Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
CITAT(elena_rose38 @ 25-01-2007, 11:00 PM) *

CITAT(nusarich @ 16-01-2007, 10:58 AM) *

ehei, casuta noua! cheer.gif in curand facem o ditamai vila!

buna eu sunt noua si tin de luni dieta ww dar nu prea ma descurc cu punctele sa ma ajute cineva va rog mult sunt ambitioasa dar am nevoie de ajutor
]

Bine ai venit!

Nu ai materialele?Acolo gasesti o lista intreaga cu punctajul alimentelor!!!!!Succes cu dieta!
Mai vb. maine wink1.gif

Noapte buna fetelor!!

Uka,imi pare rau hug.gif
Lacry
Noi am avut nunta pe 11.11.2005
Ce credeti ca a zis babu in ziua aia? Ca dupa el mai potrivita ar fi fost data de 11.11.2011 mad.gif

Asa sunt unii babuini, se simt amenintati de schimbarile care survin dupa casatorie, gasesc pretexte, amana,.. da' ia sa vada ca ar putea sa te piarda... sa vezi cum se schimba treaba radical dry.gif
uka
pai eu am fost cea care a renuntzat de data asta, doar ca nu am apucat sa i-o spun la telefon ptr k l-am sunat si nu mi-a raspuns, dupa acre i-am dat si apel acum pe seara si la fel, asa k i-am trimis un mesaj acre se termina cu te rog nu ma mai cauta...
eu sincer nu vreau sa ma despart de el, il iubesc de mor... dar sufar prea mult si as vrea sa-l avd si p el ca se zbate ptr mine...
_noni_
CITAT(elena_rose38 @ 25-01-2007, 11:00 PM) *

CITAT(nusarich @ 16-01-2007, 10:58 AM) *

ehei, casuta noua! cheer.gif in curand facem o ditamai vila!

buna eu sunt noua si tin de luni dieta ww dar nu prea ma descurc cu punctele sa ma ajute cineva va rog mult sunt ambitioasa dar am nevoie de ajutor
]

Buna, Elena! bine ai venit!

pentru inceput spune-ne cateva lucruri despre tine: inaltime, greutate, etc.

poti intra aici daca vrei sa-ti faci o idee despre dieta ww!

}{spor!
elena_rose38
am 21 de ani si 1,62m iar ca greutate nu ma cantaresc de frica.....oricum sunt plinuta
uka
CITAT(elena_rose38 @ 25-01-2007, 11:25 PM) *

am 21 de ani si 1,62m iar ca greutate nu ma cantaresc de frica.....oricum sunt plinuta

si eu am 21, inca 3 luni pana la 22, dar am 1.64 si dunt gogoasa nu doar plinutza sad.gif
ramonavlas
CITAT(uka @ 26-01-2007, 12:43 AM) *

Am intrat ca sa va spun oficial k am iesit de pe lista celor care au nunta anul asta sau chiar inanii urmatori...
va pup o seara buna

Ce s-a intamplat Uka?????????? M-ai lasat masca. Daca vrei sa vorbesti cu cinbeva, stii ca suntem aici, nu?
elena_rose38
in poza nu pari deloc sa stii
uka
CITAT(elena_rose38 @ 25-01-2007, 11:33 PM) *

in poza nu pari deloc sa stii

eee
mersic....
am 75 kg DOAR huh.gif

CITAT(ramonavlas @ 25-01-2007, 11:32 PM) *

CITAT(uka @ 26-01-2007, 12:43 AM) *

Am intrat ca sa va spun oficial k am iesit de pe lista celor care au nunta anul asta sau chiar inanii urmatori...
va pup o seara buna

Ce s-a intamplat Uka?????????? M-ai lasat masca. Daca vrei sa vorbesti cu cinbeva, stii ca suntem aici, nu?

da stiu.. dk simt nev sa vb o sa vb pe mess ptr kma repet nu vreau sa fiu offtopic aici la nesfarsit
elena_rose38
[ai si eu cred ca am la fel dar pt mine este de ajuns sa se observe k am slabit decat sa ma cantaresc
ina_ceva
Intr-o zi, badea Gheorghe se hotaraste sa plece la oras.
Drumul fiind lung, un consatean se ofera sa il duca cu masina.
Zis si facut. A doua zi cei doi erau in masina, in drum spre oras.
Fiind pentru prima data cand se suia intr-o masina, badea Gheorghe se uita mirat in jur.
Il intreaba pe Vasile:
- Auzi, mai Vasile, da' covrigu' cela mare din fata ta, ce este?
- Asta-i volanu', bade...
Se mai uita badea in jur, se mai foieste, apoi din nou:
- Da' ceasurile cele, la ce folosesc?
- Pai, asta-i vitezometru, iar astalalt turometru...
Mai sta badea, se mai uita mirat la vecinul sau de drum, la un moment dat il vede pe Vasile schimband vitezele si ii spune:
- Mai, Vasile, stii ceva?
- Ia zi, bade!
- Auzi ma, vezi tu de volan, ca mestec eu in benzina!
uka
CITAT(ina_ceva @ 25-01-2007, 11:44 PM) *

Intr-o zi, badea Gheorghe se hotaraste sa plece la oras.
Drumul fiind lung, un consatean se ofera sa il duca cu masina.
Zis si facut. A doua zi cei doi erau in masina, in drum spre oras.
Fiind pentru prima data cand se suia intr-o masina, badea Gheorghe se uita mirat in jur.
Il intreaba pe Vasile:
- Auzi, mai Vasile, da' covrigu' cela mare din fata ta, ce este?
- Asta-i volanu', bade...
Se mai uita badea in jur, se mai foieste, apoi din nou:
- Da' ceasurile cele, la ce folosesc?
- Pai, asta-i vitezometru, iar astalalt turometru...
Mai sta badea, se mai uita mirat la vecinul sau de drum, la un moment dat il vede pe Vasile schimband vitezele si ii spune:
- Mai, Vasile, stii ceva?
- Ia zi, bade!
- Auzi ma, vezi tu de volan, ca mestec eu in benzina!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif tease.gif tease.gif
elena_rose38
iepurash ce vrei sa mai slabesti k in poza pari model

uka spune-mi te rog ce fel calculezi punctele
uka
CITAT(elena_rose38 @ 25-01-2007, 11:49 PM) *

pai ai citit materialele....?
in ce fel calculezi pctele k sa stii cate pcte ai tu sau punctele pe care le consumi intr-o zi?
eu nu prea reusesc sa am tzin de ww dar sunt buna la sfaturi
ramonavlas
Uka, imi pare rau, sa speram ca isi mai revine. Tu il cunosti cel mai bine..
Elena, bine ai venit.
Am ajuns si eu in sfarsit acasa. Mi-am pus la facut ceaiul antiadipose ca fara el nu pot dormi, si apoi merg la nani.
elena_rose38
CITAT(uka @ 25-01-2007, 11:52 PM) *

CITAT(elena_rose38 @ 25-01-2007, 11:49 PM) *

pai ai citit materialele....?
in ce fel calculezi pctele k sa stii cate pcte ai tu sau punctele pe care le consumi intr-o zi?
eu nu prea reusesc sa am tzin de ww dar sunt buna la sfaturi

pai eu ar trebui sa consum intre 17-20 puncte eu consum asa de luni dar nu sunt sigura daca procedez bine.nu am mai mancat mancare gatita de nu mai stiu cand

CITAT(ramonavlas @ 25-01-2007, 11:54 PM) *

Uka, imi pare rau, sa speram ca isi mai revine. Tu il cunosti cel mai bine..
Elena, bine ai venit.
Am ajuns si eu in sfarsit acasa. Mi-am pus la facut ceaiul antiadipose ca fara el nu pot dormi, si apoi merg la nani.

merci mult somnik pufos
ramonavlas
Dar poti gati linistita. Calculezi tot ce pui in mancare si imparti la cate portii iti iasa.
Si cum adica ai voie sa consumi intre 17-20 puncte?
elena_rose38
CITAT(ramonavlas @ 25-01-2007, 11:59 PM) *

Dar poti gati linistita. Calculezi tot ce pui in mancare si imparti la cate portii iti iasa.

pai cam asa mi0u iesit mie calulele undeva am citit ca daca vrei sa slabesti sa consumi 17 altundeva ma incadrez la 20

felicitari ramona cum ai reusit sa slabesti atat?
ramonavlas
Calculul punctelor zilnice:
1.sex: f = 7p, b = 15p
2. 18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p
3.greutate :80-89=8p / 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime : sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p
Uite de aici calculeaza cate puncte ai voie. Nu ai voie sa scazi sub 17 puncte. Daca 20 ai voie, 20 mananci. Poti sa pui deoparte puncte dar sa nu scazi sub 17/zi.

Eu am slabit acum 2 ani tot printr-o metoda asemanatoare, doar ca nu numaram puncte, ci calorii. Cantaream tot ce mancam, calculam caloriile si scriam in caiet. Asta e f important. Bafta multa si ai sa vezi ca vei reusi.

Acum chiar am plecat la nani.
Noapte buna pupic.gif
elena_rose38
merci de sfat eu nu pot sa calculez caloriile dar punctele da.noapte buna
nusarich
elena, bine ai venit! citeste materialele si ne intrebi daca nu gasesti ceva. cineva sigur iti va raspunde.

uka, imi pare rau sa aud ca iar aveti probleme. poate e doar o faza trecatoare, ce sa zic... noi suntem aici daca vrei sa vorbesti cu cineva. hug.gif

CITAT(elena_rose38 @ 26-01-2007, 02:10 AM) *

merci de sfat eu nu pot sa calculez caloriile dar punctele da.noapte buna

elena, la unele alimente la care nu avem punctajul in liste, calculam punctele in functie de calorii si proteine, deci si caloriile sunt importante. citeste materialele, ca acolo este scris cam tot.

ramona, somn usor!
elena_rose38
bine te-am gasit eu nr puncte la tot ce mananc.dar nu pot sa nr caloriile adik mi se pare ffff nasol sa depinzi de cal .de cateva zile manac numai produsele din lista si care stiu sigur cate puncte au
_noni_
CITAT(elena_rose38 @ 26-01-2007, 12:04 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 25-01-2007, 11:59 PM) *

pai cam asa mi0u iesit mie calulele undeva am citit ca daca vrei sa slabesti sa consumi 17 altundeva ma incadrez la 20

Elena, in nici un caz la aceasta dieta nu trebuie sa mananci mai putin de 17 p zilnic! ca sa papi de mai multe puncte, poti sa faci sport si e lista cu cate puncte castigi din sport la materialele ww.

ideea e sa papi de cate puncte ai calculat ca iti revin zilnic si sa termini la sfarsitul saptamanii tote punctele pe cele 7 zile. de ex, daca tie iti revin 20p , ai pe saptamana 20*7=140p + ce ai putea castiga prin sport, daca faci. punctele astea le poti consuma de exemplu asa: luni -vineri cate 18p zilnic iar sambata si duminica cate 25 de puncte(+cele din sport , daca e cazul). combinatia depinde de tine. saptamana urmatoare incepe NEAPARAT de la 0!!!

ideea e ca nu e nevoie sa papi de mai putine puncte decat cele care iti revin, pentru ca oricum vei slabi. incearca asa pentru 2 saptamani si vezi daca ai rezultate, daca nu, poti sa mai reduci un pic - parerea mea; sa spuna si fetele! hug.gif

pentru mancare gatita cauta la retetele ww si gasesti acolo si punctajul pentru fiecare.

succes!}{
elena_rose38
merci mult
sunteti niste scumpe toate
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

**Cum se obtine lumina cu ajutorul apei? - Spaland geamurile!

**Ce are Brad Pitt prea scurt, Schwartzenegger prea lung, Madona nu are iar Papa nu-l prea foloseste? - Numele de familie!

**De ce nu se duc toti managerii in concediu in acelasi timp? - Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei.
Pisik
Neatza!
Nu pot sa cred ca sunt singura pe forum sad.gif Hai, fetele, trezirea!!! E vineri yahoo.gif
elena, bine ai venit si spor in lupta cu kg!
Mie imi pica ochii pe tastatura de somn si sincer vreau as se termine ziua asta mai repede (nici n-a ineput, am deschis biroul sad.gif )
Binenteles ca la mine nici un progres, cred ca de sapt viitoare tin un pic mai drastic, adica in afara de paine si cereale mai raresc fainoasele, incerc sa nu mai rontai intre mese decat fructe (asta va fi cel mai greu) si sa mai reduc si nr fructelor, ca pap f multe. Ma rog, bine ca miercuri si ieri de bine de rau m-am tinut in pcte, noroc cu voi pupic.gif
Va doresc o zi frumoasa! Pupicei
still_me
m'neata yahoo.gif yahoo.gif
bun venit elena .... si spor la - kg..si io pisik , de-abi astept sa se termine sapt asta ..desi am atata de munca de numa
still_me
vai cata liniste .. imi pacane urechile ...... feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pisik
CITAT(still_me @ 26-01-2007, 10:58 AM) *

vai cata liniste .. imi pacane urechile ...... feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mda, se pare ca suntem numa noi 2 si Paula care tace malc. Paula, ce ne mai zici de tine?
ALICE
Am ajuns si eu.N-am chef de munca.Poate imi vine la 4 jumate cand se termina programul. biggrin.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 26-01-2007, 11:05 AM) *

Am ajuns si eu.N-am chef de munca.Poate imi vine la 4 jumate cand se termina programul. biggrin.gif

Neatza Alice! Hai sa facem un club al celor care nu au chef de munca, sa ii sabotam pe nemernici )).gif
still_me
eu azi dimineata ma haiam prin casa , ca vreau concediu ... si radea al meu de mine , ca nu am nici 3 sapt de cand am inceput munca .... doh.gif
ina_ceva
CITAT(still_me @ 26-01-2007, 09:11 AM) *

eu azi dimineata ma haiam prin casa , ca vreau concediu ... si radea al meu de mine , ca nu am nici 3 sapt de cand am inceput munca .... doh.gif

Ai putea sa-ti iei o zi libera (vineri sau luni) si sa faci un WE prelungit, sa-l petreci undeva la munte wink1.gif
Pisik
CITAT(still_me @ 26-01-2007, 11:11 AM) *

IS eu ma gandeam la un concediu sau macar o zi libera, dar apoi am realizat ca nu are rost sa imi stri zilele de concediu aiurea, ca dupa aceea daca am nevoie si nu mai am de unde? Asta e, ma sacrific un pic.
Partea buna e ca maine am scapat de o vizita, ceea ce inseamna mai putine interzise si timp liber pana seara la sapte, adica curatenie, relaxare, niste miscare, o vizita la mama, din astea....
still_me
ina .... e o idee super.....dar am mult de lucru ....si nu-mi pot lua liber
_noni_
'neata!

ninge in tara? la mine e frig si urat si trebuie sa ies si n-am nici un chef...

}[
Pisik
LA cat chef am de scris azi cred ca ma fac Iepurash lol.gif

CITAT(_noni_ @ 26-01-2007, 11:14 AM) *

'neata!

ninge in tara? la mine e frig si urat si trebuie sa ies si n-am nici un chef...

}[

la Buc inca nu ninge dar s-a facut frigulet si e intunecat si naspa; au zis ca de maine ninge si vine iarna sad.gif
May
Neatza .... imi pica ochii in gura de somn si mie dar ma gandesc la faptul ca e vineri si maine dorm cat vreau biggrin.gif

pisik mad.gif pai bine mama, nu ai tinut corect WW pt ca ai avut deplasarea dar te astepti la rezultate mad.gif si iei si inteleapta decizie sa mai raresti fainoasele si sa te aud iar ca mori de foame non-stop. Decat sa raresti fainoasele mai bine rareste abaterile si sa vezi ce de rezultate ai. Nu vreau sa te superi dar asta e adevaraul, e un sfat, take it or leave it! Cand credeam si eu ca ti-ai dat seama motivul pt care faci foamea toata ziua, ma trezesc ca iar vrei dieta drastica. Ia gandeste-te tu cata mancare ai putea manca de punctele pe care le irosesti pe stixuri si batoanele alea dry.gif

elena bine ai venit cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sa aveti o zi splendida hug.gif
still_me
de fapt ina , stai asa ca sotulica zicea ca niste prieteni ne-au invitat la final de ian la munte .... hmmmm.. uitasem ...ia sa-l sun ......ptiu ca uitasem ...
hai ca si io sunt pusa pe scris azi .... hai sa numaram cate din noi fac sala ...eu vreau sa ma apuc de sapt urmatoare ....caci pana acum am avut pb cu masina si nu ma puteam deplasa ...

pisik
, parca tu ai seat ???...ca ma intereseaza si pe mine cateva detalii
anaoi
ok,ok,ok...am inteles, va e dor de dylly...

deci ...m-am mai reglat cu mersul la baie...ieri am fost copil cuminte rau de tot m-am incadrat in puncte...
sala...dylly no way, vrea sa mearga din februarie la pilates

si da, dylly acum ar vrea sa mai poata schia si sa fie pe partie in Parang.
Pisik
CITAT(Maybeline @ 26-01-2007, 11:15 AM) *

Neatza .... imi pica ochii in gura de somn si mie dar ma gandesc la faptul ca e vineri si maine dorm cat vreau biggrin.gif

pisik mad.gif pai bine mama, nu ai tinut corect WW pt ca ai avut deplasarea dar te astepti la rezultate mad.gif si iei si inteleapta decizie sa mai raresti fainoasele si sa te aud iar ca mori de foame non-stop. Decat sa raresti fainoasele mai bine rareste abaterile si sa vezi ce de rezultate ai. Nu vreau sa te superi dar asta e adevaraul, e un sfat, take it or leave it! Cand credeam si eu ca ti-ai dat seama motivul pt care faci foamea toata ziua, ma trezesc ca iar vrei dieta drastica. Ia gandeste-te tu cata mancare ai putea manca de punctele pe care le irosesti pe stixuri si batoanele alea dry.gif

elena bine ai venit cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sa aveti o zi splendida hug.gif

May, ai dreptate, dar nu chiar total total. In afara de luni si marti am tinut dieta relativ corect. E adevarat ca cu stixurile de ieri am dat-o n bara. Batoane de cereale pap ocazional ori cand tin post (ca azi) si nu pot papa iaurtelul cu fructe, ori camnd pocneste pofta de dulce. Dar nu pap nici macar in fiecare saptamana.
Cu rontaitul intre mese am o problema, dar sper sa o rezolv. Cand am zis ca raresc fainoasele ma refeream la paineturi (nu painea de secara de dimineata, ci alte prostii gen chifla de la colegi, paine mancata goala de foame in carrefour la cumparaturi, etc.), la stixuri si la alte chestii naspa.
Nu voi renunta la paste (mai ales ca mi-am luat integrale)cel putin de doua ori pe sapt, cartofi la fel, chiar de trei ori, etc.
Ma gandeam ca la Micul dejun sa pap un bol zdravan de lapte/iaurt cu cereale, la pranz 150 gr pui cu un salatoi mare si un iaurt de fructe in unele zile, in altele peste in loc de pui, in altele paste iar seara la fel, adica din aceeasi categorie dar diversificat fata de pranz. de fapt, cam asta pap si acuma doar ca acuma intre mese nu pap doar fructa cum as vrea.....

CITAT(still_me @ 26-01-2007, 11:17 AM) *

de fapt ina , stai asa ca sotulica zicea ca niste prieteni ne-au invitat la final de ian la munte .... hmmmm.. uitasem ...ia sa-l sun ......ptiu ca uitasem ...
hai ca si io sunt pusa pe scris azi .... hai sa numaram cate din noi fac sala ...eu vreau sa ma apuc de sapt urmatoare ....caci pana acum am avut pb cu masina si nu ma puteam deplasa ...

pisik

nu am seat, eu am Toyota
pot sa iti spun ca am mers cu un seat cordoba odata, anul trecut si nu mi-a placut deloc, in sensul ca nu era loc deloc (eu am stat in spate), nici la picioare, nici la cap, am fost dezamagita
May
pisik asa mai merge ! cheer.gif pupic.gif hug.gif

Am fugit!
Deea
Neata fetele!

imi pica ochii in gura de somn, s-a fatait Alexia toata noaptea, nu avea nimic, doar chef de joaca dar eu ii aud orice miscare asa ca degeaba statea ea cumintica in patut si se juca ca eu tot cu ochii in tavan am stat.

Geo eu merg la sala, saptamana asta am fost de 3 ori si maine incerc sa stau 2 ore, una de aerobic si una de tae-bo. Saptamana viitoare nu stiu cum ajung ca o sa fiu cam aglomerata, in principiu as vrea luni si miercuri aerobic sau step si sambata doua ore.
Pisik
CITAT(still_me @ 26-01-2007, 11:17 AM) *

pisik

eu nu fac sala, dar incerc sa fac de trei-patru ori pe sapt acasa: o zi fac bicicleta 15 minute + abdomene + ridicari de picioare; o zi fac pilates programul de 20 de minute. lenea e mare dar se pare ca am reusit sa ma mobilizez
still_me
pisik ...iti scriu pe privat
still_me
deea unde faci sala ... ????
Pisik
CITAT(still_me @ 26-01-2007, 11:36 AM) *

pisik ...iti scriu pe privat

ti-am raspuns
Tulip
Neata,fetelor!!!!!

Vreau zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! unsure.gif
Pisik
CITAT(Tulip @ 26-01-2007, 11:52 AM) *

Neata,fetelor!!!!!

Vreau zapadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! unsure.gif

Eu vreau calduraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Ca la noi in birou e un frig de mori, stau cu sapte hante pe mine si tot degeaba sad.gif
Tulip
VOT TIMEA
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.