Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
Dati-mi peste mana sa zboare sticla de cola light departe mad.gif Noroc ca e light, dar asta e un alt punct pe care trebuie sa il revizuiesc blushing.gif

CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 01:34 PM) *

ce panarama si cu examenele astea...la noi fraierii ca mine care invatau aveau note medii, iar notele cele mai bune le aveau tot cei care copiau....asa ca nu mi se par concludente, concludente ar fi mai degraba notele de la seminar blum.gif daca proful e corect

oricum la noi scoala nu se mai face...e un fel de prosteala, ca profesorii prea putin isi mai dau interesul, iar exmanele le iau tot aia cu banu
anca veselie
pisik, baga niste apa!
dylly, nici eu nu am examene cheer.gif
himere2005
pisik, ai citit ce a scris julyana despre cola light si cat sunt de nocive bauturile astea light si nu numai ? mie mi-e frica sa ma gandesc ce chimicale mai bag uneori in mine
Pisik
Fetelor, sefu meu e fenomenal, cica face cura de dezintoxicare: mananca zilnic o cutie - doua de alune la birou, ca cica nu mananca carne si alunele ii dau energuie; si zic bine si acasa seara faci la fel? a, zice nu, acasa recuperez, aseara am mancat 10 snitele lol.gif pai zic si ce regim e asta, da rezultate? cica da, pt ca eu imi impun sa dea si da blink.gif
pai ce ziceti? fac si eu un regim cu bip de trei ori pe zi si sigur da rezultate ca ii spun eu creierului "sa dai rezultate" lol.gif lol.gif
O fi si asta o treaba de nu slabesc eu, ca nu "imi impun" dry.gif
himere2005
corect, de aia nu mai imi bat capul...o sa-mi dau exact ce imi trebuie ca sa cresc in functie sau sa-mi fac o afacere...in rest pass
Pisik
CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 01:38 PM) *

pisik, ai citit ce a scris julyana despre cola light si cat sunt de nocive bauturile astea light si nu numai ? mie mi-e frica sa ma gandesc ce chimicale mai bag uneori in mine

Stiu ca au subsatnte nocive, dar macar nu ingrasa si momentan imi umfla burta si creierul cu dulce fals; de luni o pun si pe asta in cui; si ma duc sa bag 3 cani de apa acuma. O sa fac "poc" blum.gif
anca veselie
CITAT(ALICE @ 26-01-2007, 11:19 AM) *

Am uitat punctajul de la compot de ananas.Cine ma ajuta?

Compot de ananas fara zahar 100g 0 Points
Compot de ananas light, usor indulcit 100g 1 Points
Compot de ananas, cu zahar 100g 1,5 Points
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 01:40 PM) *

Voi ati gasit vreodata compot de ananas fara pic de zahar? ca eu nu am gasit decat "light" care are oricum si ceva zahar....
anaoi
m-am linistit...
am vazut la o colega un dictionar, gen larrousse, pt 5 limbi : engleza, germana, franceza, spaniola si romana...

dylly e in extaz
himere2005
e super bun la casa omului dylly, poate te uiti de la ce editura este sa cautam pe net smile.gif
ALICE
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 01:40 PM) *

Multumesc!Am o boala pe ananasul asta.Eu n-am gasit decat usor indulcit sau light
anca veselie
eu am gasit la mega image, la sectiunea pt diabetici.
dar de ce nu va luati fructul de ananas, mie imi place tare mult!
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 01:49 PM) *

eu am gasit la mega image, la sectiunea pt diabetici.
dar de ce nu va luati fructul de ananas, mie imi place tare mult!

pai eu numai asa mananc, fructul cred; sunt lesinata dupa ananas
anca veselie
azi pap tortellini grin.gif mi-e fomitza. si mi-e somn.
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 01:55 PM) *

azi pap tortellini grin.gif mi-e fomitza. si mi-e somn.

eu pap paste integrale, nu am reusit sa gasesc tortelini.
Mie mi-e foame, mi-e somn si mi-e f f frig. M-am dus la baie si am stat cu mainile in apa fierbinte, doar doar ma incalzesc...nici o sansa, tremur toata; cred ca am si racit ca parca nu e normal sa imi fie asa frig
anca veselie
mi se pare inuman sa va tina in frig.
tot la mega image am gasit.
anaoi
CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 01:34 PM) *

ce panarama si cu examenele astea...la noi fraierii ca mine care invatau aveau note medii, iar notele cele mai bune le aveau tot cei care copiau....asa ca nu mi se par concludente, concludente ar fi mai degraba notele de la seminar blum.gif daca proful e corect

http://www.litera.ro/carte.php?nume_carte=...in_5_limbi_0410

dylly are orez si salata de sfecla
himere2005
mi se pare ca isi merita toti banii....nu au si cd pentru pronuntie?
anca veselie
sa bag si eu meniul:
md:
musli 5
iaurt 1
mandarina 0

pranz:
tortellini 5
iaurt 1

momentan 12, sa vad ce mai pap. ar fi bine sa reusesc zilele astea sa pap de 15-16p, poate mai acopar din pagubele de aseara. e bine ca am si dansat, macar am facut ceva miscare
michelle
Eu am la mine mancarica de fasole cu gogosari in otet, o banana si o portocala.
De dimi nu spun ce am mancat blum.gif
ina_ceva
Merci miha, anca!
Pisik, tinem pumnii!
Bafta la examene anna!

CITAT(michelle @ 26-01-2007, 11:17 AM) *

E destul de lejer la noi cu notarea ca se aplica curba lui gauss: cel mai mare puntaj ia 10 si apoi se scade (primii 10% au 10, 20% au 9, 30% au 8, 20% au 7 si 10% au 6). Ca sa pici chiar tre sa insisti tu )).gif

Asta da faza; eu am un singur examen care e asa (ultimul pe care l-am dat)
Pisik
Pai hai sa pun si eu meniul. precizez ca e de post, asa ca nu sariti ca nu am lactate, ca slava Domnului recuperez in rest )).gif

MD - 2 felii si 1/2 paine - 2,5p
- cereale grau - 1p
- zacusca 2 lingurite - 1p
- gem diet - 0.5 p

P - paste saturatie - 4p
- sos dolmio - 1p
- 1/2 baton mare corny sugar free - 2p (sper sa fie ok, nu are valori)

Gustari - fructe - 1p depasire
- stoxuri - 1p

Pana diseara 14p, cred ca diseara bag o salata din aia imensa de la cafeneaua actorilor, cu focaccia blum.gif
anca veselie
bine ca mi-am adus aminte: vreau sa fac o budinca de paste cum a facut ina, dar nu stiu cum sa punctez pastele. si gogosarii in otet se puncteaza?
anaoi
CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 02:03 PM) *

mi se pare ca isi merita toti banii....nu au si cd pentru pronuntie?

nush
uita-te pe net...
eu ma bucur ca l-am gasit
ma ajuta enorm la medi
himere2005
anca, eu punctez 100g nefierte 4p ...nu stiu cat de mare vrei sa o faci rolleyes.gif
anca veselie
pai am niste fidea, mai am 100g. poate ar trebui sa ma uit pe punga la valori...
Tulip
votat Keno!!!! cheer.gif

Anca,pe ce loc este?
Pisik
Eu punctez pana la saturatie 4p
soranutza
Annais, condoleante sad.gif Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
anca veselie
ok, merci. o sa ma uit si pe punga sa vad ce valori are, pt ca o sa adaug si branza diet si un ou blum.gif mi-e pofta deja.

tulip, e pe locul 187. dar eu zic ca o sa mai creasca! merci!
si eu votez timea smile.gif

am primit pe mail:

Imagine
Pisik
diseara dupa salata mergem la film, poate acuma reusim s ail si vedem blum.gif
moaama, ce chef de week-end m-a apucat blum.gif
ALICE
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 02:42 PM) *

Imagine

Doamne multa imaginatie au oamenii!
anca veselie
lol.gif lol.gif asa e!
Pisik
Sunt asa incantata, ca ma suna si imi scrie mailuri finuta mea in fiecare zi blum.gif deja imi intru in rol )).gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 26-01-2007, 02:54 PM) *

Sunt asa incantata, ca ma suna si imi scrie mailuri finuta mea in fiecare zi blum.gif deja imi intru in rol )).gif

Foarte bine,mi-as fi dorit si eu o nasa cu care sa ma inteleg
Pisik
CITAT(ALICE @ 26-01-2007, 03:02 PM) *

CITAT(Pisik @ 26-01-2007, 02:54 PM) *

Foarte bine,mi-as fi dorit si eu o nasa cu care sa ma inteleg

dar ce Alice tu nu te intelegi bine cu nasa? Noi ne-am ales nasi tineri, prieteni cu noi, iar pe noii fini i-am atras de curand in gasca si suntem noi cu nasii si cu ei si cateodata cu sor'mea cu boyfirend-ul. Asta e gasca de munte, de revelion, de party-uri....mai avem un grup de patru prieteni f buni (la care mergem maine seara) si mai sutn cate unii care s-au desprins asa si ne mai intalnim cand si cand. Dar astia sunt baza. Ma uit la nasii nostri care au nasi batrani (ma rog, peste 40, nu sunt batrani dar e diferenta) si se simte, se simteau super aiurea la inceput, nu stiau cum sa li se adreseze, le vorbesc chiar si acum cu dvs., mi se pare aiurea rau
nusarich
bine v-am gasit, neuroni!

dany, prunele si-au facut efectul. bine, dupa prunele alea am baut cred ca vreo jumate de l de apa. asa sete imi fac fructele confiate / uscate... si daca tot am vazut ca intr-o ora nu si-au facut efectul, am baut si o cescuta de cafea rece. si... s-a produs minunea cheer.gif . deja ma simt mult mai bine. cred ca o sa mananc prune uscate in fiecare zi, doar-doar ma ajuta. aseara simteam ca plesnesc, nu alta...

anna, condoleante!

fetelor care au examene, bafta multa!

nici eu nu am examene, dar eu sunt babatie... poate la anul, daca ma ajuta DD...

si eu am vazut ca n-au mai intrat nici ella, nici gigelu (care are examene)- eram curioasa ce-a mai facut cu jobul...

eu azi stau acasa (de fapt merg cu babuinul la medic si apoi pe la cumparaturi un pic) si deja am spalat 2 ture de masina si spre seara am program de calcat hainute. maine program de curatenie si spalat iar o tura de hainute...
ALICE
Nu e vorba ca nu ne intelegem dar nu prea vorbim sau sa ne intalnim.La noi nu au fost niciodata.Noi am fost de Craciun si atat.Nu ne cautam.Si ei au in jur de 30 ani.
Tulip
VOT TIMEA

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
michelle
Si noi am avut de luat o decizie destul de grea in privinta nasilor. Am avut 3 candidati:
1. varul meu care se insoara in iulie, dar viitoarea lui sotie nu e genul petrecaret.. E genul de printesa..
2. nashul lui Cata, dar e batran, si am fi vrut nasi tineri
3. o colega de serviciu cu care ma inteleg bine si are nunta pe 13 mai
In final am propus colegei dar inca nu mi-a dat un raspuns.. a ramas sa se consulte cu sotul

Tulip, cate voturi are contracandidata?
elena_rose38
buna fetele bine v-am gasit........am scapat de munca pt cateva zile am facut o sciatica lombara si satu in repaus cateva zile........o intrebare daca mananc 200g de ananas din compot are 2 p?
ALICE
Si ei sunt copiii nasilor lui Antoniu.Noi n-am avut prieteni casatoriti.Asta a fost nasol.

CITAT(elena_rose38 @ 26-01-2007, 03:28 PM) *

buna fetele bine v-am gasit........am scapat de munca pt cateva zile am facut o sciatica lombara si satu in repaus cateva zile........o intrebare daca mananc 200g de ananas din compot are 2 p?

Daca scrie ca e usor indulcit ,da.Daca e cu zahar 3 p
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 12:25 PM) *

bine ca mi-am adus aminte: vreau sa fac o budinca de paste cum a facut ina, dar nu stiu cum sa punctez pastele. si gogosarii in otet se puncteaza?

Anca, eu zic ca gogosarii in otet au si putin zahar; dar nu stiu cum sa-i punctez (eu puneam 0.5 pentru un gogosar intreg)
Nusa, bine ca s-a rezolvat problema! wink1.gif

CITAT(michelle @ 26-01-2007, 01:24 PM) *

Tulip, cate voturi are contracandidata?

In jur de 1800 din cate tin minte
himere2005
are 1807 voturi deja si avanseaza repede, asa ca pana la sfarsitul lunii votati fetelor, sa fie fericita si tulip tease.gif
michelle
Elena, insanatosire grabnica! hug.gif Ai luat materialele WW?
Acolo scrie asa:
CITAT
Despre fructe si legume
Se mananca 5 portii de legume si fructe pe zi, adica 2 portii legume care inseamna 300 g, si 3 portii de fructe, care inseamna 3 fructe de marime normala (adica nu 3 mere uriase de care 500g fiecare) cum ar fi: 1 mar, 1 portocala si o para, de exemplu. Se poate manca si mai mult de atat insa trebuie sa socotiti puncte pentru asta (de exemplu, daca mancati mai mult de 300 g legume si mai mult de 3 fructe, mai adaugati un punct la ce-ati manacat in ziua aia). Aceasta regula nu este obligatorie, dar vedeti cum reactioneaza organismul dvs.

Deci poti pune la sfarsitul zilei 1 p in plus per total daca depasesti cantitatea de fructe. Unele dintre noi puncteaza extra, altele nu, in functie de cum reactioneaza organismul.
Eu nu punctez.

Eu nu punctez gogosarii in otet, nu cred ca au juma de lingura de zahar/bucata.
Paste pana la saturatie = 4p
sau 50g nefierte = 2p
himere2005
eu am maine invitati din care 2 sunt femei asa...mai iscoditoare )).gif ...asa ca m-am pus pe smotruit, ce sa fac, mi-am facut-o cu mana mea ca au vrut sa ne vedem intr-o zi si le-am spus ca avem treaba asa ca le-am invitat impreuna cu sotii la noi pe la pranz. asa ca diseara am si program de craticioara )).gif
elena_rose38
aha acum stau in patut dar sper sa imi revin mai repede k imi iubesc jobul si in plus mai multa miscare un corp mai frumos
ALICE
Tulip eu bag azi la greu voturi.Ca nu prea am treaba.Numai nu ma lasa decat din ora in ora
michelle
Normele muncii la calculator
Citat:
CITAT
[...] tastatura ar trebui sa fie usor de manevrat, in sensul ca forta necesara salariatului pentru actionarea unei taste sa fie cuprinsa intre 0,25-1,50 Newtoni. [...] Inaltimea tastaturii trebuie sa asigure in timpul utilizarii un unghi intre bratul si antebratul salariatului de minimum 90 de grade. In plus, in pozitie asezat, distanta dintre planul de lucru si suprafata de sedere trebuie sa fie cuprinsa intre 200-260 milimetri

Ia sa va vad naughty.gif
Pisik
Eu am mancat o farfurie mare plina ochi cu paste (integrale). Sa pun mai mult de 4p? M-am saturat doar nu? blum.gif
Si am mancat si tot batonul care cred totusi ca are 3p, pt ca face cat 2 fittness nu?
Diseara la 5 avem o aniversare, hmm, sper sa nu fie probleme de tentatii dry.gif
Astazi iar nu economisesc, of, numai duminica ma salveaza sa fiu si eu cat de cat sapt asta...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.