Neatza
danutza ai un bebe dulce de tot si esti o mamica model. Sa-ti traiasca!

si te asteptam cu povesti cand poti
uka si mie imi pare tare rau dar vreau sa iei partea buna a lucruilor si sa te gandesti ca esti tanara si ai toata viata inainte, pe cand langa el erai mereu oarecum presata sa faci copil cat mai repede si alte lucruri de ``oameni mari`` pt care tu poate inca nu erai pregatita
Lacry felicitari pt puiutzul tau

si pt cantar
tulip aseara am avut niste probleme ``casnice``

si nu am putut ramane pe net ca sa strang voturi. Sper sa reusesc azi
Eu din cauza lu` soacra-mea am ramas fara apa calda pana marti fetelor

asa imi vine sa urlu si sa o iau de gat ca numai rele face

m-am saturat de ea si de casa asta ... nu stiu cat o sa mai rezist... macar sa am putere sa rezist pana ne ies actele ca apoi am zburat de aici

.
Apartamentul in care stam este inchiriat de la o baba care nu a vrut sa isi traga tzeava de gaz atunci cand statea ea aici, asa cum nu a vrut mai mult de jumatate din bloc. Ei au preferat sa ramana pe incalzirea cu butan, adica sa cumpere in fiecare luna butelii care se ataseaza la o centrala care incalzeste apa. Nu numai ca este periculos dar este si o metoda invechita pe care nu o suport. Socrii mei au avut posibilitatea sa isi traga tzeava in vara trecuta pt ca si-a pus.o un vecin, dar nu au vrut pe motiv ca e inchiriat apartamentul si de ce sa plateasca ei tzeava si apoi sa se bucure altii de ea. Dar ei nu se gandesc ca stau deja de 3 ani aici si ca probabil vor sta toata viata
Una peste alta, socrii mei se ocupau cu comandarea buteliilor caci oricum telefonul este gratuit si dureaza 2 min sa comanzi. Si ieri ne spun la 14.25 ( cand dupa 14.30 nu se mai face nici o comanda pana luni) ca ar fi bine sa comandam butelii ca nu mai e nici una, ca ei s-au saturat sa aibe aceasta responsabilitate. Normal ca a sunat Remy imediat dar nu mai raspundea nimeni, asa ca pana marti stam fara apa calda. Socrii mei isi pot incalzi apa si se pot spala usor pt ca au parul scurt si sunt gata imediat... dar eu?

O sa ma chinui ca la tzara cu cratitele cu apa

. Nu mai zic nimic pt ca simt ca stau in casa cu dusmanul, numai rau ne fac... macar daca mi-ar face numai mie dar ii fac rau si lui Remy care vorba aia, e copilul lor.
Pe Remy il vad pe zi ce trece tot mai trist si mai stins, ma intreaba din ce in ce mai des daca imi doresc sa ma intorc in tzara la ai mei... cred ca isi da seama ca nu mai suport viata de aici si ii e teama sa nu plec... si normal ca se simte neputincios pt ca nu are ce sa faca
Multumesc pt ca imi permiteti sa ma descarc aici