Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 24-01-2007, 07:29 PM) *

CITAT(Pisik @ 24-01-2007, 04:16 PM) *

Am trecut cu bine de aniversare, adica doar cu 1/2 bobo de ciocolata cheer.gif . Am langa mine o mare ispita dar incerc sa rezist. problema e ca mi-e fomica un pic, o sa bag o cola light mai incolo si eventual mai iau niste bobo fara zahar...sa vedem

pisik nu vreau sa te superi pe mine, dar am hotarat sa nu mai le zicem lucrurilor pe nume, acum se cheama bip sau dulce, tease.gif nu de alta dar tu inca le spui dusmanilor pe nume laugh.gif laugh.gif

sorry, mi-a scapat sorry.gif
himere2005
mai, ce vrea fata mea de la bec, iata problema mea )).gif tot imi arata becul peste tot dar parca ar vrea sa ajunga la el, cum o las jos, iar imi arata grin.gif

multumesc de sfat deea, bafta la job. sa ne spui ce intrebari iti pun legate de familie si personalitate la i
irinush
in ce domeniu iti cauti job Deea?
himere2005
prima mamica care isi gaseste de lucru siintra la servici sa ne spuna cum face fata
Deea
CITAT(irinush @ 24-01-2007, 07:38 PM) *

eu am lucrat la ultimul job pe relatii cu clienti - internet/web design .... caut tot pe relatii cu clientii; mie mi-ar placea sa lucrez intr-o banca dar n-am studii economice.
uka
CITAT(Deea @ 24-01-2007, 05:57 PM) *

eu am lucrat la ultimul job pe relatii cu clienti - internet/web design .... caut tot pe relatii cu clientii; mie mi-ar placea sa lucrez intr-o banca dar n-am studii economice.

tocmai am aplicat eu la Dante International SRL - eMAG.ro Operator call center – customer service. dar e in bucuresti, nu stiu daca vreau sa ma duc daca e sa ma cheme.. cauta pe e-jobs...
Deea
CITAT(uka @ 24-01-2007, 08:00 PM) *

CITAT(Deea @ 24-01-2007, 05:57 PM) *

tocmai am aplicat eu la Dante International SRL - eMAG.ro Operator call center – customer service. dar e in bucuresti, nu stiu daca vreau sa ma duc daca e sa ma cheme.. cauta pe e-jobs...

multumesc, nu e acelasi lucru cu ce faceam eu si nici nu-mi place sa stau la un tel toata ziua.
dany
May,subscriu si eu la ce au spus fetele !!! M-ai lasat masca ce bine ai slabit si ce bine arati !! Felicitari !! give_rose.gif
himere2005
dany, de dana nu mai stii nimic?
dany
Felicitari si celorlalte fete care au avut azi zi de cantar si au slabit sau s-au mentinut !!

CITAT(himere2005 @ 24-01-2007, 05:16 PM) *

dany, de dana nu mai stii nimic?

Nu ,nu mai stiu nimic pentru ca nu vreau sa o deranjez zilele astea !!! De abia a ajuns acasa si are destule de facut cu bb. Cred ca nu ma insel daca spun ca fiecare dintre voi a avut nevoie de un timp mai lung pana sa revina pe forum dupa nastere,nu ?
Si mie nu-mi place sa deranjez cand stiu ca nu e momentul.
O sa intre ea cand are timp si o sa va povesteasca mai multe.
himere2005
asa este dany, ai si tu dreptate...dar am zis ca poate te-a contactat ea grin.gif
dany
CITAT(himere2005 @ 24-01-2007, 05:24 PM) *

asa este dany, ai si tu dreptate...dar am zis ca poate te-a contactat ea grin.gif

Exact de asta are ea timp acum ....
irinush
o seara buna va doresc, o sa intru mai tarziu sa postez si meniul meu de azi, pana atunci pupici!
Tulip
am ajuns si eu acasa....am fost la bunica wink1.gif
Pisik
Ma pregatesc sa plec la film, am mancat ca apucata si am in continuare o stare tampita, sper sa imi revin.
Meniul meu de astazi:

iaurt 0,5
fulgi 1,5
ton 2,5
porumb 2 linguri 0,5
masline verzi 5 buc 0,5
smantana 1 lingura 0,5
iaurt jogobella light 2
dulce 1
bobo fara zahar 1
paine 2
felie grau 0,5
iaurt 0,5
fulgi 1
paste 2
extra fructe (pastele cu mere, dimineata fucte de padure si kiwi, la serv 2 mere si 1 mandarina) 1
Total:17p din 20
Lacry
CITAT(himere2005 @ 24-01-2007, 07:41 PM) *

prima mamica care isi gaseste de lucru siintra la servici sa ne spuna cum face fata

pai eu m-am reintors la servici de 3 luni... sad.gif
Dar in lipsa mea a angajat pe altul dir.financiar si eu am ramas contabil sef. I-am anuntat ca ma reintorc in CIC. De la 1 februarie ma duc in alta parte, tot part-time. wink1.gif
himere2005
si cum este lacry? adica reuseti sa faci fata? cred ca da, dar cum te imparti, cum decurge o zi ? cum te organizezi, iti faci mare parte din treaba in we?
Lacry
CITAT(himere2005 @ 24-01-2007, 09:15 PM) *

si cum este lacry? adica reuseti sa faci fata? cred ca da, dar cum te imparti, cum decurge o zi ? cum te organizezi, iti faci mare parte din treaba in we?

ma descurc destul de greu. Sunt tot timpul obosita.

Acasa....
Am bona part time. De la 15.30 bebe ramane doar cu mine. Nu am menajera sau bucatareasa. Alerg ca nebuna prin casa, ca sa am timp sa le fac pe toate. Abia sambata vine o menajera la interviu...

La scarbici...
Lucrez 4 ore intr-un ritm alert. Cel angajat in locul meu vrea si pe aia, si pe ailalta. Abia astept sa plec de acolo. Azi am avut o disputa de "miliarde". El citeste legea pe diagonala. Eu trebuie sa-mi fac timp...
Am citit pe net vreo doua ore cand am ajuns acasa ordinul 306 si ordinul 1752 pana m-am lamurit. Eu aveam dreptate yahoo.gif
Abia astept sa-i dau cu tifla maine. Vroia sa mearga la patron sa ma "parasca" ca am calculat eronat impozitul anul trecut mad.gif Va dati seama ca facusem totul corect, dar nu mai stiam ce si cum, caci, intre timp, am si nascut...am avut cateva luni in care mi s-a sters din memorie ce-am facut in urma cu un an. Dar, un barbat n-are cum sa inteleaga cu ce probleme se confrunta o gravida si o mamica..kestia cu neuronii, stiti voi! lol.gif

A! Si pana acum facea sotul curat sambata naughty.gif Adica doar dadea cu aspiratorul, restul tot eu faceam...

Cumparaturi tot eu fac... dry.gif
Tulip
VOT TIMEA
daca nu va este greu,votati-o,pls
Lacry
CITAT(Tulip @ 24-01-2007, 09:58 PM) *

VOT TIMEA
daca nu va este greu,votati-o,pls

nu ne este, sigur c-o votam pupic.gif
Ramo
Salutare!
Am venit de la aerobic terminata. Ne-a omorat azi cumnatica..........da bine a facut.
Mi-am luat o pereche super faina de pantaloni pt sala si un trening ca sa ma duc la sala (pe drum).

Da, da, o sa fac si poze...........

May, .....no comment pupic.gif

Lilianab, hai curaj....ne spui ceva despre tine?
emu
salutare!!

felicitari fetelor pt cantar smile.gif tineti-o tot asa, ca sa ma ambitionez si eu in continuare

anunt ca si eu am mai scapat de aproape 1kg sapt ce-a trecut!!! cheer.gif

frumoase poze Ramona floare.gif
hei lilianab, galateanca la fel ca si himere aici smile.gif bine ai venit, urez si eu inainte asa ca nelumea lol.gif

sa aveti o saptamana frumoasa in continuare fetelor! hug.gif

ohhh uitam de dana, sa-i transmit ca are o frumusete de baiat!
_noni_
URAAAAA!!! cheer.gif cheer.gif

w00t.gif am primit calificativul de la cursul de HTML pe care va spuneam ca l-am urmat. Tema a fost pagina dietei WW.
iata ce mi-a scris proful cheer.gif :

Monica,

Excelenta tema si un calificativ pe masura! Il gasesti in contul tau de la Academia Online.

Felicitari si pentru punctajul obtinut la testul online!

Axxx Fxxx - i-am sters numele, poate n-o vrea omul sa apara! blushing.gif grin.gif

============================

Tutor "HTML prin exemple" - Academia Online

Sunt superrr HAPPYYYYYY cheer.gif yahoo.gif

Tulip, votat Timea!! salut.gif pupic.gif
nusarich
may, arati foarte bine! mie mi se pare ca te prinde bine culoarea actuala.

felicitari emu pentru kilogramul pierdut!

felicitari noni pentru calificativ! super!

tulip, votat timea
emu
bravo noni
_noni_
CITAT(emu @ 24-01-2007, 08:46 PM) *

bravo noni

emu, nusarich pupic.gif hug.gif cheer.gif
Tulip
Noni,esti tare!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Emu,felicitari! cheer.gif
_noni_
Emu, felicitari pt. kg pierdut, nici macar n-am vazut in nebunia mea! blushing.gif

Tulip, pupic.gif

Monicule, ramane stabilit? 11.30?
Monic
Da Noni cheer.gif
Deea
Emu felicitari pt. kg. pierdut!
Tulip am votat-o pe Timea...mai adu-ne aminte!
Noni super "opera" ta, felicitari!
Ramona, cumnatica e fata blonda din pozele de la chef?
Pisik
Am venit de la mall, nu am reusit sa intram la film din cauza nebuniei cu orange, se dadusera toate biletele doh.gif
De suparare ne-am luat ceva interzis, am luat si eu vreo 2 guri, am pus 2 pcte, sper sa acopere, deci nu prea mai am economie; nu stiu de ce devine din ce in ce mai greu, iarasi mi-am pierdut ambatul sad.gif Iar foamea ata non stop ma termina, cred ca de la cap pleaca toul, sunt prea obsedara sa slabesc si probabil asa nu ajung nicaieri....iar starile proaste pe care le am nu ma ajuta cu nimic
Ramo
CITAT(Deea @ 24-01-2007, 11:28 PM) *

Emu felicitari pt. kg. pierdut!
Tulip am votat-o pe Timea...mai adu-ne aminte!
Noni super "opera" ta, felicitari!
Ramona, cumnatica e fata blonda din pozele de la chef?

Da, e blonda subtirica.........
ina_ceva
Bravo, pisik! Bine ca ai reusit sa rezisti tentatiei
Nusa, parca l-ai descris de babuinul meu; nici el nu se deplaseaza decat daca e strict necesar doh.gif

Himere, si eu sunt exact ca tine: din cauza ca nu fac miscare, sport, ma ia foamea si ma scap la chestii care ingrasa doh.gif
May, arati asa de bine, se vede ca ai slabit; imi place si culoarea parului give_rose.gif

Ramona, sa folosesti cu placere pantalonii si treningul.
Felicitari pentru kg pierdut, emu! cheer.gif

Noni, felicitari pentru calificativ!
Lacry
Noni, felicitari! N-ai muncit degeaba wink1.gif E normal sa-ti fie recunoscute meritul, imaginatia si efortul.

Fetelor, asta-seara m-au apucat crampele de la atatea mere. Mi-am consumat toate punctele, si pe cele 2 economisite luni si marti, ca nu mai puteam. De economie prin sport nu poate fi vorba pana poimaine, din pricini femeiesti blushing.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 22-01-2007, 12:26 PM) *

ina, spune-mi te rog cum ai facut budinca de paste cu ou, ma bate si pe mine gandul sa fac asa ceva.

Anca, scuze, abia acum mi-am adus aminte ca nu am raspuns doh.gif
Am fiert pastele, apoi le-am amestecat cu branza, ou, putina scortisoara, putin zahar; le-am pus in tava si am uns pe deasupra cu putin ou ce mai ramasese; am lasat la cuptor pana a prins un fel de crusta (nu am stat sa ma uit la ceas).
Au iesit f bune, am gustat putin putin grin.gif
Lacry
Ina, vad ca esti aici, am raspuns si la mine in jurnal. Pepsi un pahar mic, de la automatul de cafea.

Snitel de pui 75 gr. nu stiu cum sa-l punctez ca mi-a furat babu laptopul cu materialele WW.... ma ajuta cineva?
nusarich
CITAT(Lacry @ 25-01-2007, 12:41 AM) *

Ina, vad ca esti aici, am raspuns si la mine in jurnal. Pepsi un pahar mic, de la automatul de cafea.

Snitel de pui 75 gr. nu stiu cum sa-l punctez ca mi-a furat babu laptopul cu materialele WW.... ma ajuta cineva?

uite asta e punctajul, lacry:
Snitel din carne de pui 150g 4,5 Points
Lacry
Meniul de azi, 24 ianuarie, ziua Unirii )).gif :

cafea lapte 0.5p
20g paine.....1p
salata vinete.....1p
crema branza cu rosii....2p
salata hering marinat.....5p
paine 40g.....2p
un biscuit bebe....0.5p
sunca pui 40gr.....1p
un pahar pepsi...1p
branza topita fitness....1p
extrafurcte....1p
100gr. piept pui teflon....2p
un snitel pui 75gr. 3p
o rosie ...0p

total: 21p, adica 19p de azi cu 2 economisite luni si marti

sunt tandea pe mandea blum.gif blum.gif

CITAT(nusarich @ 25-01-2007, 12:50 AM) *

CITAT(Lacry @ 25-01-2007, 12:41 AM) *

uite asta e punctajul, lacry:
Snitel din carne de pui 150g 4,5 Points

multumesc si tie, si Inei, muah la amandoua pupic.gif
Ramo
Fetelor, eu am plecat la nani ca maine lucrez toata ziua.
V-am pupat.
Somn usor..........
ina_ceva
Somnic usor ramona! Somnic usor neuroni!
emu
uka, tu intrebasei de linkul catre articolul "o metoda amuzanta de a prezice sexul viitorului bebelus"; uite aici smile.gif mi-am adus aminte ca-l salvasem
nusarich
neata neuroni!

azi am o stare de imi vine sa ma duc acasa sa dorm... oricum sunt super obosita, dar parca asa de nasol nu m-am simtit de multicel...
Tulip
Buna dimineata!!

Nusa,doar oboseala sau si alte probleme? hug.gif
anaoi
dylly va saluta in fuga...din cauza de probelem stomacale, dylly a luat imodium si saprosan, deci constipatia e in floare....de aceea nici nu ma cantaresc.
mersi pentru pontul cu cafeaua...il uitasem...a mers azi dimineata, dar in mica masura...

sa aveti o zi buna...sorry ioana, de data asta, e super ocupata, asa ca dylly nu se poate exprima in voie...
ALICE
Neata!Ieri am mancat ca un porc o punguta de stafide.Noroc ca nu aveau multe puncte
Tulip
va mai pun odata linkul pt. vot

VOT
still_me
buna fetele ,
si io am mancat ieri ca un purcel in crestere .... nici nu va spun ca va dau idei ... may , am vazut si eu pozele cu tine , si chiar ai slabit mult ..apropos cate kg ai acum ?

aaa..tulip , io am votat-o pe micuta ta .. mai intru mai tarziu sa o votez
nusarich
CITAT(Tulip @ 25-01-2007, 10:35 AM) *

Buna dimineata!!

Nusa,doar oboseala sau si alte probleme? hug.gif

oboseala maxima, ca aseara la 8 veneam de la dentist. in sfarsit mi-a luat amprenta, dintisorii sunt pe cale sa se arate... wink1.gif
nu am cum sa ... altele, ca am babuinul bolnavior blushing.gif
Tulip
sanatate multa babuinului,Nusa!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.