Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
May
Am facut poza si nu se vede sad.gif doar daca ma misc puteti observa... nici mama nu vedea aseara pe web... e un rosu pal ... sad.gif

himere eu nu vreau blond blod, eu vreau culoarea mierii! Pana la urma ma duc diseara la magazin si ii zic lu` aia ce am patit... cred ca o sa imi dea o crema decoloranta cum scrie pe cutie si apoi imi fac din nou culoarea... apoi si daca nu iese nici asa.... ma fac la loc cum eram si imi bag picioarele.. scuzati expresia... cine naiba ma vopseste pe mine? Ca soacra-mea nu vrea sad.gif dor remy mai e sperantza.... remy si vopsitul doh.gif dar asta e!
himere2005
bafta multa may..totusi cand bagi o poza cu tine? grin.gif
May
Cand o sa arat normal )).gif
ramonavlas
May, eu sunt convinsa ca iti sta mai bine roscata decat blonda. Sper ca nu te superi pe mine, e doar o parere. pupic.gif
Eu m-am intors de la contabilitate, inapoi la hotel, unde raman pana diseara cand inchid restaurantul. Sunt asa de obosita....sper ca pe la 22 sa nu mai fie lume in restaurant ca sa pot inchide.......
himere2005
fetelor, eu am incercat din pacate n-o vedem pe frumusica azi blonda, may sa te faci mai rpd si sa ne dai linkul grin.gif

ramo, cam de cate ori te-ai sters ca sa arate asa bine machiajul? poate ne spui intr-o zi pas cu pas ce ai folosit si cum ai facut laugh.gif
May
Vroiam sa imi iasa culoarea de mai jos cu care eram facuta anul trecut.

Ramona normal ca nu ma supar hug.gif

Imagine
himere2005
mama w00t.gif , may, ce super iti sta ...nu se vede nimic in neregula de aici

may, as vrea sa te vad imbracata in ceva rosu si cu parul asa, cred ca as ramane masca
uka
Eu am noroc k al meu ma penseaza, ma vopseste, ma maltrateaza si cu epilatorul dar asta nu prea suport eu.. mai bine ma kinui singura..
cred k ar reusi si remy, totul e sa vrea
May
DAAAAAAAAAAAAAA HIMERE NORMAL CA IMI STA SUPER DAR POZA E DE ANUL TRECUT! Asa vroiam sa iasa si acum si a iesit un kkt sad.gif sper sa pot ajunge la culoarea aia sad.gif
himere2005
aaaaaaaa...am inteles...poate iti iese ceva ceva ..noi iti tinem pumnii
May
sa nu crezi ca daca am scris mare am tipat sau ceva hug.gif give_rose.gif sunt cam cu nervii la pamant pupic.gif
uka
fetelor, dee-dee e la pag 18, dk nu avetzi c face il mai votatzi pls..
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 07:13 PM) *

fetelor, eu am incercat din pacate n-o vedem pe frumusica azi blonda, may sa te faci mai rpd si sa ne dai linkul grin.gif

ramo, cam de cate ori te-ai sters ca sa arate asa bine machiajul? poate ne spui intr-o zi pas cu pas ce ai folosit si cum ai facut laugh.gif

Himere, mersi muuult ca mi-ai micsorat poza. Mi-a ieist din a doua machiajul........
himere2005
in sfarsit mi-a iesit din prima...oare pe astia nu-i duce capul ca sa faca scrisul mai clar?

nu eu, ca eu nu am cum sa intru la tine, cred ca nessie...moderatorii si administratorii au posibilitatea asta..eu sunt doar un simplu user, o mica hienuta naughty.gif )).gif
anca veselie
may, nu mai fii suparata, o sa-ti reuseasca culoarea give_rose.gif

eu ma car la sala, azi incerc una noua de care mi-a spus annais, care este aproape de casa, sper sa-mi placa!
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 07:54 PM) *

in sfarsit mi-a iesit din prima...oare pe astia nu-i duce capul ca sa faca scrisul mai clar?

nu eu, ca eu nu am cum sa intru la tine, cred ca nessie...moderatorii si administratorii au posibilitatea asta..eu sunt doar un simplu user, o mica hienuta naughty.gif )).gif

A, in cazul asta, multumesc mult Nessie, sau cine s-a ocupat de "problema" mea pupic.gif
Am terminat de facut ceva acte si ma duc pana la bucatarie sa vad ce mananc........
himere2005
cheer.gif cheer.gif bia merge dintr-o parte in alta a camerei cheer.gif cheer.gif
Ella79
Am aterizat si eu acasa dar nu stau mult ca de la 7 ma duc la sala.
Nu v-am uitat, nu am renuntat la dieta, numar in continuare desi am un program extrem de ocupat si nu prea am timp sa mananc ca lumea.

Mi-am citit si eu caracteristicile dupa ziua de nastere. Zice ca sunt despotica lol.gif
himere2005
pai si ce nu esti? tease.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 08:26 PM) *

pai si ce nu esti? tease.gif

oi fi, ce sa zic... )).gif )).gif
himere2005
eu zic ca daca esti prea moale, nu-i bine... grin.gif
imi scoate untu' din mine bia, toata ziua vrea sa mearga acum, ma ia de deget si hai.... )).gif nu mai merge cu lugu-lugu
Lacry
Meniu final:

o banana 1p
cafea cu lapte 1p
o prajiturica mica cat o nuca... 2,5p

mar 200gr.....1p
macrou saramura 150 gr....6p
10 gr. paine...0,5p

paste fara ou, 45 gr. ..........3p
ciumperci cu condimente...0p
cascaval ras....1p
sunca curcan, 40gr....1p

salata verde si andive cu lamaie...0p
rosie, sfecla rosie cu hrean...0p

Total: 17p din 19

Pana la urma tot la ciumperci am ajuns, doh.gif ca nu au puncte rolleyes.gif
himere2005
mai, dar mai dau din cand in cand refresh si vad ca nu mai scrie nimeni nimic...toata lumea ocupata...sa vedem ce-o iesi maine la cantare blum.gif
Anna
pupic.gif fetelor
acum am ajuns pe la voi, am avut o zi plina plina, am fost de dim si m-am inscris la curs, apoi la facultate, apoi la munca blink.gif
azi am avut un meniu cam ciudat

~ lapte - 3
~ cereale - 2
~ banana - 1
~ cereale - 2
~ gem- 1
~ ardei umplut - 4
~ paine - 1
~ cereale - 3
~ mere- 0
~ salata varza, morcov, porumb, etc - 1

total 18 puncte

acum ma apuca sa va citesc blum.gif

CITAT(ina_ceva @ 23-01-2007, 01:33 AM) *

Cand e urmatorul examen, annaiss?

joi la 7 30 blink.gif dry.gif si apoi pe 1 feb si pe 4 feb devil.gif

tu cand mai ai?
Tulip
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 06:23 PM) *

cheer.gif cheer.gif bia merge dintr-o parte in alta a camerei cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
himere felicitari pt bia ca a inceput sa mearga singurica cheer.gif acum trebuie sa ai mare grija de ea sa nu cada in gura cand iese afara... am vazut un caz sambata seara.. un baietel de 10 luni care de abia isi daduse drumul la mers.. s-a aplecat dupa o hartie si a dat cu capul de ciment sad.gif
nusarich
may, eu ma vopsesc blond tot cu garnier, cu cel 100% color. acum nu mai stiu nuanta exact, dar stiu ca am combinat un blond deschis cu un blond cenusiu si se deschide de la castaniu deschis la blond fara probleme. si iese cam ca mierea poliflora (adica nu blondul ala deschis de tot, ceva mai spre miere...) si in cutie are tubul de vopsea si o sticluta cu ceva lichid albicios ca un gel semitransparent. le combin pe astea si mi le pun pe par si gata. nu l-am decolorat niciodata si s-a prins vopseaua din prima. din cate stiam eu e mai greu sa treci de la roscat la blond fara nuante intermediare sau decolorare. ma gandeam sa incerci sa te vopsesti un blond mai inchis (adica mai spre saten deschis) intr-o prima faza si apoi sa incerci sa-l mai deschizi.

himere, feicitari pentru bia! maine-poimaine vine acasa cu baieti...
Anna
CITAT(himere2005 @ 23-01-2007, 01:28 PM) *

eu l-am visat aseara pe gabriel andronache cu dieta lui cu tot )).gif si am mai visat ca eram cu o prietena si ca am plecat alaturi de un grup foarte mare de oameni la un fel de jogging colectiv sau maraton, cam asa ceva )).gif

Himere mama tu ai vazut de curand American Pie Naked Mile lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu-i asa?
acolo visai sa alergi? naughty.gif
himere2005
anna, cred ca de cand sunt cu rusii pe cap am numai fantezii din astea ciudate lol.gif lol.gif se prea poate sa ne fi dus in locul cu pricina, ca inca nu am ajuns la destinatie )).gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 23-01-2007, 07:59 PM) *

may, nu mai fii suparata, o sa-ti reuseasca culoarea give_rose.gif

eu ma car la sala, azi incerc una noua de care mi-a spus annais, care este aproape de casa, sper sa-mi placa!

sa imi zici daca ti-a placut, cum mai e acum? ca daca de 2 luni nu ma mai duc uff....imi fac curaj in feb blum.gif

Hey, nimeni,nimic? Pe unde sunteti toate mai fetelor? )).gif
Eu mi-am cumparat si un manual de germana dupa care voi face cursul si ma uitam acu pe el, abia astept sa incep prima lectia cheer.gif .
blushing.gif in loc sa pun mana sa invat pt un exam la facultate sad.gif bataita.gif bataita.gif
Deea
Anna unde te-ai inscris la curs, cat dureaza si cat costa? ai ceva atestat cand termini?
Anna
CITAT(Deea @ 23-01-2007, 10:09 PM) *

Anna unde te-ai inscris la curs, cat dureaza si cat costa? ai ceva atestat cand termini?

Deea eu m-am inscris la Fides, depinde de ce limba straina alegi, fiecare are vreo 4 5 module, cam 2 luni dureaza fiecare modul si pretul intre 300 si 400 ron. Da primesti o diploma.scrie la ei pe site www.fidescentre.ro, nu m-am interesat exact.
Eu mi-am ales un program de we, m-a costat 300 cu tot cu materiale. Abia astept blushing.gif
ramonavlas
Si eu care credeam ca o sa am ce recupera cu cititul. Unde e toata lumea???
Eu sunt inca la hotel. Am programat 2 nunti pentru restaurantul cel nou, care inca nu e deschis, dar va fi pana atunci. Au fost viitorii miri la discutii, au dat avansul si le-am explicat cum se procedeaza.
Este lume in restaurant deci nu cred ca ajung pana la 22 acasa, asa cum am sperat..............
Ella79
M-am intors de la sala si sunt rupta. Nu stiu de ce, dar de data asta mi s-a parut inuman de greu. Poate ca sunt si eu extrem de obosita, nu stiu... sad.gif
O sa fac o baie, mananc niste fistic (cica e bun in perioade de stres psihic) si dupa aia ma bag in pat.

Deea, cursuri la Fides am facut si eu si toti colegii mei de birou. Eu am facut engleza, ei - unii engleza, unii franceza, o tipa spaniola. Toti am fost super multumiti. Ti le recomand. Sa nu te duci la British Council ca e o mare teapa. Costa 300 de euro cursul, inca 50 de euro manualele si nivelul lasa mult de dorit....

Anna
CITAT(Ella79 @ 23-01-2007, 10:50 PM) *

Deea, cursuri la Fides am facut si eu si toti colegii mei de birou. Eu am facut engleza, ei - unii engleza, unii franceza, o tipa spaniola. Toti am fost super multumiti. Ti le recomand. Sa nu te duci la British Council ca e o mare teapa. Costa 300 de euro cursul, inca 50 de euro manualele si nivelul lasa mult de dorit....

Da? ce bine imi pare sa aud asta Ella . sper sa imi placa si mie pupic.gif
ramonavlas
Fetelor, nu mai pot de oboseala........ As dormi la birou, pe scaun....... Si nu mai pleaca lumea acasa. Eu ma duc sa le spun ca nu face bine la silueta sa manance la ora asta si pote pleaca acasa.......numai asa pot ajunge si eu la o ora accceptabila.
Tulip
Ramo,nu ne-ai zis ce cadouri ai primit naughty.gif naughty.gif naughty.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 23-01-2007, 11:23 PM) *

Ramo,nu ne-ai zis ce cadouri ai primit naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Pai am primit asa:
- o gramada de lumanari, stiti ca eu sunt pasionata de asa ceva. Am primit un mai speciala, mortala, intr-o cada, doi indragostiti se saruta (totul e din ceara, portocalie, asa cum e living-ul meu).
- o esarfa cu imprimeuri leopard;
- o bluza pictata si cu argint pe ea;
- parfumuri;
- bijuterii;
- echipament de sala;
- o geanta;
- o fructiera superba de la colegii mei (tot portocalie);
- o gramada de flori.............
Ella79
Pai crezi ca scapi asa usor ramona? naughty.gif Vrem pozeeeeeeee. Sau manacr detalii: ce parfumuri, ce bijuterii, cum e geanta?
doar stii ca noi suntem grupul fetelor curioase si foarte curioase. )).gif
Deea
Multumesc pentru detaliile legate de cursuri!

am fost la sala...n-am stat toata ora, nu mi-a palcut tipa asta cum lucreaza. Cand am ajuns eu la sala tocmai termina ora antrenoarea principla si patroana salii....fetelor, nu se mai vedeau oglinzile de aburi; le-a rupt la tae-bo in seara asta, abia astept sa-mi revina si mie putin suflul sa merg iarasi la ea.

Ramona pozeeeee biggrin.gif
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 23-01-2007, 11:37 PM) *

Pai crezi ca scapi asa usor ramona? naughty.gif Vrem pozeeeeeeee. Sau manacr detalii: ce parfumuri, ce bijuterii, cum e geanta?
doar stii ca noi suntem grupul fetelor curioase si foarte curioase. )).gif

Azi nu am timp sa fac poze ca nu stiu cand ajung acasa, dar cand am timp, fac.
A, geanta nu imi place:(
uka
fetelor atzi dat voi mai demult un link catre un site care iti spunea in ce luna sa concepi bebe ca sa stii ce sex va avea...
Lacry
Himere, felicitari pentru Bia cheer.gif cheer.gif
Ramona, a fost ziua ta? give_rose.gif Si la mine in living predomina culoarea portocaliu wink1.gif
ramonavlas
CITAT(Lacry @ 24-01-2007, 12:36 AM) *

Himere, felicitari pentru Bia cheer.gif cheer.gif
Ramona, a fost ziua ta? give_rose.gif Si la mine in living predomina culoarea portocaliu wink1.gif

Da, ieri a fost ziua mea, dar am sarbatorit sambata noaptea.
Tulip
Irinush,te vad online...ai fost cam tacuta zilele astea......esti ok? smile.gif
Lacry
Atunci, Ramona, "La multi ani" si de la noi bday.gif
Si nu te supara ca o facem cu intarziere... eu si Alec nu stam online aici, la neuroni... si nici nu reusim sa citim tot sad.gif de aceea suntem depasiti de unele evenimente importante blink.gif
ramonavlas
CITAT(Lacry @ 24-01-2007, 01:11 AM) *

Atunci, Ramona, "La multi ani" si de la noi bday.gif
Si nu te supara ca o facem cu intarziere... eu si Alec nu stam online aici, la neuroni... si nici nu reusim sa citim tot sad.gif de aceea suntem depasiti de unele evenimente importante blink.gif

Multumesc de urarea si stai linistita, se accepta si cu intarziere............ pupic.gif pupa-l si pe razacios din partea mea..........
irinush
Buna seara! da Tulip, sunt ok, multumesc de intrebare, doar ca nu am mai avut timp sa stau penet iar cand am avut timp nu am avut net sad.gif
tin in continuare dieta, in week-end m-am cam dat in barci, dar .. per ansamblu e bine ... trebuie sa modific tickerul pt ca am luat o mare teapa de la cantarul meu, am momentan 77kg, dar tot e bine, zic eu ...

Dana, bine ai venit acasa, bebe e superb, sa va traiasca!

Ramona, la multi ani, sa fii fericita si sa ai parte de tot de iti doresti! ai aratat super!

Imi pare rau fetelor, nu am reusit sa citesc decat pe diagonala ce ati scris, sper sa pot sta maine mai mult cu voi, desi, daca vremea e tot asa frumoasa, iar stau numai in parc cu David!

va pup pe toate si ne auzim!
Pisik
Pup fetele!
Nu sciru mult ca sunt rupta! Am citit in diagonala ce ati scris, pot spune doar ca Ramona ai fost absolut superba!
Vreau sa ii urez bun venit lui Lucas acasa si sa va felicita pe toate care ati slabit
Pe scurt, restul dimineata (sa apuc si eu vreo 3 ore de somn blink.gif ) Barcelona, cat am apucat sa vad din ea, adica cred ca sub 1% e superba, ma gandesc serios la o vacanta de cel putin 2 sapt acolo!
Cu dieta sunt varza, duminica cred ca am fost la marea limita, cu tot cu pctele din spot, dar ieri si azi am fost pe dinafara rau, cu ducliuri la greu seara, ca in vremurile bune blushing.gif Noroc ca m-am reambitionat cand v-am citit meniurile; de maine numar din nou, sambata nu cred ca pot pt ca am 2 vizite si si asa sapt asta o am varza si eu incep cel mai bine de luni, asa ca sper sa fiu cuminte pana sambata si ziua de duminica si duminica din nou pe cai. Va rog sa imi cereti meniuri, ca sa imi fie rusine de voi laugh.gif grin.gif
Si acum, VESTEA CEA MARE care m-a tinut treaza pana la ora asta! Pe 15 iulie anul asta VOM FI NASI cheer.gif cheer.gif cheer.gif Asta seara au fost la noi niste prieteni si ne-au propus yahoo.gif
Deci, am un motiv bun sa arat bine, nu ma lasati, va implor ca iar pun dulciurile stapanire pe mine sorry.gif
Gata, fug in baie si in pat
Va pup si ne auzim maine pupic.gif
nusarich
neata neuroni!

pisik, bine ai revenit! ne ambitionam impreuna, ca eu as vrea sa arat bine la sfarsitul lui iulie (pentru ziua mea blushing.gif ), asa ca... pe cai!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.