Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
lilianab
CITAT(himere2005 @ 25-01-2007, 02:22 PM) *

liliana, daca vrei sa mai scapi de 1kg sa stii ca primesc, dar numai de la sani grin.gif

daca e vb numai de 1 kg, atunci primesc...dar daca s-or mai anunta doritoare,atunci reduc portia grin.gif
dany
CITAT(anaoi @ 25-01-2007, 01:22 PM) *

CITAT(danyhoney @ 25-01-2007, 03:53 PM) *

CITAT(anaoi @ 25-01-2007, 12:52 PM) *

aaaaaa...sambata maxim...sunt acolo

Miha, fara intrebari de genul asta....

Pai zi asa....pana sambata am destul timp sa cumpar. Si.....daca nu vii ...ce sa-ti fac ? lol.gif

ma sinucizi

Nope,nu tine....eu nu ma deplasez in Ro ca nu ai pizza ca a mea blum.gif
Pisik
Dillysor gata, gata, nu mai fac, nu stiam ca esti asa sensibil, ca nu am pronuntat nume de ingrasacioase )).gif
Doamne, sunt bolanda rau, am treaba dar nu am chef deloc deloc mad.gif
himere2005
acum cand ni s-a facut si noua chef de vorba...lasa pisik, maine e vineri grin.gif si ce e vineri...incepe we naughty.gif
dany
CITAT(lilianab @ 25-01-2007, 01:26 PM) *

liliana, daca vrei sa mai scapi de 1kg sa stii ca primesc, dar numai de la sani grin.gif

daca e vb numai de 1 kg, atunci primesc...dar daca s-or mai anunta doritoare,atunci reduc portia grin.gif

si eu vreau te rooooooggggg )).gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 25-01-2007, 02:29 PM) *

si eu si eu w00t.gif
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 25-01-2007, 02:31 PM) *

CITAT(danyhoney @ 25-01-2007, 02:29 PM) *

si eu si eu w00t.gif

Da fetita ,ca "se ezicasta" de unde tease.gif ...dar deocamdata a scazut portia la 0.750kg grin.gif
anaoi
donez si eu....hai sa le vindem liliana...ca deh, cupa E are de unde sa dea

Pisik, can dam fost la Sorina si in Germania am fost la Starbucks..mori acolo, pe loc
lilianab
CITAT(himere2005 @ 25-01-2007, 02:29 PM) *

acum cand ni s-a facut si noua chef de vorba...lasa pisik, maine e vineri grin.gif si ce e vineri...incepe we naughty.gif

sorry.gif ...ce bine e aici ,cu voi fetelor...insa eu am examen maine,ca m-a apucat scolitul la batranete(in speranta ca poate in sesiuni slabesc )).gif )...asa ca pe azi trebuie sa va parasesc...poate diseara imi acord ca premiu inca o vizita pe site cheer.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 25-01-2007, 04:26 PM) *

Pai zi asa....pana sambata am destul timp sa cumpar. Si.....daca nu vii ...ce sa-ti fac ? lol.gif

ma sinucizi

adik dylly sa s esinucida singur???????? nuuuuuuuuuuuu mai bine fa pizza pachet
lilianab
CITAT(anaoi @ 25-01-2007, 02:36 PM) *

Pisik, can dam fost la Sorina si in Germania am fost la Starbucks..mori acolo, pe loc

yahoo.gif "Si tu Brutus?!"..tot E???!!!...am facut santuri pe umeri de la bretelele sutienului sorry.gif
ALICE
Cine stie de ceva minerale pt concentrare?Sau sa iau un complex?Ceva sa dea roade.
irinush
CITAT(ALICE @ 25-01-2007, 04:38 PM) *

Cine stie de ceva minerale pt concentrare?Sau sa iau un complex?Ceva sa dea roade.

cand gasesti sa-mi dai si mie pls! ca am maaaare nevoie!!!
dany
CITAT(anaoi @ 25-01-2007, 01:37 PM) *

CITAT(danyhoney @ 25-01-2007, 04:26 PM) *

ma sinucizi

adik dylly sa s esinucida singur???????? nuuuuuuuuuuuu mai bine fa pizza pachet

Se strica pe drum blum.gif ...e buna doar mancata aici,la mine blum.gif blum.gif
Tulip
daca e vorba de donat,ma ofer si eu blum.gif blum.gif blum.gif

VOT TIMEA
dany
Dylly...facem schimb : eu donez pizza ...tu ceva din E-ul ala...batem palma ?? )).gif .Dar pe bune...sa nu ma duci cu zaharelul...cand vad la mine ceva din E...trimit pizza blum.gif
anaoi
CITAT(lilianab @ 25-01-2007, 04:37 PM) *

CITAT(anaoi @ 25-01-2007, 02:36 PM) *

yahoo.gif "Si tu Brutus?!"..tot E???!!!...am facut santuri pe umeri de la bretelele sutienului sorry.gif

eu cu cele de la triumph nu mai fac....dar sunt destul de late...e adevarat ca la sutienele cu balena de la ei pt dylly e buna numai cupa F
Tulip
Alice,eu am luat Magnelact....e bun wink1.gif (un fel de Magne B6,dar mai ieftin)
himere2005
lol.gif NICI O SANSA SA PRIMEASCA PIZZA AIA DILLY

si eu va gatesc ce vreti voi bun numai sa apara ceva in sutien )).gif ...daca nu revin la buretii mei lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Bafta la examen, liliana!
anaoi
CITAT(himere2005 @ 25-01-2007, 04:47 PM) *

lol.gif NICI O SANSA SA PRIMEASCA PIZZA AIA DILLY

si eu va gatesc ce vreti voi bun numai sa apara ceva in sutien )).gif ...daca nu revin la buretii mei lol.gif lol.gif lol.gif

tu nu il provoca pe dylly.....
himere2005
dilly, nu fi suparata ca exista bellini grin.gif puncte sa ai

tulip, timea ti-a mai zis pana ieri pe nume?cum de i-a trecut prin cap? grin.gif
Monic
Pfuiiii, ce de tzatzoase pe forum nana.gif
Pey nu va e rusine sa va laudati asa de balcoane? sad.gif cand unele dintre noi au doar bureti, vorba lui Himerus )).gif
anaoi
tease.gif
himere2005
lasa ca-s buni si buretii ca al meu pana sa-si dea seamaca mai mult erau bureti decat chestii reale era deja indragostit )).gif
Deea
Peach multumim de vesti!
Liliana bine ai venit!
Pisik am auzit ca prin toamna s-ar parea ca se deschide un starbucks in Bucuresti...dar precis preturile vor fi mari la noi....asa se intampla cu toate francizele, vezi Zara, Mango etc care au preturi mai mari ca afara.
Pisik
Am rontait stix-uri ca nebuna, zici ca am dat-o in boala copiilor mad.gif
sunt terorista, daca am ceva de genul asta, nu ma las pana nu il dau gata mad.gif nu am vointa deloc, acum sper sa ma opresc totusi, ca am bagat deja de 2 pcte, mai bag si un fitness, un ceai verde si sper sa ma opresc!!!
anaoi
colegele mele rontaie d evreo 3 zile pufuleti. yack
ina_ceva
CITAT(Monic @ 25-01-2007, 03:14 PM) *

Pfuiiii, ce de tzatzoase pe forum nana.gif
Pey nu va e rusine sa va laudati asa de balcoane? sad.gif cand unele dintre noi au doar bureti, vorba lui Himerus )).gif

Si se codesc la a ne da si noua mai mult unsure.gif

CITAT(anaoi @ 25-01-2007, 03:40 PM) *

colegele mele rontaie d evreo 3 zile pufuleti. yack

lol.gif ce sa mai spun de o prietena de-a mea care papa toata ziua pufuleti (vreo trei pungi) cu iaurt si fructe (2, 3)
michelle
Eu am drept gustari portocale blum.gif
anaoi
clementina....si cu asta, va pup in crestet si mai vb maine.

pa.
nusarich
CITAT(michelle @ 25-01-2007, 05:53 PM) *

ce noroc pe tine ca poti manca portocale... eu n-am mai mancat de vreun an, si ce-mi plac si mie... in piata le ocolesc ostentativ sad.gif
Anna
CITAT(nusarich @ 25-01-2007, 05:55 PM) *

CITAT(michelle @ 25-01-2007, 05:53 PM) *

ce noroc pe tine ca poti manca portocale... eu n-am mai mancat de vreun an, si ce-mi plac si mie... in piata le ocolesc ostentativ sad.gif

de ce?
michelle
Portocalele sau citricele?
anca veselie
eu pap mandarine si mere blum.gif
Pisik
Ce cuminti sunteti! Dar lasa ca ma fac si eu cuminte, arunc stixurile si de maine papa numai fructe drept gustari, cum am afcut si pana acuma, dar deh, de duminica m-a razbit, nu's ce am, as papa numai interizise blushing.gif
anca veselie
lasa pisik, ca eu planuiesc un mini dezmat diseara devil.gif
Pisik
Mda, eu diseara sunt la cumparaturi de cadou, cred ca nu mai pap iaurtul cu felii de grau inainte de a pleca ca m-am umflat cu stixuri si fittness, iar diseara incerc sa pap niste iaurt cu fructe de padure cand ajung acasa si gata. sa vedem daca reusesc....sper sa ma ambitioneze prietena cu care ma vad, care e slabuta )).gif
anca veselie
eu diseara o sa ma betivesc, vorba lui dany, asa ca acum studiez listele sa vad ce sa beau grin.gif
May
pleasantry.gif helou, hau ar iu? pleasantry.gif

liliana bine ai venit cheer.gif

Votat copil, pisica,catel... va votez si purcelul daca aeti grin.gif

Tulip
Anca,ce o sa bei? naughty.gif naughty.gif
anca veselie
ma tot chiorasc de 5 minute si nu m-am hotarat )).gif cred ca niste martini, care cica-i vermut dulce si ma costa 50ml 1.5p. sau niste vin, care este ieftinutz, iar daca nu gasesc d-astea o sa beau niste whisky, chiar daca-i scump rau devil.gif
am 6 p din aerobic si pana azi inclusiv am economisit inca 4 p, deci stau binishor grin.gif
himere2005
parca ti-e pofta si tie tulip, nu? eu ma pastrez pentru we naughty.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 25-01-2007, 04:42 PM) *

blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Monic
CITAT(himere2005 @ 25-01-2007, 05:42 PM) *

pt fursceuri? naughty.gif
Pisik
Eu de abia astept sa treaca si sambata asta plina de abateri si tentatii si de luni sa ma pun iar pe numarat ca lumea, sa economisesc si eu pcte, sa am o evidenta si sa vad si eu rezultate ca deja m-am plictisit sad.gif
himere2005
monic, cine stie cunoaste...doar asa sa-l vad si eu pe "brad pitt" langa mine tease.gif )).gif
ALICE
Si functioneaza?????Ca sa incerc si eu. lol.gif
Tulip
VOT TIMEA

wink1.gif wink1.gif wink1.gif
himere2005
alice, doar in visurile mele lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.