Of, s-a sters ce scrisesem. Scrisesem ca am papat 10 sitxuri si ca azi am voie ca e post, dar mai pastrez zece pt dupa amiaza sa fie de 1 pct si gata, arunc cutia sa nu ma tenteze ca vine May cu jordita
Doamne, nu am chef de nimic, deja e cronica starea asta la mine, cred ca am ceva (la cap
).gif)
)
S-a dus babu la un interviu, niste spanoili cu o firma mare care face usi de masini pt firme celebre; exista posibilitate de training in Barcelona, intre 2 si 6 luni, salariul nu e f mare dar se platesc ore suplimentare. probl cea mai mare este ca mi se pare o exploatare si o lipsa de bun-simt. In fiecare zi se lucreaza minim 10 ore, pana la 14 (ce e peste 8 se plateste dar totusi), sambata se lucreaza opt ore (se plateste), iar in Spania se lucreaza si duminica. Asta in conditiile in care spaniolii sunt cred ca cei mai relaxati oameni din lume in ceea ce priveste munca, probabil de asta exploateaza astia alte natii
Vedem ce raspuns ii dau, de principiu ar fi bine, daca orele alea chiar se platesc (ca altfel numerita neam, 500 de euro pt atata munca), sa vedem poate se aude ceva si din Italia, nu stiu, deja m-am saturat de incertitudinea asta...