himere2005
20-01-2007, 01:05 PM
da, am gasit...am dat search pe google cu imagini din orasul tau...hai ca iar visez cu ochii deschisi
Anna
20-01-2007, 01:06 PM
CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 12:09 PM)

ella, cred ca tu intri in ultima categorie

:ff desteapta
ramona, de abia astept sa vad pozele care le vei face in seara asta, sunt sigura ca vei arata super...distractie placuta si astept ziua de luni sa-ti zic La multi ani!
tulip, cam cat timp va tinut masina de spalat? am impresia ca tu o folosesti zilnic?

eu o data la 2 zile

asa ca sper sa tina mai mult
annaiss, meniul tau seama na foarte mult cu a lui pisik, nu cumva l-ai copiat?
uka, sorry...lasa ca il iei tu...dar pune mana si invata
ba da
himere

imi era lene sa scriu eu toate nebunelele si am zis sa dau copy paste de la
pisik ca tot suferim de aceasi boala cu bipurile
acu si cu tine, a fost o zi, deh, daca te uiti pe meniurile trecute o sa vezi ce cuminte sunt
danyhoney
20-01-2007, 01:07 PM
ramonavlas
20-01-2007, 01:09 PM
CITAT(himere2005 @ 20-01-2007, 01:56 PM)

ramona, la ce ora incepe petrecerea? cati invitati ai? poate reusesti sa faci o fotografie la masa

...eu sunt inebunita dupa ornamente
).gif)
Petrecerea incepe la ora 21. Am 20 de invitati. Nu stiu ce o sa poti vedea la masa ca fac bufet suedez. Mi-am invitat si colegii care lucreaza acolo la restaurant si vreau sa se distreze si ei, nu sa serveasca. De-aia am facut bufet suedez si cu mancare si cu bautura. Dar o sa fac o gramada de poze.........
nusarich
20-01-2007, 01:09 PM
neata fetele!
am aparut si eu pe fir... am fost sa-mi iau o carte de la posta (una din seria sophie kinsella) si apoi am fost pe la magazinasele din jur pentru niste legume. am pus si supica la foc (se vrea a deveni o supa-crema de legume).
felicitari celor care au pierdut grame si kilograme! eu stagnez, dar nu disper. incet si sigur o sa dau eu jos!
ramona, distractie placuta diseara! si poze cat mai multe.
ella, la ce facultate e profesor tatal tau?
himere, te-ai apucat de surpriza?
himere2005
20-01-2007, 01:10 PM
eu cand mai intra
alandana intr-un timp, si vedeam eu ca slabeste, asteptam sa vad ce mananca ea si-mi faceam si eu cam acelasi meniu
himere2005
20-01-2007, 01:16 PM
ramona, dar cine orneaza masa? tu sau stufful? ca uite...eu as face intr-o zi, poate la ziua biancai in decembrie o masa "imparateasca"

in loc de porc cu portocala sa bag un curcan sau ceva grandios pe masa, la cuptor, cum era cel din poza lui dany, dar mai mare, mai bag un platou asa...cu fructe exotice, sa fie frumos ornata
).gif)
...si la copilasi sa le fac coronite pentru regine si regi din carton

...zic si eu
danyhoney
20-01-2007, 01:17 PM
Himere...trezireaaaaaaaa. Mai sunt 11 luni pana la ziua Biei
himere2005
20-01-2007, 01:22 PM
stiu
dany, la berlin sau hamburg ai fost? ce ar fi de vizitat in germania din ce ai vazut tu pana acum? sper sa nu te superi ca pun o suta de intrebari, raspunzi canad ai timp, eu imi fac planuri, ca de obicei, dar nu stiu cate se realizeaza
danyhoney
20-01-2007, 01:37 PM
Da,
Himere,am fost.
In Hamburg am fost cel mai des . Am fost in Berlin,Köln ( mi-a placut enorm de mult ),München, am vazut Rin-ul ( super frumoase peisajele de acolo ).Cum am mai spus ,pe insule....si ar mai fii multe locuri dar sunt orasele mici de care sigur nu ai auzit pana acum

.Noi am facut in 2001 un concediu in care am vazut jumatate din Germania si am fost cate o zi in Olanda,Franta,Belgia si Elvetia. Sunt multe locuri frumoase in Germania care merita vazute.
Am mai fost in Rostock,Hannover,Bremen.....incet -incet imi mai aduc aminte pe unde am umblat
).gif)
Plecam la mare
Paaaa
himere2005
20-01-2007, 01:47 PM
si eu am vizitat romania cam pana in timpul facultatii dupa aia s-a stricat treaba ca am vrut sa fiu independenta

si n-am reusit decat sa vad sovata si de vreo 2 ori costinestiul
dar am fost cam peste tot in romania...(sudul, vestul, nordul, si estul nu le-am vazut

) ma refer la orasele care delimiteaza tara noastra de celelalte...as vrea sa vad si iasul, timisoara, arad, craiova, sa ajung la portile de fier, la baia mare...in fine...cel mai des am fost in zona ramnicu valcea, valea prahovei, la mare, in zona piatra neamt si o singura data in apuseni...mi-au placut mult pesterile din apuseni, recomand tuturor zona asta...apusenii...chiar ai ce vizita...ar mai fi manastirile din moldova...dar nu ma impresioneaza atat de mult ca pesterile de ex....imi place aventura
Am revenit... am fost la o tura de cumparaturi ca Remy dormea ca un purcel cracanat
).gif)
. Mi-am luat o fusta din raiat, o pereche de chiloti care tin soldurile stranse, un rimel de la l`oreal ca mi-am luat unul de la Maybelline si era atat de uscat incat nu am putut sa il folosesc

aruncasem bonul ca le faceam scandal, mi-am mai luat un dres negru si cam atat
himere2005
20-01-2007, 02:23 PM
am citit in jurnal la sexy ca are probleme cu Miruna, tu stii mai multe?
Eu de abia acum aflu... am intrat si ieri sa citesc dar nu am mai apucat
himere2005
20-01-2007, 02:53 PM
eu ii astept pe al mau barbat (si pe al meu tata, sa o ia pe bia) si sa mergem la cumparaturi. asa nu-mi place ca n-m masina, n-am bilete deocamdata de autobuz, sper sa mai gasesc, n-am card de metro, trebuie sa imprumut...daca nu as face o reducere considerabila la pampersii si laptele praf al fetei nici nu m-as mai complica
himere2005
20-01-2007, 03:00 PM
ma bucur sa aud asta...adevarul ca mie pentru bia mi-e tare frica sa nu faca febra, ca mie parca imi trece mai repede si suport mai usor
ma bucur ca ai adus vesti bune, sanatate
sexy
Anna
20-01-2007, 03:04 PM
Hello!
Ce putina lume pe la noi prin casa

se vede ca we.
Eu m-am trezit de dim, m-am epilat, am facut o baie lunga, mi-am dat cu nus cate creme
).gif)
, si m-am facut gigea.
din pacate m-a sunat babuinul ca tb sa mearga sa stabileasca ceva la firma ( al 2 -lea job) si desi sunt f happy ca au inceput activitatile acolo, ca stiu ca lui ii place mult, logic ca m-am enervat un pic ca e posibil sa stea destul de mult si o sa ajunga obosit acasa ...deci e posibil sa nvdm abia maine

nus ce e cu mine, de sunt asa neintelegatoare uuffff
irinaforeign
20-01-2007, 03:09 PM
Dragele mele cate calorii sunt considerate pe 1 punct al WW? Sunt alimente care nu sunt date in lista ca puncte iar aici spre exemplu am preparate unde pe eticheta imi sunt puse caloriile asa ca daca as stii cat valoreaza 1 punct as sti cat sa mananc din ele.
Aveti vreo sugestie?
Anna
20-01-2007, 03:14 PM
CITAT(irinaforeign @ 20-01-2007, 05:09 PM)

Dragele mele cate calorii sunt considerate pe 1 punct al WW? Sunt alimente care nu sunt date in lista ca puncte iar aici spre exemplu am preparate unde pe eticheta imi sunt puse caloriile asa ca daca as stii cat valoreaza 1 punct as sti cat sa mananc din ele.
Aveti vreo sugestie?

pai e formula
caloriile pt 100 gr produs/60+ lipidele/grasime pt 100 gr de produs/9= nr de puncte al unui produs 100 gr
si mai e si calculatorul de puncte
aici gasesti materiale printre care si calc
irinaforeign
20-01-2007, 03:15 PM
CITAT(annaiss_derrian @ 20-01-2007, 06:14 AM)

CITAT(irinaforeign @ 20-01-2007, 05:09 PM)

Aveti vreo sugestie?

pai e formula
caloriile pt 100 gr produs/60+ lipidele/grasime pt 100 gr de produs/9= nr de puncte al unui produs 100 gr
si mai e si calculatorul de puncte
aici gasesti materiale printre care si calc
Saruta mana! De unde iau calculatorul de puncte????
Anna
20-01-2007, 03:19 PM
ti-am pus si un link mai sus, si in prima pagina acolo e atasat un fisier, nessie cred ca l-a atasat, descarca-l pe acela si acolo e si calculatorul
irinaforeign
20-01-2007, 03:29 PM
CITAT(annaiss_derrian @ 20-01-2007, 06:19 AM)

ti-am pus si un link mai sus, si in prima pagina acolo e atasat un fisier, nessie cred ca l-a atasat, descarca-l pe acela si acolo e si calculatorul
Multumesc!
Deea
20-01-2007, 04:09 PM
Irina, uite o comedie f. draguta
vacanta
danyhoney
20-01-2007, 04:19 PM
Venit de la mare
).gif)
.Ne-a suflat vantul bine de tot ,m-au udat valurile de aratam ca o closca plouata dar a fost tare fain !!! Am mers apoi si am baut o cafea cu rom ,hic ,sa ne incalzim
).gif)
.Am facut cateva poze,le pun la descarcat si ...program de TV scrie pe noi azi .
danyhoney
20-01-2007, 04:32 PM
Anna
20-01-2007, 04:38 PM
ceva f f funny suuper realizat
michelle
20-01-2007, 04:52 PM
Dany, multumim ca ai adus briza marii pe forum
Noi avem clientii nemti din Norderstedt (Hamburg), asa ca daca ajung vreodata, sigur ne vedem
Annais, aia e cam lenta.. ia vezi
asta
Irina, calculatorul il gasesti in
materialele WW pe care ti le-am dat data trecuta
ramonavlas
20-01-2007, 05:38 PM
Cam slabuta miscarea pe aici.............
Dany, frumoase pozele...........
Pe
mine ma apuca deja emotiile..........
lyra
20-01-2007, 06:12 PM
vin si eu cu meniul de azi.am cam dat-o in bara . au venit parintii babuinului in vizita...
orez-100 gr 2.5
sos 1
piept pui 1
dulce 10
supa pui 2
portocala 0
sport n-am facut inca, dar acum incerc sa ma mobilizez.

dany ce fain ca ai fost la mare. mi-ai adus aminte de vara, acum cand e asa urat si frig si nici macar nu ninge aici.
Ella79
20-01-2007, 06:50 PM
Nusa, tata preda la Drept la Titu Maiorescu.
Dany, ma ajuti si pe mine sa gasesc pe harta Wiesbaden? Care e cel mai apropiat oras mare?
Tulip, ti-ai luat masina de spalat?
otilici
20-01-2007, 06:55 PM
Dany,am vazut si eu pozele cu marea,sunt super...ma apuca nostalgiile

.Iar tu arati ca o pustoaica de 25 de ani
nusarich
20-01-2007, 06:56 PM
foarte frumoase pozele,
dany! ce vant, mama...
CITAT(Ella79 @ 20-01-2007, 08:50 PM)

Nusa, tata preda la Drept la Titu Maiorescu.
Dany, ma ajuti si pe mine sa gasesc pe harta Wiesbaden? Care e cel mai apropiat oras mare?
Tulip, ti-ai luat masina de spalat?
merci mult,
ella
Petrecere frumoasa
Ramo 
La Multi Ani

asa in avans, ca sigur luni o sa intru prea tarziu sa mai fii pe aici sa te
frumoase poze
danyweekend placut tuturor, eu am in plan urcat de munte in pas alergator zilele astea

vai de fundu' meu
soranutza
20-01-2007, 06:58 PM
Nu am apucat sa citesc totul din urma, am tot incercat dar intervin tot soiul de chestii. Eu acum am venit acasa, m-am oferit ca in fiecare sambata sa fac voluntariat la biserica si predau copiilor romani ore de engleza. E greu fiindca lucrez de luni pana vineri, de dimineata pana seara, acum si sambata o am ocupata... dar ma simt atat de bine, n-am cuvinte sa va spun ! Sunt multi copii acolo din familii nevoiase dar sunt atat de afectuosi, plini de energie si de dragoste, incat nu-mi pare deloc rau ca lucrez si sambata.
Dany, iti spun si eu din nou ca arati excelent. De fiecare data cand ma uit la pozele tale oftez si ma gandesc ca as da orice sa arat si eu ca si tine la 40 de ani. Ai tot respectul meu
Ella79
20-01-2007, 07:11 PM
Ma duc prin Plaza poate imi cumpar ceva haine. Sper sa nu fie full de lume.
nusarich
20-01-2007, 07:13 PM
CITAT(Ella79 @ 20-01-2007, 09:11 PM)

Ma duc prin Plaza poate imi cumpar ceva haine. Sper sa nu fie full de lume.
bafta, sa gasesti ceva gragut! ne-am propus si noi (sefa mea si cu noi fetele) sa mergem in we viitor sa-si ia cadoul de ziua ei (in we asta e plecata la parinti)
Tulip
20-01-2007, 07:20 PM
Dany,refuz sa cred ca ai 40 de ani....esti minunata!
Sorana,felicitari,esti de admirat ca faci si voluntariat
Ramo,la multi ani si distractie placuta!
Mi-am luat masina de spalat,Indesit,dar numai luni o sa ajunga acasa......pana acum am uvut una AEG,dar nu era noua cand am cumparat-o.hehe,si ne-am luat si un gratar electric,sau ceva de genul lui....incerc sa pun o poza......
otilici
20-01-2007, 07:26 PM
Wow
Tulip,super gratarul!NUmai bun pt. WW

A fost scump?
Felicitari pt.masina de spalat,Indesit sunt tare bune,asta te va tine mult si bine,ai sa vezi
peach
20-01-2007, 07:49 PM
CITAT(annaiss_derrian @ 20-01-2007, 03:38 PM)

uite aici continuarea
http://www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU...ted&search=asteptati pina la sfirsit
peach
20-01-2007, 07:58 PM
CITAT(danyhoney @ 20-01-2007, 03:32 PM)

pai si costumul de baie unde e?
Deea
20-01-2007, 07:58 PM
Buna seara fetelor!
Dany...unde ai ascuns 15 ani din cei 40?
Ella sa ne spui daca mai e ceva prin magazine, eu am fost azi prin galeriile feeria si nimic de calitate, au cam ramas numai ciurucuri. Am gasit niste maieuri de vara care merg f. bine la jeansi.
Pisik
20-01-2007, 10:33 PM
Hello!
Eu azi m-am incadrat la fix in cele 20 pcte zilnice, ceea ce inseamna ca maine am cele 20 pcte si economie 15 pcte, sper sa ma descurc; mai rau va fi luni si marti, dar iarasi sper sa ma descurc.
Ne auzim abia marti seara, sa fiti cuminti!
Pupicei!
Anna
21-01-2007, 12:10 AM
Hello Dany,ce faci nu ai somn?
danyhoney
21-01-2007, 12:10 AM
Offff ,mai ,fetelor !!! Sunteti niste dragute toate !!!!! DAR chiar am aproape 41 de ani ...offfff.Asta e !!!! ma bucur ca mai am inca mintea de la 20 de ani ( ma refer la nebunii) si ca Dirk e la fel ca si mine !!!! Sper sa ramanem asa in continuare !!! scriu de pe laptop si...nu am smileys si nici macar sa ingros numele nu pot ...naiba stie de ce !!!!
Anna...tare piesa pusa de tine !!!! Ma innebunesc piesele "al capela" !!!!!! Sunt superbe !!!!!!
Miha...si ce ai pus tu e fain !!! Ajungi pe langa Hamburg ????? Suna-ma neaparat inainte si spune-mi ce si cum ...sau pe mess !!!!!! Fac pe "ala" in 10 si ne vedem !!!!!! Daca Dirk munceste vin cu trenul !!!!!!!Dirk se simte oricum cam penibil ( sau e cam rusinos ) cand intalneste oameni pe care nu ii cunoaste si care nu vorbesc germana sau engleza ....dar asta nu dureaza mult - el se face placut imediat tuturor ).Dar eu vin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poate asa reusesc si eu sa ma vad cu una din fetele WW !!!!!!!!!
Inca o data imi cer scuze ca nu pot scrie ingrosat numele voastre dar...e vina laptop-ului !!!! Habar nu am ce are !!
Anna
21-01-2007, 12:13 AM
eu azi am si economisit

si e sambata
ca am papat doar atat
Aliment Nr puncte
lapte 2,4
musli 3
1 fel dulce 3
salata 1
ou 2
paine 0,5
branza 1
ciorba fasole uscata 3
paine 0,5
total 16,4
Ma asteptam sa pap ceva in oras, dar din fericire am fost sa jucam biliard
Da, e suuper piesa aia, e asa bien realizata, oamenii aia canta fara instrumente fara nimic, ma mir cum nu se incurca, as asculta-o non stop acum
danyhoney
21-01-2007, 12:15 AM
Pisik....distractie placuta in barcelona si sa vii cu poze !!!!! lasa ca te descurci tu cu punctele ,daca vrei !!!! Gandeste-te ca esti in deplasare DAR vrei sa si slabesti !!!!! Poate te ajuta sa numeri cat de cat ....macar cu aproximatie...sa nu depasesti prea mult !
Anna....am intrat sa vad ce mai e pe aici .Auuuuuuuu,cred ca trebuie sa ma mut pe calculator ca laptop-ul cam face fitze ...o fii totusi din cauza furtunii !!!!
Aaaa,tatal meu ne-a sunat azi sa vada daca e totul in ordine la noi ! A vazut la stiri ce ravagii a facut furtuna in Germania si si-a facut griji !!! Dragut din partea lui , nu ?
Anna
21-01-2007, 12:19 AM
Heyy..unde ati fugit?
Atunci va zic noapte buna si somn usor!
Sau sa va zic buna dimineata
danyhoney
21-01-2007, 12:25 AM
CITAT(Deea @ 20-01-2007, 06:58 PM)

Dany...unde ai ascuns 15 ani din cei 40?
Of,mai ,Deea !!!! Care 15 ani ascunsi ????? As vrea eu !!!Asta e varsta mea si asta o arat ...mai mult nu pot face !!! Pot spune ca ...sunt multumita cum arat..cateodata.In orice caz NU voi apela la fonduri de ten & Co pentru a-mi acoperi varsta !!! Nu am folosit niciodata fond de ten ...deci nu voi incepe acum .Ma deranjeaza tare mult cele 2 riduri dintre sprancene dar...asta e rezulatatul vietii din Ro. Am avut o viata nu chiar frumoasa si placuta asa ca ...se vad rezultatele.Asa sunt si asa voi ramane !!! Ma mai prostesc eu si incerc sa ma machiez la cate o ocazie dar ..in rest...nema machiaj !!! Imi dau INTOTDEAUNA cu ruj pe buze ...mai mult nu .
CITAT(peach @ 20-01-2007, 06:58 PM)

pai si costumul de baie unde e?

Ce costum de baie ??? Esti nebuna ??? Pe o vreme ca asta ??????HAHAHAHA
danyhoney
21-01-2007, 12:37 AM
CITAT(peach @ 20-01-2007, 06:49 PM)

CITAT(annaiss_derrian @ 20-01-2007, 03:38 PM)

uite aici continuarea
http://www.youtube.com/watch?v=en3CUhhEwOU...ted&search=asteptati pina la sfirsit
SUPEERRRRRR !!!!!! Pe langa ca au fost tare haiosi tipii...eu su nt fan "al capella " !!!! SUPERB !!
CITAT(Tulip @ 20-01-2007, 06:20 PM)

Tulip ...multumesc mult !!! Dar CHIAR am 40 de ani ( peste 2 luni fac 41 hehe ).
Sa te folosesti sanatoasa de masina de spalat !! Acel gratar se numeste aici "raclette"...e tare bun...pui ce vrei tu pe "lingura" aceea si ...e si sanatos ...nu ai nevoie de grasime !!!! Pofta buna !!!! Avem si noi si suntem chiar incantati de el.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.