Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Pentru cei interesati de Prison Break, diseara apare un nou episod!! Yuhuuuuu cheer.gif
himere2005
vrea cineva carte de retete electronice? sau pot sa atasez un fisier pe undeva? le-am primit de la gustos.ro
anca veselie
CITAT(michelle @ 22-01-2007, 01:16 PM) *

CITAT(anca veselie @ 22-01-2007, 01:13 PM) *

fetelor, revin cu intrebarea: iaurt activia cu musli, care are zahar, il consider dulce?

Regula cu 12 p dulciuri nu mai e valabila, dar daca vrei sa o tii, poti sa le consideri (dulciuri + alcool)

stiu ca nu mai e valabila, dar trebuie sa am un control naughty.gif

alice, in cazul asta nici eu n-o sa-l consider dulce naughty.gif

mi s-a parut interesnt:

Un francez a stat 24 de ani pe banii statului, iar acum a scris o carte in care da sfaturi.

O carte care descrie amanuntit modul in care pot fi pacalite autoritatile din domeniul protectiei sociale a starnit un val de controverse in Franta, tara cu 2,2 milioane de someri pentru care statul aloca 22,2a din buget. "Eu, Thierry F., Somer Profesionist" este o minienciclopedie de sfaturi utile pentru toti cei care urasc munca, dar, in acelasi timp, vor un trai decent.

Barbatul sustine ca timp de 24 de ani a trait numai din ajutorul de somaj si a dus-o bine, astfel ca nu vede niciun motiv pentru care sa-si caute un loc de munca.

Thierry pare un om cumpatat; locuieste in Roanne, unul dintre cele mai ieftine orase din Franta, isi face cumparaturile de la magazinele care au reduceri, are o masina Alfa Romeo si multi prieteni care il invita la masa.

"Sunt un artist al lenevelii", marturiseste acesta, adaugand: "Sunt un adevarat profesionist... E vina mea ca nu imi place sa muncesc?". Somerul de meserie se descrie pe sine drept un cetatean model al urbei: isi plateste facturile mereu la timp, iar banii care ii raman dupa ce-si achita datoriile, adica in jur de 170 de euro pe luna, ii sunt suficienti pentru activitati de recreere.

"Daca as fi platit cu salariul minim pe economie, as ramane cu mai putini bani la sfarsitul lunii", explica somerul profesionist. Ajutorul de somaj pe care il primeste saptamanal este de 99,75 euro, iar statul ii ramburseaza toate cheltuielile in afara de chirie, care il costa lunar 23,88 euro. Nu plateste asigurari de sanatate, iar de Craciun primeste un bonus de 152 de euro.

Cum sa te feresti de munca

Thierry F. impartaseste o parte din secretele care l-au facut sa traiasca linistit, cu un venit confortabil, dar fara a avea un loc de munca. In primul rand, cunoaste foarte bine sistemul francez de acordare a ajutoarelor sociale, fapt ce i-a permis ca, din momentul in care a implinit 18 ani, sa lucreze in total doar 31 de luni.

Pentru a nu risca sa fie angajat, la interviuri face exact pe dos decat i se spune la cursurile de pregatire la care este trimis de Oficiul pentru Ocuparea Fortei de Munca si da raspunsuri care sa-i dezamageasca pe cei care i-ar putea oferi un loc de munca. "E ca un fel de joc", spune Thierry.

Ocupatia de somer mereu in cautarea unei slujbe pe care sa nu o poata obtine pare sa fie uneori obositoare pentru francez, astfel ca acesta profita din plin de cele 35 de zile de concediu legal pe parcursul carora nu este obligat sa caute de munca. Atunci Thierry pleaca in vizita la sora sa, pe Riviera franceza.
Monic
CITAT(still_me @ 22-01-2007, 02:14 PM) *

alice .. multumesc mult ..adevarul este ca am visat ca m-a muscat , si i-am taiat capul .. iti dai seama .. eu si xena lol.gif lol.gif lol.gif

monic , imi poti spune unde se tine cursul , si mai exact despre ce este ???...

da, este Budapesta, curs de studii europene+ specializare in domeniul proiectelor in UE cool.gif
Ma rog, nu stiu ce ne pot invata aia in 30 ore. dry.gif
anca veselie
si meniul meu de azi:

md:
paine 2
sunca 1
iaurt 1
masline 0.5

mar 0

pranz:
100g macrou 4
fasole 0.5
desert light 2.5

total momentan: 11.5p. mai bag grasimi bune de 1.5 si sa vad ce-oi manca diseara.
Monic
asta da cheltuiala, Miha, si mai ai si o nunta anul asta eusa_think.gif
himere2005
monic, sa ne zici la final daca esti multumita, daca intr-adevar ai ramas cu ceva sau mai mult a costat diploma smile.gif
Deea
Ziua de cantar e miercuri, de la ultima cantarire s-au dus 2 kg...la ultima cantarire eram cu rusii pe cap.
ALICE
Asa si la mine Deea.Sper ca miercuri revolutionez totul.
anca veselie
bafta la revolutie fetelor!

Draga salariule,
A trecut mult timp de cand nu te-am mai vazut. Ce s-a intamplat cu tine? Imi dai impresia ca ma ocolesti. Suna ciudat si mi-e jena sa recunosc, dar am nevoie de tine si sper sa te vad cat mai curand. De data asta, sper sa stai mai mult de 2 zile in portofelul meu. Ceea ce-mi aminteste de momentele in care zburdam fericiti prin Mega Image sau Billa, iar eu aveam frigiderul bagat in priza. Dar cum timpul nu-mi mai permite, ma tem ca trebuie sa inchei.
Cu drag
X-ulescu,

P.S.: Sper ca ai mai crescut
michelle
CITAT(Monic @ 22-01-2007, 01:33 PM) *

Da, dar cand am inceput masterul nu stiam ca ma marit )).gif
Nessie
CITAT(michelle @ 22-01-2007, 01:26 PM) *

Pentru cei interesati de Prison Break, diseara apare un nou episod!! Yuhuuuuu cheer.gif
Eu intelesesem ca azi reincepe difuzarea in State...pana ajunge la noi mai cred ca mai dureaza eusa_think.gif
anca veselie
CITAT(michelle @ 22-01-2007, 01:40 PM) *

CITAT(Monic @ 22-01-2007, 01:33 PM) *

Da, dar cand am inceput masterul nu stiam ca ma marit )).gif

)).gif )).gif
himere2005
meniul meu in mare
paine cu smantana-3p
salau 100g-1.5
paste 3p
supa 2p
caras 2.5p
ton 2p
cartofi cu margarina si salata-2.5p
fructe 0
-----
total 16.5 sper sa reusesc...v-am spus ca azi e ziua pestelui la mine...dar ce sa fac daca l-am primit moaca, sa-l arunc?
cum se pastreaza icrele de la peste? sare si mai pun putin ulei sau nu peste?

anca, interesante chestiile postate de tine...la noi nu mai stiu cat e somajul..2 milioane si ceva sau cat?
michelle
CITAT(Nessie @ 22-01-2007, 01:41 PM) *

CITAT(michelle @ 22-01-2007, 01:26 PM) *

Eu intelesesem ca azi reincepe difuzarea in State...pana ajunge la noi mai cred ca mai dureaza eusa_think.gif

Da, diseara se difuzeaza la ei, maine dimi se poate trage naughty.gif
anca veselie
himere, nu am idee cat e si nici nu-mi doresc sa aflu )).gif
dar oricum doar in strainatate se poate trai din somaj, la noi nu ai cum...
himere2005
asa zic si eu, mi se pare ca se calcula in functie de salariul minim pe economie, si cum anul asta am inteles ca a crescut peste 4, cred ca a mai crescut si somajul un pic, oricum, cei care au minim pe economie si au si copilasi nu stiu cum supravietuiesc sad.gif
ina_ceva
Bafta la examen , miha! Spor la invatat! E superb filmul Vacanta, merita sa faci rost de el sa-l urmaresti.
Bravo ca te-ai inscris la curs monic! Sunt sigura ca vei invata lucruri interesante, care te vor ajuta pe viitor.
michelle
Multumesc, Ina pupic.gif
Bafta si tie!! Cate examene ai?
Anna
Stateau o soparla si o koala intr-un copac... si fumau marijuana...
La un moment dat i se face sete soparlei si se duce la un rau sa bea apa.
In rau era un crocodil, si zice crocodilul la soparla "Ce-i cu tine
ma, ce esti asa de ametzita?" si soparla ii zice " io si cu koala stam
si fumam marijuana".
Se supara crocodilul si se duce la copac, sa o certe pe koala. Se duce
crocodilul, ajunge intr-ul final, se uita sus la koala, la care koala
se uita la el uimita si zice " CATA APA AI BAUT, FA???"
ina_ceva
CITAT(michelle @ 22-01-2007, 01:54 PM) *

Multumesc, Ina pupic.gif

Merci!
Am 9 examene tease.gif (cam unul la trei zile sorry.gif )
himere2005
ella nu a aparut azi...cred ca e tare ocupata
poate mai tarziu intra dana grin.gif un pic
ina_ceva
Dana o fi ajuns acasa? Parca azi trebuia sa iasa din spital, nu?
Cred ca e f ocupata naughty.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 22-01-2007, 03:59 PM) *

Multumesc, Ina pupic.gif

Merci!

Multa bafta Ina cheer.gif .
nusarich
bafta, ina!
ina_ceva
Multzumesc nusa, anna!
Anna
Uoooff....am eu chef de munca azi o gramada sad.gif
deja sunt obosita si imi e fooame sad.gif

sunt veveritza acum blum.gif yahoo.gif
Tulip
am gasit o reteta simpla,si ieftina la puncte......va dau linkul..... wink1.gif tarta de cartofi cu ceapa
himere2005
eu tin minte ca in prima zi am ajuns pe la 1 si ceva acasa, pe la 12 si jumatate m-au externat, pana m-am imbracat in altceva, ca de...vroiam sa par si eu mai slaba si sa nu mai vad hainele de balena, eu asa le ziceam )).gif ...s-a facut 1 si ceva...acasa ma asteptau baloane si un scris cu bine ati acasa sau asa ceva, ideea prietenei mele, nanuta, ca pe dan nu cred ca l-ar fi dus mintea tease.gif

vroiam sa va intreb daca stiti pe cineva care lucreaza in domeniul vanzarii de calculatoare cam cu cat se plateste in bucuresti sau care ar fi joburile vanate in bucuresti. dan mi-a adus in discutie urmatoarea problema: ce-ar fi sa munceasca in bucuresti 2-3 ani sa ne putem revenii cu banii si nu stiu daca s-ar merita tot efortul asta
Lacry
Am intrat sa va spun si voua ca lui Alec ii iese primul dintisor! cheer.gif cheer.gif
Se vede doar un pic varfuletul si se "simte", caci te inteapa cu el daca iti ia degetul in gura )).gif

Meniu:

iaurt Zuzu..1p
chifla 50gr....2,5p
cafea lapte...0,5p

graham 20gr. ...2p
macrou afumat 100gr....4,5p
jumate ou fiert...1p
jumate banana....0,5p

Total : 12p

Himere, cu cat punctai chifteluta?
ALICE
CITAT(Lacry @ 22-01-2007, 04:19 PM) *

Am intrat sa va spun si voua ca lui Alec ii iese primul dintisor! cheer.gif cheer.gif
Se vede doar un pic varfuletul si se "simte", caci te inteapa cu el daca iti ia degetul in gura )).gif

cheer.gif Saracutu'.De acum incepe nebunia pt el.
Anna
Cred ca 3 pct este o chifteluta, una mai maricica.
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 22-01-2007, 01:59 PM) *

Multumesc, Ina pupic.gif

Merci!

mama,. ina, sunt cam multe. la ce facultate esti tu?
ALICE
Si eu am o intrebare.Am mancat alune.Dar erau mari,cam cat o maslina.Tot in coaja.Alea sunt alune de padure?
himere2005
da...intre 2 si 3p, depinde de marime..alea care sunt rotunde sunt un pic mai mici si le puneam la 2 puncte grin.gif

lacry, felicitari, dar sa te astepti de acum la nopti nedormite decat in hopuri...biancai i-au iesit 6 dinti in 6 luni, deci cam unul la o luna si de fiecare data plangea noaptea...la masele cand o sa inceapa sa-i apara am auzit ca e mai rau doh.gif ce te mai incurajez si eu lol.gif
Tulip
Lacry,felicitari pt. dintisor! cheer.gif cheer.gif Cu Timea nu am avut probleme....chiar si caninii,maselele i-au iesit fara durere wink1.gif
Lacry
Multumesc, fetelor pupic.gif
himere2005
tulip esti o norocoasa, si cu soacra ta, si cu mancarea ca mananca orice, si fara dureri ...tu cred ca mai faci 3 copilasi as, nu unul lol.gif ...tulip, asa ca nu ne mai ingrasam atat daca mai ramanem insarcinate? tease.gif
_noni_
Salutare!

pentru ca tot vorbiti voi de cursuri, eu am facut un curs de HTML pe net. n-a fost cine-stie-ce, dar la sfarsit am realizat asta !!! cheer.gif

va atrag atentia ca site-ul nu e complet! am facut o prima varianta pe care a trebuit s-o trimit intr-un timp limita pentru a primi nota, dar urmeaza sa-l completez si sa refac unele chestii.

sper sa va placa! blushing.gif

Ramona, LA MULTI ANI!

Dany, mi-au placut pozele tare, tare! pupic.gif tu arati excelent!

Annaiss, La multi ani alaturi de babuin!

Ina, Michelle, Anca, bafta in sesiune!!

Lacry, gata mare voinicul!sper sa nu te chinui cu el cu durerile! ce ati facut la vl?

Ce-o face Dana??? unsure.gif
ce-o fi si cu Crengu, ca n-a mai dat nici un semn...
Tulip
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 02:48 PM) *

tulip esti o norocoasa, si cu soacra ta, si cu mancarea ca mananca orice, si fara dureri ...tu cred ca mai faci 3 copilasi as, nu unul lol.gif ...tulip, asa ca nu ne mai ingrasam atat daca mai ramanem insarcinate? tease.gif

sigur n-o sa mananc ca o vaca si sa pun pe mine 25 kg doh.gif doh.gif doh.gif
himere2005
arata bine siteul, in ce program ai lucrat? si as mai zice eu niste imagini sa mai bagi blum.gif

poate cu imagini te ajuta miha, ca ea avea o banda din fotografii si zic eu ca ar fi motivante pentru oamenii care deschid pagina, nu?
_noni_
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 02:55 PM) *

arata bine siteul, in ce program ai lucrat? si as mai zice eu niste imagini sa mai bagi blum.gif

Multumesc Himere! pupic.gif e facut in HTML! da mai am si eu multe idei, dar din pacate n-am stiut unde voi gasi host gratuit si cat am voie sa incarc pe pagina, asa ca m-am limitat un pic.
Anna
noni, bravo, e f interesant, am lucrat si eu in html in primul an de fac.
ce anume curs ai urmat pe net?
anca veselie
foarte dragutz noni!
Tulip
w00t.gif Noni, w00t.gif w00t.gif

Bravooooooooooo! give_rose.gif
himere2005
stiu ca si noi am facut asa ceva si de aia te-am intrebat...ca sa nu o dau in bara...imi pare rau ca nu am mai pastrat nici cursurile, in orice caz acum am auzit ca se lucreaza mai mult cu flash si dreamweaver (sper sa nu ma insel) acum ce sa zic, am facut atunci, am cam uitat cum lucram dar eu zic ca iti prinde bine cursul ...ce puteam si noi sa invatam intr-un semestru (cam 12-13 labaratoare rolleyes.gif ) eu ma bucur intr-un fel ca chiar daca nu stiu sa programez, macar am o alta viziune, adica nu ma uit chiar ca la masini rasturnate )).gif
anca veselie
haios )).gif )).gif : German Idol
himere2005
sa stii ca ma gandeam la o reactie de genul asta ca prea tinea in el gagiul anca )).gif
fetelor, cred ca pot sa concurez cu maiestrie la dezastre in bucatarie: pestii slabi nu se fac la gratar )).gif ...stiti ce am in fata? numai bucatele micuscule de peste, recuperate prin zgarierea gratarului cu furculita )).gif . gratar de fonta...comestibile, dar din 2 pesti nu stiu daca mi-au ramas 100g de zbircitura de asta lol.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 05:26 PM) *

sa stii ca ma gandeam la o reactie de genul asta ca prea tinea in el gagiul anca )).gif
fetelor, cred ca pot sa concurez cu maiestrie la dezastre in bucatarie: pestii slabi nu se fac la gratar )).gif ...stiti ce am in fata? numai bucatele micuscule de peste, recuperate prin zgarierea gratarului cu furculita )).gif . gratar de fonta...comestibile, dar din 2 pesti nu stiu daca mi-au ramas 100g de zbircitura de asta lol.gif

sa-i pui in folie data viitoare...dar sa nu-i lasi prea mult ca se lipesc si de folie daca nu pui ulei si au si gust de metal.... devil.gif
_noni_
Annaiss, cursul l-am lacut la www.academiaonline.ro.aici se mai gasesc si altecateva cursuri dragutzele, bune sa-ti ocupi timpul cu ele.smile.gif

Multumesc mult, fetelor! pupic.gif give_rose.gif hug.gif

}{
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.