Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
oare daca as avea un grill teflonat tot asa mi-ar fi iesit?...eu nu stiu ce sa zic, adevarul ca eu nu mananac decat macrou ca am aincercat o data cod si tot asa am patit )).gif , dar am zis ca poate din cauza ca era vechi lol.gif ...data viitoare voi incerca cum zici tu deea sau la cuptor, iar pestele lui dan o sa-l fac prajit ca aveam 3 pesti pentru azi si doi pentru finalul saptamanii ..in total 5
ALICE
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 05:32 PM) *

oare daca as avea un grill teflonat tot asa mi-ar fi iesit?...eu nu stiu ce sa zic, adevarul ca eu nu mananac decat macrou ca am aincercat o data cod si tot asa am patit )).gif , dar am zis ca poate din cauza ca era vechi lol.gif ...data viitoare voi incerca cum zici tu deea sau la cuptor, iar pestele lui dan o sa-l fac prajit ca aveam 3 pesti pentru azi si doi pentru finalul saptamanii ..in total 5

Am eu grill din ala.Tot asa se prinde.
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 03:32 PM) *

dar macroul e scump rau rau la pcte.
imi si imaginez pestele tau bucatele )).gif
Eu.
buna yahoo.gif

mie nu mi-a mers forumul de vineri incoace dry.gif
va trebui sa imi gasesc timp zilele astea sa citesc din urma.

astazi am semnat noul contract de munca si mi-am dat demisia naughty.gif crocodilul inca nu a citit-o fiindca nu a venit la birou, dar au citit-o ceilalti 6 parteneri naughty.gif mi s-a luat de pe inima un bolovan de vreo 10 kg yahoo.gif
himere2005
am chef de un gratar la jar, n-am mai mancat de mult timp, poate-l conving pe babuin we viitor sa mergem in spatele blocului fratelui ca acolo e vegetatie multa si zici ca ai iesit intr-o poienita grin.gif numai sa nu se lase ger

bravo eu, nici acum nu ne poti zice initialele lui ? grin.gif

iti piere si pofta pana sa pigulesti toate firmiturile astea de oase
Tulip
Crenguta,felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
deea, ca tu mananci mult peste, ce peste mannaci si cum il prepari?
Eu.
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 05:42 PM) *

bravo eu, nici acum nu ne poti zice initialele lui ? grin.gif

lol.gif vi le zic dupa ce mi se termina preavizul; va dau si site-ul firmei )).gif
himere2005
vezi ca te tinem minte, eu de cand ma uit dupa figuri cunoascute in pozele tale )).gif

ramona, ramona cheer.gif da-i pe speed ramona la citit si baga poze ca nu mai putem pe aici
ina_ceva
Noni w00t.gif , bravo! Arata bine site-ul. Acolo unde ai facut tu cursul, am facut si eu cateva, printre care si asta, de html. wink1.gif
Bravo, gigelu! cheer.gif
himere2005
may, tu parca scriai ceva grin.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 05:45 PM) *

deea, ca tu mananci mult peste, ce peste mannaci si cum il prepari?

pai mananc merluciu, e si bun si ieftin la puncte...ceva mai scump (ca pret) decat macroul
ton - imi place salata cu maioneza, ceapa, ton, lamaie...cand am puncte; cred ca merge si cu sos Dolmio, n-am incercat inca.

merluci/macrou ...ce peste vrei il pun in folie cu lamaie, ciuperci si condimente, il las de seara pana dimineata in frigider apoi pe gratar.

Eu. felicitari! cheer.gif
himere2005
ce idee buna, chiar n-am incercat cu ciuperci pana acum...hai ca iau merluciu data viitoare, dar in piata nu prea gasesc...cred ca tot congelat de la supermarket
Deea
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 06:36 PM) *

ce idee buna, chiar n-am incercat cu ciuperci pana acum...hai ca iau merluciu data viitoare, dar in piata nu prea gasesc...cred ca tot congelat de la supermarket

in Metro gasesti congelat si intreg si file
Anna
CITAT(Deea @ 22-01-2007, 06:38 PM) *

Cam cat costa merluciu asta?
May
Neatza smile.gif

Ramona LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE

Felicitari deea cheer.gif cheer.gif cheer.gif

annais am ras cu lacrimi. Felicitari pt aniversarea de azi si la multi multi ani impreuna give_rose.gif

monic bafta la curs si sper sa iasa ceva hug.gif

Sa va spun cum e cu somajul in Spania? lol.gif Sau mai bine nu ca va mutati toate aici )).gif Glumesc! Deci, asadar si prin urmare aici ai dreptul la somaj doar daca ai peste un an de vechime la locul de munca iar timpul de acordare a somajului este egal cu jumatate din timpul lucrat ( daca lucrezi un an ai somaj 6 luni, daca lucrezi 2 ani, ai un an si tot asa ). Somajul este egal cu salariul fix pe care il primea in fiecare luna (care nu am auzit sa fie la cineva sub 700 €) naughty.gif dar poti sa te intorci la lucru in aceeasi firma oricand vrei, de aceea multi care vor sa isi ia o vacantza, isi depun actele pt somaj lol.gif

Lacry felicitari pt razaciosul tau cheer.gif

crengu bravo iti zic din tot sufletul si sper sa iti mearga binede acum inainte yahoo.gif

Copila mea raceste iar... azi mi s-a rupt sufletul de ea ca era f maraita si maica-sa mi-a dat instructiuni sa nu o culc deloc ( adica copil de 10 luni se scoala la 9 dimineatza, mai doarme pe la 2 pana la 4 si apoi tocmai seara si asta numai ca sa nu faca figuri noaptea si sa doarma, nu cumva sa o deranjeze pe printzesa de maica-sa). Oricum pe la 11 deja era terminata si am luat-o in bratze, m-am plimbat un pic prin camera... a adormit instantaneu. Dupa o jumatate de ora am vrut sa o trezesc si parca era moarta, m-am si speriat ca nu reactiona deloc desi am ridicat-o in picioare. Am luat-o din nou in bratze si am mers la tv cu ea unde a deschis ochisorii dar a stat asa in bratze ca un bebe inca o ora si se uita la tv. Nici nu i-am auzit guritza... zacea ca un om mare si respira greu sorry.gif . Am pus-o jos ca sa o mai anim putin sa isi revina dar a plans sa o iau inapoi,... nu a durat mult si a facut febra dar a venit matusi-sa si i-a dat nust ce medicamente si a culcat-o. Asta e...
Deea
CITAT(annaiss_derrian @ 22-01-2007, 06:41 PM) *

CITAT(Deea @ 22-01-2007, 06:38 PM) *

Cam cat costa merluciu asta?

undeva in jur de 10 lei.kg file
himere2005
daca e racit copilul, trebuie sa doarma cat mai mult, ca organismul sa se refaca, nu conteaza daca ne chinuim noi noaptea
Lacry
bravo, noni, felicitari cheer.gif
imi place ce-ai facut naughty.gif

La Valcea am fost la socri.

Nu mai stiu ce sa-i dau lui Alec sa roada... a avut doua episoade de plans cu doua randuri de lacrimi fiecare...deja au inceput durerile. I-am dat sa roada dintr-un mar, dar mi-e frica sa nu inghita vreo bucatica si sa nu se inece. Acum roade cu furie niste cheite de plastic, speciale pentru problema gingiilor. Roade si tremura de nervi....
I-am dat si Calpol, pentru dureri sad.gif

May
Vai himere cum poti sa spui asa ceva? mad.gif Cum sa nu conteze daca mama ei poate sa doarma noaptea? mad.gif Pai daca nu doarme noapte din cauza copilei, cine se mai scoala la 5 dimineatza ca sa stea o ora in baie? Cine se mai duce coafata si machiata la munca? mad.gif

Acum serios vorbind... e o inconstienta dry.gif
Eu.
tineti pumnii stransi, fetelor, ca a venit croco. blink.gif am fost sa-i duc si demisia scrisa la semnat. era verde la fata, mi-a smucit-o din mana fara sa ma privesca si mi-a zis printre dinti ca o voi primi in scurt timp semnata lol.gif numai sa nu ma bata lol.gif lol.gif l-a durut a dracu' ce-am scris in emailul de demisie naughty.gif
himere2005
deea, cred ca iesi mai bine cu file, ca degeaba iau eu macrou intreg de 7 lei, care are cap si coada, ca daca le dau jos tot acolo ajung...cred ca de acum asa voi gandi...chestia ca din piata il luam proaspat de obicei sau mai proaspat...mi-e cam frica sa iau din supermarket ca am impresia ca nu se vinde f. bine pestele )).gif la fel fac cu carnea. in plus imi convenea in piata ca luam 2 pesti in loc de 5 sa spunem. dan nu prea mananca peste, asa ca ar trebui sa-l bag in congelator, dar congelatorul meu este f.mic ca am frigider din ala mititel si nu am unde sa-l bag, doar sa nu am altceva in congelator )).gif
Lacry
May, ce medicamente i-a dat matusa copilei? blink.gif In afara de vitamina C, fiole sau picaturi, si eferalgan sirop ( sau un produs asemanator) pentru febra nu se da altceva la copii mici raciti.
himere2005
hai mai eu, nu ne zici nimic de e-mail- macar 2-3 cuvinte naughty.gif

lacry, eu i-am mai dat nurofen sau paracetamol pentru copilasi biei dupa prospect la recomandarea medicului unsure.gif
May
Lacry aici sunt medicamente speciale pe categorii de varsta pt copii sub forma de sirop care scad in max 10 min febra copilului, sunt pe baza de paracetamol din cate am inteles
Lacry
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 06:55 PM) *

hai mai eu, nu ne zici nimic de e-mail- macar 2-3 cuvinte naughty.gif

lacry, eu i-am mai dat nurofen sau paracetamol pentru copilasi biei dupa prospect la recomandarea medicului unsure.gif

pai da, pentru febra, eu m-am obisnuit cu eferalganul, ca-i place lui Alec gustul. Si calpolul contine paracetamol, dar nu-i place razaciosului meu aroma de capsuni. blum.gif
_noni_
CITAT(Lacry @ 22-01-2007, 04:49 PM) *

bravo, noni, felicitari cheer.gif
imi place ce-ai facut naughty.gif

La Valcea am fost la socri.

Lacry, ia sa-mi trimiti o poza cu babuinul tau ca s-ar putea sa ne cunoastem. si eu sunt din vl!:)
Multumesc pt aprecieri! pupic.gif
May
Lacry eu nu te-am contrazis, pur si simplu nu cunosc medicamentele din Romania pt copii, le stiu numai pe cele de aici hug.gif
himere2005
nebunatico, te cunosti cu sotul lui lacry ? naughty.gif blum.gif
_noni_
CITAT(Eu. @ 22-01-2007, 04:52 PM) *

tineti pumnii stransi, fetelor, ca a venit croco. blink.gif am fost sa-i duc si demisia scrisa la semnat. era verde la fata, mi-a smucit-o din mana fara sa ma privesca si mi-a zis printre dinti ca o voi primi in scurt timp semnata lol.gif numai sa nu ma bata lol.gif lol.gif l-a durut a dracu' ce-am scris in emailul de demisie naughty.gif

Crengu, bravo!!!!!!!! cheer.gif ma bucur tare pentru tine!!!

Cum stai cu fumatul? naughty.gif

}{

CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 05:01 PM) *

nebunatico, te cunosti cu sotul lui lacry ? naughty.gif blum.gif

habar n-am! blushing.gif asta vreau si eu sa aflu...
Lacry
CITAT(Eu. @ 22-01-2007, 06:52 PM) *

hihihi )).gif
Sa fie intr-un ceas bun!

Si eu am avut confruntare azi cu seful cu care lucrez de 8 ani. I-am zis ca nu ma descurc si cu job si cu copil si ca ma intorc in concediul de ingrijire copil... Adevarul este ca nu-l mai suport sad.gif
Greu imi este, desigur, dar, macar sa am parte de un tratament omenesc la servici dry.gif
Nu vreau sa ma mai intorc la acest servici decat la incheierea concediului, ca sa-mi dau demisia. Naspa sunt confruntarile astea finale.

CITAT(Maybeline @ 22-01-2007, 07:01 PM) *

Lacry eu nu te-am contrazis, pur si simplu nu cunosc medicamentele din Romania pt copii, le stiu numai pe cele de aici hug.gif

Doamne fereste, nici nu m-am gandit ca m-ai contrazis pupic.gif
Iar eu scriu si citesc intre doua scancete de-ale lui asta micu' baby.gif
Cred ca noptile urmatoare nici n-o sa dorm dry.gif

Noni, o sa pun poza cu babu si cu Alec, numa' sa micsorez una din poze, ca-s prea mari si nu le pot incarca acum.
Chiar am fost cu un CD la un centru Kodak, si am scos vreo 200 de poze, am facut doua albume si le-am dat la bunici, ca m-au inebunit blink.gif Vroiau neaparat albume, nu le ajungeau pozele in format electronic )).gif
May
Ma gandeam eu, dar nu vroiam sa ramanem cu lucruri neclare hug.gif give_rose.gif
May
Ador melodia asta si mi-ar placea sa fim toate la fel de puternice intr-un astfel de scenariu smile.gif

Beyonce - Irreplaceable

anaoi
am plecat pa
himere2005
daca aveti nevoie de idei de salate in plina iarna
http://www.retete-online.com/retete/salate...maioneza-ro.php

le adaptati voi la ww...sunt o groaza de idei
Deea
CITAT(anaoi @ 22-01-2007, 07:26 PM) *

am plecat pa

o seara frumoasa

eu ma duc la sala...daca nu mai intru diseara sau maine inseamna ca nu ma mai misc de febra "muschiulara"

Eu cand mi-am dat demisia era asa nervos seful ca nu m-a dat el afara ci mi-am dat eu demisia ca nici n-a vrut sa mai vin in cele 2 saptamani de previz lol.gif
ramonavlas
SALUTARE!!!!!!!!!!!! cheer.gif

Multumesc mult tututror pt urari.
Atatea am de povestit,..........dar prima data descarc pozele dupa care le pun sa le vedeti si voi si abia apoi va povestesc. Sper sa nu va plictisesc.......
peach
Dana este acasa cu Lucas dar pentru moment nu are timp decit pentru micut.
Deea stie cum este baby.gif
himere2005
CITAT(ramonavlas @ 22-01-2007, 07:39 PM) *

Atatea am de povestit,..........dar prima data descarc pozele dupa care le pun sa le vedeti si voi si abia apoi va povestesc. Sper sa nu va plictisesc.......

o nu, nu........

de ce tocmai deea tata.gif vezi ca suntem o groaza de mamici pe aici tease.gif
irinush pe unde o fi?
peach
CITAT(himere2005 @ 22-01-2007, 04:50 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 22-01-2007, 07:39 PM) *

o nu, nu........

de ce tocmai deea tata.gif vezi ca suntem o groaza de mamici pe aici tease.gif
irinush pe unde o fi?

Scuze Himere give_rose.gif m-am gindit la Deea deoarece ea a fost inaintea Danei.
Lacry
Si daca nu ma insel, Otilici are puiul cel mai mic, in afara de Dana, deci are cel mai proaspat in minte cum e la "inceputuri" )).gif

Deea, al tau pui cat are? Scuze, dar nu stiu sad.gif
himere2005
eu zic asa, in ordinea inversa
dana, oti, lacry (cred), deea, himere, irinush si tulip (l cateva zile diferenta), antonia si copilasi mai mari are magda, crys, si nu mai stiu

may, te trecem si pe tine la mamici? ca mai degraba tu parca esti mama decat tanti aglaia )).gif
May
himere nu stiu ce sa zic.... stii de ce mi-e cel mai frica? Mi-e teama ca imi consum toata rabdarea cu copiii altora si nu o sa mai fiu fresh pt propriul copil... in schimb o sa am ceva mai multa experientza decat alte mamici smile.gif
himere2005
hmmm...e un punct de vedere...sper sa ma ajute DD ca daca ar fi sa mai am un copil sa stiu sa ma impart in 2 incat sa nu nedreptatesc pe nici unul fara sa-mi dau seama smile.gif
May
himere uite eu cu frate-meu avem 2 ani diferentza intre noi, el fiind mai mic. M-am simtit neindreptatita chiar si cand ma trimitea mama cu gunoiul, desi eram constienta ca frate-meu e prea mic sa-l duca... asa sunt toti copiii )).gif pupic.gif

ramona am reusit sa vad cateva poze si vreau sa iti spun ca ai fost superba si machiajul tau e ....e.... far cuvinte give_rose.gif
Deea
CITAT(Lacry @ 22-01-2007, 08:00 PM) *

Si daca nu ma insel, Otilici are puiul cel mai mic, in afara de Dana, deci are cel mai proaspat in minte cum e la "inceputuri" )).gif

al meu pui maine face 6 luni...o leoaica mica da'.... biggrin.gif
ina_ceva
Ramona, arati superb; intr-adevar, machiajul m-a dat gata w00t.gif
himere2005
da...super ramona yahoo.gif ...fetelor, aveti cuvantul meu ca am inghitit samburele de la madarina cand am vazut-o pe ramona )).gif

a facut poze si la masa cum am cerut )).gif , foarte frumos aranjata, deocamdata goala ...cel in alb e potentialul oare?
himere2005
ramona, am impresia cand ne dai linkul noi deja stim pozele ca nu am mai avut rabdare si am intrat sa te vedem grin.gif
Lacry
CITAT(Maybeline @ 22-01-2007, 08:19 PM) *

himere nu stiu ce sa zic.... stii de ce mi-e cel mai frica? Mi-e teama ca imi consum toata rabdarea cu copiii altora si nu o sa mai fiu fresh pt propriul copil... in schimb o sa am ceva mai multa experientza decat alte mamici smile.gif

Nu-ti fie teama )).gif , o sa ai rabdare cu carul pentru copilul tau wink1.gif Pentru ca, fireste, o sa-l iubesti, o sa tii la el ca la okii din cap )).gif

CITAT(Deea @ 22-01-2007, 08:28 PM) *

CITAT(Lacry @ 22-01-2007, 08:00 PM) *

al meu pui maine face 6 luni...o leoaica mica da'.... biggrin.gif

ohooo! Maine implineste juma' de anisor! cheer.gif Pai sa-ti traiasca! give_rose.gif
Al meu e mai maricel, in curand va implini 8 lunitze blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.