Am aparut si eu... ziua a inceput prost, la 3 a.m., cand m-am trezit sa verific teava care se sparsese ieri

, adica returul de la caloriferul de la bucatarie. La ora 3.00 strangeam apa din bucatarie, covorul fleasca, caci se largise spartura
A reparat sotul pe la 12.00 tarasenia... a trebuit sa oprim caldura la tot blocul

. Oricum, sunt chiauna de somn.
Apoi, alt stres. CIneva imi pierduse cartea de munca a unei prietene pe care o angajasem la firma mea. Azi dimineata am sunat-o pe amica de la camera de munca, insistand sa o caute. Nu si nu, ca nu-i ACOLO, ca s-o caut acasa. Unde acasa, ca eu am trei bibliorafturi intr-o ordine perfecta, cu actele firmei, unde dreak sa mai caut? Bineinteles ca era acolo... De o saptamana aveam cosmaruri cu cartea asta de munca. Stiti cat de greu se face un duplicat? Trebuie sa trimiti titularul sa ia adeverinte de peste tot de pe unde a lucrat ca sa-i faci alta carte.. eram fiarta! A trebuit sa ma rastesc un pic la persoana in cauza si sa-i spun ca nu-i normal sa-mi faca asa ceva, eu avand copil mic... numai de umblat pentru o amarata de carte de munca nu-mi ardea! Asadar, azi s-au rezolvat unele probleme

Si pentru ca bate vantul ingrozitor de tare, nici n-o sa-l scot pe Moaca afara

. L-am lasat cu bona adineauri si m-am dus la un cabinet de cosmetica si mi-am facut manechiura
M-am cantarit iar dimineata, ca sa fiu sigura, si am tot 60 de kilograme. Ma gandeam sa nu fi fost sambata o iluzie

ma duk sa vad ce ati mai scris