CITAT(himere2005 @ 24-01-2007, 09:15 PM)

si cum este lacry? adica reuseti sa faci fata? cred ca da, dar cum te imparti, cum decurge o zi ? cum te organizezi, iti faci mare parte din treaba in we?
ma descurc destul de greu. Sunt tot timpul obosita.
Acasa....
Am bona part time. De la 15.30 bebe ramane doar cu mine. Nu am menajera sau bucatareasa. Alerg ca nebuna prin casa, ca sa am timp sa le fac pe toate. Abia sambata vine o menajera la interviu...
La scarbici...
Lucrez 4 ore intr-un ritm alert. Cel angajat in locul meu vrea si pe aia, si pe ailalta. Abia astept sa plec de acolo. Azi am avut o disputa de "miliarde". El citeste legea pe diagonala. Eu trebuie sa-mi fac timp...
Am citit pe net vreo doua ore cand am ajuns acasa ordinul 306 si ordinul 1752 pana m-am lamurit. Eu aveam dreptate
Abia astept sa-i dau cu tifla maine. Vroia sa mearga la patron sa ma "parasca" ca am calculat eronat impozitul anul trecut

Va dati seama ca facusem totul corect, dar nu mai stiam ce si cum, caci, intre timp, am si nascut...am avut cateva luni in care mi s-a sters din memorie ce-am facut in urma cu un an. Dar, un barbat n-are cum sa inteleaga cu ce probleme se confrunta o gravida si o mamica..kestia cu neuronii, stiti voi!

A! Si pana acum facea sotul curat sambata

Adica doar dadea cu aspiratorul, restul tot eu faceam...
Cumparaturi tot eu fac...