Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
cry.gif cry.gif ne-a intrecut Palarioara crying.gif crying.gif crying.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 05:31 PM) *

Are cu 50 voturi mai mult ca noi............
Hai fetelor, la atac.............
Lacry
CITAT(ramonavlas @ 28-01-2007, 05:50 PM) *

CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 05:31 PM) *

Are cu 50 voturi mai mult ca noi............
Hai fetelor, la atac.............

Ceva e putred in Danemarca... azi e duminica, cine dreak sta sa voteze Palarioara de-i cresc asa de repede voturile? Mie nu mi se pare lucru curat, serios!!!
uka
DECI LA CE pagina e palarioara??
Lacry
CITAT(uka @ 28-01-2007, 06:15 PM) *

DECI LA CE pagina e palarioara??

parca la pagina 8

Deja se detaseaza palaria sad.gif
Sa dam linkul la cat mai multe cunostinte. Am inceput sa ma enervez si eu mad.gif
uka
aham.... am identificat-o ...
trebuia sa se faca pe categorii de varsta concursul asta, vad k e marisoara fata
eu oricum sunt fidela si votez d zor la timea
ramonavlas
Are cu peste 100 de voturi mai mult ca noi mad.gif
Tulip
multumesc,fetelor!!!!11 pupic.gif pupic.gif

primeste palarioara voturi in prostie mad.gif mad.gif cate 10-20 in 2-3 minute mad.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 06:29 PM) *

primeste palarioara voturi in prostie mad.gif mad.gif cate 10-20 in 2-3 minute mad.gif

E clar ca nu e ceva in regula...............nici macar astfel de concursuri nu pot fi "pe bune"?
uka
eu nu stiu unde vedetzi voi voturile sad.gif
Tulip
CITAT(uka @ 28-01-2007, 04:32 PM) *

da click pe 'voteaza""....trebuie sa scrie wink1.gif
Lacry
CITAT(ramonavlas @ 28-01-2007, 06:30 PM) *

CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 06:29 PM) *

E clar ca nu e ceva in regula...............nici macar astfel de concursuri nu pot fi "pe bune"?

E ceva "pe bune" in tara asta? dry.gif
uka
CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 04:35 PM) *

pai tot am votat dar probabil k nu am bagat de seama...
blink.gif
Tulip
CITAT(uka @ 28-01-2007, 04:46 PM) *

CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 04:35 PM) *

pai tot am votat dar probabil k nu am bagat de seama...
blink.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
te-ai concentrat sa scrii corect literele/cifrele )).gif )).gif )).gif
Lacry
Am trimis si eu mesajul lui noni (desteapta fata) si acum ma intretin pe mess cu persoane cu care n-am mai vorbit de o vesnicie )).gif

Acu' trebuie sa ma conversez... lol.gif
himere2005
o sa votez din ora in ora azi, bag si eu mesajul la cativa prieteni ca majoritatea sunteti voi )).gif
May
I-am trimis din nou mesaj redactorului in sperantza ca se va mai schimba ceva. dry.gif I-am spus exact care e fata, de la care pagina si ca a primit aprox 1000 de voturi in ultimele 2-3 zile. I-am spus ca sunt hotarata sa nu imi mai inscriu baietelul in concurs si nici cele 36 de mamici cu care ma conversez pe un forum special nu isi vor inscrie copiii wink1.gif. I-am dat ca sfat reintoarcerea la sistemul de un vot pe zi... sper sa nu fie prea tarziu sa ii opreasca pe parintii fetitzei care triseaza.
Lacry
CITAT(Maybeline @ 28-01-2007, 07:00 PM) *

I-am trimis din nou mesaj redactorului in sperantza ca se va mai schimba ceva. dry.gif I-am spus exact care e fata, de la care pagina si ca a primit aprox 1000 de voturi in ultimele 2-3 zile. I-am spus ca sunt hotarata sa nu imi mai inscriu baietelul in concurs si nici cele 36 de mamici cu care ma conversez pe un forum special nu isi vor inscrie copiii wink1.gif. I-am dat ca sfat reintoarcerea la sistemul de un vot pe zi... sper sa nu fie prea tarziu sa ii opreasca pe parintii fetitzei care triseaza.

Esti tare, may!! give_rose.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 28-01-2007, 05:00 PM) *

clap.gif clap.gif flowers1.gif
himere2005
mai eu am trimis linkul la vreo 20 de persoane de pe mess
Lacry
Dupa votul meu de adineauri, palaria avea 144 de voturi in plus fata de Timea dry.gif
Lacry
Acum mai sunt 124 voturi in plus...
himere2005
eu nu stiu ce sa fac mai mult...sper sa se voteze
Lacry
CITAT(himere2005 @ 28-01-2007, 07:19 PM) *

eu nu stiu ce sa fac mai mult...sper sa se voteze

Incredibil... in ultimele 3 minute Timea a mai primit un vot, cealalta cinci... am urmarit si eu din curiozitate...

Si, in timpul in care v-am scris mesajul, inca 4!!! blink.gif

... dupa 30 de secunde inca 3 mad.gif
Gata, nu ma mai uit, ca devin paranoica
Lacry
Am trimis si eu mesaj redactorului, uite asa! blum.gif
himere2005
nu va mai faceti sange rau...asta este...poate totusi se rezolva rolleyes.gif
uka
aM VAZUT SI EU unde sunt scrise nr de voturi )).gif
i think i need glasses...
nu le vedeam d nas probabil..k si-asa mi s-a spus k sunt cu nasul p sus... se pare ca sunt.. si nu mai vad din cauza lui biggrin.gif
otilici
Palarioara are deja 3000voturi sad.gif .Am copiat si eu mesajul lui Noni si l-am trimis pe mess la toata lumea,sper sa nu se supere Noni de plagiat give_rose.gif blushing.gif
himere2005
pai da, si eu tot pe ala l-am dat dar am primit raspuns de la cineva un raspuns ciudat ca nu vede nici o fetita si i-am trimis linkul direct din nou smile.gif
uka
am trimis si eu mesajul lui noni p mess, sper sa aive efect...
otilici
unele dintre prietenele mele au votat-o deja... wink1.gif
emu
umm unde o vedeti voi pe timea... e posibil s-o fi scos-o cumva din concurs? ca vad ca nici cea cu palarioara nu mai e acolo?! am luat toate paginile la rand si n-o mai gasesc pe timea!! shock.gif
_noni_
eu nu o mai gasesc pe Timea. la ce pagina e???????

intr-adevar acum am vazut si eu ca linkul pe care l-am pus eu nu mai e cel al Timeei, dar nu stiu ce s-a intamplat, se pare ca ei au schimbat locatia... doh.gif

cand am trimis eu mesajul linkul era exact pt. Timea... blushing.gif
uka
ceva s-a intamplat
ma gandesc k poate ptr ca timea si palarioara aveau cele mai multe voturi intr-un timp asa scurt sa nu fi crezut ca triseaza...si sa le fi scos
_noni_
si Tulip nici macar nu mai e on-line...daca o are cineva pe messenger sa-i spuna...ce rau imi rare sad.gif

o, acum am vazut ca Tulip scrie...
Tulip
blink.gif blink.gif blink.gif nu stiu ce se intampla........ blink.gif blink.gif blink.gif

a disparut Timea si Palarioara......din cate stiu eu,se poate descalifica pe cineva doar daca sunt nereguli.....noi am votat-o cinstit pe Timea......imediat am sa scriu si eu o scrisoare administratorului siteului:devil: devil.gif
uka
CITAT(Tulip @ 28-01-2007, 06:55 PM) *

blink.gif blink.gif blink.gif nu stiu ce se intampla........ blink.gif blink.gif blink.gif

a disparut Timea si Palarioara......din cate stiu eu,se poate descalifica pe cineva doar daca sunt nereguli.....noi am votat-o cinstit pe Timea......imediat am sa scriu si eu o scrisoare administratorului siteului:devil: devil.gif

ar fi chiar pacat...
cel putin la copila aia era ceva ff ciudat... dar asa.... noi dk stam online atata...
cred k ar fi bine sa ii explici asta... administratorului... huh.gif
May
Asta e nesimtire curata !!! mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif Adica noi ne chinuim toate sa votam de enspe ori pe zi, ne punem toate cunostintele sa voteze si ei o descalifica tocmai pe singura care joaca corect? mad.gif mad.gif mad.gif

Tulip eu zic sa-i lasi in plata Domnului ca numai nervi iti faci, este inselatorie pe fatza! mad.gif

Sper doar ca nu e din cauza mailului meu sorry.gif
Lacry
CITAT(_noni_ @ 28-01-2007, 08:52 PM) *

si Tulip nici macar nu mai e on-line...daca o are cineva pe messenger sa-i spuna...ce rau imi rare sad.gif

DA, LINKURILE SUNT SCHIMBATE!

Numai daca intri intai pe site-ul lumeapiticilor si te duci la pagina 3 o gasesti. trebuie copiat linkul nou si trimis...si prietenele mele mi-au trimis semne de intrebare...

N-am mai gasit-o! mad.gif
emu
am intrebat si eu webmasterul )).gif de ce se intampla!! apropo de concurs si de scoaterea automata in cazul in care se sesizeaza nereguli e deschis un subiect pe forumul lor la BBStar

editare: m-am repetat si am mancat si litere )).gif sper sa-si vina oamenii in simtiri si daca au sistem bine pus la punct pot sa vada statisticile de cum si de unde si cand a fost votata timea wink1.gif
_noni_
CITAT(Lacry @ 28-01-2007, 07:11 PM) *

CITAT(_noni_ @ 28-01-2007, 08:52 PM) *

DA, LINKURILE SUNT SCHIMBATE!

Numai daca intri intai pe site-ul lumeapiticilor si te duci la pagina 3 o gasesti. trebuie copiat linkul nou si trimis...si prietenele mele mi-au trimis semne de intrebare...

...la mine nu mai apare Timea deloc... nono.gif cry.gif
Tulip
chiar nu mai inteleg nimic..nici la mine nu apare Timea....in orice caz,astept un raspuns,justificare,vreau sa stiu ff. calr de ce a fost scoasa din concurs..... devil.gif devil.gif

acum imi pare ffff. rau ca am inscris-o la acest concurs......chiar degeaba s-a mobilizat toata lumea.....sunt total dezamagita sad.gif sad.gif sad.gif
Nessie
Poate ne-am chinuit degeaba ca de la inceput trebuia sa castige palariuta...v-ati gandit la asta? Eu ma gandesc acum cand vad ca Timea nu mai este, dar cealalta a ramas. sorry.gif
May
Tulip capul sus ca stim cu totii ca este cel mai frumos copil de pe site si ti-am dat si cateva laude la adresa ei, laude venite de la oameni care nu au nici o treaba cu ea sau cu tine, ci pur si simplu o vad si o voteaza. Nu ne trebuie nici un titlu de BBStar de pe site-ul ala, caci TIMEA este BBStar aici intre noi cele care o apreciem cu adevarat cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 28-01-2007, 07:25 PM) *

Tulip capul sus ca stim cu totii ca este cel mai frumos copil de pe site si ti-am dat si cateva laude la adresa ei, laude venite de la oameni care nu au nici o treaba cu ea sau cu tine, ci pur si simplu o vad si o voteaza. Nu ne trebuie nici un titlu de BBStar de pe site-ul ala, caci TIMEA este BBStar aici intre noi cele care o apreciem cu adevarat cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
_noni_
eu zic sa-l lasam pe nenea ala in pace cu concursul lui cu tot si sa facem aici un topic cu bbii oneden-ului si sa avem cate un BBVIP in fiecare luna, sa voteze numai membrii nostrii ca stim ca aici sunt oameni cinstiti.

ce zic moderatoarele noastre, se poate face?? hug.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 28-01-2007, 09:23 PM) *

Poate ne-am chinuit degeaba ca de la inceput trebuia sa castige palariuta...v-ati gandit la asta? Eu ma gandesc acum cand vad ca Timea nu mai este, dar cealalta a ramas. sorry.gif

Nessie, nici palariuta nu mai este. Cred ca-i vorba doar de o simpla frauda pe care a incercat-o vreun parinte de-al palariei.
daconst
Of,am intrat si eu sa va citesc si m-am intristat din cauza Timeei. sad.gif sad.gif sad.gif
Cum e posibil asa ceva? mad.gif mad.gif mad.gif

Tulip,nu fi necajita pentru ca tu ai,oricum,un copil superb si un concurs oricare ar fi el nu poate schimba asta. pupic.gif

Deea,La multi ani si din partea mea,iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata! floare.gif floare.gif floare.gif

Noi suntem iar cam zombi,adica bb doarme ziua si noaptea are chef de orice altceva numai de somn nu.
Nu stiu cind vom avea si noi un program,iar cu alaptatul asta nu stiu inca daca e satul sau nu.Ca el ar sta tot cu tzitzi in gura,pina adoarme. sad.gif
Mamicile care ati alaptat,ati patit si voi la fel?ca al meu parca deja ma santajeaza. sad.gif
himere2005
TULIP, imi pare rau sad.gif
dana, vezi ca si fata mea exact imi facea si eu cred ca nu se satura si ca ii trebuia supliment...inmod normal artrebui sa se sature in 20minute, la mine statea si cate 2 ore si nici nu maiaveamlapte,de aia cred ca e bine sa vorbesti cu pediatrul sau cine se ocupa de voi
Nessie
CITAT(_noni_ @ 28-01-2007, 07:33 PM) *

eu zic sa-l lasam pe nenea ala in pace cu concursul lui cu tot si sa facem aici un topic cu bbii oneden-ului si sa avem cate un BBVIP in fiecare luna, sa voteze numai membrii nostrii ca stim ca aici sunt oameni cinstiti.

ce zic moderatoarele noastre, se poate face?? hug.gif

Daca avem mai multe doritoare se poate face! wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.