Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Ella79
CITAT(ina_ceva @ 26-01-2007, 09:01 PM) *

CITAT(himere2005 @ 26-01-2007, 06:55 PM) *

pai ella-i desteapta mai biggrin.gif ...nu stiu de ce dar parca ma mandresc cu ea parca ar fi sor'mea )).gif

ce sor'ta, sora noastra naughty.gif

Wow, ce bine!! Eu nu am o sora reala, am un frate minunat, dar mereu mi-am dorit macar o sora sa facem schimb de haine. )).gif Asa ca acum m-am ales cu mai multe cheer.gif
Daconst, ma bucur mult ca sunteti bine si tu si bebe. Esti extraordinara. Ai atata ambitie si toate avem de invatat de la tine! Felicitari inca o data!
P.S. Bebe seamana cu tine. cheer.gif
Nusa, voi fi la Titu Maiorescu.
Lacry, felicitari si tie! Cred ca e un sentiment extraordinar sa iti auzi copilul spunandu-ti mama. Va invidiez fetelor pentru momentele astea. Asa cum am invidiat-o si pe Himere cand ne-a povestit ca Bia a facut primii pasi...
Ella79
Eu ma duc sa ma bag in pat, desi ma indoiesc ca am sa pot sa dorm. De ceva vreme am insomnii..... sunt prea agitata, visez de la munca, ma foiesc in pat nopti intregi sau am cosmaruri. sad.gif Insa indiferent daca dorm sau nu, maine nu intentionez sa ma dau jos din pat mai devreme de ora 10. Cine ajunge prima pe aici, sa pastreze o cafea si pentru mine, va rog eu frumos. smile.gif

In seara asta am fost la un restaurant cu niste prieteni si am ras literalmente cu lacrimi de se uita toata lumea la noi. Ne apucasem sa povestim fiecare cele mai penibile momente din viata noastra si le-am povestit astora cum m-am lipit eu de usile de sticla ale unei benzinarii. Am coborit din masina in fuga pt ca faceam pe mine si nu am vazut usile ca era noapte, eu am crezut ca e usa deschisa. Si pt ca am venit in fuga usile n-au avut timp sa se deschida automat, asa ca m-am lipit de ele ca in desene animate.
Dupa aia am fost la film - Agentu' de serviciu (slabut, nu va inghesuiti).

Mi-am promis ca dupa ce ma intorc din Germania si dupa ce trec de o sedinta importanta din 8 februarie imi iau concediu si ma duc la ai mei acasa. Imi doresc sa stau toata ziulica pe canapeaua aia comoda, la caldura, cu o carte ca lumea in mana.
nusarich
merci ella, esti o scumpa!

lacry, felicitari pentru bb mic! nepotul meu prima data a zis "ali" de la "alina" (asa imi spun ai mei) si toata lumea se mira de unde si pana unde... vazuse la tv pe una care cica seamana cu mine si vroia sa le atraga atentia alor mei )).gif
ina_ceva
Bula, in prima zi de scoala, este intrebat de invatatoare:
- Bula, maica-ta unde lucreaza?
- Mama e gladiatoare!
- Cum mai, Bula, gladiatorii nu mai exista de mult si erau barbati!
- Dar taica-tau unde lucreaza?
- E procuror!
- Cum asa?
- Pai cum sa va spun, mama vinde gladiole si tata este cel care i le procura.
ina_ceva
Tulip, fetitza aia are deja 2060 de voturi dry.gif

Noapte buna!
dany
Am venit si eu de la chef si...parca am presimtit ca ar trebui sa intru pe aici )).gif .Si ..am avut dreptate : a scris Dana !!!! cheer.gif cheer.gif

Ella ...ai tot respectul meu !!!!!!!! Si....recreere placuta pe acea canapea ! hug.gif

Dana, ma bucur enorm ca sunteti bine !! Am vrut sa te sun dar nu vroiam sa deranjez ! Sa va traiasca "tiganushul" si sa va bucurati de el !!!!!! Sa stii ca si eu eram neagraaaaaaaaaa tare cand m-am nascut...dar mi-am revenit )).gif . Eram convinsa ca te vei apuca de sport imediat ce iti vor reveni puterile cat de cat si vad ca nu am gresit !! Scumpa.....ai spus ca la noi arata tare frumos...cand vei avea timp si va creste bb un pic ,esti binevenita la noi !!! Iti spun asta din toata inima ,stii,nu ? pupic.gif Eu as fii putut veni in München in aprilie ( pentru cateva ore ) dar m-am gandit ca bb e inca mic si sigur nu vei avea timp sa nevedem asa ca .... Aaaaaaaaaaa, sa nu uit : superbaaaaaaaa poza de la avatar !!!!!!!!!! Sper sa mai intri cat de curand pe aici sa ne mai dai vesti despre tine hug.gif pupic.gif .Si....sa-mi spui cand as avea unda verde sa te sun....sa nu te prind la alaptat sau la baita sau.... )).gif .Am mai uitat ceva : JOS PALARIA pentru sfaturile date la mamici !!!!!! Excelent !!!! Si erai mama doar de o saptamana !! Respect !!
dany

Si un banc de "noapte buna" primit pe mess :

Doi țigani se duc în excursie în Egipt.
În prima zi vizitează piramidele, cheltuiesc toți banii, de aceea dorm peste noapte pe malul Nilului.
Până dimineața pe unu' îl înghite un crocodil până la gât.
Se trezește celălalt și strigă: - Mânca-ți-aș!!! De unde ai sac de dormit Lacoste???..

Noapte buna !!
ina_ceva
Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif

La interviul pentru angajare:
- Sunteti casatorit?
- Nu.
- Ne pare rau, noi avem nevoie de persoane care sunt obisnuite sa se subordoneze...

Un englez, un American si un arab stau de vorba despre familiile lor intr-un bar. Englezul zice:
- Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal!
- Eeii, spune americanul, eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american!
In sfarsit, arabul zice:
- Eu am 17 neveste acasa. (Face o pauza in timp ce soarbe tacticos din pahar.) Daca imi mai iau una, imi fac teren de golf!

Tulip
Buna dimineata!!!!

Nici urma de zapada sad.gif sad.gif sad.gif

Ina,stiu ca fetita accea avanseaza urgent ohmy.gif ohmy.gif
uka
Ce matinale suntetzi...
vroiam sa va anuntz o alta despartzire si de data asta si ultima intre mine si teo, dar nu va facetzi griji sunt bine...
am ramas prieteni...
e mai bine asa ptr toata lumea...
ptr cele din voi care mi-au spus data trecuta ca o relatie terminata si reluata nu va mai fi niciod la fel.. well... au avut dreptate.. va pup, eu acum plec de la serviciu am duk acasa sa fac nanitza...
ina_ceva
Somnic usor, uka!
Imi pare rau! hug.gif
Tulip
Uka,imi pare rau!!!!! sad.gif sad.gif
Ai grija de tine! pupic.gif
Ella79
Neataaaaaaa

Uka, imi pare rau ca te-ai despartit de Teo. Dar daca intre voi lucrurile nu erau 100% perfecte, poate e mai bine ca s-a intamplat asa. Tu esti foarte tinara, ai toata viata inainte! pupic.gif
Tulip
hai,fetelor,bagati un VOT pentru Timea!
floare.gif floare.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 27-01-2007, 01:02 AM) *

Felicitari pt. Alec,Lacry!!! cheer.gif

Timea a zis mama prima oara blum.gif blum.gif blum.gif

Se zice ca daca copilul zice prima oara mama urmatorul bebe va fi fetita blum.gif
Vrei doua fetite? Eu se pare ca o sa am doi baietei! w00t.gif Daca ma mai incumet... blink.gif

CITAT(Tulip @ 27-01-2007, 12:05 PM) *

hai,fetelor,bagati un VOT pentru Timea!
floare.gif floare.gif

AM bagat inainte sa vad postarea ta blum.gif blum.gif
himere2005
neata fetelor
uka, imi pare tare rau sad.gif
dana, parca esti tu la avatar, zau copilul are exact aceiasi(cum dumnezeu se scrie asa sau cu doi de e blushing.gif ) expresie...cat despre faptul ca e un pic mai inchis la culoare, se deschide in cateva luni, ca voi nu sunteti nici unul tuciurii )).gif ...asa a patit o prietena...esti cred o mama model si o femeie model...asa sunteti voi capricornii, mai ambitiosi. ....fata, dar nu te doare p...cand te urci pe bicicleta? ori m-au taiat pe mine naspa, ori sunt eu prea sclifosita ca 2 saptamani am menajat-o pe "micuta" lol.gif ...de abia astept sa mai scrii ceva si sa stii ca treaba aia care am vorbit-o noi inainte sa nasti ramane pe vineri cred ca vreau sa-i fac surpriza lui dan si fetelor pupic.gif ...dupa 3 luni va fi muuuuult mai bine
ella, chiar ma invidiezi? ...hai ca imi fac timp in we sa pun poze noi cu bia laugh.gif
hai sa dam batai cu voturile tulip
Lacry
CITAT(nusarich @ 27-01-2007, 03:28 AM) *

merci ella, esti o scumpa!

lacry, felicitari pentru bb mic! nepotul meu prima data a zis "ali" de la "alina" (asa imi spun ai mei) si toata lumea se mira de unde si pana unde... vazuse la tv pe una care cica seamana cu mine si vroia sa le atraga atentia alor mei )).gif

Paise pare caai lipici la nepot naughty.gif

Uka, ne pare tare rau sad.gif Noi suntem aici, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva hug.gif
Lacry
Fetelor, azi a fost zi de cantar la mine. Cred ca trebuie sa trec la 18 puncte in loc de 19...
Da, am mai scazut un kilos saptamana asta!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Va pup si va doresc WE placut! Nu uitati s-o votati peTimea sa nu pierdemrusinos pe ultima suta de metri!!!
himere2005
lacry, esti tare cheer.gif pupic.gif
Tulip
Lacry,felicitari! cheer.gif cheer.gif
Lacry
Multumesc, fetelor! Mai sunt exact 2 luni pana la ziulica mea.. s-ar putea sa reusesc sa-mi ating targetul naughty.gif
ina_ceva
Bravo, lacry!!! give_rose.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 27-01-2007, 12:30 PM) *

Bravo, lacry!!! give_rose.gif

pupic.gif hug.gif

Acum imi legan puiul pe picioare baby.gif ca nu vrea sa doarma si-i lesinat de oboseala dry.gif
Ella79
Da Himere, chiar te invidiez!
himere2005
cam aiurea ca se invata cu leganatul...eu am evitat chestia asta ...dar tot greu o adormeam
Deea
Lacry felicitari!
himere2005
da...am uitat sa te felicit Lacry ...bia tot mama a spus si dan murea de ciuda ca a zis tata dupa vreo 2-3 luni )).gif de la mama
otilici
Buna dimineata!La noi ningeee!!!! yahoo.gif Cu fulgi mari si pufosi,ca-n filmele romantice...
Ce ma bucur ca a trecut Dana pe la noi!Dar eu una n-o sfatuiesc sa faca prea multa bicicleta deocamdata,daca nu vrea sa piarda lapticul.Stiu persoana care a patit-o,caci se deshidrateaza corpul prin transpiratie si nu mai ajung lichidele unde trebuie,plus ca atunci cand faci sport se declanseaza nu stiu ce hormon care da gust rau laptelui...Sorry ca spun asta,dar nu o spun cu rautate... blushing.gif
Uka,imi pare ff rau pt.voi...Eu chiar ma bucuram ca faceti nunta si ca in sfarsit ti-e bine, si uite ce se intampla sad.gif
Lacry,felicitari pt.puiutul tau!Abia astept sa-l aud si pe al meu ca zice ceva,dar mai e ceva timp pana atunci.Felicitari si pentru kilograme,esti super ambitioasa!
Himere,astept si eu poze cu Bia wink1.gif
Tulip,votat Timea!
Lacry
CITAT(Deea @ 27-01-2007, 12:45 PM) *

Lacry felicitari!

multumesc give_rose.gif

Acum ma duc la subiectul cu mancare pentru bebelusi sa ma mai inspir! Pentru cae WE si sunt acasa o sa incerc mancaruri noi, poate mananca si razaciosul meu...

CITAT(himere2005 @ 27-01-2007, 12:47 PM) *

da...am uitat sa te felicit Lacry ...bia tot mama a spus si dan murea de ciuda ca a zis tata dupa vreo 2-3 luni )).gif de la mama

nu-i nimic, multumesc, oricum hug.gif
Fug sa iau un mic dejun WW blum.gif

CITAT(otilici @ 27-01-2007, 12:52 PM) *

Buna dimineata!La noi ningeee!!!! yahoo.gif Cu fulgi mari si pufosi,ca-n filmele romantice...
Ce ma bucur ca a trecut Dana pe la noi!Dar eu una n-o sfatuiesc sa faca prea multa bicicleta deocamdata,daca nu vrea sa piarda lapticul.Stiu persoana care a patit-o,caci se deshidrateaza corpul prin transpiratie si nu mai ajung lichidele unde trebuie,plus ca atunci cand faci sport se declanseaza nu stiu ce hormon care da gust rau laptelui...Sorry ca spun asta,dar nu o spun cu rautate... blushing.gif
Uka,imi pare ff rau pt.voi...Eu chiar ma bucuram ca faceti nunta si ca in sfarsit ti-e bine, si uite ce se intampla sad.gif
Lacry,felicitari pt.puiutul tau!Abia astept sa-l aud si pe al meu ca zice ceva,dar mai e ceva timp pana atunci.Felicitari si pentru kilograme,esti super ambitioasa!
Himere,astept si eu poze cu Bia wink1.gif
Tulip,votat Timea!

Ce fain ca ninge, vreau si eeeeu! crying.gif

Da, si eu am constatat ca a scazut de tot productia de lapte dupa ce am inceput pedalatul. Dar al meu are aproape 8 luni si, oricum, nu ar mai fi durat mult alaptatul din cauza de dinti. Mai suge noaptea... e indeajuns, zic eu unsure.gif
Dana, macar sa bei foarte multe lichide si ceai din acela pentru stimularea lactatiei, zic si eu unsure.gif
Pisik
Neatza!
Lacry, felicitari!!!!
Dana, bine ai revenit si pupam puiutul scumpic pupic.gif
Ella, sincer eu te invidiez, mai ales ca trec printr-o pasa f proasta profesional, ma simt goala, neimplinita
Uka, imi pare rau, dar eu zic ca e mai bine asa, parerea mea smile.gif

Fug la smotru, ne auzim mai tarziu.
A, i-am urmat sfatul lui Dany, am scirs abaterile de ieri, vreo 18p blushing.gif doh.gif Azi mai am voie ca ma duc la chef dar de maine pe cai si de luni numarat ca la carte. Cantarul insa nu s-a suparat pe mine, sa vedem mai incolo. Oricum, azi vin rusii deci nu mai e relevant
Pupicei pupic.gif
Lacry
Pisik ,multumesc!

Ah, da, Ella, felicitari floare.gif
Asa ma simteam si eu,Pisik, de aceea plec de la jobul actual. Mai merg doar saptamana viitoare cheer.gif cheer.gif
Apoi, stau o saptamana acasa, dincolo mi s-a dat termen limita 1 martie, dar o sa ma duc din data de 12 februarie. Abia astept!
himere2005
ce ma mai distrez cu bia, ne jucam de v-ati ascunselea (nu stiu daca am scris corect) )).gif
himere2005
se pare ca mai trebuie sa asteptati fotografiile ca la mine nu merge yahoo
anca veselie
salutare la toata lumea!
himere interesanta piramida ta!
dana ce simpatic e lucas! cheer.gif ma bucur tare ca ai scris!
lacry, felicitari pt kg si bafta la noul job!
ella, felicitari! poate sunt indiscreta, dar pot sa te intreb cu ce te ocupi, ca nu stiu blushing.gif
pisik, si eu ma tot gandesc la ce suma s-au ridicat abaterile de joi seara, dar nu reusesc sa-mi dau seama...

eu sunt f incantata pt ca m-am trezit si am gatit: ficatei la cuptor, un ghiveci si budinca de paste. pana acum am gustat doar budinca de paste, care este buna, dar ii mai trebuia ceva indulcitor. acum vreau sa ma uit la niste episoade din neveste disperate, iar apoi poate bag si eu niste rufe la spalat si un smotru mic.
sunt tare trista pt ca-s cu rusii pe cap si ma uit la noul meu cantar fara sa ma sui pe el sad.gif
May
Neatza smile.gif

danutza ai un bebe dulce de tot si esti o mamica model. Sa-ti traiasca! hug.gif si te asteptam cu povesti cand poti

uka si mie imi pare tare rau dar vreau sa iei partea buna a lucruilor si sa te gandesti ca esti tanara si ai toata viata inainte, pe cand langa el erai mereu oarecum presata sa faci copil cat mai repede si alte lucruri de ``oameni mari`` pt care tu poate inca nu erai pregatita pupic.gif

Lacry felicitari pt puiutzul tau cheer.gif si pt cantar cheer.gif

tulip aseara am avut niste probleme ``casnice`` dry.gif si nu am putut ramane pe net ca sa strang voturi. Sper sa reusesc azi give_rose.gif

Eu din cauza lu` soacra-mea am ramas fara apa calda pana marti fetelor sad.gif asa imi vine sa urlu si sa o iau de gat ca numai rele face sorry.gif m-am saturat de ea si de casa asta ... nu stiu cat o sa mai rezist... macar sa am putere sa rezist pana ne ies actele ca apoi am zburat de aici sorry.gif .

Apartamentul in care stam este inchiriat de la o baba care nu a vrut sa isi traga tzeava de gaz atunci cand statea ea aici, asa cum nu a vrut mai mult de jumatate din bloc. Ei au preferat sa ramana pe incalzirea cu butan, adica sa cumpere in fiecare luna butelii care se ataseaza la o centrala care incalzeste apa. Nu numai ca este periculos dar este si o metoda invechita pe care nu o suport. Socrii mei au avut posibilitatea sa isi traga tzeava in vara trecuta pt ca si-a pus.o un vecin, dar nu au vrut pe motiv ca e inchiriat apartamentul si de ce sa plateasca ei tzeava si apoi sa se bucure altii de ea. Dar ei nu se gandesc ca stau deja de 3 ani aici si ca probabil vor sta toata viata sad.gif

Una peste alta, socrii mei se ocupau cu comandarea buteliilor caci oricum telefonul este gratuit si dureaza 2 min sa comanzi. Si ieri ne spun la 14.25 ( cand dupa 14.30 nu se mai face nici o comanda pana luni) ca ar fi bine sa comandam butelii ca nu mai e nici una, ca ei s-au saturat sa aibe aceasta responsabilitate. Normal ca a sunat Remy imediat dar nu mai raspundea nimeni, asa ca pana marti stam fara apa calda. Socrii mei isi pot incalzi apa si se pot spala usor pt ca au parul scurt si sunt gata imediat... dar eu? sorry.gif O sa ma chinui ca la tzara cu cratitele cu apa sorry.gif. Nu mai zic nimic pt ca simt ca stau in casa cu dusmanul, numai rau ne fac... macar daca mi-ar face numai mie dar ii fac rau si lui Remy care vorba aia, e copilul lor.

Pe Remy il vad pe zi ce trece tot mai trist si mai stins, ma intreaba din ce in ce mai des daca imi doresc sa ma intorc in tzara la ai mei... cred ca isi da seama ca nu mai suport viata de aici si ii e teama sa nu plec... si normal ca se simte neputincios pt ca nu are ce sa faca sorry.gif

Multumesc pt ca imi permiteti sa ma descarc aici sad.gif
himere2005
may, nu mai fi suparata, eu te cred, dar baiat ca remy nu mai gasesti sau foarte greu...sa te penseze...pai ce barbat ar mai face asta ...poate doar la cosmetica...mai induri un pic si gata cheer.gif ...o sa fie bine hug.gif ...ia si tu un CD si baga melodia aia de la rednex si viata va fi un pic mai vesela, chiar daca te speli la lighean...noi cand locuiam intr-un cartier marginas al galatiului tot timpul li se taia apa calda, am avut surprize sa se taie si cea rece pentru 1 zi sau 2 sad.gif

dedicatie pentru may cotton eye joe-rednex
May
Uf himere, cred ca theo o pensa pe uka si ne-ai incurcat, nu asta e problema caci am inteles intentia ta hug.gif si iti multumesc din suflet. Dar asa imi vine sa ma duc noua mii de ani si sa nu mai stiu de nimeni si nimic. Si aseara am facut si o mare greseala ca asa sunt eu proasta uneori doh.gif . Eram in pat cu Remy si lumina stinsa si bombaneam ca uite ce a facut maica-ta, ca nu putea sa ne zica de ieri si astea... si el tot zicea sa am rabdare ca o sa plecam de aici... si am fost atat de idioata incat i-am zis: auzi, sa ma mai lasi naibii in pace si tu si tot neamul tau sorry.gif si degeaba mi-am cerut scuze ca nu am vrut sa spun asta, ca mi-a scapat din cauza ca sunt nervoasa.... s-a intors cu spatele la mine si nu a zis nimic si cand l-am luat in bratze si l-am pupat ca sa il impac.... avea ochii umezi... si m-am simtit ca un kkt ca l-am facut sa planga dar raul era deja facut. Am adormit de nervi dar el cred ca s-a trezit si a stat pe PC daca nu s-a trezit pana la ora asta...
himere2005
i-auzi may, iti dau o idee..fa-i azi o surpriza, gateste-i ceva, sau scoate-l in oras, sau ia-i un cadouas, fa-l sa se simta special...ce zici? wink1.gif
May
Ah si va rog ceva daca se poate.... sa incheiem subiectul asta ca in curand se schimba pagina si vreau sa ramana aici caci Remy mai are obiceiul sa vina la pc sa vada ce mai fac fetele mele caci va cunoaste pe toate si va stimeaza. Nu as vrea sa mai pun paie pe foc asa ca daca aveti ceva de comentat trimiteti-mi un PM si daca nu, sa stiti ca oricum sunt sigura ca sunteti alaturi de mine si ma sprijiniti. Va rog frumos give_rose.gif
himere2005
si de mine ce zice ? lol.gif
May
Chiar vrei sa stii? lol.gif A zis ca nu credea ca exista persoana mai nebuna decat mine, dar ca tu ma intreci lol.gif. Oricum la un post de al tau a vazut chestia cu ``facutul fursecuri```si acum numai asa zice cand vrea sa facem nebunii lol.gif
Tulip
May,imi pare rau ca ai niste socrii care-ti fac viata un calvar si iti distrug anii care ar trebui sa fie cei mai frumosi...... pupic.gif pupic.gif Incearca sa nu mai pui totul la suflet,gandeste-te ca te va ajuta DD sa va mutati separat si acolo tu o sa fii sefa grin.gif grin.gif si nu trebuie sa te intalnesti zilnic cu devil.gif Bucura-te ca ai langa tine un barbat care te iubeste neconditionat si pe care il iubesti si tu la fel de mult!!!! wink1.gif

scuze,abia acum am citit postul anterior sorry.gif
himere2005
am pus pozele cu bia la incarcat, sunt poze din ultimele 2 luni, selectate

daca sunteti amatoare de imagini de vis
malaezia
vedeti ca imaginile din malaezia incep cam pe la mijlocul paginii

bianca -comoara mea

mai am imagini facute cu telefonul mobil, dar nu stiu unde le-a descarcat dan, o sa mai incarc poze in we cu bia afara, la cumparaturi, in parc ca poate credeti ca o tin numai in casa lol.gif
nusarich
am vazut pozele, himere, bia e tare dulcica! si are niste ochisori...

uka, tot raul spre bine. macar acum stii cum stai, te poti pregati linistita pentru licenta si pentru un job mai bun si o sa-ti gasesti tu si sufletul-pereche. esti tanara si ai tata viata inainte!

may, fa-i un cadouas lui remy, e sensibil si se simte prost, mai ales cand mai sari calul. stiu cum e, ca si mie mi s-a intamplat candva.
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 27-01-2007, 02:59 PM) *

o adevarata comoara............... pupic.gif
Tulip
Ce frumoasa e Bia!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif e smechera ca mami si parca si la ochisori seamana cu ea wink1.gif
Sexymom
Superb copilas. pupic.gif

Mai are si alt nume? ca pe Bianca mea o cheama si Maria.
himere2005
nu mai are alt nume...deja si numele asta ne-am cacait pana sa-l punem, ne cereti prea mult lol.gif
ramonavlas
CITAT(Sexymom @ 27-01-2007, 04:33 PM) *

Superb copilas. pupic.gif

Mai are si alt nume? ca pe Bianca mea o cheama si Maria.

Ooooo, ce poza sexy avem............. naughty.gif
Sexymom
)).gif De relicva, ca acusi craci mei s-au transformat in bulane )).gif Nu mi-au mai ramas decat hainele in sifonier, restul s-a dus odata cu bronzul lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.