Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Deea dupa indelungi cautari pe google se pare ca e corecta forma: eu sa continuu.... aceasta ar trebui sa rezulte din radacina verbului dar se pare ca e o forma rara de terminatie si foarte urata la auz atunci cand o pronuntzi din cauza combinatiei uu cu persoana I (eu ) incat romanii prefera sa zica: eu continui. Sper ca nu te-am incurcat mai mult blushing.gif

Ai aici o sursa
nusarich
gigelu, felicitari pentru job! te asteptam cu detalii...

dany, ce ma bucur ca auzim vesti de la dana. abia o asteptam si pe ea!

may, no coment la soacra ta. poate ar fi cazul sa-i sugerezi un control psihiatric... asa ma bucur ca eu am o viitoare soacra de treaba, de numa!

irina, nu ti-a recomandat decat pastilute cu fier? ciudat, dar oricum inseamna ca n-ar trebui sa-ti cauzeze la dieta. parerea mea.

uka, pana la urma ai predat referatele alea? si cu examenul ce-ai facut? ai iesit din examen sau nici n-ai ajuns? stiu ca a fost ingrozitoare circulatia, nasol pentru tine, ce sa zic...
Deea
CITAT(Maybeline @ 20-01-2007, 12:25 AM) *

Deea dupa indelungi cautari pe google se pare ca e corecta forma: eu sa continuu.... aceasta ar trebui sa rezulte din radacina verbului dar se pare ca e o forma rara de terminatie si foarte urata la auz atunci cand o pronuntzi din cauza combinatiei uu cu persoana I (eu ) incat romanii prefera sa zica: eu continui. Sper ca nu te-am incurcat mai mult blushing.gif

Ai aici o sursa

hug.gif nu m-ai incurcat deloc, multumesc ca te-ai straduit pentru mine! Oricum sursa e interesanta...
uka
NU am mai ajuns la facultate.... am sa incerc sa caut profii sapt viitoare cand sunt in sesiune... oricum eram in intarziere si nu cred k mai puteam intra dupa 30 min, nu era chiar exam era o a2a lucrare la o materia la care am exam pe 26.01, in concluzie.. nu am nimic la seminar, am nota 0 pana acum so... uraaaaaaaat
nusarich
CITAT(uka @ 20-01-2007, 12:54 AM) *

NU am mai ajuns la facultate.... am sa incerc sa caut profii sapt viitoare cand sunt in sesiune... oricum eram in intarziere si nu cred k mai puteam intra dupa 30 min, nu era chiar exam era o a2a lucrare la o materia la care am exam pe 26.01, in concluzie.. nu am nimic la seminar, am nota 0 pana acum so... uraaaaaaaat

bine macar ca poti merge saptamana viitoare. bafta multa!
Ramo
Am intrat doar sa va salut. Sunt rupta de oboseala, nu de mult am ajuns acasa. Am fost si la aerobic azi....mi-am facut timp in programul naspa pe care l-am avut azi.
Am fost si mi-am luat hainele de la croitoreasa. Nu ma exprim. Va astept pe voi atunci cand pun pozele.
Maine sper sa pot recupera cat de cat ce ati mai "barfit".
Dimineata vreau sa dorm cat de mult pot, imi nuantez parul, il pun pe bigudiuri si stau asa toata ziua. La 20 ma duc la machiaj, si apoi la chef.

M-am cantarit si eu azi dimineata si am avut o surptiza....placuta!!!
Anna
Am ajuns si eu pe la voi blum.gif
am fost azi la cumparaturi, tot nu am gasit Prodlacta, am si eu un pitic mare pe creier lol.gif, babuinul face misto de mine ca in fiecare zi ma duc la un supermarket si degeaba ..
In rest azi mi-am facut de cap sad.gif
Anna
Meniu

salata 2
tortelinii 2,5
sos 0,5
ciuperci 0
mere 0
4 fel paine 2
branza 2
gem 1
baton fitnes 1,6
1 felie de bip 3
iaurt 1
2 biscuite 1
jumate de bip 6 - eu care il papam pe tot fara rasuflare, sunt tare rau ! am lasat juma in farfurie, de cand mama m-a facut nu am facut asa ceva blushing.gif biggrin.gif nu stiu daca l-am punctat corect sad.gif
total 22.6 ..am depasit ...ufi
Tulip
Buna dimineata!

Imi pica ochii in gura d somn ce mi-e,dar ce pot sa fac?Timea e ca un ceas desteptator grin.gif grin.gif grin.gif

Azi mergem sa ne cumparam o masina de spalat noua,cea veche si-a dat coltul ieri,si nu pot sta nici o zi fara masina dry.gif
Deea
pupic.gif fetele!

sa aveti un we frumos si linistit!

Ramona distractie placuta, sa iasa un chef pe cinste!
Ella...ai aparut...chiar ne intrebam ieri ce faci!
Ella79
Neata fetelor!!! cheer.gif cheer.gif Mi-ati lipsit ieri!!
Ieri nu am avut timp absolut deloc sa trec pe la voi. Am avut o zi ingrozitoare, nu va puteti imagina in ce haos am trait. Am alergat din intalnire in intalnire, la ora 14:30 nu mancasem nimic si ma uitam la un nene de la prezidiu si mi-l imaginam pui fript cu staniol pe aripioare, la 15:00 nu apucasem sa ma duc la toaleta si mai aveam putin si faceam pe mine. La 8 seara m-am dus la aerobic sa ma descarc de enrgie ca altfel explodam, nu alta.
Ce sa va zic... asa o sa fie multe din zilele mele anul asta. E abia inceputul....
Din fericire a fost o zi productiva. Intalnirea cu nemtii a decurs bine, am batut palma, pe 29 ianuarie plec la Wiesbaden sa facem contractul. Poate reusesc sa ma vad si cu vreuna din nemtoaicele noastre pe acolo....
Sedinta de la Finante a fost amuzant de trista. Noi am intrat in UE si Min Finantelor nu stie inca ce reguli vom aplica pe Phare. Eu am contracte in derulare si nimeni nu stie sa imi spuna cum fac returnarea de TVA, cine plateste comisioanele bancare, ce trebuie sa contina noul caiet de sarcini pe Ordonanta 68... Va spun, cine lucreaza in proiecte anul asta ori ajunge la Balamuc, ori o tine din proces in proces, ori e foarte foarte destept.

Azi m-am cantarit si nu am constatat nici o schimbare pozitiva. Ba chiar am mai mult cu cateva sute de grame fata de saptamana trecuta. O sa ma mai cantaresc si maine dimineata pentru ca ieri am mancat tarziu seara. Eu sunt optimista. smile.gif

Ella79
TREZIREAAAAAA!!!!!!!!
Haideti mai fetelor, am si eu acum 2 ore sa stau pe net si nu e nimeni prin preajma? sad.gif O sa ma salbaticesc naibii de tot )).gif

Eu am baut deja 2 cafele si intrucat e week-end sunt atat de fericitaaaaaa. Casa mea e foarte luminoasa si chestia asta ma umple de energie dimineata.

Ma apuc sa fac putina ordine prin casa, am pus masina sa spele si la 12 ma duc cu tata la facultate ca are examen cu 100 de studenti si el nu-i poate supraveghea singur. Dar o sa fiu fata buna si ii las sa mai miste, ca am fost si eu studenta si stiu cum e )).gif

PS. Ca tot azi vorbit ieri de zodii, eu sunt berbec cu ascendent in sagetator. Prietenul meu si mama sunt tauri, frate-miu si tata berbeci. Culmea e ca ne intelegem bie.
himere2005
ella, cred ca tu intri in ultima categorie grin.gif :ff desteapta
ramona, de abia astept sa vad pozele care le vei face in seara asta, sunt sigura ca vei arata super...distractie placuta si astept ziua de luni sa-ti zic La multi ani!
tulip, cam cat timp va tinut masina de spalat? am impresia ca tu o folosesti zilnic? unsure.gif eu o data la 2 zile laugh.gif asa ca sper sa tina mai mult

annaiss, meniul tau seama na foarte mult cu a lui pisik, nu cumva l-ai copiat? lol.gif
uka, sorry...lasa ca il iei tu...dar pune mana si invata
himere2005
asta ma enerveaza si pe mine in contabilitate, ca de fapt si in alte domenii tot schimba legile astea...eu nu stiu...chiar cei dinainte nu au testat tot felul de variante pana acum? sa adoptam si noi legislatia unei tari prospere, poate ne merge mai bine...imi inchipui cum este pentru tine ella...ca tu lucrezi cu sume foarte mari si la nivel inalt...asa-i ca suntem penibili noi romanii ca nu stim pe ce lume traim?...eu sigur n-as putea sa rezist psihic si cred ca as face parte din categoria cu balamucul, sunt genul de persoana care se streseaza prea mult, care vrea sa iasa treaba bine si daca vede ca altii nu se implica trage ea mai mult...ufff...stai sa vezi cand ajung la servici iar nu o sa dorm k lumea noptile grin.gif
Ramo
Buna dimineata!!!!!!
M-am trezit la 9, dar macar m-am trezit frumos de tot ca a dormit Potentialul la mine. Acum ma duc sa imi pun nuantatorul in par si mai intru apoi pe la voi.
Pupici............
himere2005
ramona, sa vezi ce problema am eu lol.gif ce scrie pe tricoul tau cu negru din albumul de la craciun? ca vroiam sa incerc sa-mi fac machiajul tau si m-am mai uitat un pic la poze grin.gif
Ella79
Himere, sa stii ca eu in categoria cu balamucul cred ca ma inscriu. O sa ajung sa tirasc un soson de siret si sa visez returnari de TVA. lol.gif Ca si tine, si eu ma stresez foarte foarte mult pentru ca treaba sa iasa bine.
May
Neatza va spun si eu biggrin.gif

ella ma bucur ca ai scapat de ziua de ieri, bravo! cheer.gif

Eu ce sa spun..... am inceput dimineatza f frumos trezindu-ma, aranjandu-ma si ducandu-ma la munca unde am trezit toata casa ca toti dormeau pt ca eu azi de fapt nu trebuia sa ma duc. S-a intalnit aseara mama fetitzei cu soacra-mea intr-un supermarket si i-a zis sa imi spuna ca nu mai trebuie sa vin si sambata. Bineinteles ca soacra-mea nu mi-a spus desi azi dimineatza am trecut pe langa ea.... probabil o sa-mi zica: am uitat dry.gif . In fine, am baut o cafea cu fetele ( mama si matusa copilului ) si am mai stat la taclale, si-au cerut din nou mii de scuze... asta e. Sper ca sunteti prin preajma ca am chef de vorba )).gif
himere2005
la noi nu mai vin musafirii we asta, ci viitor..mi-au venit mie in schimb alti musafiri doh.gif eu in general in perioada asta slabesc, nu iau in greutate....mai tarziu mergem la metro sa ne aprovizionam si azi sau maine trebuie sa gatesc ceva bun naughty.gif
May
himere eu am mancat lasagna si sa stii ca mi-a placut... cred ca o sa iti placa si tie

MI-am cumparat ieri vopsea.... luni ma tund si ma fac blonda cum am mai fost acum 2 ani... sper sa imi iasa culoarea mierii cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Mi-am mai cumparat un fard de ochi crema de la Rimmel culoarea argintiu metalizat si e super dar mi se cam strange la jumatatea pleoapei.. asta e grin.gif
himere2005
dany...eu dupa un an de zile si tot nu imi vine sa cred ca sunt mama )).gif
dany
Neataaaa si de la mine !!

Ce-i debandada asta aici ? Nimeni n-a facut cafeaua azi ??? Hmmmmm..... )).gif

Ella,bine ca a trecut ziua de ieri !!! Vor mai veni si altele cum spuneai si tu dar macar ai timp sa iti mai revii pana atunci .In legatura cu legislatia din Ro si restul...eu am mai scris mai demult ca sunt tare curioasa cum se va descurca RO la cererile UE ,eram pregatita ca veti da cu nasul de probleme care va vor depasi .DAR ,greseala a fost ca ,se pare,nimeni nu s-a documentat exact ce si cum inainte de a intra in UE si ,uite asa,va loviti acum de probleme de genul celor de care spuneai tu. Mai nasol e ca RO are 2 ani timp sa demonstreze ca e capabila sa ramana in UE.
Eu sunt la mama-naibii fata de Wiesbaden lol.gif
himere2005
ella, eu ma gandeam cat de usor este sa faci mancare (bine obisnuita, nu arta culinar) in comparatie cu ce faci tu si ma gandeam de ce ti se pare dificil...eu inca mai testez mancaruri, dar o fac de placere...sa vedeti ce idei am in creieras...cand va creste fata mai mare, vom face in fiecare we o masa cu profil: o seara in stil italian de ex...si tot asa: asta include masa, muzica si documentare pe calculator. voi cauta imagini sa o atrag cumva sa citeasca...sa se documenteze grin.gif poate invatam si cateva cuvinte....o sa caut jocuri educative, ceva de genul limba x pentru copii...asa ca poate invat si eu cateva cuvinte in fiecare limba...dar nu stiu unde sa gasesc asa ceva rolleyes.gif
dany
Deea...eu va dau doar cateva vesti ,Dana va avea mult de povestit.Nu ma bag sa spun totul pentru ca e povestea ei deci trebuie sa o spuna ea.Corect ,nu ? hug.gif

Uka...sper sa rezolvi totusi ceva saptamana viitoare .

Ramo...de abia astept pozele !!! Distractie mai mult decat placuta sa ai diseara !! Care mai e treaba cu Potentialul ?

Himere...sa stii ca aseara cand am vorbit cu Dana am simtit in vocea ei ca e schimbata putin ...mi-a sunat a ...femeie serioasa( nu ca nu ar fii fost si pana acum ) ,daca pot spune asa )).gif ,se simtea in vocea ei ca acum are o responsabilitate .Nu cred ca m-am exprimat corect,nu prea imi gasesc cuvintele la ora asta )).gif .Dar ,cumva, am sentimentul ca va fii o mamica gen sexy ...asa simt eu .

May...macar ti-ai baut azi cafeaua cu niste persoane care te plac )).gif .De soacra-ta nu mai zic nimic ca...sunt mereu fara cuvinte .
himere2005
cred ca va fi la fel de responsabila ca sexy, dar paca nu mi-o pot inchipui atat de traznita...eu inca ma gandesc la capricornii din jurul meu care tin cont de gura lumii

eu vroiam sa le intreb pe fetele din romania care sunt plecate in strainatate de ce este greu sa-ti faci prieteni in strainatate...cunostinte cu care sa te simti bine, ca prieteni mai greu...eu as aavea sincer la cine sa ma duc in vizita in tara, dar nu-mi convine sa ma duc fara dan smile.gif voi aveti unde?
dany
CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 09:57 AM) *

cred ca va fi la fel de responsabila ca sexy, dar paca nu mi-o pot inchipui atat de traznita...eu inca ma gandesc la capricornii din jurul meu care tin cont de gura lumii

Eu mi-o pot inchipui...nu stiu de ce . Pai daca ea la 7 luni era calare pe bicicleta ......crezi ca va sta linistita acasa cu Lucas ??? Va iesi mult si ,atunci cand bb va fii mai marisor se va da la mintea lui ( la joaca ma refer ).Asa o vad eu )).gif

CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 10:00 AM) *

eu vroiam sa le intreb pe fetele din romania care sunt plecate in strainatate de ce este greu sa-ti faci prieteni in strainatate...cunostinte cu care sa te simti bine, ca prieteni mai greu...eu as aavea sincer la cine sa ma duc in vizita in tara, dar nu-mi convine sa ma duc fara dan smile.gif voi aveti unde?

La capitolul asta eu stau fff bine . Am prieteni o gramada !!! Si toti sunt nemti.Mie imi lipseste cineva care sa vorbeasca limba mea ...in rest sunt foarte multumita. Oamenii de aici sunt nemaipomenit de draguti,veseli,capabili de nebunii ( poate nu asa ca romanii ) ,chiar daca se spune ca nemtii sunt ff reci.
May
Eu ma abtin sa comentez subiectul asta himere caci sunt un om ghinionist la capitolul asta din cauza ca nu am intalnit pe cine trebuie smile.gif
Pisik
Neatza si de la mine pupic.gif
Am luat si eu un mic dejun copios, asa ca de sambata, de 7 pcte si cu ceva bip-uri prin el grin.gif
Ella, ma bucur ca ai scapat cu viata ieri si, ca si Himere, sunt convinsa ca tu intri in categoria f desteptilor biggrin.gif
eu ma duc sa fac un dus si plec la mami, la masaj, apoi la coafor; poate ma vad un pic pe fuga si cu Irinush, desi nu stiu, ca suntem cam stransi cu timpul; diseara trebuie sa imi fac bagajul si poate mergem pe la nasi; chiar daca ma scol cu gainile, nu am chef sa ma culc tarziu, e etotusi week-end grin.gif
Va pupic pupic.gif
himere2005
eu aici cred ca as ceda psihic in strainatate (sau in alt oras), sa nu am cui sa las copilul daca vreau sa mai ies si eu din cand in cand, nu stiu cum se va descura dana dupa plecarea mamei ei blink.gif , sa nu prea am unde sa ma duc in vizita ca am inteles ca alte natii te invita la restaurant la o "maslina" si gata, deci nu ca noi, in casa...trebuie sa te cunoasca f.bine inainte de a te invita in casa, chestii de genul asta
otilici
Buna dimineata! floare.gif
Ce veselie aici si e si WE smile.gif .
Eu pana acum am papat cuminte un sandwich,dar nu stiu ce sa gatesc bun ca de WE si sa nu contina nici bip-uri lol.gif .Poate vine careva cu un PM grin.gif lol.gif
dany
Depinde de natii ,Himere !!! Noi primim cu drag musafiri si suntem si invitati la altii acasa !!! In grupul nostru chefurile se fac ,de obicei , acasa si tin pana pleaca ultimul musafir ( de multe ori se ia micul dejun de dupa chef si de abia apoi pleaca fiecare la casa lui ).

Am iesit ,fetelor .Trebuie sa trag o tura pana in oras ,sper sa nu ma ia vantul )).gif .

Vorbim mai tarziu.

P.S. Mi-am schimbat ticker-ul cheer.gif cheer.gif
himere2005
SUPER CRED CA AI NIMERIT DANY, CA EU AM auzit ca altii se plang la faza asta..ma bucur pupic.gif poate conteaza si faptul ca babuinul e mai placut din fire, ca la noi cam aici e problema, ca la el depinde de pase

ooo, dany, ce progres cheer.gif
la fel si la ramona pupic.gif
himere2005
oti, ma uitam la tine in album si la bb si la tine si ma gandeam cat esti de frumoasa fata...ar fi pacat sa nu dai kg jos...ai putea concura cu succes la miss give_rose.gif
Ramo
Himere, pe tricou scrie "vrei ceva pe gustul tau?", inscriptia fiind in dreptul sanilor )).gif
May, pune fond de ten pe pleoapa inainte de a aplica fardul..........
Dany, cu Potentialul e tot asa. Se comporta super cu mine, eu mai fac figuri si tot asa...........da, e si cu ea...... mad.gif

Ma duc sa imi spal nuantatorul din par....
himere2005
nebunatico )).gif
irinaforeign
"Neata din Canada... e ora 4.36 si nu am somn...Ce se pregatesc fetele sa faca de sambata dimineata?
Noi alergatura....azi cumparam legume cu Fier )).gif si mai vedm, mergem la o ferma sa cautam niscaiva carne organica mai ieftina. In rest strans lipita de WW. Aseara am facut ficat de pui invelit asa cum era in staniol si copt la cuptor 200gr l-am taxat 6 puncte dar avea fier blum.gif , cam innnecacios dar a mers pai asa fac doua lucruri imi cresc Fe si tin WW. Pastile de Fe sigur ca voi lua ...din USA! )).gif . Diseara un film, spuneti-mi o comedie faina si sa vedem cate puncte imi mai raman pentru un popcorn si bere! AAA si mi-am luat lapte 1%...cam pisoarca asa de subtire ce e... dar oricum 2 puncte si nu 3.5 ca celalalt. Pup fetele cochetele! pupic.gif
himere2005
o comedie draguta, usurica , cu adolescenti American Pie-Naked Mile...m-am distrat...insa preferatele mele sunt cele mai cu substrat...nu am mai vazut una f.buna de mult
irinaforeign
Prferatele mel... cred ca le-am vazut de 4 ori pe fiecare: Meet the Parents (2000) si Meet the Fockers (2004) lol.gif lol.gif , rad numai cand imi aduc aminte!
himere2005
ramona, la ce ora incepe petrecerea? cati invitati ai? poate reusesti sa faci o fotografie la masa blushing.gif ...eu sunt inebunita dupa ornamente )).gif
Lacry
Salut, fetelor baby.gif

Mami a schimbat tickerul, nu s-a putut abtine si s-a cantarit si azi. Din pacate n-a scapat decat de 500gr. saptamana asta. Buni e de vina, ca i-a facut ingrasacioase. A trebuit sa economiseasca la greu de marti incoace )).gif

Noi plecam la Valcea, asa ca, va pupam dulce si va zicem "la revedere" pupic.gif

Alec, pui mic si razacios tare
himere2005
lacry, distractie placuta si bravo pentru gramele piesute...tot e mai bine decat 0, nu?
dany
Venit din oras ,am scapat sa nu ma ia vantul.Ploaia nu m-a deranjat pentru ca imi place sa ma plimb cand ploua smile.gif
Lacry ...sunt bune si 500 grame .Le-ai dat ,nu le-ai luat,nu ? Distractie placuta !

Astept sa vina Dirk de la job si probabil ne vom uita la ceva filme,sau iesim la mare ( sa o vedem cat e de furioasa ) ,deseara papam papa bun blum.gif si...mai vedem noi .
himere2005

dana, uite am gasit un model de finisaj pentru semineu, sa nu zici ca nu ma gandesc la tine blum.gif
fetelor, nu ma injurati de offtopic

Imagine

dany, esti aproape de mare? are si plaja? super...gata...trebuie sa ajung la tine in a life time )).gif
dany
)).gif Da,Himere,sunt aproape .Cam la 15 km.Plaja e din iarba )).gif dar e frumos,e altfel decat pe litoralul romanesc. Sau pe insula ( unde e plaja adevarata ) ,cam la 30 minute de mers cu trenul. Cauta si tu o harta a Germaniei si uita-te sus de tot,de tot,unde incep insulele...acolo sunt eu )).gif
himere2005
mai zi 1 data localitatea..pai ce razi mai dany, spune aici ca ai marea alaturi sa vezi cum vin gagicile sa-si faca concediul, nu pe capul tau, evident )).gif
dany
Uita-te aici http://harta.infoturism.ro/Europa/GERMANIA...ta_GERMANIA.php

Sus de tot la granita cu Danemarca ( granita cu rosu si deasupra scrie DEN )....unde se termina galbenul ,acolo sunt eu )).gif
himere2005
a...si sa zici si unde este dana sa localizez grin.gif ca am in fereastra alaturata o harta a germaniei
dany
http://harta.infoturism.ro/Europa/Germania...ountry=Germania
Aici ai si ceva poze din Germania ,ca tot esti tu innebunita dupa poze )).gif
himere2005
chiar ca la devil.gif praznic lol.gif lol.gif si este scump transportul pina la insulite? parca tu ziceai ca ai fost, nu?
dany
CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 11:52 AM) *

a...si sa zici si unde este dana sa localizez grin.gif ca am in fereastra alaturata o harta a germaniei

Dana e in sud ,unde scrie MUNICH...pe acolo pe undeva

http://www.util21.ro/util21/harta-germania...-statistica.htm

daca te uiti aici ,dar iti trebuie lupa , vezi sus in stanga NIEBÜLL...ala e oraselul unde stau.

Am fost pe toate insulele de aici .Cu trenul e cam 11 € dar e bilet pentru 5 persoane.Cu vaporul costa cam 15 € /persoana.

CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 11:54 AM) *

chiar ca la devil.gif praznic lol.gif lol.gif

Pai eu v-am tot spus dar nu m-ati crezut ca e asa lol.gif

Ai gasit ??
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.