Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Lacry
Meniu final:

cafea 0p
8g paine 1p
o lingurita icre capelini 0,5p
mamaliga din cca 30g malai 2,5p
130gr. ton in saramura, scurs 2,5p
smantana o lingura 1p
90 gr. branza grasa 3,5p
salata de macrou afumat cu cartofi fierti si ceapa verde 4p
salata de andive cu 20gr.sunca curcan si o jumatate ou fiert...2p
un mar 0p
o jumatate rosie 0p

Total 17p

Cred ca ceva nu-i in regula cu meniul de azi, ca prea sunt satula... o fi de la mamaliguta? Si de la cartofii fierti? Curios de tot!! blink.gif

irinush
fetelor, va doresc o seara buna, trebuie sa ma joc cu piticul, ca altfel nu sta o clipa langa mine, tot dispare!
o sa intru mai tarziu sa scriu si meniul de azi.

va pup!
Lacry
Ina, felicitari! cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Merci! floare.gif
O seara placuta in continuare, irinush! Asteptam mai tarziu meniul wink1.gif
Tulip
felicitari,Ina! floare.gif
ramonavlas
Buna seara. Am postat un mesaj acum vreo o ora si vad ca nu a aparut............
Himere, intr-adevar eu mananc dimineata sunca de curcan si o punctez 2,5/100 grame.

Eu sunt inca la munca. De azi dimineata sunt pe tocuri si nu mai pot de picioare. Sper ca intr-o ora sa fiu acasa. Azi chiar ca ma pun mai repede la nani, ca nu mai pot de oboseala. Am fost si la dentist azi, m-a durut ceva dar am scapat...pe ziua de azi. Mai merg joi..........
Ella79
Am ajuns si eu acasa si, ca si Ramona, mor de durere de picioare din cauza tocurilor. Ufff

Meniul meu de azi:
- toast graham = 2p
- br topita fitness = 1p
- cascaval - 3p
- castravete + 1 rosie = 0p
- cafea de la aparat = 0,5p
- 1 mar, 1 portocala, 1/4 pomelo = 0p
- supa de legume = 1p (plutea ceva grasime prin ea)
- 1 focaccia = 5p (Miha, ce zici, e bine??)
- diverse legume la gratar = 0p
- 2 lingurite ulei de masline = 3p
- 1 lingura parmezan = 0,5p
- 5 masline = 0,5p
- dulce = 3,5p
Total: 20 din 20
ramonavlas
Hm, nu stiu ce e cu net-ul. Acum mi-am vazut si mesajul care ziceam ca nu a aparut. M-am cam repetat, dar asta e. Nu se mai intampla........ )).gif
uka
nu am numaat inca ce am papat azi... dra hai sa incerc sa fac o lista
am asa:
o cana de cioco calda, ceai verde, o portocala, apa cu lamaie vreo 2 cani, iaurt vreo 600 gr, branza diet cam 200 gr.. si un pic de pui... ca amestecatura p care am facut-o mai dvrm am aruncat-o nu am putut sa o mananc.. mai am fulgi de porumb cu cioco... inca nu am calculat, oricum ma incadrez.. is cand ajungacasa nu stiu.. acolo e mai nasol...
lyra
vin si eu cu meniul final. din pacate azi am uitat sa pap fructe din cauza de zi haotica si am papat cam mult la cina dar in fine, asta e: smile.gif

MD

paine-40gr 2
unt 0.5
rosie 0

Pranz

lapte 200 2
cereale-30 1.9
telemea-40 gr 3.4
paine-20gr 1
rosie 0

Cina
orez-160gr 4
peste-30gr 1
sos cu legume (ceapa, morcovi,ciuperci, ardei,rosii decojite) -0.5

Total 16.3
nusarich
ina, bravo pentru kilogramul pierdut!
miha, merci pentru carti. o sa le fac si au download vineri sau sambata, ca s-ar putea sa n-am sefi prin preajma. de pa pc nu le pot citi ca ma dor ochii, prefer sa le printez. si avea dreptate noni, sunt un bun exercitiu pentru engleza.

eu nu va spun azi ce-am mancat, ca am mancat prostii. nici n-am numarat. v -am spus ca a fost ziua sefei mele si nu puteam s-o ratez. de maine sunt iar pe cai, sper sa nu sochez cantarul, ca atat mi-ar trebui...
maine merg si eu la dentist, si deja ma iau durerile cand ma gandesc. sper sa-mi termine canalele alea si sa se apuce de lucrare, ca deja mi s-a urat cu maseaua aia lipsa si su grija maxima sa nu mestec pe partea dreapta...
Deea
meniu

Aliment Nr puncte
iaurt 350g 1.8
fulgi 20g 1.3
cartofi frantuzesti 10
salata sfecala 0
suc 1
supa de rosii 1
fructe 0

total 15

Dana nastere usoara!

felicitari pt. gramele/kilogramale pierdute!

Ella vad ca mai a putin si schimbi prefixul la kg.! cheer.gif
Pisik
Va pup!
Tot cu starea proasta, ceva mai bine insa...m0-am ciondanit un pic cu babuinul, nu a mai plecat la aikido, etc.. In fine, auma ma apuc sa ii mai fac niste CV-uri si pe urma sa vedem daca am chef de bicla, ca tre sa ma spal si pe cap.

Nu am reusit sa pun deoparte mai mult de 3p azi, poate maine. In conditiile astea duminica la Barcelona fac foamea (v-am zis ca plec, nu? de duminica pana marti). Ca sapt cealalta nu numar oricum, ca nu am cum

Asa:

MD - 3p
felii grau - 1,8
gem - 0,2
lapte - 0,5
branza delicia - 0,5

P - 5p
pui - 2p
legume (mazarea) - 1p
Exquisa fitness - 2

C - 7,5
paste saturatie -4p
2 linguri smantana 12% - 1p
fulgi porumb - 0,5p
bobo fara zahar - 0,5
bobo cioco (ciuguleala de pe margini) - 0,5p
1 felie grau cu o lingurita miere - 1p

extra fructe -1

Undeva am gresit eu aici ca va zic ca in tabel imi da 17p, economie 3p

Pisik
Ella, stii ca eu sunt mai sclero asa grin.gif
ce inaltime ziceai ca ai?
Ella79

Deea, multumesc! pupic.gif Sper sa schimb prefixul de luni.
Pisik, am 1,66. Dar de ce zici ca saptamana viitoare nu numeri? sad.gif Pai daca esti plecata luni si marti nu-i problema. Mananci ce gassti pe acolo dar cu grija, aproximezi cat poti si recuperezi restul saptamanii.
Eu daca zic "saptamana asta nu numar" sunt tentata sa mananc aiurea rau de tot. Ca mi se pare ca daca tot nu numar... nu se pune. Si nu e asa deloc. Hai mai Pisik, orice pas, oricat de mic, e un pas inainte.

Pisik, o lingurita miere eu stiu ca e gratis. De ce ai punctat gemulo 0,2? Daca era o lingurita, stiu ca tot gratis e... cheer.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 16-01-2007, 11:00 PM) *

Deea, multumesc! pupic.gif Sper sa schimb prefixul de luni.
Pisik, am 1,66. Dar de ce zici ca saptamana viitoare nu numeri? sad.gif Pai daca esti plecata luni si marti nu-i problema. Mananci ce gassti pe acolo dar cu grija, aproximezi cat poti si recuperezi restul saptamanii.
Eu daca zic "saptamana asta nu numar" sunt tentata sa mananc aiurea rau de tot. Ca mi se pare ca daca tot nu numar... nu se pune. Si nu e asa deloc. Hai mai Pisik, orice pas, oricat de mic, e un pas inainte.

Pisik, o lingurita miere eu stiu ca e gratis. De ce ai punctat gemulo 0,2? Daca era o lingurita, stiu ca tot gratis e... cheer.gif

Pai am zis ca nu numar pt ca luni, marti sunt plecata, cine f tarzii, chestii f greu de aproximat, putina papa sanatoasa (doar la micul dejun poti alege). Apoi sambata avem 2 invitatii: la pranz la matusa mea: papa la greu, cu stat la masa, una bucata mamica si una bucata bunica cu gura pe subsemnata "hai mananca, ce te ingrasa o bucatica?" "hai sa vezi ce bun e"; una bucata matusa: "vai, cum, nu mananci? pai eu de ce m-am chinuit sa fac pt voi atatea bunatati?" blink.gif Seara la 19: vizita la o prietena, a carei zi e chiar atunci. Aici exista posibilitatea fofilarii, dar destul de greu, totusi voi incerca...
Poate totusi voi aproxima macar, ca sa nu scap fraiele

Cu mierea si gemul e o intreaga istorie: dimineata am papat asa: o lingurita miere - gratis, 5 de gem diet din care 2 gratis (ups, nu am punctat una, da vorba lui Himere, ce mai conteaza zecime); seara am mai papat o lingurita de miere si am punctat mai mult, pt ca felia de grau cu care am papat-o era 0,6, si amandoua le-am pus 1p
tease.gif nici eu nu am inteles ce am scris

ma duc sa fac piure pt maine si sa ii tin companie lui babu la masa
si pe urma poate fac pillates ca de bicla nema chef; ma doare capuuuu
si tre sa imi fac si baie pe cap si nu am chef deloc deloc mad.gif
Lacry
Vroiam sa-i urez Danei nastere usoara... dar vad ca nu mai este pe aici sad.gif

Maine dimineata incepem galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Bilant final pe ziua de azi: 17p - 2p pedalat = 15p
Am economisit 4p pentru a compensa destrabalarea alimentara de ieri )).gif
Si-asa trebuie sa o tin toata saptamana dry.gif
Andreea-Rodica
Votat Timea! Sarcina usoara Danei! Chiar daca nu sunt neuron, suntem Oneden-isti, nu? hug.gif hug.gif pupic.gif
Monic
eu azi am papat asaaaa:
cafea 0p
cafea 0p
salata de paste cu ton 7p(era mai uleioasa)
salata de cartofi cu oua cascaval si smantana 7p
varza cu orez 2p
gref 0p
cafea 0p salut.gif
Tulip
CITAT(Andreea-Rodica @ 16-01-2007, 09:43 PM) *

Votat Timea! Sarcina usoara Danei! Chiar daca nu sunt neuron, suntem Oneden-isti, nu? hug.gif hug.gif pupic.gif

pupic.gif pupic.gif
irinush
si eu votat Timeea!

meniul meu de azi:

Aliment Nr puncte
fructe 0
1 banana 1
cafea cu 2 lte miere 0.5
125g piept pui 2.5
paste cu sos 3
cafea cu 2 lte miere 0.5
35g paine 1.5
20g jambon curcan 0.5
10g philadelphia light 0.5
2 lingurite nutela 1
4 linguri pilaf 3
150g crap la gratar 3

total: 17p din 20 cheer.gif
dar posibil sa mai pap un iaurt de fructe, ceva de 2 p maxim, sau poate ma rezum la 2 lingurite de gem, caci si eu ca si Pisik, nu pot fara dulce, desi parca nu mai simt nevoia chiar asa de tare ... o fi bun si cromul asta pe care il iau ...
irinush
cum nu mai spuneti nimic, va doresc noapte buna si ne auzim maine!
Pisik
CITAT(irinush @ 17-01-2007, 12:19 AM) *

cum nu mai spuneti nimic, va doresc noapte buna si ne auzim maine!

Noapte buna irinush
Am facut si eu 20 minute pillates (nu simt mare branza) si 200 abdomene; acum ma duc la baita, si pe cap

ne citim maine
Pupici! pupic.gif

aoleu! maine eziua oficiala de cantar! sper sa fie dragut cu mine si sa imi arate si mie ceva decent
Eu.
buna seara,

fac si eu pauza de la invatat sa trec la raport salut.gif

meniu
md
lapte 0.8
saratele 4
1 mandarina 0

pranz

banana 1.5
piure 1.5
piept pui 3
2 mandarine 0

cina
am facut o salata uriasa, de 900g din care am mancat 300g:
-muguri de soia - 0,5p
-ton 125g - 2.5p
-fasole verde - 1p pt depasire
total salata: 4p w00t.gif
salata mancata: 300g - 1.5p + 1.5p 20g sos de iaurt Spak + 1.5p 100g porumb = 4.5p

Total azi : 15.3p/19

ina, felicitari pentru kg pierdut cheer.gif
dana, tinem pumnii sa ai o nastere usoara
ella, iti admir ambitia si, trebuie sa recunosc, ma inspir din hotararea ta. blushing.gif de cate ori, in ultimele zile, mi s-a oferit in birou ceva dulce, am refuzat, gandindu-ma la morala ta lol.gif sunt fericita, fiindca maine vor fi 10 zile in care nu am mancat nimic dulce inafara unei bomboane si a 2 biscuiti naughty.gif

si mai sunt bucuroasa tare fiindca am 90% sanse sa imi schimb job-ul si sa ma mut la o firma maaare. am aut deja 3 interviuri la ei: resurse umane(interviu in engleza), sefii directi (2 ore de discutii) si, astazi, testul psihologic , de aptitudini si inteligenta,care a durat mai bine de 3 ore wacko.gif am luat avut nivelul mediu 4 din 5 yahoo.gif la doua dintre etape am avut nivel 5. s-a uitat gagica la mine ca la OZN-uri lol.gif sa vedem ce rezultat iese la testele psihologice, ca dca iese bine, sansele cresc la 95% yahoo.gif

maine am zi de cantar unsure.gif
daconst
Multumesc la toate fetele de urari,dar intru si maine dimineata sa va spun cind plec la spital.Sper sa nu mai intervina nimic...ca deja nu mai am nervi. blushing.gif

Ina,felicitari pentru kg! cheer.gif

Pisik,imi place meniul tau...bravo pentru pastele mancate pina la saturatie.In sfarsit sunt eu satula pentru tine,parca. lol.gif

Gigelu,ce piure a fost 1,5p?
Bravo tie,esti o baftoasa la job-uri...sincer eu te invidiez deja. give_rose.gif

Trebuie sa nu uit sa felicit toate fetele pentru ca se tin de treaba si se incadreaza in puncte. hug.gif
Eu.
CITAT(daconst @ 17-01-2007, 12:45 AM) *

Bravo tie,esti o baftoasa la job-uri...sincer eu te invidiez deja. give_rose.gif

merci, dana, dar sa stii ca nu's chiar asa baftoasa. incerc din septembrie sa gasesc un job potrivit si sau nu-mi convenea salariul, sau era cumplit de departe de casa, sau, pur si simplu, ajungeam pana in finala si acolo preferau pe altcineva dry.gif din acest motiv ma bucur acum, ca poate, de data asta, va fi asa cum imi doresc.

a fost o lingura umflata de piure, nu avea sens sa il pun 2-2.5p, nu? unsure.gif

somn usor tuturor!
am tulit-o in pat ca atipesc deja cu nasul pe tastatura )).gif
Lacry
CITAT(Eu. @ 17-01-2007, 12:51 AM) *

merci, dana, dar sa stii ca nu's chiar asa baftoasa. incerc din septembrie sa gasesc un job potrivit si sau nu-mi convenea salariul, sau era cumplit de departe de casa, sau, pur si simplu, ajungeam pana in finala si acolo preferau pe altcineva dry.gif din acest motiv ma bucur acum, ca poate, de data asta, va fi asa cum imi doresc.

a fost o lingura umflata de piure, nu avea sens sa il pun 2-2.5p, nu? unsure.gif

somn usor tuturor!
am tulit-o in pat ca atipesc deja cu nasul pe tastatura )).gif

bafta pana la final si sa fie jobul e care ti-l doresti! wink1.gif
Pisik

Pisik,imi place meniul tau...bravo pentru pastele mancate pina la saturatie.In sfarsit sunt eu satula pentru tine,parca. lol.gif

Mercic mult Danuta hug.gif intr-adevar m-am saturat; si pt maine am o casoleta plina de piure cu sos de ciuperci si rosii (a la Ella wink1.gif )

Gigelu, chiar esti norocoasa sa stii, ai avut parte de job-uri super, fara sa fi avut prea multa experienta sau studii de specialitate (din cate povestei tu), mai rar asa ceva...in privinta cautatului, sa stii ca din sept nu e o per asa mare, vorbesc din experienta; ce job este acesta pt care ai ajuns in etapa asta? ca firma inca nu te intreb grin.gif
Si eu cred ca voi incepe sa caut...mi s-a cam luat...nu disper, nu ma agit, dar mai arunc un ochi in ziar, altul la bestjobs, cine stie de unde sare iepurashul...
Ella79
Neataaaaaaaaa
Am aparut aici prima pe sarma sa ii fac galeriei Danutei noasatre. Daconst, iti tin pumnii stransi, stransi sa ai o nastere usoara si sa iti tii bebelusul in brate cat mai repede. Azi am sa fiu toata ziua cu gandul la tine sa-ti dau toata puterea necesara de a trece peste momentele putin mai dificile. hug.gif

nusarich
neata si de la mine!

danuta, sa ai o nastere usurica si cat mai rapida, sa vina bebe repede si sa fie sanatos! abia astept sa ne spui ca sunteti bine amandoi. hug.gif
otilici
Buna dimineata!
Dana,nastere usoara iti doresc! cheer.gif
Azi e zi de cantar blushing.gif
Eu.

dana, tinem pumnii stransi sa iasa totul bine, sa nu suferiti nici tu, nici bb prea mult, sa fiti sanatosi, voiosi. va asteptam pe amandoi cu poze multe grin.gif

CITAT(Pisik @ 17-01-2007, 01:02 AM) *

Gigelu, chiar esti norocoasa sa stii, ai avut parte de job-uri super, fara sa fi avut prea multa experienta sau studii de specialitate (din cate povestei tu), mai rar asa ceva...in privinta cautatului, sa stii ca din sept nu e o per asa mare, vorbesc din experienta; ce job este acesta pt care ai ajuns in etapa asta? ca firma inca nu te intreb grin.gif
Si eu cred ca voi incepe sa caut...mi s-a cam luat...nu disper, nu ma agit, dar mai arunc un ochi in ziar, altul la bestjobs, cine stie de unde sare iepurashul...

e un job de executive assistant la departamentul juridic (parte de conta+secretariat +administrativ).e drept ca nu am studii de specialitate, dar am ceva experienta si , mai ales, ma ajuta ff mult la interviuri postul avut in Olanda 6 luni, faptul ca vorbesc curent engleza si franceza si, se pare ca, ma si duce capul blushing.gif ce e misto aici e faptul ca toate job-urile scoase la bataie se pun intai la dispozitia angajatilor si doar daca nu se gaseste cinea capabil se scot pe piata. eu am de gand daca intru sa avansez, nu sa raman pe postul asta, desi e ok si binisor platit.poate ma ajuta DD rolleyes.gif

ziua mea de cantar n-a aratat nici o schimbare dry.gif
ALICE
Ieri mi-am luat si eu in sfarsit cantar electronic.Si nu merge ,normal.Azi merg sa le dau cu el in freza.
Tulip
Buna dimineata!

Dana,nastere usoara, baby.gif sanatos,sa te refaci cat mai curand,sa va intoarceti acasa repede-repede,si evident,cat mai multe poze pt. matusi biggrin.gif biggrin.gif

S-au mai dus 500 grame!!! cheer.gif cheer.gif
ALICE
crying.gif Eu nu ma pot cantari
Tulip
CITAT(ALICE @ 17-01-2007, 08:52 AM) *

Ieri mi-am luat si eu in sfarsit cantar electronic.Si nu merge ,normal.Azi merg sa le dau cu el in freza.

ce cantar ti-ai luat?de care?de unde?
Pisik
Neatza!

Dana, nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si frumos (doar seamana cu mami) si cumintel (sa ne semene cu mami blum.gif )

Zi de cantar dry.gif Foarte bulversanta insa: prima cantarire:71 cheer.gif , a doua cantarire:70.8 yahoo.gif ; a treia cantarire:72,5 mad.gif Voi mai intelegeti ceva? ca eu nu; o sa imi schimb tickerul oricum si il voi pune la jumatate, un fel de medie, nu?
Oricum, e bine ca s-a miscat si la mine ceva.

Pupicei si o zi frumoasa!
himere2005
neata
dana, nastere usoara give_rose.gif
felicitari fetelor care au slabit...eu am stagnat...mmm....nu ma supar ca stiu de ce...am depasit duminica la mama si nu am baut suficiente lichide
eu, eu cred ca esti capabila daca tot te angajezi la firme mari, ca nu intodeauna conteaza studiile, mai mult experienta si capacitatea de a face fata responsabilitatilor pupic.gif
irinush
Neata!

Dana, nastere cat mai usoara!

eu am uitat sa ma cantaresc azi, sper sa nu uit maine

eu pana acum am mancat o salata de fructe de 2p, pt ca are si o banana si putin iaurt de fructe.
azi nu stiu ce o sa mai mananc, am doar niste ciorba si niste pilaf ... ma gandeam sa imi fac niste fish fingers si inele de calamar la cuptor, dar habar nu am cum sa le punctez, pt ca nu am valorile la ele ... ma gandeam ca ar merge cu pilaf .... dar mai vad eu ...

Eu. bafta la job! sa fie asa cum vrei tu!

azi cred ca o sa ma duc cu david in gradina botanica, tot e cald afara ...
nusarich
felicitari fetelor pentru cantar!

gigelu, si la tine o sa se miste cantarul, o sa vezi. fa si tu ca pisik, te cantaresti de mai multe ori, poate iti arata si tie ceva in minus... bafta pentru job, sa fie cu noroc!

still_me
dana ..nastere usoara .... hai ca astept deja primele poze cu micutul ...
Tulip
Irinush,1 fishfingers are 1 P blum.gif
irinush
CITAT(Tulip @ 17-01-2007, 11:18 AM) *

Irinush,1 fishfingers are 1 P blum.gif

pupic.gif perfect
still_me
irinush imi place poza ta de la avatar .... arati tare bine ....
irinush
CITAT(still_me @ 17-01-2007, 11:21 AM) *

irinush imi place poza ta de la avatar .... arati tare bine ....

Multumesc Geo!
Pisik
Crengu, sa nu ma intelegi rgesit, eu nu am spus ca nu esti capabila sa te angajezi intr-o companie mare, iti spuneam doar sa nu mai spui ca nu esti norocoasa, pt ca chiar la tine s-au miscat lucrurile; eu ma uit la sotul meu, care are si pregatire si experienta e si capabil si cu toate astea nu gadseste nimic; bine, domeniul lui e si cam "schioapat" in Roamnia, dar oricum....
Bafta si tine-ne la curent!
daconst
Am intrat sa va spun ca intr-o ora plec si nu stiu cit vor dura formalitatile si travaliul,dar cind scap scriu mesaj la una din fete.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si deja parca ma simt mai bine,chiar daca au dat frunzele p-afara de la morcovul din fund. )).gif

Va pupicesc pe toate,sa fiti cumintele si sa fiti cuminti sa stati in puncte. pupic.gif
peach
Dana nu a intrat inca..ultimul pui de somn 2 in 1

Dana iti doresc o nastere foarte usoara si un bebe sanatos ca frumos o sa fie mai mult ca sigur.

Dana poti intra scurt pe msn?
irinush
o sa fie totul bine, Dana! suntem alaturi de tine si asteptam cu nerabdare vestile!
soranutza
Dana, m-am trezit special ca sa iti urez si eu nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si frumos! Restul vine din educatie iar eu sunt sigura ca ii veti da o educatie exemplara. Sa nu-ti fie teama, esti cu siguranta foarte bine documentata si pusa in tema cu tot ce e nou. Te pup mult si voi fi cu gandul la tine! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.