Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
michelle
Neata fetelor!
E aproape weeeee cheer.gif
Nush de ce ma bucur ca luni am iar examen si tre sa stau cu burta pe carte
Tulip
Miha,inveti mult?Adica tot we? blink.gif
anaoi
votat
michelle
CITAT(Tulip @ 26-01-2007, 10:10 AM) *

Pai invat noaptea, in we nu stiu cat o sa apuc caci merg la Vatra Dornei la o inmormantare, si apoi pe la mama.
Pisik
CITAT(Tulip @ 26-01-2007, 12:10 PM) *

Tulip, tu ai salbit 9kg de pe 3 ianuarie?????
Deea
CITAT(still_me @ 26-01-2007, 11:46 AM) *

deea unde faci sala ... ????

la indra, unde mergeai si tu. Tu pe la ce ore ajungi, eu nu prea a jung inainte de 6:30 sau 7:30
uka
Buna dimineatza
anaoi
Draga Abbe ,

Nu ti-am scris niciodata pana acum, dar chiar am nevoie de sfatul tau pentru o decizie cruciala. Am suspectat de ceva timp ca sotia ma inseala. Semnele obisnuite... suna telefonul si daca raspund eu, cel care suna inchide. Sotia a iesit cu prietenele foarte des in ultimul timp si cand o intreb cine sunt ele intotdeauna imi raspunde "Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti." Stau intotdeauna treaz sa ma uit pe geam ca sa vad taxiul ei cand vine acasa, dar intotdeauna vine pe jos, pe alee, desi aud o masina care pleaca de parca ar fi coborat din ea in coltul strazii. De ce? Poate nu era intr-un taxi?
Odata am luat telefonul ei doar pentru a vedea cat e ceasul si a inceput sa se enerveze si sa tipe ca niciodata sa nu ii mai ating telefonul si de ce o verificam in acest mod. In fine, niciodata nu am deschis acest subiect cu sotia mea. Cred ca in adancul sufletului meu pur si simplu nu vreau sa aflu adevarul, dar aseara a iesit iar si m-am hotarat s-o verific mai bine. Am hotarat sa parchez motocicleta mea Harley Davidson aproape de garaj si sa ma ascund dupa ea pentru a avea o vedere larga asupra intregii strazi cand ea ar fi venit acasa. Chiar in acel moment, cand eram culcat dupa Harley-ul meu, am observat ca prin invelisul de la supapa motorului meu parea ca se scurge putin ulei.
Si acum intrebarea cruciala: E ceva ce pot repara si singur sau trebuie sa o aduc inapoi la dealer?

Mersi, Stuart
Pisik
CITAT(anaoi @ 26-01-2007, 12:22 PM) *

Draga Abbe ,

Nu ti-am scris niciodata pana acum, dar chiar am nevoie de sfatul tau pentru o decizie cruciala. Am suspectat de ceva timp ca sotia ma inseala. Semnele obisnuite... suna telefonul si daca raspund eu, cel care suna inchide. Sotia a iesit cu prietenele foarte des in ultimul timp si cand o intreb cine sunt ele intotdeauna imi raspunde "Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti." Stau intotdeauna treaz sa ma uit pe geam ca sa vad taxiul ei cand vine acasa, dar intotdeauna vine pe jos, pe alee, desi aud o masina care pleaca de parca ar fi coborat din ea in coltul strazii. De ce? Poate nu era intr-un taxi?
Odata am luat telefonul ei doar pentru a vedea cat e ceasul si a inceput sa se enerveze si sa tipe ca niciodata sa nu ii mai ating telefonul si de ce o verificam in acest mod. In fine, niciodata nu am deschis acest subiect cu sotia mea. Cred ca in adancul sufletului meu pur si simplu nu vreau sa aflu adevarul, dar aseara a iesit iar si m-am hotarat s-o verific mai bine. Am hotarat sa parchez motocicleta mea Harley Davidson aproape de garaj si sa ma ascund dupa ea pentru a avea o vedere larga asupra intregii strazi cand ea ar fi venit acasa. Chiar in acel moment, cand eram culcat dupa Harley-ul meu, am observat ca prin invelisul de la supapa motorului meu parea ca se scurge putin ulei.
Si acum intrebarea cruciala: E ceva ce pot repara si singur sau trebuie sa o aduc inapoi la dealer?

Mersi, Stuart

lol.gif Tipic masculin

CITAT(uka @ 26-01-2007, 12:22 PM) *

Buna dimineatza

neatza Uka, cum te simti?
anaoi
ia auzi la el..Hardau: masina AUdi nu e nimic exagerat, e ca si matura si farasul din orice minister
himere2005
neata
uka, imi pare rau sa aud vesti aiurea hug.gif
bia a facut azi noapte febra de la vaccin, asa ca nici eu nu am avut o noapte linistita, acum e ok, slava domnului
am si eu de declarat 100g minus )).gif , desi aseara am depasit un pic de la somnul ala, cine sa stie ca e asa gras rolleyes.gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 26-01-2007, 10:13 AM) *

CITAT(Tulip @ 26-01-2007, 12:10 PM) *

Tulip, tu ai salbit 9kg de pe 3 ianuarie?????

nuuuuuuuuuuuuu
adica ba da....3 ianuarie 2006 wink1.gif
himere2005
stai linistita ca nu era grasime, eu nu stiu unde ai putut sa bagi atat tulip lol.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 10:31 AM) *

stai linistita ca nu era grasime, eu nu stiu unde ai putut sa bagi atat tulip lol.gif

unde...unde....in stomacul meu maaaaaaaaaaaaaaaaaare.....
de anul trecut din 3 ianuarie,mey blum.gif blum.gif blum.gif
himere2005
daca va zic ca eu in conditiile in care sunt la dieta si am "slabit" 2kg dupa ce mi-am baut cafeaua, iti dai seama cand imi fac de cap de sarbatori ca sunt mai mult de 2 )).gif la tine parca au fost 4, nu? )).gif ....e chiar super ca nu te-ai ingrasat...pana la vara manechin ajungi floare.gif
uka
La fel ca aseara... confuza.. si... inca nu am nici un sentiment.. nu stiu...
zici k sunt intr-o stare d soc si nu realizez.. momentan sunt la a 3a tigara in 15 min
dany
Buna,neuroni !!!

Sa aveti un WE placut !!Imagine
himere2005
ce dragut dany, de abia astepta sa vad ce-ti arata tickerul in we ca eu cred ca ma mai cantaresc si maine )).gif
Anna
Of fetele, tocmai am aflat ca bunicul meu de la Cluj a murit sad.gif
Era batran saracu ~ 80 ani si de ~ 1 an nu mai era constient, uneori nici nu ne recunostea, nu il durea nimic, dar era f f slabit si nu se putea nici ridica, si acum 2 zile a refuzat sa manance sad.gif
Dumnezeu sa-l odihneasca! sad.gif
In seara asta plecam la Cluj .. sad.gif
ALICE
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Tulip
Anna,condoleante!
himere2005
Anna,condoleante si din partea noastra
uka
condoleante
Pisik
Anna, imi pare tare rau, Dumnezeu sa il odihneasca.
Sa te intorci cu bine de la Cluj!
Deea
Anna condoleante!

De Ella stie cineva, nu a mai trecut pe aici de 2 zile!
Dany we placut si tie!
lilianab
'neatza fetele!
condoleante Anna..Dumnezeu sa il ierte
michelle
Anna, stiu ca orice pierdere e grea.. Condoleante hug.gif
lilianab
neata!
ti-am raspuns la MP
himere2005
cred ca ella e tare ocupata, sper sa revina pe aici in we smile.gif
Pisik
Of, s-a sters ce scrisesem. Scrisesem ca am papat 10 sitxuri si ca azi am voie ca e post, dar mai pastrez zece pt dupa amiaza sa fie de 1 pct si gata, arunc cutia sa nu ma tenteze ca vine May cu jordita )).gif
Doamne, nu am chef de nimic, deja e cronica starea asta la mine, cred ca am ceva (la cap )).gif )
S-a dus babu la un interviu, niste spanoili cu o firma mare care face usi de masini pt firme celebre; exista posibilitate de training in Barcelona, intre 2 si 6 luni, salariul nu e f mare dar se platesc ore suplimentare. probl cea mai mare este ca mi se pare o exploatare si o lipsa de bun-simt. In fiecare zi se lucreaza minim 10 ore, pana la 14 (ce e peste 8 se plateste dar totusi), sambata se lucreaza opt ore (se plateste), iar in Spania se lucreaza si duminica. Asta in conditiile in care spaniolii sunt cred ca cei mai relaxati oameni din lume in ceea ce priveste munca, probabil de asta exploateaza astia alte natii mad.gif
Vedem ce raspuns ii dau, de principiu ar fi bine, daca orele alea chiar se platesc (ca altfel numerita neam, 500 de euro pt atata munca), sa vedem poate se aude ceva si din Italia, nu stiu, deja m-am saturat de incertitudinea asta...
anaoi
CITAT(annaiss_derrian @ 26-01-2007, 12:48 PM) *

Of fetele, tocmai am aflat ca bunicul meu de la Cluj a murit sad.gif
Era batran saracu ~ 80 ani si de ~ 1 an nu mai era constient, uneori nici nu ne recunostea, nu il durea nimic, dar era f f slabit si nu se putea nici ridica, si acum 2 zile a refuzat sa manance sad.gif
Dumnezeu sa-l odihneasca! sad.gif
In seara asta plecam la Cluj .. sad.gif

Condoleante. Dumnezeu sa il odihneasca.
ina_ceva
Bafta la examen , miha!!! Si eu tot luni am wink1.gif
Anna, condoleante!
uka
Tinem pumnii PISIK
still_me
anna condoleante ..
deea ..eu de-abia de sapt urmatoare reincep .... si tot pe seara voi ajunge si eu
anca veselie
neatzaaa! am dormit 3 ore yahoo.gif sunt cam varza...
aseara a fost dezmat total... papa bun, bipuri bune si multicele. nu pot sa le calculez. cu alcoolul am stat destul de bine, am baut niste vin si niste whisky, sa zicem de vreo 6 p. a fost o zi de abateri, asta e. sper sa nu aiba repercursiuni mari. mi-au venit rusii, asa ca nu pot sa merg la aerobic sad.gif si nici nu pot teste cantarul meu nou sad.gif

deea, unde e sala unde mergi?
himere, sunt bune si 100g!
uka, imi pare rau...
Deea
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 01:01 PM) *

neatzaaa! am dormit 3 ore yahoo.gif sunt cam varza...
aseara a fost dezmat total... papa bun, bipuri bune si multicele. nu pot sa le calculez. cu alcoolul am stat destul de bine, am baut niste vin si niste whisky, sa zicem de vreo 6 p. a fost o zi de abateri, asta e. sper sa nu aiba repercursiuni mari. mi-au venit rusii, asa ca nu pot sa merg la aerobic sad.gif si nici nu pot teste cantarul meu nou sad.gif

deea, unde e sala unde mergi?
himere, sunt bune si 100g!
uka, imi pare rau...

www.indragym.ro ...e cam la capatul pamantului, daca ai masina sau stai prin zona Tineretului, Brancoveanu, Berceni ajungi repede.
dany
Dumnezeu sa-l odihneasca ,Anna ! hug.gif

CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 09:47 AM) *

ce dragut dany, de abia astepta sa vad ce-ti arata tickerul in we ca eu cred ca ma mai cantaresc si maine )).gif

Nu stiu daca imi va arata ceva bun ticker-ul ...astazi mergem la o zi onomastica sise va lasa cu chef mare si eu am doar vreo 7 p economisite.Dar nu ma agit :daca we asta nu arata bine....mai exista si we-ul viitor .
DE CE te cantaresti in fiecare zi ???? Tu de cate ori te cantaresti de atatea ori schimbi ticker-ul....nu e corect asa.
michelle
Bafta Ina! Las ca acus scapam si stam iar cu burta la soare beach.gif
Eu niciodata nu am invatat in timpul semestrului neo.gif
Anna
Multumesc fetelor, sunteti ca deobicei niste dragutze. pupic.gif
Si eu sunt la munca, fara chef ii astept pe ai mei sa sune sa vedem ce facem cand plecam..uff...cu toate ca era el slabit da nu ne asteptam, deh..niciodata nu te astepti. sad.gif
sincer mai bine asa, ca saracu era f chinuit, sa stai numai in pat, sa nu poti sa te ridici, si saraca buni era si mai chinuita ca era tb sa aiba grija de el mereu, ca incerca sa se ridice si cadea si se lovea.
Cel mai rau e sa fii activ, in putere si sa te trezesti la pat sa nu mai poti face nimic sad.gif.
Cred ca s-a saturat si el de sit asta ca efectiv a refuzat vreo 2 zile sa manance. sorry.gif

himere2005
chestia este ca in 2 saptamani nu am slabit decat vreo 400g, e bine si asa ca nu dau navala turcii, dar chiar simt nevoia de o motivatie, cat de mica, duminica, lunea si martea nu prea ma cantaresc ca mi-e frica, dar in rest, nu stiu cum sa spun, a devenit ca un ritual, nu sunt dezamagita daca arata in plus sau stagneaza, dar asta imi place sa fac dupa ce-mi beau cafeaua... grin.gif
dany
Deea...ai PM !!!
Anna
CITAT(michelle @ 26-01-2007, 01:11 PM) *

wink1.gif me 2
mai am 2 exam, din fericire, ca sa zic asa, le am pe 1 feb si 4 feb, deci o sa pot sa ajung la ele
anca veselie
anna condoleante hug.gif
deea, merci. e cam departe de mine...
miha, ina bafta in continuare!
michelle
CITAT(annaiss_derrian @ 26-01-2007, 11:14 AM) *

CITAT(michelle @ 26-01-2007, 01:11 PM) *

wink1.gif me 2
mai am 2 exam, din fericire, ca sa zic asa, le am pe 1 feb si 4 feb, deci o sa pot sa ajung la ele

Baftaaa
Oricum tu ai mai multe decat mine. Eu am 3 examene, 2 proiecte si un referat.
E destul de lejer la noi cu notarea ca se aplica curba lui gauss: cel mai mare puntaj ia 10 si apoi se scade (primii 10% au 10, 20% au 9, 30% au 8, 20% au 7 si 10% au 6). Ca sa pici chiar tre sa insisti tu )).gif
Pisik
Dany, tu oricum esti f cuminte, asa ca o seara de abateri nu cred sa iti faca mare lucru, in sens negativ ma refer.
Eu maine o sa incerc sa pap mai mult fructe si legume pana la cheful de seara, eventual ceva carnita, painica, dar de pcte mai putine, iar duminica voi incerca sa pap numai fructe si legume. Macar pe astea 5 zile de miercuri sa fac punctajul corespunzator a cinci zile, iar de luni cu o saptamana intreaga, corecta (sper mult mai corecta ca pana acuma)
Si eu ma cantaresc zilnic, dar cantaru meu e boland rau. pai ieri prima data mi-a arata 70.8 iar a doua oara, dupa vreo juma de ora 72 blink.gif Dar nu l-am bagat in seama, asta este!
ALICE
Am uitat punctajul de la compot de ananas.Cine ma ajuta?
ina_ceva
CITAT(michelle @ 26-01-2007, 11:11 AM) *

Nici eu grin.gif ; nu m-a tras inima niciodata blum.gif
anaoi
dylly se simte aiurea...e singurul care nu are examene in perioada asta????

Pisik
CITAT(anaoi @ 26-01-2007, 01:25 PM) *

dylly se simte aiurea...e singurul care nu are examene in perioada asta????

nu Dylly, nisi eu nu am...eu am dizertatia pe creier...de vreo 2 ani, dar asa bine sta pe creier ca nu m-am apucat nici de titlu macar blushing.gif te mai simti aiurea?
himere2005
ce panarama si cu examenele astea...la noi fraierii ca mine care invatau aveau note medii, iar notele cele mai bune le aveau tot cei care copiau....asa ca nu mi se par concludente, concludente ar fi mai degraba notele de la seminar blum.gif daca proful e corect
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.