CITAT(michelle @ 24-01-2007, 11:51 AM)

Alice, o sa slabesti, cu sau fara sport. La mine a fost ok fara sport.. Problema la mine a fost la fatza.
Ce sa zic, incearca fara sport o perioada si vezi cum e..
Pisik, felicitari pt faptul ca vei fi nasica.
Si inca ceva.. nu imi place la tine ca spui de fiecare data ca de luni incepi. De ce nu de azi? Miercuri, joi, vineri.. sunt 3 zile in care poti sa fii disciplinata, poate chiar sa economisesti ceva. Sambata iti faci de cap, duminica iti revii pt luni. Eu zic ca ar conta f. mult.
pai asta am si zis; ca azi, maine si vineri si duminica mananc corect, numar, poate si economisesc, pt ca m-am ambitionat din nou cu voi, sambata nu mai tin de puncte, ca sigur nu reusesc, iar de luni reincep saptamana. Am zis asa de luni, in sensul ca de luni voi tine punctaj strict al saptamanii si nu incep sapt de azi, pt ca mie imi vine mai usor sa numar o sapt calendaristica. dar astazi numar, si maine si vineri, si duminica, doar ca nu sapt asta nu o consider sapt plina de WW, in sensul ca sigur nu am punctele bine intrunite. Sper ca am zis corect de data asta. Chiar am zis ca pun meniuri pana sambata, de rusinea voastra, sa nu mai scap la sertarul cu cioco

ca aseara

CITAT(ALICE @ 24-01-2007, 11:56 AM)

Si eu am ajuns la concluzia ca e mai bine sa incepi de la mijlocul saptamanii.Ai timp sa faci smecherii sa te redresezi.
Pisik,cum mai merge cu Clarinolul?
mai, nu stiu ce sa zic, eu una nu vad nici un efect, bine, v-am zis duminica, luni si marti nu am fost cuminte, ma simt ok cu el, dar sincer nu stiu ce efecte are; eu zic dupa cum am citi pe prospect ca efectele sunt pe lunga durata, in sensul ca ajuta sa nu apara yo-yo si sa nu plece muschii, sa ramana numai grasime
BRAVO FETELOR CARE AU SLABIT!!! Sper ca miercurea viitoare sa mai zic si eu ca am scapat macar de 500 grame