Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ALICE
Neata fetelor! wink1.gif
Deea
Neata fetelor!

wow Alice ce bine arata ticker-ul...l-ai revolutionat blum.gif

la mine nu au fost chiar 2 kg. cum arata luni...dar 1.600gr tot au fost cheer.gif ; am ajuns la jumatea dealului cum zicea Miha cheer.gif
Pisik
Neatza! Bravo fetelor pt cantar!
Eu evident ca nu am nici o schimbare, am 71,8, dar ma bucur ca nu e mai mult, ca nici nu am iesit afara de vreo 3 zile blushing.gif si la cat am mancat ieri si luni ma astept la ceva socuri pe vineri asa, mai ales ca vin si rusii. Dar sper ca de luni sa imi revin si sa ma repun pe treaba!
O zi buna va doresc!
nusarich
felicitari fetelor care au slabit! eu ma cantaresc de obicei sambata dimineata, ca am timp si sa stau mai mult la baie...
ALICE
Eu pe la baie n-am mai trecut azi dimineata ca n-am avut timp.Dar las de la mine.Acum cu 100 g sau fara tot aia e.
Deea,eu nu ma prea bucur pt ca si anul trecut am facut asa.Am slabit intr-o luna 3 kg si dupa aia m-am apucat de aerobic si cam atata cu slabitul pe anul trecut.Tot cu 3 kg in minus am ramas.
Deea
hmm...ciudat ca n-ai mai dat jos nimic, la haine se vedea? eu m-am masurat duminica...sa vedem dupa o luna de aerobic cum arata masuratorile.
nusarich
CITAT(ALICE @ 24-01-2007, 11:02 AM) *

Eu pe la baie n-am mai trecut azi dimineata ca n-am avut timp.Dar las de la mine.Acum cu 100 g sau fara tot aia e.
Deea,eu nu ma prea bucur pt ca si anul trecut am facut asa.Am slabit intr-o luna 3 kg si dupa aia m-am apucat de aerobic si cam atata cu slabitul pe anul trecut.Tot cu 3 kg in minus am ramas.

da, dar si carnita s-a asezat altfel dupa aerobic... asa ca ai slabit numai grasimutzele, muschiluetul a ramas acolo...
ALICE
Asa si asa.Nu se prea vedea.Doar ca statea pielea pe mine altfel.Eram si eu mai tonifiata.Dar nici un gram n-am mai dat jos.Poti sa stii ca ma masor si eu.As vrea sa incep aerobicul dar mi-e groaza ca iar ma blochez aici.
Pisik
Alice, sa stii ca si eu patesc la fel, cand fac sport nu prea slabesc, dar crede-ma ca e mult mai bine sa te modelezi, arati infinit mai bine decat slaba si flescaita; eu iti spun din experienta ea, la 60 kg aratam excelent imbracata (ma rog, dupa unii eram prea slaba, chestiune de gust), dar dezbracata eram film de groaza; asa ca eu prefer sa ma si modelez un pic de data asta, chiar daca acul cantarului nu mai scade deloc spectaculos cum a fost anu trecut sad.gif Nu disper insa si merg mai departe wink1.gif
Nu imi zice niciuna nimic de faptul ca voi fi nasa? sad.gif Eu am fost f entuziasmata, chiar daca acuma stam rau cu banii, sper sa se rezolve probl pana in iulie, eu deja am inceput sa ma agit laugh.gif
Deea
eu am ferba musculara la picioare si azi trebuie sa merg undeva...pe tocuri doh.gif si in costum, cred ca o sa merg de parca as fi impaiata.

CITAT(Pisik @ 24-01-2007, 11:08 AM) *

Nu imi zice niciuna nimic de faptul ca voi fi nasa? sad.gif Eu am fost f entuziasmata, chiar daca acuma stam rau cu banii, sper sa se rezolve probl pana in iulie, eu deja am inceput sa ma agit laugh.gif

biggrin.gif stai ca nu ne-am trezit bine inca si nu ne putem concentra la mai multe subiecte in acelasi timp pupic.gif

felicitari, sa fie intr-un ceas bun si...ce sa zic, sa te motiveze evenimentul pt. a slabi atat cat trebuie!
May
Neatza biggrin.gif sunt happy pt ca aseara mi-am luat plina de nervi o vopsea de la L`oreal cu o culoare mai mult decat suspecta ( numarul 1, adica cel mai blond posibil ) si pana la urma am scapat de rosul din cap. Mai e o mica problema in sensul ca jumatatea din fatza a parului este mai deschisa decat cea din spate din cauza ca acolo am aplicat prima data ( daca mai fac vreodata prostia sa ma vopsesc in casa o sa ma vopsesc din spate in fata ). Nu se vede urat caci se amesteca culorile si zici ca sunt suvitzata... poate peste ceva timp cand imi cresc radacinile, imi mai pun o data vopsea pe jumatatea aia cheer.gif

pisik felicitari pt ca vei fi nasa

Felicitari tuturor celor care au slabit si care in ca se tin tari cheer.gif cheer.gif. Eu ma cantaresc cand vin de la munca, caci acum de abia m-am sculat si arata cantarul aiurea

Byeeee hug.gif

Apropo, deea, mi-a trecut rana cu pudra de talc, mi s-a uscat pur si simplu. Mersiiiii pupic.gif hug.gif give_rose.gif
Pisik
May, sa stii ca esti norocoasa totusi ca ai scapat asa de repede de roscat, eu m-am chinuit uni de zile sa scap de roscat, ca sa nu mai zic cat m-am chinuit sa scap de negru doh.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 24-01-2007, 11:08 AM) *

Alice, sa stii ca si eu patesc la fel, cand fac sport nu prea slabesc, dar crede-ma ca e mult mai bine sa te modelezi, arati infinit mai bine decat slaba si flescaita; eu iti spun din experienta ea, la 60 kg aratam excelent imbracata (ma rog, dupa unii eram prea slaba, chestiune de gust), dar dezbracata eram film de groaza; asa ca eu prefer sa ma si modelez un pic de data asta, chiar daca acul cantarului nu mai scade deloc spectaculos cum a fost anu trecut sad.gif Nu disper insa si merg mai departe wink1.gif

felicitari, pisik! deja capeti experienta... mai e un pic si trebuie sa inveti si despre bb-i ca sa fii complet pregatita hug.gif
michelle
CITAT(Deea @ 24-01-2007, 08:51 AM) *

la mine nu au fost chiar 2 kg. cum arata luni...dar 1.600gr tot au fost cheer.gif ; am ajuns la jumatea dealului cum zicea Miha cheer.gif

Esti in varful dealului.. De-acu poti scoate sania sa cobori mai repede )).gif
May
Inca unul si chiar plec!!!! )).gif

Pisik nu era roscat de exemplu cum este ramona, ci era parul castaniu al meu natural, decolorat cu cateva tonuri si parea rosu-galben -pal )).gif

Cand vin de la munca pun poza. NU este ceea ce mi-as fi dorit, adica nu mi-a mai iesit ca anul trecut dar poate in timp reusesc. Oricum, fatza de cum aratam ieri, acum sunt printzesa cheer.gif
ALICE
Poate sa slabesc cum a facut Miha,nu cat a slabit Miha,ca asta e imposibil la mine.Si dupa aceea sa fac sport
michelle
Alice, o sa slabesti, cu sau fara sport. La mine a fost ok fara sport.. Problema la mine a fost la fatza.
Ce sa zic, incearca fara sport o perioada si vezi cum e.. hug.gif

Pisik, felicitari pt faptul ca vei fi nasica.
Si inca ceva.. nu imi place la tine ca spui de fiecare data ca de luni incepi. De ce nu de azi? Miercuri, joi, vineri.. sunt 3 zile in care poti sa fii disciplinata, poate chiar sa economisesti ceva. Sambata iti faci de cap, duminica iti revii pt luni. Eu zic ca ar conta f. mult.
Deea
CITAT(Maybeline @ 24-01-2007, 11:19 AM) *

Apropo, deea, mi-a trecut rana cu pudra de talc, mi s-a uscat pur si simplu. Mersiiiii pupic.gif hug.gif give_rose.gif

ma bucur ca ti-a trecut, n-ai pt. ce sa-mi multumesti, mi-am dat si eu cu presupusul...daca la bebei trec iritatiile de la scutece si ce mai e prin ele...am banuit ca ajuta la orice fel de iritatie.

Pisik si eu sunt de acord cu Miha, daca tot zici ca de luni o sa fii tentata in we sa mananci mai mult in ideea ca oricum de luni te disciplinezi
ALICE
Si eu am ajuns la concluzia ca e mai bine sa incepi de la mijlocul saptamanii.Ai timp sa faci smecherii sa te redresezi.
Pisik,cum mai merge cu Clarinolul?
Tulip
Neata si de la mine!

cheer.gif cheer.gif am scapat de 500 grame cheer.gif cheer.gif nu-i fff. mult,dar sunt multumita ca totusi s-a miscat cantarul! wink1.gif

Deea,felicitari floare.gif wow,1600 grame...bravo!!!!!!

Pisik,felicitari ca veti fi nasi!!Acum nu ai incotro,trebuie sa te apucu serios de numarat....de azi si nu de luni..... pupic.gif pupic.gif
otilici
Buna dimineata!
Felicitari celor care au dat jos ceva! floare.gif Bravo Deea! floare.gif
Merg si eu la cantar,dar nu am mari sperante...

Wow,am mai scazut si eu cu inca 500g! cheer.gif cheer.gif blum.gif
Tulip
Otilici,bravoooooooooo!
Pisik
CITAT(michelle @ 24-01-2007, 11:51 AM) *

Alice, o sa slabesti, cu sau fara sport. La mine a fost ok fara sport.. Problema la mine a fost la fatza.
Ce sa zic, incearca fara sport o perioada si vezi cum e.. hug.gif

Pisik, felicitari pt faptul ca vei fi nasica.
Si inca ceva.. nu imi place la tine ca spui de fiecare data ca de luni incepi. De ce nu de azi? Miercuri, joi, vineri.. sunt 3 zile in care poti sa fii disciplinata, poate chiar sa economisesti ceva. Sambata iti faci de cap, duminica iti revii pt luni. Eu zic ca ar conta f. mult.

pai asta am si zis; ca azi, maine si vineri si duminica mananc corect, numar, poate si economisesc, pt ca m-am ambitionat din nou cu voi, sambata nu mai tin de puncte, ca sigur nu reusesc, iar de luni reincep saptamana. Am zis asa de luni, in sensul ca de luni voi tine punctaj strict al saptamanii si nu incep sapt de azi, pt ca mie imi vine mai usor sa numar o sapt calendaristica. dar astazi numar, si maine si vineri, si duminica, doar ca nu sapt asta nu o consider sapt plina de WW, in sensul ca sigur nu am punctele bine intrunite. Sper ca am zis corect de data asta. Chiar am zis ca pun meniuri pana sambata, de rusinea voastra, sa nu mai scap la sertarul cu cioco blushing.gif ca aseara blushing.gif

CITAT(ALICE @ 24-01-2007, 11:56 AM) *

Si eu am ajuns la concluzia ca e mai bine sa incepi de la mijlocul saptamanii.Ai timp sa faci smecherii sa te redresezi.
Pisik,cum mai merge cu Clarinolul?

mai, nu stiu ce sa zic, eu una nu vad nici un efect, bine, v-am zis duminica, luni si marti nu am fost cuminte, ma simt ok cu el, dar sincer nu stiu ce efecte are; eu zic dupa cum am citi pe prospect ca efectele sunt pe lunga durata, in sensul ca ajuta sa nu apara yo-yo si sa nu plece muschii, sa ramana numai grasime

BRAVO FETELOR CARE AU SLABIT!!! Sper ca miercurea viitoare sa mai zic si eu ca am scapat macar de 500 grame
Deea
Felicitari Tulip si Oti! floare.gif
otilici
M-am mai cantarit o data si acum imi arata 1kg in minus.Acum care o iau in considerare? blink.gif

Hai Pisik box.gif ,nu te lasa! cheer.gif
ina_ceva
Felicitari pentru cele 3 examene uka ; sunt sigura ca l-ai luat si pe al 4-lea. Bafta in continuare !
May, e bine ca ai remediat cat de cat situatia. Neaparat sa ne pui poze.

Pisik, nici o poza, nimic ? Felicitari pentru rolul de nasa wink1.gif .Si eu sunt nasica, dar finutul meu nu ma stie de asa ceva (el o considera pe mama nasa lui unsure.gif )
Felicitari pentru cantar, alice, deea, otilici, tulip !

Eu nu incep saptaman de dieta de luni ca asta ma da peste cap si ma face sa ma dau in barci ; la mine prima zi e miercurea cool.gif
otilici
CITAT(ina_ceva @ 24-01-2007, 10:33 AM) *

Eu nu incep saptaman de dieta de luni ca asta ma da peste cap si ma face sa ma dau in barci ; la mine prima zi e miercurea cool.gif

Ina,si eu numar puncte de miercuri pana miercuri,mi-e mai usor asa smile.gif
Pana la urma am modificat tickerul cu un kilogram grin.gif
Deea
CITAT(otilici @ 24-01-2007, 12:39 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 24-01-2007, 10:33 AM) *

Ina,si eu numar puncte de miercuri pana miercuri,mi-e mai usor asa smile.gif
Pana la urma am modificat tickerul cu un kilogram grin.gif

ai mancat ceva pana la a doua cantarire?

Dany tu parca ai calculat cate puncte are burta pt. ciorba de burta..zi-mi si mie pls. punctajul
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 24-01-2007, 12:33 PM) *

Felicitari pentru cele 3 examene uka ; sunt sigura ca l-ai luat si pe al 4-lea. Bafta in continuare !
May, e bine ca ai remediat cat de cat situatia. Neaparat sa ne pui poze.

Pisik, nici o poza, nimic ? Felicitari pentru rolul de nasa wink1.gif .Si eu sunt nasica, dar finutul meu nu ma stie de asa ceva (el o considera pe mama nasa lui unsure.gif )
Felicitari pentru cantar, alice, deea, otilici, tulip !

am cateva, dar nu am apucat sa le descarc in calculator...

vad ca multe numarati de miercuri pana miercuri, eu una parca ma incurc daca nu incep de lunea...sa vedem cum merge zilele astea
otilici
Deea,inca nu am mancat nimik azi,acum sunt la cafea cafea.gif M-am mai cantarit odata si tot 1kg arata tease.gif lol.gif
Monic
Neatza!
Felicitari fetelor care ati slabit cheer.gif pupic.gif
Ramona, cu mici intarzieri blushing.gif iti doresc sa fii iubita give_rose.gif
Pisik felicitari, vei fii nasica hug.gif , deci trebuie sa te ambitionezi.
Eu m-am suparat rau pe cantar, incepeam sa ma cantaresc obsesiv, asa ca mi-am adunat puterile si am ascuns cantarul! Sunt hotarata ca in viitor sa ma cantaresc cam o data la 2 saptamani ca asa nu mai merge. mad.gif Conform cantarului m-am ingrasat 2-3 kg asta in conditiile in care 2 sapt. am mancat 16 p/zi si in we nu am dat cu batu-n balta sad.gif . Chiar ca nu mai inteleg nimic dry.gif
dar nu renunt, ci doar m-am ambitionat si mai tare cheer.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 24-01-2007, 12:55 PM) *

Neatza!
Felicitari fetelor care ati slabit cheer.gif pupic.gif
Ramona, cu mici intarzieri blushing.gif iti doresc sa fii iubita give_rose.gif
Pisik felicitari, vei fii nasica hug.gif , deci trebuie sa te ambitionezi.
Eu m-am suparat rau pe cantar, incepeam sa ma cantaresc obsesiv, asa ca mi-am adunat puterile si am ascuns cantarul! Sunt hotarata ca in viitor sa ma cantaresc cam o data la 2 saptamani ca asa nu mai merge. mad.gif Conform cantarului m-am ingrasat 2-3 kg asta in conditiile in care 2 sapt. am mancat 16 p/zi si in we nu am dat cu batu-n balta sad.gif . Chiar ca nu mai inteleg nimic dry.gif
dar nu renunt, ci doar m-am ambitionat si mai tare cheer.gif

Bravo Monic cheer.gif asa te vreau! si mie imi trebuie vointa asta, sa ascund cantarul, pt ca si mie imi este total neprietenos mad.gif
Hai sa ne ambitionam si sa ne facem top-modele pupic.gif
Ramo
Buna dimineata. In sfarsit am apucat sa dorm ceva mai mult. Dar nu prea bine ca am dormit cu bigudiurile in par. La 12 ma duc la receptie in locul colegului si apoi cred ca vin acasa sa spal niste ca de cand ma pregatesc......
himere2005
'neata
pisik, parca vad ca iti faci planuri de pe acum pentru tinuta, pentru ajutorul care o sa-l dai, iti faci multe planuri...oricum sa ai in vedere ca tu esti omul din umbra si ca nunta e a lor, tu vii cu propunerile si ei isi aleg ce si cum, chiar daca nu esti de acord, trebuie sa le respecti gusturile...mie una mi-ar veni destul de greu daca ar fi asa )).gif
felicitari pentru kg pierdute fetelor floare.gif cheer.gif
eu cred ca o sa-mi mut ziua o data cu dany, sambata si nusa si cine mai era ca eu duminica mananc cel mai mult si vad ca si azi deocamdata cantarul tot 53 imi arata, sa vad maine rolleyes.gif
michelle
Otilici, bineinteles ca iei greutatea mai mica cheer.gif Felicitari!
Felicitari Tulip, Alice, Deea si tuturor celor care au slabit sau s-au mentinut!

Cu cantaritul mai tarziu am mai vorbit odata.. Ca asa am patit si eu de mai multe ori. Ma trezesc, ma cantaresc, dupa 2-3 ore iar ma cantaresc si am mai putin. Cred ca explicatia e ca imediat cum ne trezim retinem mai multa apa decat mai tarziu (eu cel putin observ acum ca am inel grin.gif ca am degetele mai umflate decat in restul zilei)
Pisik
CITAT(himere2005 @ 24-01-2007, 01:00 PM) *

'neata
pisik, parca vad ca iti faci planuri de pe acum pentru tinuta, pentru ajutorul care o sa-l dai, iti faci multe planuri...oricum sa ai in vedere ca tu esti omul din umbra si ca nunta e a lor, tu vii cu propunerile si ei isi aleg ce si cum, chiar daca nu esti de acord, trebuie sa le respecti gusturile...mie una mi-ar veni destul de greu daca ar fi asa )).gif
felicitari pentru kg pierdute fetelor floare.gif cheer.gif
eu cred ca o sa-mi mut ziua o data cu dany, sambata si nusa si cine mai era ca eu duminica mananc cel mai mult si vad ca si azi deocamdata cantarul tot 53 imi arata, sa vad maine rolleyes.gif

Da, stiu Himere, o sa ii ajut cum pot dar voi incerca sa ii las pe ei sa ia deciziile, asa e normal; si eu sunt genul cam "bagacios" dar o sa ma abtin grin.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 24-01-2007, 01:04 PM) *

Otilici, bineinteles ca iei greutatea mai mica cheer.gif Felicitari!
Felicitari Tulip, Alice, Deea si tuturor celor care au slabit sau s-au mentinut!

Cu cantaritul mai tarziu am mai vorbit odata.. Ca asa am patit si eu de mai multe ori. Ma trezesc, ma cantaresc, dupa 2-3 ore iar ma cantaresc si am mai putin. Cred ca explicatia e ca imediat cum ne trezim retinem mai multa apa decat mai tarziu (eu cel putin observ acum ca am inel grin.gif ca am degetele mai umflate decat in restul zilei)

de-aia ma cantaresc eu sambata, ca sambata stau acasa 2-3 ore dimineata, in cursul saptamanii insa... de la 5.30 trezirea - la 7.30 la job, deci nu se pune.
otilici
Miha,am vrut sa-ti zic si ieri,dar n-am apucat: imi place mult de tot avatarul tau,oricum esti tu fata finuta,dar poza asta e super wink1.gif give_rose.gif
dany
CITAT(Deea @ 24-01-2007, 09:42 AM) *

Dany tu parca ai calculat cate puncte are burta pt. ciorba de burta..zi-mi si mie pls. punctajul

Deea,eu n-am calculat.Miha zicea parca 2,5 p / 100 gr
himere2005
alice, tu stii cat am scos din mine azi la toaleta blushing.gif ca tu ziceai ca 100 g....2kg lol.gif lol.gif
Pisik
http://www.idieta.ro/dieta/3585/page_2_men...nz_si_cina.html - o dieta interesanta, de fapt este un mod de viata sanatos, cum promovam si noi aici la WW
michelle
Multumesc mult, Oti blushing.gif Mi se urca la cap.. eu sunt cam complexata de cand am slabit mi-am schimbat lookul si mi se pare ca arat mai in varsta decat sunt cu vreo 5 ani.
Deea, da, gasisem eu mai demult burta.. dar parca asa era 2.5p/100g
ALICE
CITAT(himere2005 @ 24-01-2007, 01:25 PM) *

alice, tu stii cat am scos din mine azi la toaleta blushing.gif ca tu ziceai ca 100 g....2kg lol.gif lol.gif

Pe bune????????Asta ca sa-mi para rau ca n-am avut timp de asa ceva de dimineata )).gif
michelle
Deea, am gasit in arhiva despre burta, aici
Pisik
Eu sunt f constipata, nu am mai mers la baie de sambata blushing.gif si ma simt f rau din cauza asta; dar am mancat kiwi si alte fructe in fiecare dimi pe stomaucl gol, apoi baut apa, am papat azi dimineata iaurt cu fructe congelate in el, am baut ceaiuri, dar degeaba..
cred ca o cauza poate fi ca am decis sa nu mai beau ceai verde antiadipos, care ma cam balona; si se pare ca da intr-adevar dependenta sad.gif pt ca altfel nu imi explic; am baut ceai de slabit de la fares, care nu are crusin si alte porcrii ca cel chinezesc dar ala la mine se pare ca nu are efect...
sper sa imi redresez organismul, daca totusi nu reusesc nimic, cred ca beau diseara un ceai, ca simt ca explodez dry.gif
michelle
..Adica burta de vita 2p/100g.. ieftin cheer.gif
Acum am vazut ca linkurile pe care le postam eu nu merg.. Apare 404 - Resource Not Found.
Ma rog, ideea e ca pe http://www.calorieking.com dau search pe alimentul respectiv si apoi selectez din lista valorile pt 100g blum.gif (pt burta ~ tripe)
nusarich
CITAT(Pisik @ 24-01-2007, 01:38 PM) *

Eu sunt f constipata, nu am mai mers la baie de sambata blushing.gif si ma simt f rau din cauza asta; dar am mancat kiwi si alte fructe in fiecare dimi pe stomaucl gol, apoi baut apa, am papat azi dimineata iaurt cu fructe congelate in el, am baut ceaiuri, dar degeaba..
cred ca o cauza poate fi ca am decis sa nu mai beau ceai verde antiadipos, care ma cam balona; si se pare ca da intr-adevar dependenta sad.gif pt ca altfel nu imi explic; am baut ceai de slabit de la fares, care nu are crusin si alte porcrii ca cel chinezesc dar ala la mine se pare ca nu are efect...
sper sa imi redresez organismul, daca totusi nu reusesc nimic, cred ca beau diseara un ceai, ca simt ca explodez dry.gif

pisik, am citit undeva ca ar fi bune nucile si alimentele cu grasimi bune pentru "urnire". n-am incercat, dar cred ca o fac in curand si eu...
Pisik
Meniu pana diseara (cand mergem la mall la film)

MD - kiwi - 0
- iaurt prodlacta - 0,5
- fulgi fara zahar 25 gr - 1,5p
- fructe de padure - 0p
- bobo fara zahar - 1p

P - salata din ton - 2,5p+porumb 2 linguri - 0,5+masline verzi 5 buc - 0,5 + 1 lingura smantana 12% - 0,5
=4p
- 1 felie paine secara - 1p
- iaurt fructe jogobella light - 2p
Fructe - 2 mere, o mandarina - 1p pt depasire

La 14.00 avem o aniversare, s-ar putea sa gust ceva, nu stiu, sa vedem cum stau cu vointa

CITAT(nusarich @ 24-01-2007, 01:45 PM) *

CITAT(Pisik @ 24-01-2007, 01:38 PM) *

pisik, am citit undeva ca ar fi bune nucile si alimentele cu grasimi bune pentru "urnire". n-am incercat, dar cred ca o fac in curand si eu...

am uitat sa mentionez ca spaniolii baga ulei de masline in mancare cred ca juma de sticla la portie, asa ca involuntar am ingerat la ulei de masline grupa mare, credeam ca o sa ma ajute, dar se pare ca nu.....

nusarich
pisik, "gusta" un pic de apa plata cu lamaie grin.gif . sau, ca sa fiu amabila, o gura de sampanie. nu mai mult, ca nu e buna...
Pisik
CITAT(nusarich @ 24-01-2007, 01:48 PM) *

pisik, "gusta" un pic de apa plata cu lamaie grin.gif . sau, ca sa fiu amabila, o gura de sampanie. nu mai mult, ca nu e buna...

lol.gif mda, la cate cioco si praji am bagat cam asta ar trebui sa gust... dry.gif am zis sa vedem pt ca mi s-a cam deschis din nou apetitul...dar o sa ma gandesc la voi si o sa imi treaca pofta, ca stiu ca ma asteptati cu jordita grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.