Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
dilly, tin sa te anunt ca bia a invatat sa zica buf grin.gif ...care de cele mai multe ori e bu )).gif
otilici
Eu nu stiu cu cat sa punctez o farfurie de supa sad.gif .Am pus in ea cativa cartofi(putini),morcovi cubulete si cateva linguri de smantana.Supa am facut pe un os de porc,mic si prapadit blum.gif
himere2005
2p as pune eu oti
anaoi
CITAT(himere2005 @ 29-01-2007, 03:31 PM) *

dilly, tin sa te anunt ca bia a invatat sa zica buf grin.gif ...care de cele mai multe ori e bu )).gif

hm...e DYLLY ...cel care ar einfluenta maxima asupra bb-ilor de pe forum
otilici
Si eu ma gandeam ca vreo 2p,ca-mi pun cate un bol din ala ca pentru cereale,dar ma temeam sa nu fie prea putin.
bubbles
oti eu as pune 3 (si pt smantana 1p ) himere da`i un buf lui bia de la mine wink1.gif pupic.gif
eu am pus la prajit carnea si cartofii babuinului...si cred ca pana la urma mancam impreuna cand ajunge el..
pisik eu acum am cantarit o copanica (partea mica de la pulpa intreaga) si are 80-90 g deci cred ca poti pune 2 p daca e partea asta wink1.gif
ce mai ziceti feteleor?eu miercuri plec iar acasa ca vineri am examen..si sambata la fel...
sambata trecuta am luat 10 tease.gif biggrin.gif
otilici
Ce mai faci Dana?ce face bebe,doarme? baby.gif pupic.gif
bubbles
himere buf = pupic blum.gif
otilici
Mai bine pun 3p supa asta,sa fiu acoperita blushing.gif
anaoi
bubbles, fii antena ca buf la dylly e un oftat profund de nemultumire....sau decsrierea unei situatiii imposibil de rezolvat
bubbles
bine ca mi`ai zis dylly ca sa fiu antena de acum smile.gif
la noi e atat de freigg si zapada muuuuulta...ast sa vine babuinul poate mergem sa ne dam cu sania sau cu sacul lol.gif
a...ce idee mi`a mai venit...daca ne mutam din vara la chei ... sa ne facem etaj la casa...m`am gandit ca intr`o sala sa imi bag eu aparate pt fitness...bicla,pista etc.. ma omoara babuinul daca ii zic lol.gif
daconst
Mai fetelor,eu nu ziceam ca am nascut greu,adica daca e sa calculez o ora de dureri doar...cred ca merita,nu?
Travaliul nu l-am simtit deloc,doar ultima ora care a fost mai intensa.Eu as spune ca e ok si asta datorita faptului ca nu am fost in Ro,altfel faceam cezariana fara sa ma mai intrebe cineva daca vreau sau nu.
Cred ca s-a inteles altceva din povestea mea. sad.gif
Eu am fost super multumita de tratamentul de care am avut parte si o ora de dureri as mai putea suporta pentru o asa minune de copil. wink1.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 03:55 PM) *

la noi e atat de freigg si zapada muuuuulta...ast sa vine babuinul poate mergem sa ne dam cu sania sau cu sacul lol.gif
a...ce idee mi`a mai venit...daca ne mutam din vara la chei ... sa ne facem etaj la casa...m`am gandit ca intr`o sala sa imi bag eu aparate pt fitness...bicla,pista etc.. ma omoara babuinul daca ii zic lol.gif

si eu as face la fel, asa ca trimite-l aici la noi pe babuin ca sigur il razgandim wink1.gif
Bravo pt nota si bafta in continuare!
himere2005
asa dana, sa le incurajam pe fete cheer.gif de abia astept sa fim mai multe mamici wink1.gif
anaoi
CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 03:55 PM) *

pai ce tre sa ii spui....faci camera si gata..hm, ce as rade sa lucreze mai mult el dupa amenajare
daconst
CITAT(otilici @ 29-01-2007, 03:50 PM) *

Ce mai faci Dana?ce face bebe,doarme? baby.gif pupic.gif

Mai doarme,mai plinge...am noroc ca ziua sta mama cu el,seara sta tati si eu sunt schimbul de noapte. lol.gif
pacat ca am doar eu tzitzi...ca altfel mi-ar fi mai simplu.
Acum nu-i mai dau completare deloc.Vad ca reusim sa ne saturam de la san si suntem tare bucurosi. cheer.gif
Ieri am iesti afara cu caruciorul,jumate de ora...suntem baieti mari. naughty.gif
anaoi
CITAT(himere2005 @ 29-01-2007, 04:00 PM) *

asa dana, sa le incurajam pe fete cheer.gif de abia astept sa fim mai multe mamici wink1.gif

aoleu...ink un dylly pe lumea asta...no way...
himere2005
mai, voi ati plecat dupa gagici, dana....ai o groaza de fetite aici care il simpatizeaza grin.gif
otilici
Dana,si eu zic ca s-au purtat super cu tine,eu ceva asemanator am patit,ca nici eu numai nu ma dilatam,dar de unde frate anestezic sau perfuzie ca sa te dilati,nimic sad.gif .Cu atat mai mult cu cat sunt si eu cadru sanitar,dar ii durea undeva de asta...ce sa mai zic de altii din afara?E trist ce se intampla aici,dar ma bucur enorm ca ai avut parte de ajutor si multa intelegere.Sa fiti sanatosi si fericiti toti 3 floare.gif Cat despre parte cu plansul daca-l iei de la tzitzi dupa o ora de supt...eu zic sa-l tii maxim o jumatate de ora la san ca altfel faci ragade,da-i eventual niste completare sa se sature si nu-i mai da nimic vreo 2 ore,ca si stomacelul lui trebuie sa faca un pic de pauza intre mese,sa nu fie plin tot timpul...parerea mea care este blushing.gif Cu timpul se va obisnui el,va prinde putere si va suge mai cu putere la san.Asa-s baieteii,mai puturosi blum.gif
Sorry,nu apucasem sa citesc mai sus blushing.gif
bubbles
dana lasa ca la anu pe vremea asta poate fac si eu o fetitza si ne incuscrim..pai cam asa...in august nunta...prin sept-oct il proiectam si apoi sa iasa prin iunie - iulie biggrin.gif
dylly e posibil..ca si asa lui ii place sa lucreze la aparate..poate ne batem dupa aia pe acolo lol.gif
daconst
Mersi de sfaturi Otilici,sa vedem cum le punem in practica,ca la teorie sunt buna. doh.gif
himere2005
dana, daca mai ai intrebari, temeri sau asa ceva, poate ne mai dam si noi cu parerea ca decizia pana la urma tot tu ca parinte trebuie sa o iei...poate am trecut si noi prin situatii similare floare.gif
Pisik
Bubbles, si eu tot o fetita as vrea si tot spre sfarsitul anului as vrea sao concepem, dar tare mi-e ca vreau eu degeaba, ca intai tre sa se rezlolve problemele de serviciu si salariu pt babuin ( si salariu si pt mine, sa mai tsrangemceva pana raman pe 8 mil), pe urma sa repet analizele si sa vad daca imi trebuie tratament...deci cred eu ca degeaba vreau.... sad.gif
himere2005
oricum seara, cand am inteles ca sunt copilasii mai obositi, sa evitati stimulii precum lumina puternica, sau zgomot strident, am inteles ca e mult mai bine asa, sa nu fie solicitati preamultneuronasii lui fragili
Sexymom
Dana eu nu te sfatuiesc sa ii dai completare pt. ca exista riscul de a refuza sanul pt. ca la biberon nu face efort si se obisnuieste.
Incearca sa ii dai un san , dupa care ridica-l si scoate-i aerul, pe urma il pui si la celalalt san, asa nu mai adoarme si nici nu sta mult la piept.Oricum mai mult de 20-30 de minute nu trebuie sa stea la san.Daca vezi ca nu mai are forta sa suga ciupeste-l usor de calcai sa se trezeasca mai tare. )).gif
Unii copii sug mai viguros la inceput, transpira , inghit mult aer si de asta nu mai au rabdare sa stea linistiti si sa suga.Ca au aer in stomac. Este foarte important sa nu inghita aer.
Tulip
Dana,mai faci bb?fratior sau surioara? grin.gif grin.gif grin.gif
himere2005
da, asa este cum spui tu sexy, dar eu ziceam ca daca e nevoie decompletare sa-i dea la lingurita,nu?
bubbles
pisik..eu nu vreau neaparat fetita...ce`o da dumnezeu...sanatos sa fie...si eu cred ca tb sa imi fac dozari de alea doh.gif dar ink nu ma agit ca mai e atat si pana la nunta smile.gif
himere2005
CITAT(Tulip @ 29-01-2007, 04:21 PM) *

dar tu? blum.gif
Pisik

ceva noutati de la concurs?

CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 04:22 PM) *

pisik..eu nu vreau neaparat fetita...ce`o da dumnezeu...sanatos sa fie...si eu cred ca tb sa imi fac dozari de alea doh.gif dar ink nu ma agit ca mai e atat si pana la nunta smile.gif

normal, trebuie sa le luati pe rand, nu? si eu zic ca si tine, sanatos sa fie, dar preferinta mea e o fetita )).gif
anaoi
pisik, mp
Tulip
CITAT(himere2005 @ 29-01-2007, 02:23 PM) *

dar tu? blum.gif

da. categoric.daca ma ajuta DD smile.gif

Pisik,nici o noutate,din pacate..... sad.gif
daconst
Sexy,am renuntat la completare ca pina acum i-am dat in fiecare seara vreo 60-70ml.Acum vad ca am reusit si fara.Sunt tare bucuroasa. cheer.gif

Cu schimbatul e mai greu ca nu stiu cind sa-l schimb.Inainte,dupa,intre?
Cind il vad somnoros si n-a mancat destul il schimb...ca nu-i place deloc dezbracat si atunci urla ca nebunul.
Noroc cu feonul ca il potoleste.Asta am invatat de la moasa si cica merge la toti copii.Sunetul de la feon ii calmeaza subit.

Tulip,inca nu stiu ce sa zic de bb2,dar n-ar fi imposibil...adica nu sunt asa speriata. grin.gif
himere2005
PARCA A TRECUT UN SECOL DE CAND ERA BIA ASA DE MICA...ce bine c-am scapat de perioada aia )).gif ...hai ca mai ai un pic, vreo 2 luni si ceva si va fi bine ...pana cand incep sa-i apara dintii grin.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 29-01-2007, 04:37 PM) *

PARCA A TRECUT UN SECOL DE CAND ERA BIA ASA DE MICA...ce bine c-am scapat de perioada aia )).gif ...hai ca mai ai un pic, vreo 2 luni si ceva si va fi bine ...pana cand incep sa-i apara dintii grin.gif

lol.gif
Mersi de incurajari. doh.gif
Eu sper sa-i treaca dupa 6 saptamani ca asa spune moasa.Si apoi sa fie mai lejer,ca el saracul e cumintel,daca nu l-ar durea burtica.
Culmea e ca si eu ma balonez,orice as manca...si cred ca se transmite.

Gata nu va mai stresez cu bb...vad ca va tineti de treaba.
Felicitari pentru cintar la cele care slabesc! give_rose.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 29-01-2007, 04:43 PM) *

CITAT(himere2005 @ 29-01-2007, 04:37 PM) *

lol.gif
Mersi de incurajari. doh.gif
Eu sper sa-i treaca dupa 6 saptamani ca asa spune moasa.Si apoi sa fie mai lejer,ca el saracul e cumintel,daca nu l-ar durea burtica.
Culmea e ca si eu ma balonez,orice as manca...si cred ca se transmite.

Gata nu va mai stresez cu bb...vad ca va tineti de treaba.
Felicitari pentru cintar la cele care slabesc! give_rose.gif

si una dupa ceafa celor care calca in strachini blushing.gif
Tu cate kg mai vrei sa dai jos, ca am inteles ca totusi ai avut noroc, ai dat mult cu bb wink1.gif
daconst
Da,Pisikule,am dat jos bine...dar spuneam ca va zic la final cit am slabit. naughty.gif
Acum nu ma mai ascund dupa deget...ca sunt prea mare. lol.gif
Mai am 20kg de slabit,deci intru si eu la categoria:asa NU! mad.gif
Sa nu faceti ca mine,dar ciocolata mi-a facut figura,adica am mancat ca disperata si s-a vazut.
Ca norocul ca acum n-o pot vedea si nu am mai gustat nicio patratica macar.Si nici pofte de ingrasacioase nu am. cheer.gif
anca veselie
bravo dana ai mare ambitie si o sa mearga bine dieta! misto ca nu ai pofta de ingrasacioase!
ALICE
Azi sunt pe niciunde.Abia astept sa plec acasa.
Pisik
mie mi-e f f rau...... sad.gif
ma doare capul, simt o caldura groznica in obraji, sunt total ametita...e de la rusi sigur..si de la papa destul de putina (desi pcte am adunat si nu am papat prostii dry.gif )
ALICE
Da si eu ma simt rau.Vremea e de vina.
anaoi
noi ne uitamn toate cu groaza pe geam afara....langa noi e un santier si zboara toate alea pe aici
Tulip
la noi ploua devil.gif devil.gif devil.gif
bubbles
da si eu ma simt obosita...cred ca din cauza ca e innorat afara sad.gif
am mancat 2 copanele de pui si dupa ce am cantarit si oasele la sfarsit mi`a iesit 130 g pt carne cheer.gif
i`am zis babuinului sa`mi mai ia 2 cornuri simple cu susan la 2.5p cornul si cred ca mananc unul gol ca asa`s de bune biggrin.gif
uka
mie imi e foameeeee
dar nu mai am dkt niste fulgi si un iaurt mic d fructe light...
oricum am slbit.. dar nu cu dieta ci din pacate acelasi tratament k vara trecuta dk mai tzinetzi minte.. sad.gif(
orium mi-am mai revenit si acum pap.. dar mai putzin...si cu grija...
maine cred k ma sui si eu p cantar
Lacry
Am aparut si eu... ziua a inceput prost, la 3 a.m., cand m-am trezit sa verific teava care se sparsese ieri blink.gif, adica returul de la caloriferul de la bucatarie. La ora 3.00 strangeam apa din bucatarie, covorul fleasca, caci se largise spartura sad.gif
A reparat sotul pe la 12.00 tarasenia... a trebuit sa oprim caldura la tot blocul dry.gif . Oricum, sunt chiauna de somn.
Apoi, alt stres. CIneva imi pierduse cartea de munca a unei prietene pe care o angajasem la firma mea. Azi dimineata am sunat-o pe amica de la camera de munca, insistand sa o caute. Nu si nu, ca nu-i ACOLO, ca s-o caut acasa. Unde acasa, ca eu am trei bibliorafturi intr-o ordine perfecta, cu actele firmei, unde dreak sa mai caut? Bineinteles ca era acolo... De o saptamana aveam cosmaruri cu cartea asta de munca. Stiti cat de greu se face un duplicat? Trebuie sa trimiti titularul sa ia adeverinte de peste tot de pe unde a lucrat ca sa-i faci alta carte.. eram fiarta! A trebuit sa ma rastesc un pic la persoana in cauza si sa-i spun ca nu-i normal sa-mi faca asa ceva, eu avand copil mic... numai de umblat pentru o amarata de carte de munca nu-mi ardea! Asadar, azi s-au rezolvat unele probleme cheer.gif Si pentru ca bate vantul ingrozitor de tare, nici n-o sa-l scot pe Moaca afara devil.gif . L-am lasat cu bona adineauri si m-am dus la un cabinet de cosmetica si mi-am facut manechiura blum.gif

M-am cantarit iar dimineata, ca sa fiu sigura, si am tot 60 de kilograme. Ma gandeam sa nu fi fost sambata o iluzie lol.gif ma duk sa vad ce ati mai scris cool.gif
Lacry
CITAT(daconst @ 29-01-2007, 04:33 PM) *

Sexy,am renuntat la completare ca pina acum i-am dat in fiecare seara vreo 60-70ml.Acum vad ca am reusit si fara.Sunt tare bucuroasa. cheer.gif

Cu schimbatul e mai greu ca nu stiu cind sa-l schimb.Inainte,dupa,intre?
Cind il vad somnoros si n-a mancat destul il schimb...ca nu-i place deloc dezbracat si atunci urla ca nebunul.
Noroc cu feonul ca il potoleste.Asta am invatat de la moasa si cica merge la toti copii.Sunetul de la feon ii calmeaza subit.

Tulip,inca nu stiu ce sa zic de bb2,dar n-ar fi imposibil...adica nu sunt asa speriata. grin.gif

Da, si pe Moaca il calma zgomotul feonului, si el saracul a avut colici la greu, de la 3 saptamani pana pe la 4 luni. A fost cumplit. Iar completare i-am dat de la inceput, pentru ca aveam niste prieteni care au ajuns cu bebelusul lor la spital, pe motiv de malnutritie.. Nu-i ajungea sanul de la mama, si ei nu-i dadeau completare ca nu stiau de fenomen. Intr-o saptamana bebelusului i-ascazut greutatea cu un kilogram. Asadar, eu am avut lapte putin de la inceput pana la sfarsit, dar i-am dat, si acum il alaptez, doar noaptea.... Are poimaine 8 luni, dar tot mai suge un pic. smile.gif

Sa stii ca am fost destul de ofticata ca n-aveam destul lapte, m-am odihnit, am mancat, am baut lichide, am luat galactogil la greu.. degeaba sad.gif Adevarul este ca am fost stresata tot timpul, cred ca de aceea nu am avut indeajuns lapte. A papat si papa Humana cu mare placere, in detrimentul mancarii solide mad.gif
bubbles
sa`ti traiasca Lacry .. deja are 8 luni...maine poimaine iese la gagici la agatat biggrin.gif
Lacry
CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 03:46 PM) *

oti eu as pune 3 (si pt smantana 1p ) himere da`i un buf lui bia de la mine wink1.gif pupic.gif
eu am pus la prajit carnea si cartofii babuinului...si cred ca pana la urma mancam impreuna cand ajunge el..
pisik eu acum am cantarit o copanica (partea mica de la pulpa intreaga) si are 80-90 g deci cred ca poti pune 2 p daca e partea asta wink1.gif
ce mai ziceti feteleor?eu miercuri plec iar acasa ca vineri am examen..si sambata la fel...
sambata trecuta am luat 10 tease.gif biggrin.gif

Felicitari pentru nota cheer.gif tine-o tot asa wink1.gif
uka
CITAT(anaoi @ 29-01-2007, 04:14 PM) *

noi ne uitamn toate cu groaza pe geam afara....langa noi e un santier si zboara toate alea pe aici

si eu am in fatza bibliotece nationala, sau ce naiba biblioteca e ast aaici in paragina, inconjuraat d macarale care scarztaie ingrozitor si se aud tot felul d zgomote blink.gif blink.gif

imi explica si mie cineva d c m-a sunat teo!?!!? sa faca conversatie?

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.