Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
MULTUMESC FETELOR
Sexy, lasa ca dai tu kg jos si te faci playboita )).gif
Lacry
Ce dulce e Bianca w00t.gif
Parca as mai face si o fetita naughty.gif
Dar, cand vad cat de sclifosit e Alec, imi piere cheful dry.gif
I-am facut un pate delicios din ficatel de pui cu rosii si usturoi. N-a mancat. Se cutremura de scarba. I-am fiert niste pastrav si a mancat vreo 3 lingurite. mad.gif
ina_ceva
Himere, ai o dulceatza de fetitza. Poza a 5-a mi-a placut cel mai mult! wink1.gif
otilici
Vai himere,ce dulceata de copil ai!Am savurat cu nesat pozele,nu-mi puteam lua ochii de la ea...se vede deja ca-i smecheroaica,nu gluma.
Ella79
Himere, e foarte frumoasa Bia! Mie imi place poza 11, ca are fi-ta asa o0 privire smechera...
Sexy, chiar ca esti playboy-ita. naughty.gif
himere2005
multumesc fetelor inca o data, noi ii zicem biancai "smecherila" ca iti trage cateodata cate-o privire din aia de smecherusa, iti vine sa o mananci nu alta laugh.gif ...nu stiu...cateodata mi se pare ca seamana cu mine ca si eu mai pun unele intrebari cu dus-intors, dublu inteles cum vreti sa spuneti si se uita lumea la mine )).gif ...de obicei primesc o replica pe masura si imi place al dracului de mult, alteori primesc raspunsuri seci si ma desumflu imediat blum.gif ....
noi am venit de la cumparaturi, in seara asta imi mai fac si eu de cap si maine la pranz un picut, dupa aia sunt fata cuminte...nu vreti sa stiti ce teste mai fac in cuptor )).gif ...am luat si vin de la billa ca mai au niste cutii de vin care ne plac noua si i-am zis lui dan ca luni, cand iau banii sa mai ia vreo 3 cutii ca se termina stocul si era nebunia noastra de sambata seara )).gif ...dan are acum treaba la cineva, sa ajute persoana respectiva la calculator si dupa aia FURSECURI cheer.gif
ALICE
Himere maine vreau sa fac pulpe cu bere la cuptor.Cate puncte pun berea?Ca vad ca 500 ml bere sunt 4 p.Presupun ca nu ramane atat in pulpe.
himere2005
astea cred ca le fac si eu maine, daca nu pulpe, piept in bere, azi am altceva...eu am gasit de fapt 2 retete, una cu 3, alta cu 5 sute ml de bere...acum nu stiu cat o sa avem noi nevoie pana se face mancarea rolleyes.gif ..daca vrei sa mai scutesti puncte ai putea sa mai diluezi cu putina apa, eu maine dimineata nu o sa mananc chiar consistent, asa ca la pranz pot sa bag cata bere vreau, oricum mancam in familie si se imparte portia
ALICE
CITAT(Maybeline @ 27-01-2007, 02:00 PM) *

Neatza smile.gif

Una peste alta, socrii mei se ocupau cu comandarea buteliilor caci oricum telefonul este gratuit si dureaza 2 min sa comanzi. Si ieri ne spun la 14.25 ( cand dupa 14.30 nu se mai face nici o comanda pana luni) ca ar fi bine sa comandam butelii ca nu mai e nici una, ca ei s-au saturat sa aibe aceasta responsabilitate. Normal ca a sunat Remy imediat dar nu mai raspundea nimeni, asa ca pana marti stam fara apa calda. Socrii mei isi pot incalzi apa si se pot spala usor pt ca au parul scurt si sunt gata imediat... dar eu? sorry.gif O sa ma chinui ca la tzara cu cratitele cu apa sorry.gif. Nu mai zic nimic pt ca simt ca stau in casa cu dusmanul, numai rau ne fac... macar daca mi-ar face numai mie dar ii fac rau si lui Remy care vorba aia, e copilul lor.

Pe Remy il vad pe zi ce trece tot mai trist si mai stins, ma intreaba din ce in ce mai des daca imi doresc sa ma intorc in tzara la ai mei... cred ca isi da seama ca nu mai suport viata de aici si ii e teama sa nu plec... si normal ca se simte neputincios pt ca nu are ce sa faca sorry.gif

Multumesc pt ca imi permiteti sa ma descarc aici sad.gif

Stai linistita ca asa o viata duc si eu deocamdata pt ca nu am avut alta posibilitate.Noi stam la tara nu departe de oras.Dar e bine si asa deocamdata.Imi adun fortele si merg mai departe.
himere2005
azi am la cuptor ce ii place lui miha cel mai mult )).gif dar cu blat de foietaj ca mi-a fost frica ca nu imi iese blatul k lumea si am vrut sa mearga repede si bine...sper sa fie ok...oricum am mers azi vreo 3 sferturi de ora pe jos, poate si mai bine din care un sfert de ora am urcat un deal destul de inclinat si mai fac si fursecuri tease.gif
ALICE
Am vazut pozele Himere.Cred ca e foarte cuminte,mai ales dupa vanataia de la frunte.Sa va bucurati de ea!
himere2005
)).gif daaaa...aia si-a facut-o ca nu a supravegheat-o dan zilele trecute...5 minute am stat la toaleta si eu...in fine..cred ca tot or sa apara cucuie de genul asta, sper sa nu fie prea grav, eu o sa caut sa fie cat mai bine...dar pun pariu ca acum cand merge o sa ma ia prin surprindere cu cate ceva )).gif
ALICE
Lasa ca imi amintesc si eu cate lovituri la cap am luat.Ma mai mir de ce-s asa dementa.
ina_ceva
himere, in berea de la friptura ai pus si sare? Ca eu am pus si a facut berea spuma unsure.gif
himere2005
eu inca nu am gatit minunea si nici la subiectul respectiv pe culinar nu-mi amintesc sa se fi vorbit de problema asta...bine ca m-ai atentionat...o sa caut din nou... unsure.gif
ina_ceva
Bagat pieptul de pui in baie de bere wink1.gif si dat la cuptor; nu am pus decat f putina sare(a facut spuma la inceput dar dupa aia s-a dus); himere, te anunt ce iese tease.gif
himere2005
sa stiti ca ce ii place mihai cel mai mult merge si cu aluat de foietaj, eu am pus jumatate dintr-o punga de aluat Linco blum.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 27-01-2007, 09:53 PM) *

sa stiti ca ce ii place mihai cel mai mult merge si cu aluat de foietaj, eu am pus jumatate dintr-o punga de aluat Linco blum.gif

nu stiu despre ce vorbesti sad.gif sad.gif sad.gif

pls. sa mai trageti o tura de voturi wink1.gif
http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=vot&c...4bddc1e5807135u
ina_ceva
CITAT(Tulip @ 27-01-2007, 10:03 PM) *

S-a apropiat fetitza aia destul de mult dry.gif
Tulip
da,Ina,primeste multe voturi...... dry.gif dry.gif dry.gif sper totusi sa nu ne intraca sad.gif sad.gif sad.gif dar in acest ritm chiar nu stiu sad.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 12:17 AM) *

da,Ina,primeste multe voturi...... dry.gif dry.gif dry.gif sper totusi sa nu ne intraca sad.gif sad.gif sad.gif dar in acest ritm chiar nu stiu sad.gif

Am mai bagat si eu vot. Cum e fetita care se apropie? Si la ce pagina e?
daconst
Seara buna fetele!

Am intrat sa va mai citesc,ca iar raman in urma si e mai greu cu recuperatul. grin.gif

Ella,am citit ca vii in Germ. dar se pare ca nimeresti exact la mijloc,adica nu suntem niciuna aproape. sad.gif
Eu am vreo 500km pina unde mergi tu si Dany cred ca mai mult.Mi-ar fi placut mult sa ne vedem,dar poate ai drum mai aproape de München.

May,ai putea spune cu adevarat ca "toate mi se intampla numai mie". doh.gif

Deea si mamicile mersi de sfaturi,dar am intrebat moasa si spunea ca e ok sa fac cit de cit miscare usoara.Nu va imaginati ca transpir la greu pe bicicleta.Nu-s chiar asa dusa. grin.gif

Dany
,o sa te sun eu cind imi va fi ami lejer,dar deocamdata nu pot vorbi de program,mai ales ca bb are colici si ma cam termina noaptea. sad.gif

Himere,cu "dansa" n-am nicio treaba...adica din a doua zi deja stateam in fund fara probleme.Taietura la mine a fost intr-o parte cumva si nu chiar mare.O sa vin cu povestea nasterii,cind o scriu si la mamici.
Mi-ar place sa va pun si poze ca parca am nascut de mai multe ori...la cite metode am experimentat in timpul travaliului.
Ma mai intrebai de botez...m-am interesat si se face botez in post,fara probleme...doar masa ar trebui sa fie de post,dar nici asta nu e asa strict.

Sexy,sa nu te recunosc in poza de avatar w00t.gif
Esti sexy rau... wink1.gif

Bun venit fetelor noi si la cit mai putine kg in minus! give_rose.gif

Vad ca va tineti de treaba fetele,va felicit pe toate si chiar daca nu scriu zilnic,inca,va citesc seara oricum. pupic.gif

Tulip
CITAT(ramonavlas @ 27-01-2007, 11:17 PM) *

CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 12:17 AM) *

Am mai bagat si eu vot. Cum e fetita care se apropie? Si la ce pagina e?

pagina 8...fetita cu o palarie portocalie huh.gif

Dana,ce bine ca intri la noi mai des in ultimele zile cheer.gif cheer.gif
dany
Buna,fetele !!
Mi-au plecat musafirii si...nu va spun ce am papat si am baut lol.gif .Nici nu m-am cantarit de frica )).gif

Uka...imi pare rau dar poate e mai bine asa .Nu se stie cand vei intalni omul potrivit pentru tine . Eu l-am intalnit la aproape 34 de ani smile.gif

Lacry...felicitari pentru cantar !!

Pisik...multa bafta de luni incolo !!!! Si...chiar daca nu voi intra pe forum ...voi simti daca calci aiurea ..asa ca ...ai grija ca voi sari pe tine!!! lol.gif

May..iti doresc din tot sufletul meu sa gasiti un apartament doar pentru voi !! Si...nu te mai descarca pe Remy !!!! El nu are nici o vina...e intre mama si sotie ,si nu e usor pentru el . El nu e devina pentru ce fac parintii lui !!! Nu uita asta !!! pupic.gif

Himere..dragalasa Bia !!!! Smechera !!

Alice..bafta sa gasiti un apartament la oras !

Dana...tu ai grija de tine si de Lucas !!!!! Eu am timp sa astept un semn de viata de la tine !! Suna-ma cand ai timp si cand esti cat de cat linistita !! pupic.gif pupic.gif pentru tine si pentru Lucas !!

Noni..nu ti-am spus pana acum ca ce ai facut tu cu acel site despre WW e super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari !!!!!!

Tulip...votat si eu !!
ina_ceva
La multi ani, deea!!! bday.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
LA MULTI ANI ! floare.gif tie iti urez asa:
- sa-ti gasesti un job bun
- sa-ti cumperi apartament
- sanatate intregii familii
- sa reusesti sa te premiezi cu cate-o excursie in afara
- sa te bucuri de fetita alaturi de babuin
himere2005
SA NU UITATI de TIMEA...mai avem putin si invingem, dar trebuie sa votam in continuare ca e diferenta in jur de 300 de voturi si palarioara inainteaza rpd
Lacry
CITAT(himere2005 @ 28-01-2007, 12:21 PM) *

SA NU UITATI de TIMEA...mai avem putin si invingem, dar trebuie sa votam in continuare ca e diferenta in jur de 300 de voturi si palarioara inainteaza rpd

Sunt mai putin de 300 voturi intre Timea si "Palariuta"

'Neata!

Deea, "La multi ani"! bday.gif

danyhoney, multumesc give_rose.gif
Lacry
Meniul zilei de ieri:

fresh porto si grape , mere 1p
salata verde, rosie 0p
20gr. muschi Azuga 1,5p
40 gr.paine cu seminte dovleac 2,5p
3 lingurite pateu pui 1,5p
3 lingurite vinete cu maioneza 1,5p

pastrav cuptor 200gr. 4p
piure 3 linguri 3p
ceva mic ingrasacios 2p

Total: 17p din 18

Mi-a ramas un punct pentru azi cheer.gif
himere2005
esti f.ambitioasa lacry pupic.gif
ina, aseara a iesit buna friptura in bere? asa ceva am si eu acum la cuptor
_noni_
CITAT(danyhoney @ 28-01-2007, 01:42 AM) *

Noni..nu ti-am spus pana acum ca ce ai facut tu cu acel site despre WW e super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari !!!!!!

Multumesc Dany! pupic.gif hug.gif inca nu e complet, mai am de pus o multime de lucruri acolo, dar asta se va intampla cam in 2 saptamani. acum mai urmez un curs de gramatica limbii engelze si dupa ce-l finalizez pe-asta ma reapuc de site.

Himere, ai un pui scump foc!! pupic.gif tare frumoasa s-a facut Bia si mi se pare ca a crescut chiar si de cand sunt eu la Neuroni, de vreo 3 luni parca. se vede ca e o smecherie toata si cred ca deja face ce vrea cu voi biggrin.gif .Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Deea, LA MULTI ANI!!! hug.gif pupic.gif floare.gif roll2.gif haninoroc.gif party.gif yeah.gif band.gif cheers.gif cheer.gif clown.gif dance2.gif dance3.gif drinks.gif eat.gif flowers1.gif give_heart.gif give_rose.gif headspin.gif hi.gif partytime2.gif rock.gif tease.gif yahoo.gif kisses.gif bday.gif
Ella79
La multi ani Deea!! band.gif Sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de Alexia.
Deea
pupic.gif MULTUMESC! Sper sa se indeplineasca tot ce-mi urati si voi sa aveti parte de tot ce va doriti!
pupic.gif
otilici
cheer.gif cheer.gif La Multi Ani cu sanatate Deea! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif
Sa ai parte numai de bucurii! haninoroc.gif dance2.gif
Sexymom
Deea LA MULTI ANI, iti scriu asta peste tot pe unde te prind )).gif sa fi sanatoasa , fericita si implinita alaturi de familia ta minunata.
Pup si celelalte fete dragute si slabute. pupic.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 28-01-2007, 11:21 AM) *

tarziu raspuns; da, a iesit buna, cu putin gust de bere si usturoi (cand a fost aproape gata am pus usturoi pisat peste carne)
Sexymom
CITAT(himere2005 @ 28-01-2007, 01:21 PM) *

E prima data cand aud ca poti pune si bere, ce carne ai folosit? eu de regula pun vin alb sau rosu, iar la vanat puntin brandy.
Tulip
Deea,la multi ani si din partea mea! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
nusarich
La Multi Ani! Deea, sa fii sanatoasa, sa ai parte de bucurii si impliniri alaturi de babuin si de Alexia! bday.gif
ina_ceva
Am facut pentru pranz cartofi la cuptor:

4 cartofi
1 conserva ton in apa (2.5p)
1lg margarina delma sandvis (1p)
2 castraveti murati
1 ou (2p)
5 masline verzi feliate (0.5p)
8lgt cascaval ras (4p)
1 lg smantana 12% (0.5p)
verdeturi: marar, patrunjel

Am fiert cartofii in coaja. Cand au fost aproape gata, i-am pus sub jet de apa rece si apoi i-am injumatatit. Am scobit putin mijlocul, l-am pasat si l-am amestecat cu tonul scurs din conserva, castravetzii tocati marunt, maslinele feliate, smantana si oul batut. Dupa ce am uns interiorul cartofilor cu margarina amestecata cu verdeatza tocata, lam umplut cu aceasta compozitie, am pus cate 1 lgt cascaval ras deasupra si am dat la cuptor pentru 50 min.

Un cartof are: 3.5p

ina_ceva
CITAT(Sexymom @ 28-01-2007, 12:56 PM) *

E prima data cand aud ca poti pune si bere, ce carne ai folosit? eu de regula pun vin alb sau rosu, iar la vanat puntin brandy.

Am folosit piept de pui; ai putea incerca cu bere neagra, cred ca iese carnea mai aromata wink1.gif
_noni_
ufff. diferenta e din ce in ce mai mica intre Timea noastra si fetita cu palariuta....

eu am pus mai devreme mesajul asta pe messenger

"Va rog din suflet, dati un vot aici, http://lumeapiticilor.ro/?bbstar=vot&c...ca246d5ad28f35u , Timea este fetita unei prietene foarte bune care participa la un concurs Bebe Star. Votarea se termina pe 31 ian. Se poate vota odata pe ora. Va rog, daca putetit, trimiteti mai departe !Multumesc! "

poate il pun si alte fete pe messenger...

Sa vedem, poate avem noroc! pope.gif
ina_ceva
votat Timea! pupic.gif
Tulip
Noni,multumesc!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Ina o sa incerc, iar tu incearca sa faci pieptul de pui asa:
-piept de pui batut ca pt. snitel, se unge pu mustar, se aseara o felie de sunca deasupra, una de cascaval, se ruleaza ca o sarma, se prinde cu 2 scobitori ca sa nu se desfaca si se baga la cuptor cu putin sos de rosii. Sti cum iese? mananci de spargi.Mustarul fragezeste carnea bine de tot.
_noni_
CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 01:29 PM) *

Noni,multumesc!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

N-ai pt. ce! pupic.gif hug.gif
uka
La multi ani deea!!!! sa fii fericita si sa va bucuratzi de bebe

azi am avut restantza la contabilitate care am luat-o cu 5!!!!!!!!!!!!!
sunt super fericita... din paacte doar cam75%... mai mult nu pot ptr k nu pot sa-mi impartasesc bucuria cu.....
va pup....
May
Neatza fetele biggrin.gif

LA MULTI ANI DEEA SI SA TII SE IMPLINEASCA TOATE VISELE cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Multumesc fetelor pt sprijinul pe care mi l-ati oferit neconditionat ca de fiecare data hug.gif. Ghiciti cine tocmai a iesit dupa o baie buna cu apa fierbinte? naughty.gif A facut rost Remy de butelie de la niste cunostintze )).gif

Ieri am iesit brusc pt ca s-a trezit Remy si spre surprinderea mea m-a chemat in pat si am facut fursecuri in semn de iertare pt toate prostiile pe care i le zisesem lol.gif. Seara am mers la o onomastica si ne-am simtit super, o sa pun si poze cand o sa le primesc de la cel care le-a facut. Astazi am facut curat in toata casa eu cu Remy cam 4 ore si acum asteptam vizita unui prieten smile.gif

Votat si eu Timea si cei pe care i-am gasit pe mirc... prea putini insa sad.gif

O zi buna va doresc pupic.gif
ramonavlas
Deea, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Eu sunt la munca. A nins toata ziua de ieri si azi noapte. Acum bate un vant de nu poti sta afara, dar e soare.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.