Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ALICE
CITAT(irinush @ 26-01-2007, 04:53 PM) *

pai cum? toate sunteti ca mine, nu?
ca pe voi va auzeam pe fiecare in parte cum smotruiti de imi era si rusine sa va zic ca la mine vine o menajera blushing.gif ... dar uite ca nu mai vine, asa ca ma alatur voua ... si smotruim, pana cadem late .. cel putin asta e senzatia mea acum

Eu in fiecare zi fac cate ceva.Dar nu se vede nimic.Si vorba aia:suntem doi.

De la 66 Miha.Cam asa.
anaoi
dylly va saluta vesel voios nevoie mare....

a plecat pa...pe luni, we placut
danyhoney
Bafta,Uka !!

Bafta si celorlalte fete care sunt in sesiune !!

WE placut,Dylly !!
Monic
Anna, condoleante sad.gif
irinush
pa Dylly!

pai Alice, incearca sa faci doar o data pe saptamana, nu mai fa in fiecare zi, ca poate de aia nu se vede nimic ...
la mine oricum nu se vede decat maxim o zi doua, ca deh am si copil si catzel si sotz devil.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 26-01-2007, 04:59 PM) *

CITAT(irinush @ 26-01-2007, 04:53 PM) *

pai cum? toate sunteti ca mine, nu?
ca pe voi va auzeam pe fiecare in parte cum smotruiti de imi era si rusine sa va zic ca la mine vine o menajera blushing.gif ... dar uite ca nu mai vine, asa ca ma alatur voua ... si smotruim, pana cadem late .. cel putin asta e senzatia mea acum

Eu in fiecare zi fac cate ceva.Dar nu se vede nimic.Si vorba aia:suntem doi.

Si la noi e la fel, mereu facem amandoi si nu se vede nimica, sa dea naiba, chiar aseara m-am enervat ca stiu ca sotul a dat cu aspiratoul alaltaieri si aseara era varza pe covor

CITAT(anaoi @ 26-01-2007, 05:01 PM) *

dylly va saluta vesel voios nevoie mare....

a plecat pa...pe luni, we placut

Pa, Dylly mache, week-end fain!
ina_ceva
Intrebare:

Am cumparat de la plafar sirop de mure (contine:extract natural din mure, zahar; obtinut din fructe prin presare la rece) si sirop de catina (contine: fructe de catina,zahar invertit). O data pe zi imi fac doua cani mari cu cate o lingura din fiecare sirop si apa. Eu punctez cu 0p (chiar daca are zahar). Credeti ca fac bine grin.gif ?
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 05:11 PM) *

Intrebare:

Am cumparat de la plafar sirop de mure (contine:extract natural din mure, zahar; obtinut din fructe prin presare la rece) si sirop de catina (contine: fructe de catina,zahar invertit). O data pe zi imi fac doua cani mari cu cate o lingura din fiecare sirop si apa. Eu punctez cu 0p (chiar daca are zahar). Credeti ca fac bine grin.gif ?

Poate ar fi bine ca de la o lingurita in sus sa il punctezi ca pe zahar, ce ziceti fetelor?
irinush
si eu zic la fel ca Pisik, Ina!
ina_ceva
CITAT(irinush @ 26-01-2007, 03:13 PM) *

si eu zic la fel ca Pisik, Ina!

Multumesc, fetelor !
sorry.gif
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 03:11 PM) *

Intrebare:

parca in lista alimentelor gratis/zi este trecut 1 lingurita sirop orice fel....sau ma insel? unsure.gif
himere2005
pe mine ma enerveaza praful care se aduna la baie, chiuveta si aragazul...nu stiu cum, dar daca nu fac cam 1 data la 2 zile...se aduna o mizerie de zici ca nu am facut de saptamani intregi...si nu pot sa fac chiar la 2 zile intodeauna doh.gif alice, asa simt si eu ca fac, fac si nu se cunoaste si iar ma apuca nervii pe dan ca nu vrea sa se implice )).gif
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 26-01-2007, 03:15 PM) *

parca in lista alimentelor gratis/zi este trecut 1 lingurita sirop orice fel....sau ma insel? unsure.gif

Ai dreptate grin.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 05:15 PM) *

pe mine ma enerveaza praful care se aduna la baie, chiuveta si aragazul...nu stiu cum, dar daca nu fac cam 1 data la 2 zile...se aduna o mizerie de zici ca nu am facut de saptamani intregi...si nu pot sa fac chiar la 2 zile intodeauna doh.gif alice, asa simt si eu ca fac, fac si nu se cunoaste si iar ma apuca nervii pe dan ca nu vrea sa se implice )).gif

nic bogdan nu se implica, mi nou, zice ca imi da bani sa imi pun menajera, asa ca ma priveste cum ma descurc, doar el imi da bani, nu?
asa imi vine sa il strang de gat, dar aici cel putin are cat de cat dreptate ...
anca veselie
ina, sunt bune? cel de catina e si pt imunitate, nu?
ina_ceva
In liste am sirop de zmeura cu 288 calorii (cea mai mare valoare), ceea ce inseamna pentru o lingura - 15gr - 0.7p
danyhoney
Ina...eu am asa : sirop 15 ml = 1 p. Daca o lingura are 15 ml = 1 lingurita are 5 ml (care e gratis)= pentru 10 ml = o,6 p ,adica 0,5 .Sper ca am calculat bine ...
Tulip
VOT
himere2005
mie nu-mi da bani de menajera ca se bate cu pumnii in piept ca ma ajuta si el doar da cu aspiratorul )).gif

palarioara are 1828 dw voturi, bagati fetelor cheer.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 03:19 PM) *

ina, sunt bune? cel de catina e si pt imunitate, nu?

Anca, cel de catina e recomandat persoanelor care se confrunta cu strari de stres si oboseala, imbolnaviri repetate; raceli, gripa, astenie, stari de oboseala, digestie lenta.
Cel de mure e pentru digestie, gastrita, bronsite; cica activeaza eliminarea toxinelor pe cale gastro-intestinala, renala sau sudoripara
michelle
CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 03:11 PM) *

Intrebare:

Am gasit ca are 6p/100ml
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 26-01-2007, 03:21 PM) *

Ina...eu am asa : sirop 15 ml = 1 p. Daca o lingura are 15 ml = 1 lingurita are 5 ml (care e gratis)= pentru 10 ml = o,6 p ,adica 0,5 .Sper ca am calculat bine ...

Merci hug.gif
anca veselie
aha
eu am probleme cu racelile, poate ar trebui sa-mi iau si eu. medicul mi-a recomandat echinaceea, dar se pare ca nu fac mare lucru cu ea...
himere2005
i-auziti ca am scapat de oaspeti, ca nu ies din casa ca bantuie gripa )).gif ...asa ca o las mai moale azi, am facut oricum destul, iar maine ma ocup de geamuri, febletea mea laugh.gif ...galatiul este un oras tare "prafuit" si cand da cate o ploaie in combinatie cu praful care se aduna arata naspa rau doh.gif
michelle
CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 03:27 PM) *

Merci hug.gif

A luat-o Dany inainte.
Intr-adevar pt 10 ml ies 0.6p ~ 0.5p wink1.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 03:27 PM) *

aha
eu am probleme cu racelile, poate ar trebui sa-mi iau si eu. medicul mi-a recomandat echinaceea, dar se pare ca nu fac mare lucru cu ea...

Eu am fost racita doua luni in continuu si m-am gandit ca am nevoie de un intaritor grin.gif
danyhoney
CITAT(michelle @ 26-01-2007, 02:29 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 03:27 PM) *

Merci hug.gif

A luat-o Dany inainte.
Intr-adevar pt 10 ml ies 0.6p ~ 0.5p wink1.gif

lol.gif Eu imi bat capul sa calculez si tu vii cu raspunsul exact,pai treaba-i asta ,Miha ? lol.gif
anca veselie
smile.gif asa e. o sa-mi iau si eu la salariu grin.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 03:29 PM) *

i-auziti ca am scapat de oaspeti, ca nu ies din casa ca bantuie gripa )).gif ...asa ca o las mai moale azi, am facut oricum destul, iar maine ma ocup de geamuri, febletea mea laugh.gif

Odihna placuta, himere wink1.gif
michelle
CITAT(danyhoney @ 26-01-2007, 03:32 PM) *

lol.gif Eu imi bat capul sa calculez si tu vii cu raspunsul exact,pai treaba-i asta ,Miha ? lol.gif

Eu am gasit pe http://www.fettrechner.de (Brombeere-Sirup: 355 kcal, 0 fett) grin.gif
ALICE
Am auzit ca e epidemie pe la voi Himere.
himere2005
mai o fi, da acum n-o sa stau non-stop in casa din cauza asta, ca o iau razna doh.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 05:41 PM) *

mai o fi, da acum n-o sa stau non-stop in casa din cauza asta, ca o iau razna doh.gif

Exact, daca e sa te loveasca te loveste Doamne fereste, poti sa te pazesti tu pana nu mai poti! Eu nu sunt de acord cu oamenii astia ipohondrii, nu mai ies din casa ca e viroza, pai si anticoprii aia cum se mai formeaza frate daca ne inchidem intr-o cutie de sticla?
himere2005
iarasi nu mai scrie nimeni? hai ca de maine iarasi e we...
liliana, multa sanatate, pana la urma ce s-a intamplat? ai luat gripa asta de care vorbeste toata lumea? sa ai grija sa te tratezi daca este asa
anca veselie
ma gandeam sa gatesc maine o mancarica de ficatei. ceva idei despre cum s-o fac?
ALICE
Mie nu-mi prea iasa buna.Eu mai bine ii prajesc in tigaie de teflon
Tulip
eu calesc ceapa in 2 lingurite ulei de masline....adaug ardei,rosii,ficateii,ii las sa fiarba un pic,pun si cartofi,mazare eventual... wink1.gif
himere2005
stiu ca era pe culinar un topic si ei faceau ficateii alaturi cu ceapa un pic calita si sos
ramonavlas
Am ajuns acasa cheer.gif cheer.gif
Mananc o ciorba, doua, de legume si apoi merg la sala. Stiu ca nu ebine sa mananc inainte de sala, dar.....nu mai mananc dupa sala, si atunci nu mancam aproape toata ziua.
Se simte si pe forum ca vine WE..........
anca veselie
nu-mi plac prajiti, o sa-i fac cu ceapa si bulion. si cred ca merg in seara asta la shopping, parca vad ca maine mi-e lene.
himere2005
as manca in we pulpe cu bere la cuptor naughty.gif cred ca o sa iasa bune. se pun pulpele in cuptor si se "stropesc" cu 500 ml bere pe parcurs ca sa nu scada sosul ...ce ziceti? nu suna bine ?
anca veselie
suna bine rau!
ina_ceva
Eu ficateii doar ii pun la fiert peste ceapa calita in 2 lgt de ulei; ii iau de pe foc cand sunt fierti si ramane un sos format din ceapa calita putina putina apa cu faramitze de ficatei. Imi place l nebunie wink1.gif
ALICE
Mai zi Himere,mai zi crazy.gif
himere2005
se fac usor cred si fata de alte mancaruri nu au asa multe puncte...cred ca merge si cu piept
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 06:20 PM) *

Eu ficateii doar ii pun la fiert peste ceapa calita in 2 lgt de ulei; ii iau de pe foc cand sunt fierti si ramane un sos format din ceapa calita putina putina apa cu faramitze de ficatei. Imi place l nebunie wink1.gif

Da,foarte bun asa blum.gif
himere2005
ce sa mai zic eu cred ca o sa le fac alauri de un piure
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 04:17 PM) *

as manca in we pulpe cu bere la cuptor naughty.gif cred ca o sa iasa bune. se pun pulpele in cuptor si se "stropesc" cu 500 ml bere pe parcurs ca sa nu scada sosul ...ce ziceti? nu suna bine ?

Pulpe cu bere? Mi se pare ciudata combinatia.
Am in balcon vreo 20 doze de bere; abia astept sa scap de ele grin.gif ; mai trebuie pulpe.
danyhoney
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 03:14 PM) *

nu-mi plac prajiti, o sa-i fac cu ceapa si bulion. si cred ca merg in seara asta la shopping, parca vad ca maine mi-e lene.

Uite cum ii fac eu : http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13204
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.