney
Doar lasagna ,Irinush,...am mancat si in Venetia ,facuta la mama lor cum se spune,si tot nu mi-au placut. Pastele le mananc cu placere .
irinush
mie imi plac pastele in general, de orice fel ... as manca mereu
danyhoney
Se pare ca May ori scrie un roman ori ne trage clapa lol.gif
May
Da... dry.gif Este prima data cand aud, din gura unui strain, ca m-a barfit sad.gif .... nici nu pot sa descriu in cuvinte cum m-am simtit cand tipa imi spunea cat de nespalata, nesuferita si proasta ma credea cand inca nici buna ziua nu imi daduse pe strada.

Si-a cerut scuze ca m-a judecat inainte sa ma cunoasca si a zis ca imi spune tot ce a imprastiat soacra-mea pe la bloc cu intentia de a ma feri de ea... m-a sfatuit sa ma mut cat mai rapid si mi-a zis ca din cauza lu` soacra-mea am ratat 3 job-uri si era sa il ratez si pe asta pt ca nici ea nu vroia sa ma angajeze dar era disperata ca nu avea cu cine sa lase copilul.

Imi gasise cumnata-mea un job la ea la fabrica unde castigam in jur de 1000 € si soacra-mea i-a zis sa nu garanteze pt mine caci nu stiu sa fac nimic ( cumnata-mea a crezut-o caci nu ma cunoastea mai deloc, ma vazuse doar in vizita de 2-3 ori pe vremea aia ). Celelalte 2 job-uri erau de baby sitter pt fetele din blocul nostru, dar le-a aranjat soacra-mea.

NU m-am suparat atat de mult pt ceea ce a zis cat mi-a picat fatza de rusine si imi venea sa intru in pamant cand omul care m-a angajat imi spunea fragmente din ce am facut eu asta-vara.... este penibil ca un strain sa stie lucrurile tale intime.

Oricum am devenit mai dura de la o vreme si nu o sa las vorbele unei babe nebune sa ma atinga. Azi am ajuns acasa si i-am zambit ca de obicei. Pedeapsa o sa si-o primeasca atunci cand or sa apara nepotii si nu o sa se bucure de ei!
Pisik
Am revenit, am basculat ca vaca tot ce mi-a picat in mana, adica 2 felii de grau, vreo 3 cani mari (de 400ml) cu paste, deci de 3 ori portia de 2p blushing.gif dar le voi puncta 4 p blum.gif si o cana plina cu fructe de padure. In sfarsit ma simt si eu satula, ba nu, simt ca pocnesc, dar cum nu am mai avut de mult sentimentul asta, merge o data tease.gif
Eu, bravo tie pt job! Good girl, te asteptam cu detalii!
May, ce sa mai zic, NO COMMENT!
Himere, sa ne zici cum faci lasagna ca mie mi se pare cea mai complicata mancare ever si nici nu ma omor, vorba lui Dany.
Dany, figura asta a ta cred ca o sa o fac eu duminica, care e ultima mea zi din sapt WW, ca duminica plec si am papa pe avion, un light lunch la aia cand ajungem pe la 12,30 si o cina seara tarziu; si nu stiu cum voi aproxima. Aceeasi probl o am si luni si marti, dar sper sa ma descurc.
Oricum am ceva pcte stranse, mai consum maine cateva si restu pt duminica

Azi vroiam sa pun 8 dar nu mi-a resuit, am pus vreo 3-4, scriu imediat meniul
May
Multumesc fetelor pt sustinere, stiam ca pot conta pe voi si sunteti mereu alaturi de mine hug.gif

Am luat hotararea sa nu ii mai povestesc lui Remy chiar tot despre parintii lui caci azi cand i-am spus toate astea.... i-au dat lacrimile... s-a simtit ca ultimul om ca tocmai parintii lui ne fac pe amandoi sa suferim sad.gif a plecat la munca cu capul in pamant...

Oare cum s-o fi descurcat ella azi? blink.gif
Pisik
Meniul meu de astazi:

felii grau (6 buc.) 3,5
gem diet si normal, miere 1,5
paine 2 felii toast 2
pastai 0
ciuperci cu sos de rosii 0
banana 1
2 mere, 2 mandarine, multe fructe de padure
extra fructe si legume 1
baton fitness 1,5
biscuiti miere (4 buc.) 1,5
paste saturatie 4

Total 16p, dar ma simt parca am mancat de 30 blushing.gif
irinush
va doresc o seara buna si week end placut! pupic.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 09:03 PM) *

Multumesc fetelor pt sustinere, stiam ca pot conta pe voi si sunteti mereu alaturi de mine hug.gif

Am luat hotararea sa nu ii mai povestesc lui Remy chiar tot despre parintii lui caci azi cand i-am spus toate astea.... i-au dat lacrimile... s-a simtit ca ultimul om ca tocmai parintii lui ne fac pe amandoi sa suferim sad.gif a plecat la munca cu capul in pamant...

Oare cum s-o fi descurcat ella azi? blink.gif

apare ea in curand, o fi la sala...
In privinta lui Remy, sunt de acord cu tine, mai ales ca el saracu se amaraste mai tare ca tine, gandeste-te ca totusi este mama lui...mama este mama orice ar fi, iar atunci cand vezi ce fel de om e suferi ca un caine

CITAT(irinush @ 19-01-2007, 09:07 PM) *

va doresc o seara buna si week end placut! pupic.gif

si noi tie Irinush pupic.gif
May
Vai pisik a dat Dumnezeu sa mananci si tu ceva mai consistent azi si sa aud din guritza ta cuvantul : saturatie )).gif Tine-o tot asa cheer.gif

Eu azi nu am mancat decat o ciorbitza de 4 puncte si 2 felii de paine 2 puncte si inca nu mi-e foame blink.gif asa imi vine sa imi dau pumni cand vad ce inceata sunt la digestie doh.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 09:11 PM) *

Vai pisik a dat Dumnezeu sa mananci si tu ceva mai consistent azi si sa aud din guritza ta cuvantul : saturatie )).gif Tine-o tot asa cheer.gif

Eu azi nu am mancat decat o ciorbitza de 4 puncte si 2 felii de paine 2 puncte si inca nu mi-e foame blink.gif asa imi vine sa imi dau pumni cand vad ce inceata sunt la digestie doh.gif

tu zici de mine, dar tu papi ca o vrabiuta...
si nu e prima oara, am mai papat paste la saturatie sapt asta blum.gif
May
Apropo de vrabiutza.... asa imi zice remy mereu, ca mananc ca o vrabiutza )).gif

Diseara cred ca fac o omleta mare mare pt amandoi cu ardei si cu salata langa blum.gif
himere2005
eu am vazut in meniurile tale pisik ca tu chiar simti nevoia de dulce, adica multe fructe dulci, baton, gem, biscuiti...ce ti-a spus medicul? analizele au iesit ok?

o fi sau nu o fi buna l..a asta...dar trebuie sa-mi satisfc curiozitatea, ca tot am amanat-o ...macar de alta data sa nu mai mananc....stati linistite, chiar daca nu iese cum imi inchipui, dreg eu busuiocul...cine stie ce reteta mai inventez )).gif
danyhoney
May,tu stii ca aici ,la noi ,te poti descarca mereu ,nu ? lasa-l pe Remy sa mearga linistit la job ,chiar daca ,poate,iti vine sa-i povestesti totul. E greu tare si pentru el !! Vino aici si descarca-te !!! pupic.gif

Eu m-am razgandit :nu mai fac pireu . Fac cartofi natur cu putina vegeta peste si patrunjel Si cu 1 lingura de Remoulade 5 % grasime ...mamaaa ,ce merge la peste ,yummyyyy

O seara placuta,Irinuh !
himere2005
ha ha dany...virusul munca lol.gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 06:31 PM) *

ha ha dany...virusul munca lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif L-am primit si eu si daca zicea sa-l dau mai departe ,l-am dat lol.gif
himere2005
sa vezi ce serioasa stateam eu la inceput...ma gandeam sa-l anunt pe dan de virus lol.gif
May
Multumesc dany pupic.gif

Soacra-mea ``mi-a facut program`` : sambata cica sa facem curatenie . Dupa ce am venit azi de la munca m-am apucat si am facut in baie, hol, salon ... se uita ea urat dar sa nu creada vreodata ca imi face ea mie program. M-a intrebat dc nu astept pana maine ca ea nu are chef sa faca azi si i-am zis ca maine nu mai am eu chef devil.gif
danyhoney
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 06:36 PM) *

sa vezi ce serioasa stateam eu la inceput...ma gandeam sa-l anunt pe dan de virus lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Da un copy_paste aici daca il mai ai ...eu l-am sters doh.gif .Dai fara partea cu "trimite ...bla bla ".Nu l-am trimis la toate fetele ca nu am adresa de mess a tuturor.
Si mie mi s-a parut tare lol.gif

CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 06:37 PM) *

Multumesc dany pupic.gif

Soacra-mea ``mi-a facut program`` : sambata cica sa facem curatenie . Dupa ce am venit azi de la munca m-am apucat si am facut in baie, hol, salon ... se uita ea urat dar sa nu creada vreodata ca imi face ea mie program. M-a intrebat dc nu astept pana maine ca ea nu are chef sa faca azi si i-am zis ca maine nu mai am eu chef devil.gif

Trebuia sa-i spui ca tu faci azi ca maine oricum vine ea in urma ta si zice ca nu ai facut nimic...cum face de obicei )).gif )).gif

Nu ai pentru ce sa-mi multumesti !! Toate fetele gandesc asa !! Oare unde ne plangem noi cand avem necazuri ??? AICI !!!! Asa ca ...intri ,te descarci,injuri,scrii 5 pagini ...nu te deranjam !! pupic.gif
anca veselie
himere, mie-mi place mult lasagna! pofta buna!
may, mi se pare foarte frumos din partea ta ca nu vrei sa-l ranesti pe remy spunandu-i despre mama lui. dar urat... foarte urat...
pisik, satula in sfarsit! smile.gif bravoo!
dany, stiu ca nu-i bine sa consumi alcool in timpul curelor... problema este ca eu ies in cluburi unde toata lumea bea si este putin cam ciudat sa apar cu apa plata blum.gif oricum, cand consum alcool consum din punctele stranse din sport si mai si dansez in seara respectiva naughty.gif

am ajuns acasa si mi-am pregatit o tava cu legume si cu peste s-o pun la cuptor. pestele este macrou, iar cand am vazut ca 90 g au 4 pct am lesinat sad.gif sad.gif de ce o fi asa de scump pestele asta???
May
anca give_rose.gif

dany esti o doamna hug.gif . I-am lasat ei bucataria sa frece mai mult devil.gif
danyhoney
Anca...acum mi-am dat seama ca nu stiu cum se spune pe germana la "macrou" doh.gif doh.gif .M-am uitat in dictionar si ...nu e .Vroiam sa vad ce punctaj am eu pentru el.

Cine stie germana ??????????????????????? )).gif
himere2005
anca...asa e in liste, dar eu sper ex. am cumparat un peste macrou de 250g inghetetat, l-am bagat pe gratar si am zis ca este comestibil cam 150g, restul fiind apa, coada, capul, oasele. am calculat dupa o lista cu calorii si lipide data de miha si mi-a dat la 100g 4p...deci la 150 6p. pofta buna floare.gif
May
macranbitz ii zice lol.gif e din categoria furculision si lingurision lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 06:45 PM) *

anca give_rose.gif

dany esti o doamna hug.gif . I-am lasat ei bucataria sa frece mai mult devil.gif

Bueyyyyyyyyyyyyyy (platesc ,platesc drepturi de autor ) ...iar ma iei cu "doamna " ???? M-ati omorat !!! lol.gif

Later edit : am uitat un L ...azi cam mananc litere ...dar e bine ca nu au puncte lol.gif

CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 06:46 PM) *

macranbitz ii zice lol.gif e din categoria furculision si lingurision lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ai uitat cutzitision lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Monic
Pisik, ce ai pus pe paste?
May
Din categoria je me pish p-acoperish lol.gif am cautat pe net si ii zice Makrele
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 19-01-2007, 06:53 PM) *

Din categoria je me pish p-acoperish lol.gif am cautat pe net si ii zice Makrele

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Puteam si eu sa stiu ca asa ii zice ...daca ,din cand in cand,as mai gandi si in romana )).gif )).gif .Doar si noi mancam makrele lol.gif .

Anca...din pacate asa e punctajul : proaspat ,90 gr = 4 p. dar...cum spunea Himere ,scazi oasele,capul,coada...
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 07:46 PM) *

anca...asa e in liste, dar eu sper ex. am cumparat un peste macrou de 250g inghetetat, l-am bagat pe gratar si am zis ca este comestibil cam 150g, restul fiind apa, coada, capul, oasele. am calculat dupa o lista cu calorii si lipide data de miha si mi-a dat la 100g 4p...deci la 150 6p. pofta buna floare.gif

)).gif )).gif )).gif la 100 g 4 pct cred ca o sa-mi cam stea in gat )).gif
am taiat deja capul si coada, am pus in tava doar ce-i bun. ata ete...
vreau sa-mi fac un desert ieftin la puncte, l-am invatat de cand tineam south beach: branzaica slaba, amestecata cu indulcitor si niste cacao si esente. bunutz si cred ca ieftin la puncte, mai ales pe langa macroul meu exorbitant doh.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 19-01-2007, 09:28 PM) *

eu am vazut in meniurile tale pisik ca tu chiar simti nevoia de dulce, adica multe fructe dulci, baton, gem, biscuiti...ce ti-a spus medicul? analizele au iesit ok?

o fi sau nu o fi buna l..a asta...dar trebuie sa-mi satisfc curiozitatea, ca tot am amanat-o ...macar de alta data sa nu mai mananc....stati linistite, chiar daca nu iese cum imi inchipui, dreg eu busuiocul...cine stie ce reteta mai inventez )).gif

ai observat corect blum.gif
analizele sunt ok, nu stiu care e cauza...

CITAT(Monic @ 19-01-2007, 09:53 PM) *

Pisik, ce ai pus pe paste?

pe unele indulcitor si scortisoara, pe altele gem grin.gif
danyhoney
Am papat si acum m-am mutat in sufragerie la laptop si ....iarasi arata aiurea forumul !!!! oare de la ce o fii ?? Si nici smileys nu pot atasa la mesaj ...offfff. Asta inseamna ca nu voi mai sta prea mult ...

Nici avatarurile nu le vad....
anca veselie
va pup, ma duc sa ma epilez si apoi ies. weekend placut pupic.gif hug.gif floare.gif
lyra
vin si eu cu meniul de azi. am papat si eu supa de pui. e chiar mai buna decat imi aminteam yahoo.gif

MD
paine 3
unt 1

Pranz

supa pui 2
cartofi fierti pasati cu hrean 2
piept pui 1
ulei-sos 0.5
supa pui 2
sos ciuperci, morcov, ardei 0
portocala

Cina
dulce 3.5
supa pui 2
mar

total 17

eliptica -50 min
michelle
Eu inca sunt la serviciu.. si am ochii ca la melc. blink.gif

Crengu, felicitari pt job!! Daca iti face crocodilul o contraoferta, ce faci?
May pupic.gif Capul sus, vor veni vremuri mai bune si pentru voi
uka
salut fetele, am avut o zi naspaaaaaaa
uka
am stat vreo 2 ore dupa ratb prin bucuresti ptr k nu prea au circulat troleibuzele azi, am inteels ca au picat niste copaci si niste panouri publicitare peste firele de curent electric asa k... nu am ajuns la facult sa predau 2 proiecte si sa dau un test...am avut exam la 16.30 si pe la 16.50 m-am enervat si am plecat acasa sad.gif
lyra
cum sa nu va placa lasagna?
eu as papa toata ziua, dar facuta cu piept de pui yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
eh bravo acum mi-e pofta doh.gif
uka
mi-e imi e pofta de paste cu branza... dar am sa pap maine... abiaa stept..

intre timp ma indop cu pufarine cu iaurt d fructe light
Pisik
am plecat chitita sa imi iau tortelini dar evident ca la noi in cartier nu am gasit; mi-am luat fish fingers in schimb, poate pap maine; dar mie 2 buc imi dau 2,5pcte doh.gif ...scump domne scump grin.gif
irinaforeign
Fusei dara dragele bunicai la doctor... feritina mica, mica 10 zicase ca minim e 50...sa iau pastile de fier dara fierul aici e CANADIAN si ca uramare ma doare pateul lol.gif , zic la tanti doctora, "honey fierul vostru imi face rau....ce dracu a-ti bagat in el?"...nu astept sa raspunda si tot eu ii zic, "e ok da numa la fata ce gramaj trebuie sa iau ca il cumpar din IMPORT de la americani pupaia-s eu pe ei ca altfel nu stiu ce ma fac cu medicamentele voastre..." . Co fi uunsa co fi dreasa co fi cheala, ca nu e adevarat ca asa se intampla, ...no ca mi-a sarit mustarul.... "cum honey sa se intample , ca fierul de la amarata mea de Romanica nu imi facea rau.... ce dracu aici bagati in el, tu intelegi altceva prin FIER???". Nu ca m-a prins intr-o pasa proasta... asa ca am lasat-o cum a vrut ea..... fie ca tine ca e [*****] din asta care ma doare pateul nu iau nici MOARTA, voi face o vizita la americani si imi iau de acolo de care vreau eu..... cu pene de strut daca vreau!

La final o intreb "pot sa tin dieta WW sau crap ca am Fe mic?", se uita la mine....."Da' de ce iti trebuie dieta, ca esti bine asa????" blink.gif blink.gif mad.gif mad.gif devil.gif w00t.gif Am lasat-o... in gandul meu sunt mai bine ca tine care ai 200 de pounds pe un picior... dar sunt GRASA SORA MEA asa ca.....asta e aventura mea!

Vesti bune am scazut 3 pound in 2 zile, am 157pounds.
De unde iau si eu fetele un bat din ala orizontal cu aveti voi pe pagina pe care sa imi arat si PROGRESELE la slabit 3 pounds, ca mi-s tare mandra de ele de imi vine sa ma pup singura in oglinda! pupic.gif

Asa ca se poate!

Va pupa mama cu drag pe toate si vorbim!
Deea
Fetelor, care mai sunteti....am o dilema.... sa nu radeti.... cum e corect "Doresc sa continuui" sau "Doresc sa continui" blushing.gif
anca veselie
deea, corect este sa continui

macroul ala al meu scump rau, da' bun blum.gif
danyhoney
Am revenit cu vesti proaspete de la Dana,tocmai am vorbit cu ea la telefon cheer.gif cheer.gif
Deci :

Amandoi sunt bine,Mihai ar dormi cu ei in spital daca ar avea voie ( dar nu are ) ,e mandru tare de fi-su si il vede in fiecare zi mai frumos )).gif .Dana are gimnastica gratuita in fiecare dimineata pentru burtica.Mama ei va veni duminica si de abia asteapta.Va pupa pe toate !!!.Nu ii vine sa creada ca e mamica )).gif

Cam asta ar fii in mare !
lyra
De unde iau si eu fetele un bat din ala orizontal cu aveti voi pe pagina pe care sa imi arat si PROGRESELE la slabit 3 pounds, ca mi-s tare mandra de ele de imi vine sa ma pup singura in oglinda! pupic.gif

Asa ca se poate!

Va pupa mama cu drag pe toate si vorbim!
[/quote]

Draga Irina
bine ai venit pe forum. floare.gif
felicitari pentru kg pierdute.

ticker poti sa-ti faci aici :
http://www.choosing2lose.com/tickers/
copiezi apoi tickerul in contul tau la semnatura

Bafta si spor la slabit
danyhoney
Va pupic.gif si eu si ma duc la TV.

We placut celor care nu intra sambata si duminica !!
Deea
Anca multumesc!
dany esti o draguta ca ne tii la curent cu vestile...eu abia astept sa vina ea sa scrie povestea in detaliu....eu precis o sa "bocesc"...asa faca la toate povestile de pe forumul pt. mamici unde scriu eu.
Irina poti sa dai click pe oricare din tickerele noastre si o sa te duca la site-urile cu pricina. Felicitari!!!!!!!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.