Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
peach
Bafta Ina
ALICE
Ramona,am apucat sa vad si eu pozele. Ai fost o diva. )).gif
otilici
Buna dimineata!
Dana ce frumusete de baietel ai! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa creasca mare si voinic si sa fie sanatos! floare.gif Abia astept sa vii sa ne mai povestesti,si mai asteptam poze cu bebe! baby.gif hug.gif

Ramo,mi a placut si mie ff tare machiajul,dar si felul cum a fost aranjata sala.Bafta multa cu potentialul wink1.gif blum.gif
himere2005
'neata
dana, ce-ti seamana baietelul, la ochi si la felul cum tine gura cand zambeste....frumusel foc....sa aveti parte numai de bucurii din partea lui. acum o intrebare pe care numai eu pot s-o pun: daca v-ati gandit cand sa-i faceti botezul, sa fiti atenti cum planificati ca in februarie, nu mai stiu pe cat incepe postul pastelui, cred ca mai degraba lasati dupa, nu? si eu vreau sa va vad pe toti 3 intr-o poza wink1.gif
ramona, de abia astept si celelalte poze. eu nu ma prea pricep la materiale, ce a fost voal, sau ce, culoare f.frumoasa. cat despre machiaj nu mai zic nimic, de fapt tu te poti aranja si singura si arati foarte bine, si cu parul, si cu machiajul, jos palaria...si ce imi place cel mai mult la tine, ca esti o tipa in banca ei, fara fite, chiar saritoare la nevoie, desi ai putea avea
ramonavlas
Ina, bafta la examen si te asteptam cu vesti bune.
Multumesc din nou fetelor pt laude.
Himere, bluza era din dantela cu paiete. Am dat 900.000/ metru. Nu imi pare rau.......
dany
Imagine , DANA SI LUCAS PAUL !!!!! Sa va bucurati de bb ,Dana si Mihai sa se faca mare ,sanatos si voios !!! E un frumusel !! Si...deja va scoate limbutza asa ca sa vedeti cine e seful in casa de acum )).gif pupic.gif

Ramo
...ai ratat superb la chef !! fara cuvinte !

Ina ...bafta la examen !

CITAT(peach @ 23-01-2007, 09:10 AM) *

si daca mai indraznesti vreodata sa zici de finulica ca-i uritel te maninc cu fulgi cu tot

Te ajut si eu ,Sorina )).gif
himere2005
eu astept sa invarc un program de editare de pe net sa mai schimb si eu avatarul, am incercat cu imageshack redimensionare pentru avatar dar era prea mare
anaoi
stai la rand Dany....eu o ajut prima....
dany
CITAT(anaoi @ 23-01-2007, 09:59 AM) *

Eu am zis prima ,na blum.gif Ma gandeam eu si la tine dar am zis sa te las in pace azi din cauza de stomac )).gif .Adevarul e ca la mintea ta acum ai zbura spre Dana sa o mananci...sau mai degraba pe bb )).gif
himere2005
mai dany, dar ce bine ai slabit wink1.gif cred ca ma iau si eu dupa tine si imi pun ziua de cantar mai spre finalul saptamanii ca nu cred sa arate mare lucru pana maine ca azi imi arata 53.2, asta de la ce-am mancat duminica cred blum.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 23-01-2007, 01:01 PM) *

CITAT(anaoi @ 23-01-2007, 09:59 AM) *

Eu am zis prima ,na blum.gif Ma gandeam eu si la tine dar am zis sa te las in pace azi din cauza de stomac )).gif .Adevarul e ca la mintea ta acum ai zbura spre Dana sa o mananci...sau mai degraba pe bb )).gif

la mintea mea de acum nu cred ca m-as duce...dar la aia de maine sigur.......
himere2005
ca sa nu va suparati, dany ca e in germania o ajuta pe dana si dilly pe mine, ca e in romania...de fapt dilly are mai multi pui de crescut )).gif ...numai ca trebuie sa faci naveta pe la mine, pe la tulip, iar in cursul saptamanii ramai in bucuresti si luni ai grija de al lui lacry, marti de a lui oti, miercuri irinush si tot asa )).gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 12:59 PM) *

eu astept sa invarc un program de editare de pe net sa mai schimb si eu avatarul, am incercat cu imageshack redimensionare pentru avatar dar era prea mare

Cand ai invatat, sa ma anunti si pe mine, ca si eu vreau sa imi schimb poza de la avatar si e prea mare )).gif
otilici
Himere te-am, visat azi noapte,cica ai fost la mine in vizita cu Bia lol.gif .Si s-a facut seara si o culcai pe Bia la noi baby.gif blum.gif ...Apoi a inceput sa dea semne de foame Norbi si m-am trezit grin.gif pupic.gif
Eu sper sa fie semn bun asta grin.gif
himere2005
ramona. poate tu ai un program de editare in calculator instalat, daca nu, cauti cu googlr acd see (de ex.), apoi intri in poza cu dublu click, apoi click dreapta, editare, apoi cauti un buton care se numeste resize si eu i-am dat 75 pixeli cu 100 pixeli, apoi save si dupa aia merge usor, dai browse cu poza redimensionata din calculator si iti actualizeaza avatarul. daca nu si nu treimite poza pe himere2005@yahoo.com sa o modific

eu l-am visat aseara pe gabriel andronache cu dieta lui cu tot )).gif si am mai visat ca eram cu o prietena si ca am plecat alaturi de un grup foarte mare de oameni la un fel de jogging colectiv sau maraton, cam asa ceva )).gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 01:28 PM) *

ramona. poate tu ai un program de editare in calculator instalat, daca nu, cauti cu googlr acd see (de ex.), apoi intri in poza cu dublu click, apoi click dreapta, editare, apoi cauti un buton care se numeste resize si eu i-am dat 75 pixeli cu 100 pixeli, apoi save si dupa aia merge usor, dai browse cu poza redimensionata din calculator si iti actualizeaza avatarul. daca nu si nu treimite poza pe himere2005@yahoo.com sa o modific

eu l-am visat aseara pe gabriel andronache cu dieta lui cu tot )).gif si am mai visat ca eram cu o prietena si ca am plecat alaturi de un grup foarte mare de oameni la un fel de jogging colectiv sau maraton, cam asa ceva )).gif

Mersi mult, acum sunt la servici si nu am poza in calculatorul asta, dar sigur incerc cand ajung acasa. pupic.gif
otilici
Himere si nu te-ai trezit cu febra musculara? lol.gif Sau era maratonul cumva inspre Baia Mare? grin.gif lol.gif
himere2005
ramona, mie poza asta mi-a placut mult naughty.gif
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonavlas/d...jpg&.src=ph
tu ai alta si mai reusita?

dar tu nu esti din bucuresti oti? in baia mare n-am fost niciodata, daca ajung iti au bip blum.gif
otilici
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 11:32 AM) *

dar tu nu esti din bucuresti oti? in baia mare n-am fost niciodata, daca ajung iti au bip blum.gif

Sunt baimareanca wink1.gif .Astept bipul ala cu nerabdare wink1.gif
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 23-01-2007, 11:17 AM) *

CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 12:59 PM) *

Cand ai invatat, sa ma anunti si pe mine, ca si eu vreau sa imi schimb poza de la avatar si e prea mare )).gif

Ramona, citeste la cutia de propuneri si reclamatii.
anaoi
CITAT(otilici @ 23-01-2007, 01:35 PM) *

CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 11:32 AM) *

Sunt baimareanca wink1.gif .Astept bipul ala cu nerabdare wink1.gif

ia trimite tu spre dylly niste castane coapte... ca tratament pt stomac facut praf
otilici
Dylly,eu iti trimit cu draga inima,dar trebuie sa mai astepti un pic...cam pana in septembrie grin.gif ,cand se coc castanele.Ti-as trimite in schimb un borcan de piure de castane,dar are puncte muulte grin.gif .Sau mai bine ziceam ca-ti trimit un borcan de bip bip bip? doh.gif lol.gif
anaoi
dar un borcan mic de tot.....promit s afiu cuminte si s anu il mananc pe toto o data....sau dupa ce dau 5 kile jos, atunci ma rasfat o zi
dany
Ca tot vorbiti de poze si avataruri.....cum fac sa scrie la semnatura mea doar "poze" in loc de tot linkul ala ? Am vazut ca voi tot scrieti "poze" sau "aici" ......Nu ma descurc .
otilici
CITAT(anaoi @ 23-01-2007, 11:45 AM) *

dar un borcan mic de tot.....promit s afiu cuminte si s anu il mananc pe toto o data....sau dupa ce dau 5 kile jos, atunci ma rasfat o zi

Ok dylly,s-a facut,dar te astept si la o castana prajita wink1.gif
himere2005
dany, noi cand scriem poze de ex in mesaj facem asa:
- apasam pe butonul cu globul pamantesc, apoi stergem http ala si dam linkul catre poze , apoi la numele paginii scriem poze si gata grin.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 01:32 PM) *

ramona, mie poza asta mi-a placut mult naughty.gif
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonavlas/d...jpg&.src=ph
tu ai alta si mai reusita?

Asta imi place si mie mult. Asta vreau sa o pun la avatar.
himere2005
eu explic pas cu pas ca altfel se incurca lumea , stiu ca suna cam copilareasca exprimarea )).gif
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 23-01-2007, 01:52 PM) *

Ca tot vorbiti de poze si avataruri.....cum fac sa scrie la semnatura mea doar "poze" in loc de tot linkul ala ? Am vazut ca voi tot scrieti "poze" sau "aici" ......Nu ma descurc .

Exact. Si eu de mult tot vreau sa intreb asta, dar uitam.........

Gata cu treaba la receptie. Am facut 12 cazari, a venit receptionerul inapoi, asa ca ma duc la contabilitate, in cealalta parte a orsului. Deci nu mai am acces la internet pana ajung acasa.
V-am pupat si spor la treaba in continuare........
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 23-01-2007, 12:07 PM) *

Gata cu treaba la receptie. Am facut 12 cazari, a venit receptionerul inapoi, asa ca ma duc la contabilitate, in cealalta parte a orsului. Deci nu mai am acces la internet pana ajung acasa.
A explicat Alex cum se face.
himere2005
ooooooo nessie, ti-ai modificat targetul? naughty.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 12:17 PM) *

ooooooo nessie, ti-ai modificat targetul? naughty.gif

Nu, doar m-am ingrasat vreo 4 kile. lol.gif
himere2005
bun si asa, mai avem parte de varietate )).gif ...lasa ca le dai tu jos pana la paste...pastele cailor lol.gif glumeam, sa nu ma crezi...noi trebuie sa tragem tare pana atunci ca cine stie cu ce tentatii vine iepurasul grin.gif ..oricum, parca la Paste nu se mananca atat de mult ca la sfarsitul anului, nu? laugh.gif
dany
CITAT(Nessie @ 23-01-2007, 11:09 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 23-01-2007, 12:07 PM) *

A explicat Alex cum se face.

Multumesc ,Nessie...banuiesc ca tu ai schimbat la semnatura mea ,nu ? pupic.gif
himere2005

mamici daca ati uitat versurile de la cantecele din copilarie le gasiti aici
Deea
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 02:39 PM) *

mamici daca ati uitat versurile de la cantecele din copilarie le gasiti aici

multumim...chiar ca uitasem multe cantecele; noroc cu tine ca bantui pe net smile.gif
himere2005
deea, tot acolo, la divertisment sunt jocuri educative, povesti de printat naughty.gif

eu tot ma chinui sa zica bianca la intrebarea cum o cheama bia si cand o intraba cat are sa arate un deget )).gif
himere2005
astro-portret ca tot se vorbea de zodii zilele trecute, mie una mi s-a potrivit. pentru mamici, tot pe acolo puteti cauta si zodia bebelusului laugh.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 12:13 PM) *

astro-portret ca tot se vorbea de zodii zilele trecute, mie una mi s-a potrivit. pentru mamici, tot pe acolo puteti cauta si zodia bebelusului laugh.gif

Mda...citit si eu....se cam potriveste
himere2005
ma distram la zodia biancai ca o sa-mi puna capac )).gif spune undeva ca daca vom avea posibilitatea sa facem o excursie intr-o jungla sigur se va simti ca Indiana Jones...nu stiu ce se va face dan cu 2 visatoare la casa lui )).gif
anca veselie
salutare la toata lumea!
dana bine te-ai intors cu Lucas cu tot! cheer.gif este un scump, sa fie sanatos, frumos si destept si sa te bucuri de el! give_rose.gif give_rose.gif
ramona ai fost o frumoasa, sala, machiajul, bluza, tot a fost superb!
ina si miha bafta!

mie mi-e cam foame zilele astea. tre sa vina rusii la un mom dat, dar nu stiu exact cand, in jur de 28 probabil blink.gif
azi o sa ajung la sala, iar maine si poimaine s-ar putea sa ajung la 2 petreceri... unde o sa fie papa bun sad.gif
meniul de azi:

md:
paine 2.5
sunca 1
br. Fitness 1
iaurt activia musli 2.5

pranz:
supa plic 2
100g macrou 4

total pana acum: 13p. mai am de papat 2 p de grasimi bune si probabil de 2 p un iaurt jogobella light si am cam terminat balul. sunt restanta la legume si la fructe, tre sa recuperez.
himere2005
anca, cumva ti-ai luat si tu tot 5 pesti la punga congelati de nu mai scapi de ei? ca am vazut ca in fiecare zi ai macrou in meniu blum.gif , desi ziceai ca au prea multe puncte )).gif
anca veselie
)).gif )).gif da, himere, am luat cam 1 kg de macrou blink.gif azi am papat ultima bucata cheer.gif
uka
poze de la predeal de weekendul asta,
nu va speriatzi de fetele noastre am baut fiecare cate o stica d vin rosu si eram cam turmentati si in in plus eu am avut probl de echilibru si m-a rasturnat de cateva ori prin zapada, bine k m-am si batut cu theo ne-am tavalit putzin dar am so cazut. in afara de echilibru nu am avut nici o probl eram coerenta
ALICE
Meniul pe azi
sunca Praga-1p
branza-1p
paine-2p
ton cu branza si ceapa-1p
maioneaza-0,5 p
ou-1p
lapte-0,5 p

Total=7 p
Deseara ies cu gagicile deci las puncte pt un frappe.
Azi mananc mai putin ca maine e zi de cantar.
himere2005
inca un link si gata, tot despre astrologie si zi de nastere, mie mi s-au explicat astfel unele reactii pe care le am, de care nu am tinut cont pana acum, dar imi dau seama ca poate a contat si ziua in care m-am nascut
http://lumeapiticilor.ro/?sid=66
anaoi
auziti...dupa ce ca dylly e cu stomacul intors pe dos, il mai si speriati???? e d egroaza cum se potriveste astro-portretul....si cel de la scorpion in general si cel in fucntie d eziua d enastere....

buf...nu e bine ca se stie cum e dylly
himere2005
uka, cine era celalalt cuplu? cumva sora lui sau viitori nasi? ...in sfarsit am vazut si eu zapada...in poze blum.gif
anca veselie
da, si mie mi se potriveste cea pe zile
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.