Seara buna fetele!
Am intrat sa va mai citesc,ca iar raman in urma si e mai greu cu recuperatul.
Ella,am citit ca vii in Germ. dar se pare ca nimeresti exact la mijloc,adica nu suntem niciuna aproape.
Eu am vreo 500km pina unde mergi tu si Dany cred ca mai mult.Mi-ar fi placut mult sa ne vedem,dar poate ai drum mai aproape de München.
May,ai putea spune cu adevarat ca "toate mi se intampla numai mie".
Deea si mamicile mersi de sfaturi,dar am intrebat moasa si spunea ca e ok sa fac cit de cit miscare usoara.Nu va imaginati ca transpir la greu pe bicicleta.Nu-s chiar asa dusa.
Dany,o sa te sun eu cind imi va fi ami lejer,dar deocamdata nu pot vorbi de program,mai ales ca bb are colici si ma cam termina noaptea.
Himere,cu "dansa" n-am nicio treaba...adica din a doua zi deja stateam in fund fara probleme.Taietura la mine a fost intr-o parte cumva si nu chiar mare.O sa vin cu povestea nasterii,cind o scriu si la mamici.
Mi-ar place sa va pun si poze ca parca am nascut de mai multe ori...la cite metode am experimentat in timpul travaliului.
Ma mai intrebai de botez...m-am interesat si se face botez in post,fara probleme...doar masa ar trebui sa fie de post,dar nici asta nu e asa strict.
Sexy,sa nu te recunosc in poza de avatar
Esti sexy rau...
Bun venit fetelor noi si la cit mai putine kg in minus!
Vad ca va tineti de treaba fetele,va felicit pe toate si chiar daca nu scriu zilnic,inca,va citesc seara oricum.