Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
asta este reteta si eu cred ca o sa iasa bune
am mai gasit iar ceva foarte bun cred, si care nu are f multe puncte. se face un pat in tava din piept de pui, apoi un strat de smantana si apoi se rade un pic de cascaval si se presara pesmet ..iarasi si asta o reteta pe care m-ar tenta s-o incerc...eu as pune si un ou batut peste piept.

da, chiar reteta asta o cautam dar n-o gaseam
michelle
Dany, eu nu am incercat niciodata sa fac ficateii la cuptor, dar pp ca ies mai bun decat in ceaun, nu?
ALICE
CITAT(danyhoney @ 26-01-2007, 06:23 PM) *

Asa-i fac!!!!!!Mamaaaaaaa cum arata.
dany
CITAT(michelle @ 26-01-2007, 03:27 PM) *

Dany, eu nu am incercat niciodata sa fac ficateii la cuptor, dar pp ca ies mai bun decat in ceaun, nu?

Miha ,noua ne plac tare mult cum ies !!! Si mai ales ca nu pun deloc ulei...isi lasa un sos tare bun.Dirk manca doar prajiti...acum vrea doar facuti la cuptor smile.gif
himere2005
mie imi plac ori inabusiti cu usturoi, ori fierti si amestecati cu unt, margarina si un pic de mustar (pate)
dany
Sa ne spui daca ti-au placut,Alice . Eu fac piure de cartofi pe langa si ii mananc cu castraveciori din aia mici murati ( cornichons).

Ii intorc 1 data in tava /vas ca sa iasa maronii pe ambele parti.
anca veselie
dany, arata nemaipomenit!!!!!! votez cu reteta asta!!!! dar ma intreb oare daca doar ung vasul cu niste ulei si pun putina apa, sa fie mai diet, o fi bine?

acum vad ca nu pui deloc ulei. pui apa?
himere2005
CITAT(danyhoney @ 26-01-2007, 06:32 PM) *

Sa ne spui daca ti-au placut,Alice . Eu fac piure de cartofi pe langa si ii mananc cu castraveciori din aia mici murati ( cornichons).

Ii intorc 1 data in tava /vas ca sa iasa maronii pe ambele parti.

ooo, da da yahoo.gif
May
Buna ziua fetele mele give_rose.gif . Vai ce mult ma influentzeaza vremea asta ca asa am o lene d-aia nesimtita si parca vad ca ma tarasc ca o vita in pat desi imi propusesem sa fac curat in camera doh.gif . A inceput si aici sa fie mai frig ( adica 5 grade azi wacko.gif ) ca a dat domne` un pishu de zapada prin nordul Spaniei si sunt 9 comunitati in alerta lol.gif de zici ca vine viscolul din Rusia domne` tease.gif

Vreti cateva trucuri pt curatenie?

- gemurile se sterg cel mai bine in felul urmator: se spala o data cu o carpa uda si detegent, apoi cu solutie speciala si hartie de bucatarie ( cu solutie de geamuri si hartie de bucatarie se sterg super si oglinzile )

- robinetele dupa ce le spalati, stergeti-le cu hartie de bucatarie si vor straluci la propriu

- folositi spray-ul pt mobila si 2-3 zile nu o sa vedeti fir de praf

- decat sa cumparati enspe produse pt baie si bucatarie mai bine cumparati amoniac si solutie degresanta ( amoniacul are un miros super naspa dar daca aerisiti putin iese repede, in schimb este f bun ca dezinfectant / solutia degresanta este buna peste tot in bucatarie, de la faiantza la aragaz wink1.gif )
ALICE
Punem si noi o lingurita de ulei.Hai treaca de la noi.
Pisik
eu fac ficateii f "plicticos" adica fierti, inabusiti in tigaie, cu mirodenii, fara sos, fara ulei
ramonavlas
Mie nu imi plac ficateii nicicum preparati. In schimb imi plac muuult cum miroase atunci cand sunt gata...
ALICE
Da,asa i-am facut si eu marti,dar mi s-a urat de ei
dany
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 03:32 PM) *

dany, arata nemaipomenit!!!!!! votez cu reteta asta!!!! dar ma intreb oare daca doar ung vasul cu niste ulei si pun putina apa, sa fie mai diet, o fi bine?

acum vad ca nu pui deloc ulei. pui apa?

Da,putina. Dar poti pune si ulei daca vrei
himere2005
multumim may, eu mai foloseam h.igienica ca nu auzisem de astalalta lol.gif cand eram la garsoniera...acum am baterii vechi ca alea au ramas acolo ca nu se potriveau, asa ca la astea n-am ce luciu sa le dau, trebuie sa-mi fac 1 data curaj sa le schimb, dar iarasi nu e o prioritate
michelle
Anca, din cate stiu eu ficateii lasa si ei apa. Acum vezi tu, cum ii preferi, mai uscati sau mai moi
anca veselie
nu vrea fata, sa nu iasa scumpi la puncte. si apoi, daca pun, nu stiu cum sa-l punctez tease.gif
michelle
Eu stiam ca geamurile, oglizile se sterg f bine cu hartie de ziar.
dany
CITAT(michelle @ 26-01-2007, 03:41 PM) *

Anca, din cate stiu eu ficateii lasa si ei apa. Acum vezi tu, cum ii preferi, mai uscati sau mai moi

Asa e,Miha ! Mai lasa si ei apa,de aceea eu pun doar putina in vas...cam 100 ml la 500 gr ficatei.

May...si eu sunt incantata de spray-ul pentru mobila... urasc sa sterg praful ata de des cat ar trebui fara spray.
anca veselie
merci!!!! o sa fac ceva nou si buuun! me happy yahoo.gif
himere2005
bine ca de acum stiu si eu ca eu il stergeam in fiecare zi )).gif
dany
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 03:47 PM) *

merci!!!! o sa fac ceva nou si buuun! me happy yahoo.gif

Pofta buna,Anca !
anca veselie
merci!

ia spuneti ce planuri de weekend aveti!
ALICE
Eu astept sa ninga sa merg sa ma dau cu sacul pe partie. cheer.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 06:51 PM) *

merci!

Asta seara - cafeneaua actorilor + film
Maine curatenie ca tot vorbeam de ea, apoi probabil pe la mama, ceva timp liber; seara - party!!!
Duminica - poate vizita la o prietena gravida; vegetat, filme, iesit la o cafea cu sor'mea, din astea
himere2005
eu cele obisnuite: cumparaturi (mancare), pregatit ceva bun, babuin naughty.gif , mers la mama, smotru, eventual o plimbare, un film
dany
CITAT(ALICE @ 26-01-2007, 03:51 PM) *

Eu astept sa ninga sa merg sa ma dau cu sacul pe partie. cheer.gif

)).gif )).gif Eu m-am dat aseara pe gheata )).gif .Am fost iar la mare sa vedem apusul de soare si ...pe unde fusesera balti ,inghetase . Dirk a zis ca parca as fii un copil )).gif Se uita la mine ca la felul 15
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 04:51 PM) *

Eu o sa invat tot WE-ul. sorry.gif
Poate doar o iesire sambata seara la Cafeneaua Actorilor, unde voi papa o salata w00t.gif
ALICE
Pleeeeeeccc ,ne auzim maine! biggrin.gif
Ca trec pe la ai mei ca am meditatii la matematica si ma mai bag pe net
ina_ceva
O seara placuta, alice!!!
dany
WE :
- azi la chef
- maine vin niste prieteni la noi si facem mancare chinezeasca ( seara),pe zi plimbare
- duminica -leneveala,filme...
michelle
We placut tuturor! pupic.gif
dany
O seara faina si un WE super tuturor !
May
Noi mergem in seara asta la cumparaturi, maine ne trezim in jur de ora 13.00, facem curat si apoi trandavim in pat cu persianele trase si 2-3 filme iar duminica primim vizita unui prieten de-al lui Remy. Sa nu uit ca o sa fac fursecuri pana mi se strica cuptorul lol.gif caci sunt dupa rusi naughty.gif
anca veselie
pisik, incarcat we ai! petrecere frumoasa!
alice, ce sa zic, eu nu prea votez cu zapada, dar pt tine....
himere, distractie placuta si tie. fursecuri, ceva?
dany, mereu mi se face dor de mare cand povestesti. am vazut-o si eu iarna trecuta, cand a inghetat la noi si am mers efectiv pe mare! mama cand m-a auzit a intrat in panica, imi zicea sa ma duc imediat la mal )).gif cred ca a fost superb! ceva poze cu apusul?
ina, spor la invatat si distractie sambata! ce e prin cafeneau actorilor in we, ca n-am fost niciodata?

eu azi cred ca dorm, cele 3 ore de somn isi spun cuvantul. maine vreau sa gatesc, iar seara probabil o sa ies. sa vad daca rezist azi in casa unsure.gif
dany
Anca...sa stii ca ieri a fost prima data in viata mea cand mi-a parut enorm de rau ca nu am avut camera sa fac poze . Noi ,de fapt ,plecasem la cumparat cadou pentru sarbatoritul de azi ( am luat o lada de bere plina cu 20 de sticle de marci diferite de bere ...ne-a cam injurat tipa de la casa cred dar asta e ) . Apoi am fost sa vedem o casa care ne intereseaza si ...ma gandeam ca mergem inapoi acasa. De unde ! Dirk a luat drumul spre mare )).gif )).gif .De aceea nu am avut camera cu noi .Oricum a fost supeeeeeeeerb !!
May
dany numai tu si cu Moise ati mai mers pe apa lol.gif hug.gif
anca veselie
CITAT(Maybeline @ 26-01-2007, 05:10 PM) *

dany numai tu si cu Moise ati mai mers pe apa lol.gif hug.gif

may, eu am mers, nu dany!

dany, chiar pacat... eu am vazut un singur apus de soare in mare, cand plecam de la capri. in rest eu sunt cu rasariturile naughty.gif
Pisik
Mai intru doar sa imi pun cenusa in cap pt ca am pacatuit la ziua colegei mele sorry.gif Trec iarasi printr-o perioada cu o pofta acuta de dulce. Nu vreau sa ma scuz, asta este, am inceput ca naiba saptamana, probabil o voi incheia la fel; am depasit, nu am nici o scuza, cand eu trebuia sa ma moderez pt cheful de maine....Astept sa ma certati si sa ma ajutati sa revin pe linia de plutire, nu vreau sa pun la loc cele putine kg date jos si vreau sa scad sub 70 pana de martisor, asa ca trebuie sa am vointa!!!!
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 26-01-2007, 05:03 PM) *

Sa nu uit ca o sa fac fursecuri pana mi se strica cuptorul lol.gif caci sunt dupa rusi naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

Anca, in Cafenea (tineretului) in WE e plin doh.gif si atat grin.gif .
anca veselie
CITAT(Pisik @ 26-01-2007, 05:24 PM) *

Mai intru doar sa imi pun cenusa in cap pt ca am pacatuit la ziua colegei mele sorry.gif Trec iarasi printr-o perioada cu o pofta acuta de dulce. Nu vreau sa ma scuz, asta este, am inceput ca naiba saptamana, probabil o voi incheia la fel; am depasit, nu am nici o scuza, cand eu trebuia sa ma moderez pt cheful de maine....Astept sa ma certati si sa ma ajutati sa revin pe linia de plutire, nu vreau sa pun la loc cele putine kg date jos si vreau sa scad sub 70 pana de martisor, asa ca trebuie sa am vointa!!!!

pisik, eu cred ca faptul ca nu ai tinut de la inceputul saptamanii te-a influentat sa pacatuiesti
da-le-ncolo de bipuri, esti mai tare ca ele! vrei sa slabesti, asta trebuie sa fie in capul tau! stai putin linistita si gandeste-te ca trebuie sa ai vointa! pupic.gif
May
Anca scuze give_rose.gif
ina_ceva
Pisik, nu conteaza ca ai calcat gresit intr-o zi, urmatoarea zi trebuie sa o iei de la capat, sa nu renunti.
Altfel, iar se duce o saptaman plina de puncte si asta doar din cauza unei zile gresite hug.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-01-2007, 07:29 PM) *

CITAT(Pisik @ 26-01-2007, 05:24 PM) *

pisik, eu cred ca faptul ca nu ai tinut de la inceputul saptamanii te-a influentat sa pacatuiesti
da-le-ncolo de bipuri, esti mai tare ca ele! vrei sa slabesti, asta trebuie sa fie in capul tau! stai putin linistita si gandeste-te ca trebuie sa ai vointa! pupic.gif

asa este, voi incerca sa imi bag mintile in cap in week-end-ul asta, in primul rand sa ies din caruselul obsesiei: adica pacatuiesc, ma simt super vinovata, zic e, acuma daca tot am paactuit, pacatuiesc iar, vinovatia creste..etc. am dezvoltat o obsesie imensa pt slabit, mancat, cred ca de asta imi e si foame non-stop, deci disciplinarea trebuie sa plece de la cap si pe urma va fi totul mai usor
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 26-01-2007, 05:35 PM) *

Anca scuze give_rose.gif

May, nu se poate sa mai dai tu pe la prieteni pe Timea, sa mai fie votata? Cealalta fetitza e destul de aproape (si face rost de voturi repede) unsure.gif
himere2005
cheer.gif ieri am mancat stiuca, nu somn, care e cea mai slaba dintre categoriile de peste..ce mai cunosc si eu pestii )).gif
anca veselie
may, no problem! pupic.gif

da pisik, si eu cred ca esti intr-un cerc vicios. e normal sa mai pacatuiesti, dar e gresit sa zici gata, am pacatuit, balotam in continuare. asta ne invata de fapt ww, nu-i asa? pupic.gif
Tulip
sunt curioasa ce va fi in we......simt ca o sa urce spectaculos nr de voturi a fetitei cu palarie dry.gif

eu cred ca ne trebuie sa ne concentram ultimele zile(luni,marti),atunci va fi o lu[ta "apriga" doh.gif
irinush
o votez si eu mereu, Tulip
dany
Pisik,eu spun doar atat : te astept de luni cu meniuri in ordine si cu vointa !!!!!! Sa vezi ce dau militaria jos din pod pentru tine !!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.