Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
eu nua m somn..dar am vazut ac nu mai zice nimeni nimic...maine taiem porcul asa ca voi face si poze si o sa vi le arat cand ma intorc... pisik sper ca te distrezi cu babuinul tau pupic.gif
bolunda de himere a intrat si a plecat smile.gif
se cunaoste ca e week ca e o liniste aici smile.gif
ina_ceva
Eu abia am ajuns de la cafenea; am papat o salata imensa, am baut ceva suc tease.gif (o mai veche pasiune de-a mea: fanta madness).
Mai stau o ora sa mai invat ceva si maine trezirea dis de dimineatza sorry.gif .
bubbles
spor la invatat ina atunci..eu am noroc ca a tb sa imi transcriu pe un caiet unde sa scriu "curat" si astfel mai mult de jumatate am memorat..tb sa mai citesc o data de doua ori si cam atat...dar asta martis i miercuri...
de maine va promit cu mana pe inima ca ma apuc si eu serios de treaba si daca vedeti ca o mai dau in bara astept bataie blum.gif tease.gif bataita.gif
ina_ceva
De maine sunt si eu pe baricade, mai serioasa ca saptaman asta. Nu am depasit cu mult, dar oricum(vreo 7 puncte au ramas nerecuperate); cantarul nu arata nici o schimbare inca wacko.gif

CITAT(bubbles @ 21-01-2007, 10:56 PM) *

spor la invatat ina

Merci, la fel si tzie!
ina_ceva
Somnic usor!!!
bubbles
somn usor..gata ca nu mai pot si mai vreau sa citesc sa vad ce a mai facut becky cu nunta blum.gif
ina_ceva
Neatza!

Ce-si doresc barbatiii si femeile cand se casatoresc?
-Barbatul doreste ca femeia sa fie la prima ei dragoste, iar femeia ca barbatul sa fie la ultima lui dragoste.

Sotia isi intreaba sotul:
-Dragule ,ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect sau fetisoara mea?
Sotul raspunde:
-Simtul umorului.

ALICE
Neata!Unde sunteti fetelor?
Ina,de dimineata ne introduci in atmosfera )).gif
Deea
Neata fetelor!

unde sunteti...?!
ALICE
Enybody here.......body here......here....re?
Nimic.Mai asteptam
himere2005
salutare
eu de abia astept sa plece dan, maxim in jumatate de ora sa intru nestingherita blum.gif
Monic
neatza
poate iar nu le merge pagina la fetele noastre sad.gif
ina_ceva
In noaptea nuntii, tanara pereche se retrage in
dormitor si ea ii spune proaspatului sot:
- Dragul meu, e timpul sa-ti spun ceva... eu nu
stiu sa fac nimic, nu am nici cea mai mica idee...
- Nu-ti face griji, iubita mea. Dezbraca-te,
culca-te pe spate, stai relaxata, deschide picioarele si
restul fac eu...
- Oh, nu, prostut mic... sa fac sex stiu... m-am
referit la gatit, spalat, calcat...

Ce i-a zis Adam Evei, la prima intalnire?
- Da-te mai incolo ca nu stiu cat de mare se
face...
ALICE
Sa va povestesc ceva.Aseara pe la 23:00 ma suna prietena mea cea mai buna ca a ramas impotmolita cu masina pe un camp.Auziti la 11 noaptea pe un camp.M-am dus cu Anto pana acolo,saracul a luat lopata,lanturi,franghie de tras.Am reusit sa o scoatem intr-un final.Dar dupa aia am ras o gramada la intoarcere.
Ca ce faceau acolo?Cautau teren de casa?Cica atunci cand au intrat era inghetat.Cred ca dupa aia au topit pamantul sub ei,de aia au ramas acolo lol.gif
Tulip
Neata!

Am dormit mai mult,nu m-a trezit Timea numai la 9 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

O saptamana frumoasa,fetelor!Si spor la numarat!

Aveam de gand sa ies azi un pic cu Timea prin magazine,dar nu prea am sanse....a plouat toata noapte,iar acum e o ceataaaaaaaaaa sad.gif
dany
Buna dimineata !!!

Sa aveti o saptamana frumoasa !!

Ramona...LA MULTI ANI !!!! Sanatate multa si fericire !!! floare.gif floare.gif
ALICE
Aha,deci Ramona da de baut azi!!!!!!Ramona unde esti??LA MULTI ANI!!!!
Tulip
Ramo,la multi ani!Imagine
ina_ceva
La multi ani, ramona!!! give_rose.gif cheer.gif cheer.gif
nusarich
neata si de la mine!

eu astazi m-am trezit la 4.45 crazy.gif . asta pentru ca aseara cand am pus ceasul sa sune am apasat gresit si am mutat ora de la ceas cu o ora mai tarziu. ceasul a sunat la 5.45 (asa arata el). cand m-am uitat la telefoane si la ceasul din sufragerie si am vazut ca e numai 4.45 am innebunit! dar nici n-am mai dormit, neam... asa ca sunt cam zombie (ma culcasem aseara pe la 12 si nici n-am dormit din nu stiu ce cauze, cele din care nu dorm de obicei duminica spre luni).

sper sa nu vina cine stie cine cu cine stie ce probleme ca cred ca ii dau afara... box.gif
himere2005
la multi ani ramona, fie ca potential sa se transforme in altceva grin.gif si sa aveti copilasi superbi si sanatosi, ca stiu ca ii iubesti mult pupic.gif
de abia astept azi 2 lucruri:
- pozele de la cheful tau
- sa vina dana cu poze cu mititelul wink1.gif si cu noi vesti
nusarich
La Multi Ani! Ramona! Sa ai parte de tot ce-ti doresti tu!
himere2005
nici eu nu am reusit sa dorm f.bine, bia tot s-a trezit pe parcursul noptii din cauza dintisorului cred si pe la 6 credeam ca se trezeste de tot, dar m-a lasat sa dorm inca o ora, numai ca m-a tinut in sah vreo jumatate de ora, ma durea capul a neodihna si eram cam nervosica blum.gif

alice, ce sugerezi ca au facut in camp? de s-a topit totul in jurul lor? naughty.gif grin.gif
ALICE
Sigur au facut ce cred eu.Ca acasa n-au unde.
himere2005
IN CAMP? PE FRIGUL ALA? naughty.gif ...adevarul ca disperarea te duce la gesturi extreme lol.gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 12:03 PM) *

IN CAMP? PE FRIGUL ALA? naughty.gif ...adevarul ca disperarea te duce la gesturi extreme lol.gif

Da, lol.gif viata-i grea Himere!Trebuie sa te descurci.
himere2005
eu am vrut sa fac azi zi de peste si nu am gasit in lista valorile de la salau si caras, asa ca am cautat nu mai stiu pe unde si am gasit ca sa aproximez asa:
salau-1.5 pe suta de grame
caras-2.5 pe suta de grame
daca voi stiti de alte valori cu mult mai mari sa ma trageti de urechi

aseara au venit fratele lui dan la noi si cumnatica, ne-au adus niste mochetele pentru hol si bucatarie asa ca nu mai trebuie sa investesc bani yahoo.gif , sunt bine intretinute si noi i-am servit cu ce facusem duminica dimineata si le-a placut cum gatesc grin.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 11:28 AM) *

eu am vrut sa fac azi zi de peste si nu am gasit in lista valorile de la salau si caras, asa ca am cautat nu mai stiu pe unde si am gasit ca sa aproximez asa:
salau-1.5 pe suta de grame
caras-2.5 pe suta de grame
daca voi stiti de alte valori cu mult mai mari sa ma trageti de urechi

aseara au venit fratele lui dan la noi si cumnatica, ne-au adus niste mochetele pentru hol si bucatarie asa ca nu mai trebuie sa investesc bani yahoo.gif , sunt bine intretinute si noi i-am servit cu ce facusem duminica dimineata si le-a placut cum gatesc grin.gif

adica lasagna, Himere?
Alice, aci mor de ras lol.gif lol.gif lol.gif Loc de casa? Buuuun lol.gif
ALICE
De asta n-am facut niciodata.Cred ca are puncte multe
himere2005
da, dar mi-e frica sa mai zic ceva de acum, cu dany mai merge ca si ea o zi pe saptamana se da in barci, dar vine danuta azi si trebuie sa fiu ingeras inocentul.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 11:31 AM) *

da, dar mi-e frica sa mai zic ceva de acum, cu dany mai merge ca si ea o zi pe saptamana se da in barci, dar vine danuta azi si trebuie sa fiu ingeras inocentul.gif

a iesit bun?
Eu am o problema cu cantarul meu sad.gif Imi arata din ce in ce mai mult, cateodata la un interval de 10 min imi arata si cu 2 kg mai mult sad.gif E cantar electronic, oare o fi bateria? Doar de un an am cantarul, nu mai imteleg nimic. Pt ca am mancat foarte ponderat, chiar si in we sad.gif
anaoi
neata....

monic...ce ai cu oamenii???? au testat fundatia pt dormitor

CITAT(Monic @ 22-01-2007, 12:33 PM) *

CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 11:31 AM) *

a iesit bun?
Eu am o problema cu cantarul meu sad.gif Imi arata din ce in ce mai mult, cateodata la un interval de 10 min imi arata si cu 2 kg mai mult sad.gif E cantar electronic, oare o fi bateria? Doar de un an am cantarul, nu mai imteleg nimic. Pt ca am mancat foarte ponderat, chiar si in we sad.gif

schimba bateria...sau cantareste-te si in alta parte
dany
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 09:31 AM) *

Aici nu trebuie sa fie vorba de frica,Himere. Fiecare face cum crede ,fiecare tine cum vrea WW .Fiecare dintre noi mai da cu batu-n balta in cate o zi daratata timp cat cineva spune ca a mancat o bucata de ciocolata intr-o zi si asa spera sa socheze organismul.....sunt fara cuvinte !!! Si atunci normal ca mai sare cate una dintre noi cu gura,nu ?
Crezi ca daca eu imi fac de cap o zi /saptamana nu voi spune nimic cand calcati aiurea ????
ALICE
Foarte bine,sa fii cu gura pe noi! wink1.gif
still_me
buna fetele
LA MULTI ANI RAMONA , sa fi sanatoasa , iubita , fericita , implinita .... si tot ce-ti mai doresti tu ....

off topic fetele, vreau sa va intreb ce inseamna cand visezi sarpe .... cah ... asa aiurea ma simt ca numai serpi am visat azi noapte
himere2005
n-are chiar asa multe puncte, si poti sa o faci si cu piept de pui
adica pastele pina la saturatie sunt 4 (cam 100g), deci cam 20p la tava
2 linguri de ulei am pus, hai sa spunem 6 la toata tava (12 portii), dar cred ca merge si cu 1 lingura ulei)-3p pe tava
suc de rosii sau bulion 0, puiul in cazul tau, eu am bagat altceva grin.gif , dar am auzit ca se face si cu pui cred ca ar merge facut dintr-un piept de pui mare-hai sa spunem vreo 6p la tava
cascavalul, aici eu m-am cam zgarcit -12p la tava
laptele 500g lapte degresat 4p/tava
faina -1.5p
-----
tragem linie si ies aproape 47 de puncte/12 portii, aproximativ 4p de portie
eu cred ca am avut vreo 6p la portie, deci daca intr-adevar va este f.mare pofta nu cred ca iese o portie de multe puncte, dar mi s-a parut o reteta care iti ia mult timp si destui bani

da, a iesit bun, sa fie pimit la ghiozdanel )).gif ....eu as vrea sa mai incerc din cand in cand cate ceva nou grin.gif
Tulip
dar ti-a placut pana la urma sau ba? wink1.gif
himere2005
IHHHHHHHHHHHHHHHHH lol.gif MAI AVEAM PUTIN SI AVEAM ORGASM de la doamna L lol.gif
himere2005
tulip, cand ai timp sa-mi scrii 2 cuvintele pe mess pupic.gif

monic, eu parca nu te am in lista de mess...care e id-ul tau?
himere2005
mi-am cumparat si eu deo rexona ca multe dintre voi folosesc si sunt foarte multimita, eu mi-am luat citrus
Monic
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 11:51 AM) *

IHHHHHHHHHHHHHHHHH lol.gif MAI AVEAM PUTIN SI AVEAM ORGASM de la doamna L lol.gif

nu de la fursecurile de sambata? unsure.gif

CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 12:08 PM) *

mi-am cumparat si eu deo rexona ca multe dintre voi folosesc si sunt foarte multimita, eu mi-am luat citrus

welcome to the club floare.gif
himere2005
ce fursecuri? cred ca de miercuri incolo fursecuri, acum nu prea se poate grin.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 11:29 AM) *

ce fursecuri? cred ca de miercuri incolo fursecuri, acum nu prea se poate grin.gif

Sunt cu portia fursecurile? naughty.gif
himere2005
acum nu prea merge ca sambata dimineata mi-au venit rusii, dan murea de ciuda, imi era si mila de el saracul, dupa ce asteptase atat doh.gif )).gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 11:35 AM) *

acum nu prea merge ca sambata dimineata mi-au venit rusii, dan murea de ciuda, imi era si mila de el saracul, dupa ce asteptase atat doh.gif )).gif

lol.gif lasa ca poate o sa primeasca portie dubla data viitoare wink1.gif
himere2005
cred ca numara zilele si ma pandeste la colt lol.gif lol.gif
ina_ceva
Doi politisti stau de vorba:
--Dom' sergent, nu cumparati o juma' de porc?
--Pentru ce? Sa se rastoarne în cotet?

--Ce reprezinta codul de bare de pe ambalajul unui produs somalez?
--Poza cu muncitorii din fabrica.
ALICE
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 01:42 PM) *

cred ca numara zilele si ma pandeste la colt lol.gif lol.gif

Mai stiu eu unul.Cred ca la ei e din nastere. )).gif
Anna
Neata fetelor! pupic.gif

Ramona La multi ani! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa ! hug.gif give_rose.gif

Si eu am avut un we frumos, duminica m-am cam prostit cu dieta, dar cantarul a aratat frumos azi biggrin.gif , poate maine se schimba, vedem noi.

Azi implinesc 1 an cu babuinul blushing.gif hihih
si diseara la 19 30 am examen blink.gif dry.gif
Deea
Ramona sa fii santoasa, fericita si iubita!
Anna la multi ani frumosi alaturi de babuin!

si la mine cantarul arata foarte dragut azi...am si modificat tcker-ul...sper sa fie la fel de prietenos si miercuri la cantarirea oficiala.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.