Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 12:42 PM) *

pisik tu parca ziceai ca iei clarinol...cum sunt? dau ceva rezultate?
pupic.gif

nu stiu daca rez au fost de la regim sau de la altceva, acuma insa nu pot sa iau si mama clarinolului, ca daca am bagat ca vaca.... doh.gif
poate ajuta dar nu la slabit, ca nu de aia il iau, eu sper sa ajute sa nu apara yoyo si sa nu pierd muschii
himere2005
deea, nessie cum ati petrecut, poze, ceva?
irinush, pe ce data spuneai ca te aniversam?
ramona, tu ai mai incarcat cumva poze de la party ca eu tare sunt curioasa grin.gif
eu vineri si sambata sunt in focuri ca sambata il sarbatorim pe babuin si am o groaza de muncit: cam 11 persoane acasa si 7 la servici la el

ina, mie nu mi s-a parut grozava friptura in bere, poate si din cauza ca am folosit piept de pui light, deci fara pic de grasime si nu pot sa spun ca mi-a placut gustul usor amarui al carnii, oricum e mult mai frageda carnea in bere, dar cred ca in vin este mult mai gustoasa wink1.gif
bubbles
himere si vara babuinului meu tot atat de greu a nascut..i s`a rupt apa la 10 dimineata si a nascut abia la 1 noaptea ... asta dupa ce i`au bagat de 2-3 ori perfuxii ca sa ii provoace dureri si dilatatie smile.gif
himere2005
inseamna ca au fost mai norocoase cele din salonul meu...depinde si de medici daca vor sa te ajute, eu stiu ca un medic a lasat-o pe o fata sa se schinuie pana dimineata si n-a lasat asitenta sa-i bage perfuzii ca sa-i grabeasca nasterea, asa imi era mila de ea, dar el vroia sa-si primeasca ciubucul, adica sa nu nasca cu altcineva, iar in seara aia el iesea de pe tura...asta ca sa vedeti pana unde merge magaria omului
uka
sad.gif( de ce s-au gasit astia tocmai acum sa ma sune ptr interviuri la joburi din BRASOV sad.gif
anaoi
asa e...din pacate la noi nu conteaza pacientul, ci sa iasa banii
ALICE
CITAT(himere2005 @ 29-01-2007, 01:01 PM) *

ina, mie nu mi s-a parut grozava friptura in bere, poate si din cauza ca am folosit piept de pui light, deci fara pic de grasime si nu pot sa spun ca mi-a placut gustul usor amarui al carnii, oricum e mult mai frageda carnea in bere, dar cred ca in vin este mult mai gustoasa wink1.gif

Nici mie nu mi-au prea placut.Eu am facut pulpe.Tot asa light.Am bagat de toate in berea aia,dar nu aveau nici un gust.Eu le-am facut cu bere neagra.
anaoi
CITAT(uka @ 29-01-2007, 01:14 PM) *

sad.gif( de ce s-au gasit astia tocmai acum sa ma sune ptr interviuri la joburi din BRASOV sad.gif

pt ca de obicei chestiile astea se intampla cand nu mai vrei....
anca veselie
NEATZAAAA!
dana, ce te-ai mai chuniut... ce de metode, dumnezeule blink.gif dar e bine ca ai nascut normal si ca de acum incolo te bucuri de puiutul tau!
fetelor, imi faceti pofta de copii, ceasul meu biologic face tic tac blushing.gif

in we am fost cumintica si m-am pastrat in puncte, dar cu greu. cred ca de la rusi am avut foame cam mare... sambata seara am iesit, m-am plimbat prin 4 baruri. a fost ok, nimic extraordinar. am si dansat, dar destul de putin.
abia astept sa se faca miercuri sa ma pot cantari smile.gif maine vreau la salaaa!

si meniul meu partial:
md:
paine 2
sunca 1.5
branza diet 0.5
zacusca 1
budinca paste 1.5

pranz:
ficatei 1.5
ghiveci 1
salata varza cu ulei masline 1.5
iaurt jogobella light 2

total partial 12.5p, sa vad ce mai pap pe parcurs blum.gif

va urez o saptamana minunata!
irinush
pe 13 februarie e ziua mea Himere, dar momentan nu prea am chef de sarbatorit .. iar sunt in pasa proasta ... sad.gif
bubbles
da..pai in romania...tara lui papua voda totul e posibil..imi poveste fata asta ca era una care avea dureri f mari si ca nu o baga nimeni in seama pana cand abia mai putea sa tipe doh.gif si asta pt ca nu avea bani sa le dea
eu tb sa plec la sala biggrin.gif .. azi incerc sa fac ceva disociat pe mese ca desi cantarul imi arat atatea kg eu ma simt mai light lol.gif
himere soacramea pune carnea in "bait" cu bere si mirodenii..dar numai carnea de vanat ca sa fragezeasca smile.gif

la multi ani anticipat irinush pupic.gif
esti varsator ca babuinul meu..el e pe 17 feb...de ziua lui lucreaza lol.gif dar am zis ca mergem dupa la o cabana ceva smile.gif
himere2005
e, alice, si acum ca sa ma revansez fata de cele care ati gatit la indicatiile mele friptura in bere, sava spun cum le fac sambata. se iau pulpele si se scoate pielita, putin umectate se tavalasc prin cascaval si putin praf de chips sau cereale forza zdrobite si se pun pe gratar, eu le pun pe gratarul din cuptor, cu o tava dedesubt...astea chiar ca ies bune naughty.gif ...se numesc pulpe americane wink1.gif
ALICE
Pai si stau chipsurile pe ele?Incerc si eu.Tac!
himere2005
la noi nu au stat f binedata trecuta, eu ma gandeam sa le tavalesc un pic prin ou sa fie mai lipicioase, dar chipsurile trebuie sa fie zdrobite, adica le bagi in punga si le presezi cu sucitorul, ca sa iasa praf si cascavalul sa fie ras
ALICE
Si dupa ce se incalzesc nu se scurge cascavalul de pe gratar cu tot cu chips?Zic si eu,na.
himere2005
nu, ca nu-i asa mult cascaval, doar se topeste un pic si da gust bun pulpelor, s-ar putea sa mai ramana putin pe gratar, stii cum se prinde de obicei un pic carnea de gratar, dar atat...oricum te avertizez de pe acum ca va trebui sa speli cuptorul dupa blum.gif ...le-ai putea face si afara pe gratar daca ai unde naughty.gif
irinush
Multumesc Bubbles! babuinul tau e nascut pe aceeasi data cu soacra-mea mad.gif , dar sunt convinsa ca nu au cum sa se asemene!
anaoi
)).gif
Sexymom
CITAT(himere2005 @ 29-01-2007, 12:32 PM) *

sexy, eu aveam impresia ca sotul tau lucreaza la banca )).gif

Era vorba de soacra mea lol.gif

Ea lucreaza in ginecologie. )).gif
himere2005
aha...hai sa intru la tine in jurnal sa vad daca ai dat ochii cu instructorul au ba naughty.gif )).gif
honey79
CITAT(himere2005 @ 29-01-2007, 10:41 AM) *
nu, ca nu-i asa mult cascaval, doar se topeste un pic si da gust bun pulpelor, s-ar putea sa mai ramana putin pe gratar, stii cum se prinde de obicei un pic carnea de gratar, dar atat...oricum te avertizez de pe acum ca va trebui sa speli cuptorul dupa blum.gif ...le-ai putea face si afara pe gratar daca ai unde naughty.gif

Sau poti sa le pui pe tava, pe folie de aluminiu. Noi asa le facem.... mai putin cascavalul ( la noi exista special praful de care vorbesti...." Shake'n bake". Se lasa la cuptor, la 200 grade C cam 20 de min.

himere2005
sexy, ma miram eu ce pofta are sotul tau de fursecuri dimineata cand numai asta vede toata ziua lol.gif

honey, o sa incerc cum zici tu intr-o zi sa vad cum ies ca poate nu mai am de spalat atat la aragaz )).gif
honey79
Himerus... ai sa vezi ca or sa-ti placa.
Poti eventual, in punga unde ai chipsurile zdrobite, sa pui o lingurita de Vegeta, un pic de sare, piper, si alte condimernte care-ti plac. Dau un gust foarte bun. Noi mai facem asa si bucati de porc...."pork chops".
Sa-mi zici daca-ti plac. wink1.gif
ALICE
Honey ce mai faci tu?Spune-ne!
himere2005
momentan o sa ies de pe forum, revin wink1.gif
honey79
CITAT(ALICE @ 29-01-2007, 11:03 AM) *
Honey ce mai faci tu?Spune-ne!

Same old, same old... Alice. naughty.gif

Prin preajma mereu, citindu-va. blum.gif

pupic.gif hug.gif

ALICE
Mai am o intrebare.Punctele pe care le economisesc in timpul saptamanii pot sa nu le consum?
Pisik
CITAT(ALICE @ 29-01-2007, 02:15 PM) *

Mai am o intrebare.Punctele pe care le economisesc in timpul saptamanii pot sa nu le consum?

Nu, eu stiu ca nu poti
ALICE
Chiar?Eu asa am facut astea 2 saptamani.Ce aveam economisit lasam deoparte.Deci nu e bine?
Pisik
CITAT(ALICE @ 29-01-2007, 02:33 PM) *

Chiar?Eu asa am facut astea 2 saptamani.Ce aveam economisit lasam deoparte.Deci nu e bine?

Eu stiu ca nu, ca trebuie consumate cate pcte ai pe sapt, adica ai 20p/zi = 140/sapt pe care trebuie sa le consumi obligatoriu pana in ziua a saptea de regim si apoi sa intri de la zero in noua sapt. Doar cele din sport se pot pastra, din cate stiu eu. Nu, fetele?
anaoi
asa stiam si eu
Pisik
Meniu partial azi:
MD (4.5p)
- 1 kiwi - 0p
- lapte 200ml - 1p
- cereale 50 gr - 3p
- o felie de grau cu gem diet gratis - 0,5p
P (6p sau 7p?)
-2 pulpite pui mici dezosate - 4 sau 5p? (sa pun 2 sau 2,5 pulpita, ce ziceti?)
-4 ciupercute la cuptor - 0p
-2 rosii - 0p
-1 iaurt jogobella light cirese - 2p

G: 2 mere si o mandarina (1p pt extrafructe)

La cina vreau sa pap legume mexicane cu pui probabil si o banana sau fructe de padure cu iaurt si indulcitor wink1.gif

sa speram ca o sa pot sa ma tin de meniul asta cateva zile, atata imi ia mie sa ma recumintesc; daca pana miercuri-joi nu scap la nimic sunt salvata; asa ca va rog sa ma trageti de urechi sa simt si sa fiu cumintica
michelle
Alice, uite ce scrie in materialele WW
CITAT
Puteti economisi puncte zilnic, maxim 4p, cu conditia ca pana la sfarsitul saptamanii sa le consumati. Saptamana urmatoare se incepe de la zero!!!

Deci ce se economiseste, trebuie consumat in decursul unei saptamani wink1.gif
Pisik
Miha, ce zici de pulpitele mele dezosate de pui? 2 sau 2,5/buc?
michelle
CITAT(Pisik @ 29-01-2007, 12:52 PM) *

Era pulpa intreaga sau doar partea de jos/sus?
Pisik
CITAT(michelle @ 29-01-2007, 02:54 PM) *

doar partea carnoasa, aia dinspre gaina grin.gif nu aia cu care calca pe pamant (Doamne, cum explic si eu doh.gif ) presupun ca aia este superioara nu?; sunt pulpe dezosate, facute pe gratar
bubbles
pisik..eu stiam ca pulpele au 2.5p fiecare la 100g smile.gif
si eu am copanele facute la gratar...abia am ajuns de la sala..imi trag suflul si ma apuc sa ii fac mancare babuinului si poate ajung si eu sa mananc macar o data azi ca nu am bagat nimic pana acum sad.gif
anaoi
CITAT(Pisik @ 29-01-2007, 02:55 PM) *

CITAT(michelle @ 29-01-2007, 02:54 PM) *

doar partea carnoasa, aia dinspre gaina grin.gif nu aia cu care calca pe pamant (Doamne, cum explic si eu doh.gif ) presupun ca aia este superioara nu?; sunt pulpe dezosate, facute pe gratar

sincer, e o explicatie pe gustul lui dylly....asa ar fi explicat si el )).gif )).gif
ALICE
Atunci nu ma mai ocosesc eu sa le economisesc.
michelle
Pisik, eu puneam 2p pentru pulpa inferioara.. Pentru cea superioara (dinspre gaina grin.gif ) poti pune 2.5p.
anaoi
nu rade de noi..... sad.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 29-01-2007, 03:08 PM) *

Pisik, eu puneam 2p pentru pulpa inferioara.. Pentru cea superioara (dinspre gaina grin.gif ) poti pune 2.5p.

Sarumana pupic.gif mi se pare un pic mult, dar asa o sa fac. Ma fac fata cuminte gata, am zis blum.gif
Dylly, eu sutn experta in descrieri din aseta )).gif
anaoi
dylly respira usurat ca nu e singurul
himere2005
pisik, stai linistita ca nu-mi inchipuiam ca mananci ghearele lol.gif lol.gif (partea care calca pe pamant )).gif )
anaoi
mai stii???
Pisik
CITAT(anaoi @ 29-01-2007, 03:16 PM) *

mai stii???

lol.gif exact asta vroiam sa scriu si eu si am dat refresh si am vazut ca ai scris tu lol.gif
himere2005
ghearele oare cate puncte au? poate stie miha lol.gif lol.gif
anaoi
CITAT(Pisik @ 29-01-2007, 03:16 PM) *

mai stii???

lol.gif exact asta vroiam sa scriu si eu si am dat refresh si am vazut ca ai scris tu lol.gif

2 neuroni, 2 ioane...eu nush d ece mai scriem separat
Pisik
CITAT(anaoi @ 29-01-2007, 03:19 PM) *

CITAT(Pisik @ 29-01-2007, 03:16 PM) *

mai stii???

2 neuroni, 2 ioane...eu nush d ece mai scriem separat

ca sa ocupam mai mult spatiu, poate asa ne vede lumea, ca pt ceea ce scriem...mai greu lol.gif tease.gif
anaoi
mda..nu s eprinde nimeni ca nii vrem vila de n-spe camere
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.