Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
Ella...ai gasit ceva pe placul tau in magazine ??????????
dany
Tulip,Anna...dormiti ???? Si ati lasat PC-ul deschis ???? hahaha

Offfffffffffffff,ce ma enerveaza setarea asta de pe laptop dar....nici nu am chef sa merg in camera PC-urilor....nu am TV acolo hahaha

Cred ca am papat azi de vreooooo...40 p ( rusineeeeee) dar....vpi recupera saptamana viitoare !!! Eu ,personal,sunt multumita ca am 1 zi /saptamana in care imi pot face de cap.....cred ca face bine si organismului-parerea mea, e ca un soc .

Hai,noapte buna ,neuroni si o duminica placuta !!!!!!
dany
Ella.....asta am gasit despre Wiesbaden !!! http://ro.wikipedia.org/wiki/Wiesbaden

Fetelor.....trageti de sefi sa faca contracte cu nordul Gemaniei !!! Sau cu Danemarca ...e aproape de mine ,hahahhaha!!!

Gataaaaa,somn usor si vise placute !!!
ina_ceva
Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif
ina_ceva
Intre prietene :
- Inchipuieste-ti draga , Gigi m-a invitat la el sa ascult un CD, dar patul scartia asa de tare ca abia se auzea muzica !

La miezul noptii, omul isi trezeste nevasta fiindca avea chef sa faca sex. Aceasta, pe jumatate adormita, ii spune :
- Dar de ce trebuie sa ma trezesti, draga ? Doar stii unde le gasesti pe toate !
ina_ceva
Felicitari pentru job, gigelu !!! cheer.gif cheer.gif
May, sper sa te poti muta cat de curand de la socri pupic.gif hug.gif ! Sunt insuportabili .

Dany-dulce, multumim pentru vestile de la Dana ! bravo pentru tiker !
Ramona, felicitari pentru cantar ! Cand pui pozele cu hainele de la croitoreasa ?

Ella, ma bucur ca vineri a fost o zi productiva.
Himere, grin.gif sa nu uiti sa pui retzetele la mancarurile care le testezi

Pisik, distractie placuta ! Sa iei si pauze in care sa vizitezi orasul naughty.gif blum.gif

Dany-dulce, superbe pozele de la mare!
Tulip
Buna dimineata!Am dormit in sfarsit si eu mai mult,pana la 9.39,aveam aprobarea Timeei wink1.gif

Sa aveti o duminica minunata! pupic.gif
ina_ceva
O duminica minunata si tie, tulip!
Dannette, cum merge numaratul?
Deea, am uitat sa te intreb: la ce film ai fost joi?

Odihna placuta pana nu incepe din nou saptamana!
bubbles
`neata pupic.gif va salut si eu si ma intorc la citit din urma...ca mult ati mai scris.. doh.gif felicitari pt noua casutza.. de dana ce mai stiti?
Deea
CITAT(ina_ceva @ 21-01-2007, 12:42 PM) *

O duminica minunata si tie, tulip!
Dannette, cum merge numaratul?
Deea, am uitat sa te intreb: la ce film ai fost joi?

Odihna placuta pana nu incepe din nou saptamana!

la Vacanta

Buna dimineata si de la mine
ce liniste pe aici, o sa ne animam maine cand vine Dana.
Eu stau dupa o prietena sa plecam la snagov...deja m-am plictisit, cred ca nu mai plec nicaieri pentru 2-3 ore n-am chef sa fac bagaje si sa ma trambalez pe drumuri.

Bubbles Dana maine cred ca merge acasa cu bebele....sunt bine amandoi, mai multe detalii ne da ea.
himere2005
salutare
nu pot sa stau mult...o sa plecam in curand la mama...mi-a trebuit l...a doh.gif cred ca o sa iasa buna la gust, nu e ff grea reteta de facut Pisik, suna ea complicat la prima vedere, dar nu e asa...oricum, necesita cam 1 ora sa o faci si 45 de minute sa o coci, acum e la cuptor...insa nu cred ca o sa iasa ca la mama ei ca e facuta din saracie...m-am zgarcit la cascaval si nici celelalte ingrediente nu sunt de calitate, sosul...deja mi se pare scumpa si asa...in fine...sa nu zic ca nu am gustat si eu grin.gif , deja ai mei (mama, tata, fratele) au facut o fata cand le-am spus ce vreau sa gatesc lol.gif ...ce mai...nu stie taranul ce-i sofranul )).gif ...astia suntem, ce sa ne mai ascundem dupa deget laugh.gif

va doresc in continuare un we minunat pupic.gif
bubbles
ufff am pierdut evenimentul cry.gif cu nasterea danei sad.gif
nu stiu ce sa mananc azi ca sunt singura acasa..cred ca ma duc si imi iau niste paste si ciuperci si vreo 2 mere si azi mananc paste fierte cu ciuperci de vreo 2 ori..si dieseara poate imi fierb si niste cartofi... tb sa si invat dar nu am nici un chef...
maine taiem porcul (al 2-lea) dar nici sa nu vad carne in fata ochilor ca mi`e greata smile.gif .. nu e chiar atat de rau nici la cantar...ca desi nu am vizitat tronul si ma simtttt fff umflata cantarul imi arat 64.2 kg biggrin.gif sa speram ca dupa ce beau niste ceai verde isi mai revine..maine dimineata de la 8 poate ma duc o ora la sala daca nu abia sambata sad.gif
ina_ceva
Am papat aseara un sfert de cartof prajit cu piept de pui la gratar. Pentru azi am pregatit: ciorba de cartofi cu costitza, legume fierte, cartofi fierti, ciuperci calite cu smantana.
Imi putetzi spune o retzeta cu paste ou si branza? Ma gandeam la budinca, dar nu stiu cat sa o las la cuptor (pana se rumeneste putin la suprafatza?))
Ella79
Neata!
Nu am gasit nimic interesant prin Plaza> Mi-am luat doar un pluovar negru, decoltat in V, ca era reducere la zara si m-am gandit ca un astfel de pluovar nu strica niciodata sa-l ai.
himere2005
da ina, pana se rumeneste un pic..poti sa-i adaugi un pic de scortisoara si vanilie pentru aroma pupic.gif poti sa te mai uiti pe net cam cat trebuie sa o lasi la cuptor si poate mai prinzi si alte idei cu puncte putine. ca asa am eu idei dar de puncte multisoare blum.gif

sa-l porti sanatoasa ella.
tulip si eu am indesit masina si o am cam de 1an si jumatate si este in regula...vroiam sa va intreb daca folositi calgon (sau altceva) ca si eu trebuie sa folosesc de acum, pana acum m-am fofilat grin.gif
ina_ceva
Sa-l porti cu placere, ella. Din cate stiam, un astfel de plover nu se demodeaza niciodata wink1.gif
Merci, himere! Sa vad ce iese grin.gif
bubbles
tulip eu am masina de spalat indesit cam de 4 ani biggrin.gif si nu am avut niciodata probleme cu ea..
himere eu mai pun din cand in cand calgon...dar ar tb pus macar o data la 2-3 spalari smile.gif
Deea
CITAT(Ella79 @ 21-01-2007, 01:58 PM) *

Neata!
Nu am gasit nimic interesant prin Plaza> Mi-am luat doar un pluovar negru, decoltat in V, ca era reducere la zara si m-am gandit ca un astfel de pluovar nu strica niciodata sa-l ai.

sa-l porti cu palcere!

e cu maneci 3/4?

CITAT(bubbles @ 21-01-2007, 02:30 PM) *

tulip eu am masina de spalat indesit cam de 4 ani biggrin.gif si nu am avut niciodata probleme cu ea..
himere eu mai pun din cand in cand calgon...dar ar tb pus macar o data la 2-3 spalari smile.gif

e recomandat calgon la fiecare spalare.
May
Neatza si de la mine biggrin.gif

ella sa porti sanatoasa puloverul, am si eu unul ca cel descris de tine si ma scoate mereu din incurcatura cand nu stiu cu ce sa ma mai imbrac pupic.gif

Aseara am iesit sa cumparam cate ceva de mancare si am vazut la un magazin niste cizme super maro deschis care mi se potrivesc cu noua fusta si cu o gecutza asa ca m-am decis sa mi le iau luni. Vroiam sa mi le iau de ieri dar aveam fix 25 de euro cat erau cizmele si era neaparat necesar sa fac cumparaturile smile.gif

Am emotii pt maine caci, dupa cum v-am mai spus, vine o tanti sa ma tunda si sa ma vopseasca cheer.gif . Acum asteptam vizita unor prieteni de familie care s-au intors azi dimineatza din tzara si vin sa ia masa cu noi ca nu au nimic de mancare acasa si duminica aici nu e deschis nici un magazin. Parca vad ca o sa aud aceeasi poveste dintotdeauna: saracie mare in tzara sad.gif

Va doresc o duminica cu nebanuite surprize hug.gif
bubbles
ufff... gata si treaba si mancarea biggrin.gif
azi am asa pana acum... un meniu provizoriu:
cioc calda 2p ???
paste ( de 2 ori ) 4p
ciuperci 0p
ulei masline 1 lgta 1p
ketchup fara zahar 0.5p
3 mere 1p( au 600 g )
total:8.5p
cred ca diseara imi fac un piure si o omleta dintr`un ou si 1 lgta ulei 5.5p (cu 1 lgta margarina)
bubbles
eu va las... momentan...ma bag in pat sa citesc la cumparaturi in rokie demireasa..paote o termin...mai intru diseara...ca demiane iar plec pana joi cred smile.gif
nusarich
ella, sa porti sanatoasa si cu placere pulovarasul!

tulip, sa folosesti sanatoasa lucrurile! un gratar din ala m-ar tenta si pe mine, dar deocamdata ne revenim dupa cadourile de Craciun...

si eu am masina de spalat indesit, de vreo 5 ani cred si e super! iar calgon nu folosesc la fiecare spalare, pentru ca eu spal numai cu persil (din cel pentru persoane cu piele sensibila) si pe pachet arata ca detergentul are in el ceva care protejeaza importiva depunerilor de calcar. doar la 3-4 spalari pun un piculet de calgon in masina, sa fie.
irinaforeign
Fetele desteptele:

Iata un calcul care ma innebuneste! Am cumparat niste sunca e Praga feliata, uite ce scrie pe pachet:
sunculita felii 9 cal/felie,,,20felii=110gr
cum calculati voi punctele la feliile astea???

Acum iara intrebare? Paiinea multigrain (un fel de intemediara e la noi cu semnite in ea cum o calculati) uite ce scrie pe ea: felie de 5 cm are 50 g, cal 130, lipide 1.5 g...cate puncte are? Ghici ciuperca cate????

Salvati-ma sa nu ingras! )).gif pupic.gif
nusarich
CITAT(irinaforeign @ 21-01-2007, 06:59 PM) *

Fetele desteptele:

Iata un calcul care ma innebuneste! Am cumparat niste sunca e Praga feliata, uite ce scrie pe pachet:
sunculita felii 9 cal/felie,,,20felii=110gr
cum calculati voi punctele la feliile astea???

Acum iara intrebare? Paiinea multigrain (un fel de intemediara e la noi cu semnite in ea cum o calculati) uite ce scrie pe ea: felie de 5 cm are 50 g, cal 130, lipide 1.5 g...cate puncte are? Ghici ciuperca cate????

Salvati-ma sa nu ingras! )).gif pupic.gif

Irina, pentru ca la sunca de praga nu ai decat caloriile, uite ce scrie in materiale:
Sunca, afumata, fara grasime 20g 0,5 Points
imparti cantitatea totala la numarul de felii si vezi ca 1 felie are 5.5g. acum, regula de 3 simpla => la 4 felii ai 0.5p.
acum, la paine calculam dupa formula: calorii/60+lipide/9= nr. de puncte pentru 100 g produs. mie mi-a dat 2.33/felie (inteleg ca numarul de calorii si lipide erau pentru 1 felie). rotujnjim si ajungem la 2.5p/felie.
astept si parerea fetelor.
bubbles
irina atat mi`a dat si mie 2.3p pt o felie smile.gif
eu...am...calcat pe bec .. si am mancat o chestie ingrasacioasa care o ascunsesm acum o sapt de babuin .. si am mancat`o toata...mi`e atat de rusine dar imi cerea corpul putin dulce..cred ca din cauza ca acasa nu mananc deloc dulce sad.gif cry.gif blush.gif
voi puncta asa:
1 cioc 12p
1 cioc calda 2p
paste 4p
ciuperci 0p
ketchup 0.5p
mere 1p
total:19.5 din 20 doh.gif ufff cat sunt de toanta blush.gif
bubbles
ufff se cunoaste ca e week...nu e nimeni pe aici sad.gif wink1.gif
ALICE
Salutare!Nu am intrat bine ca am deja 2 intrebari:
1.Nu am ficatul de porc in lista.Cine stie cum sa-l punctez?
2.Am facut pui la punga magica.Fara piele.Cum il punctez?Ca pe pulpa de pui fara piele gatita sau ca pe pui prajit fara pielita?
Lacry
Alice, in lista cu calorii exista doar ficat, neprecizat de care, si, conform calcule, 100 gr.=2,2p

Eu l-as puncta cu 2,5p 100 gr.
ALICE
Mersi Lacry.

Pe sunca mea de Praga de la Campofrio scrie si calorii si grasime.Mi-au iesit 2.4 p pt 100g

CITAT(Lacry @ 21-01-2007, 09:49 PM) *

Alice, in lista cu calorii exista doar ficat, neprecizat de care, si, conform calcule, 100 gr.=2,2p

Gatit sau proaspat?
bubbles
alice depinde ce ai mancat de la pui...ca si eu am facut o data numai pieptul in punga magica si l`am puncat ca piept fara pielita 2p 100g fiindca nu am pus nimic pe el in afara de condimente smile.gif
Lacry
CITAT(ALICE @ 21-01-2007, 09:59 PM) *

Mersi Lacry.

Pe sunca mea de Praga de la Campofrio scrie si calorii si grasime.Mi-au iesit 2.4 p pt 100g

CITAT(Lacry @ 21-01-2007, 09:49 PM) *

Gatit sau proaspat?

Proaspat. Eu cantaresc alimentele inainte de preparare. Alimentele din fisierul intitulat "calorii" cred ca sunt toate nepreparate, cu exceptia celor care au precizare.
bubbles
ella sa porti cu placere puloverul...am si eu cateva exact la fel si imi convine sa le port mai des ca nu imi scot in evidenta sunculitile si colaceii...
lacry sa iti puuup puiul pupic.gif ca tare e scump..ufff asa imi place mai ales in poza de craciun..i`am aratat si babuinului si i`a placut si lui atat de tare pupic.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 21-01-2007, 10:09 PM) *

ella sa porti cu placere puloverul...am si eu cateva exact la fel si imi convine sa le port mai des ca nu imi scot in evidenta sunculitile si colaceii...
lacry sa iti puuup puiul pupic.gif ca tare e scump..ufff asa imi place mai ales in poza de craciun..i`am aratat si babuinului si i`a placut si lui atat de tare pupic.gif

Multumesc, bubbles pupic.gif give_rose.gif

Acest puiulet este acum viata mea. De aceea am curaj si pot sa infrunt orice si pe oricine... Fetele cu copii ma inteleg foarte bine naughty.gif
Fetelor, mi-am propus sa-mi ating targetul pana la ziua mea... sa vedeti de-acum calcule )).gif
bubbles
cand e ziua ta?si eu as vrea ca sa ajung pana al 55 kg pana pe 14 mai de ziua mea si apoi la 50 pana pe 19 august cand am nunta smile.gif
ALICE
Am mancat numai pulpe de pui.Atat
otilici
Alice,eu am asa in lista:
Pulpa de pui fara pielita,preparata 100g - 2,5p
Carne de pui 120g negatita - 2p
bubbles
otilici asta vroiam sa zic si eu wink1.gif
otilici
Eu ieri am facut numai boacane,am papat de 35p,noroc ca aveam 6p puse deoparte,dar si asa mai am de recuperat... blushing.gif
Meniul de azi:
cafea - 0p
banana - 1p
dulce - 5p blushing.gif
suc light - 0p
supa de pastai - 1p
1/2pizza - 7p
cartofi piure - 3p
gratar de porc - 3p
salata de fructe - 1p
Sunt 21p,sper sa nu mai bag nimic in gura azi.Se recupereaza punctele pana miercuri,asa-i?Ca atunci e ziua de cantar.
ALICE
Atunci merg pe asta
Pulpa de pui fara pielita,preparata 100g - 2,5p
Nu de alta dar am o problema de cand a intrebat cineva cum puncteaza puiul pe sticla.Si i s-a raspuns ca se incadreaza la pui prajit
bubbles
lasa otilici ca nu`i chiar atat de rau..uite la mine ca am bagat dulce 12 p cry.gif macar poate asa imi sochez organismul sa mai dau si eu jos cateva kg...uff atat de rau imi pare...dar parca innebunisem dupa dulce...
otilici
Ei bubbles,lasa ca va fi bine miercuri totusi wink1.gif ,si eu mai patesc asa cu dulcele doh.gif
Alice,eu cred ca puiul prajit e cel prajit in ulei,altfel nu are cum sa aiba atatea puncte blink.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 21-01-2007, 10:20 PM) *

cand e ziua ta?si eu as vrea ca sa ajung pana al 55 kg pana pe 14 mai de ziua mea si apoi la 50 pana pe 19 august cand am nunta smile.gif

pe la sf. lui martie, ca-s berbec. Iar tu esti tauroaica! Mai cunosc o tipa nascuta pe 14 mai blum.gif

Ce zici, reusim? Tu trebuie sa o faci cu siguranta, daca-i vorba de nunta wink1.gif

Pe mine ma place tatal lui Moaca si asa tease.gif , dar e ambitia mea, ca d-aia se cheama jurnalul meu al "mamicutei manechin"... ar trebui sa fiu subtirica ca un manechin lol.gif
ALICE
CITAT(otilici @ 21-01-2007, 11:15 PM) *

Ei bubbles,lasa ca va fi bine miercuri totusi wink1.gif ,si eu mai patesc asa cu dulcele doh.gif
Alice,eu cred ca puiul prajit e cel prajit in ulei,altfel nu are cum sa aiba atatea puncte blink.gif

Lasa sa fie mai mult.Ca sa fiu sigura.Mai am o varianta.
Atunci sa merg pe asta?
Pui prajit fata pielita 1/2, 280g 5 Points

nusarich
CITAT(ALICE @ 21-01-2007, 11:46 PM) *

CITAT(otilici @ 21-01-2007, 11:15 PM) *

Lasa sa fie mai mult.Ca sa fiu sigura.Mai am o varianta.
Atunci sa merg pe asta?
Pui prajit fata pielita 1/2, 280g 5 Points

alice, dar puiul facut de tine nu este prajit, nu? de ce sa-l pui la atatea puncte? la puiul pe sticla, de obicei ungi puiul cu ceva ulei, de-asta se puncteaza asa, ca si la puiul la rotisor. plus ca amii sunt facuti cu pielea pe ei.... parerea mea.
ALICE
Nu,am dat grasimea jos de pe ele si le-am pus in punga cu condimente.Atat.Au fiert si s-au prajit in ce au lasat pulpele.
nusarich
CITAT(ALICE @ 21-01-2007, 11:53 PM) *

Nu,am dat grasimea jos de pe ele si le-am pus in punga cu condimente.Atat.

pai vezi? si fara piele si fiert - asa mi se pare mie puiul (sau orice altceva, de ex. pestele) la punga. de-asta zic ca nu ar trebui sa-l punctezi ca pe puiul prajit, ca nu are saracul grasime deloc.
bubbles
ufff...m`a cuprins harnicia...si mi`am aranjat lucrurile in dulap ca iar plec o sapt si parca vad ca gasesc dezastru cand ma intorc lol.gif
e foarte bun puiul facut in punga magica si cred ca imi fac si eu maine...bine ca mi`ai dat ideea alice biggrin.gif pupic.gif
bubbles
cred ca va urez noapte buna...cavad ca lumea deja s`a dus la somn smile.gif daca ami am timp dimineata poate intru sa va salut daca nu ne vdm sapt asta joi sau sambata...
pupici danei si bebelului ei pupic.gif
nusarich
noapte buna, bubbles! spor la invatat!

noapte buna tuturor! ma retrag si eu sa incerc sa dorm un piculet...
ina_ceva
Alice, sunt de acord cu nusa. Si eu punctez pulpele facute in punga 2.5p pe 100gr.

Noapte buna nusa, andreea!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.