Buna seara!
Deea, La multi ani! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!
Dana, imi pare rau sa aud ca iti este greu, dar .. cam asa e la inceput cu copilul mic, care nu are nici un fel de program, te inteleg ff bine, pt ca exact asa am patit si eu ... eu i-am dat lapte formula de la inceput in completarea la san, pt ca eu chiar am avut putin lapte, si mie imi pare rau, cum zic si fetele, ma gandesc acum ca poate ar fi trebuit sa insist mai mult ...
si lui David ii placea sa stea la sanul meu si se trezea cand il puneam in patut, e normal, dar trebuie obisnuit pana la urma, probabil depinde si de copil, al meu s-a obisnuit repede si acum numai in patul lui doarme ... sper sa faci cum e mai bine pt bebe si pt tine, si asta numai tu stii, fii sigura ca instinctul tau e cel mai bun, asa ca urmeaza-l!
Tulip, imi pare rau pt ce s-a intamplat, dar nu trebuie sa te superi, Timeea oricum e un bebe star!
Uka, imi pare rau!
Himere, Bia e haioasa foc, sa va traiasca!
eu sunt dupa ciclu, cu ceva abateri culinare in ultimele zile, asta ese .. nu ma simt nici prea stralucit, dar de maine din nou la dieta si sper sa ma pot mobiliza sa fac si ceva sport
va doresc noapte buna si sa ne auzim cu bine maine!