Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Lacry
CITAT(bubbles @ 29-01-2007, 01:27 PM) *

da..pai in romania...tara lui papua voda totul e posibil..imi poveste fata asta ca era una care avea dureri f mari si ca nu o baga nimeni in seama pana cand abia mai putea sa tipe doh.gif si asta pt ca nu avea bani sa le dea

bubbles, asa se intampla si in strainatate, daca nu ai nu stiu ce fel de asigurare platita. Stii cati copilasi au murit la nastere anul trecut in strainatate, dintre romani? Ca eu eram gravida si citeam pe DC... in State, in Canada, au murit pentru ca nu li s-a facut cezariana gravidelor, desi era singura solutie de a salva bebelusii sad.gif

Eu am nascut la Giulesti, si am fost intrebata daca vreau epidurala. Am acceptat. Am suportat si eu insa dureri vreo 2 ore. Pentru ca erau prea puternice, mi-au pus epidurala la dilatatie 1, desi se pune la dilatatie 5 sau 6... Pana la urma a fost bine, dupa ce am ajuns la dilatatie 10 am nascut in 10 minute... stiam de la kinetoterapeuta de la Giulesti ce trebuia sa fac, ca sa nasc mai repede smile.gif Am fost la cursuri vreo 3 luni de zile, si uite ca mi-au folosit. wink1.gif
Lacry
CITAT(anaoi @ 29-01-2007, 01:14 PM) *

asa e...din pacate la noi nu conteaza pacientul, ci sa iasa banii

Mai sunt si exceptii.. eu am nascut cu un astfel de om. Nu mi-a luat niciodata vreaun ban. Dupa nastere, l-am trimis pe sot. Numai de la sot lua, daca ii trimiteai. De la gravida, niciodata. Si, de fapt, omul nu astepta sa-i dai ceva. O faceai numai daca aveai placerea. Asa un doctor finut n-am mai intalnit. Un DOMN adevarat smile.gif
uka
Daca nu aveti ce face il mai votatzi si pe deedee al meu, e la pagina 25 acum biggrin.gif
plss
va pup
Tulip
CITAT(uka @ 29-01-2007, 05:08 PM) *

Daca nu aveti ce face il mai votatzi si pe deedee al meu, e la pagina 25 acum biggrin.gif
plss
va pup

pune linkul....nu-i la semnatura ta blum.gif
uka
biggrin.gif
sorry
http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics

la pagina 25 e alcoolicul meu

nu ai mai spus nimic, ai primit raspuns ref la timea?
Tulip
votat....nici o noutate,Uka sad.gif
Tulip
hellooooooooooooo....unde ati disparut toate? naughty.gif naughty.gif
irinush
eu sunt aici Tulip, dar am o stare tare naspa, asa ca nu prea am ce sa va povestesc ...
May
Hola chicas hug.gif

Copila mea a avut aseara febra 40 si azi toata ziua 38 sad.gif pe deasupra am vazut ca are un defect la piciorul drept, in sensul ca nu calca pe toata talpa si mi se pare ca e putin stramb. Cand au venit maica-sa si matusi-sa le-am zis de picior si matusa s-a uiat la mama si a zis: ti-am zis eu dar tu nu vrei sa aculti, zici ca e perfecta copila ta dar are defect... mai bine lasi orgoliile la o parte si te duci la fizioterapie cu ea. Maica-sa a dat ochii peste cap si nu a mai zis nimic... o duce in seara asta la doctor pe copila sa vada ce e cu febra asta care nu-i mai trece.

Meniul meu de azi:

- piure 2p
- piept de pui 2p
- sos de tomate cu usturoi si ceapa 2p
- orez cu legume 4p
- ciorbitza din os de porc cu 1 lingura de smantana 5p
- paine 3 felii 3p
- castraveciori murati 1p

Total 19 p din 22 permise cheer.gif
emu
CITAT(Lacry @ 29-01-2007, 09:47 AM) *
Stii cati copilasi au murit la nastere anul trecut in strainatate, dintre romani? Ca eu eram gravida si citeam pe DC... in State, in Canada, au murit pentru ca nu li s-a facut cezariana gravidelor, desi era singura solutie de a salva bebelusii sad.gif

lacry poti sa postezi linkurile spre sursele la care faci referire, te rog... m-ai facut foarte curioasa

ms wink1.gif
emu
Buna fetele!!! O sa intru iar miercuri cu rezultatele dupa inca o saptamana, am senzatia ca de data asta n-o sa mai fie asa mult dat jos ca datile trecute, dar tot e bine.

Dana interesanta zi ai avut la maternitate smile.gif

Eu nu stiu cum e exact cu epidurala, dar o prietena de-aici, care a nascut cu vreo doua zile inaintea ta (tot un baietel )).gif ) a refuzat epidurala, ca nu vroia cezariana, din cauza ca se relaxeaza muschii foarte tare si nu simte contractiile (explic si eu pe scurt din ce ne-a spus sotul ei) Asa e... sau sunt rare cazurile si ea n-a vrut sa riste?!

Oricum, ca o nota separata, cezariana aici se face pe verticala si e mai mica de 1 cm (asta am vazut la cumnata)... jos de tot, taiat pe verticala ca sa se refaca muschii, sa nu se lase burta ca la cele facute orizontal...

O saptamana placuta tuturor... mai intru mai incolo wink1.gif
May
Si cum scoate copilul printr-un cm ? blink.gif
lyra
revin si eu cu meniul de azi dupa o cateva zile de absenta.

acul cantarului e tot acolo sper sa-l misc saptamana asta.

meniul de azi:

MD
paine 3
unt 0.5
sunca 1

Pranz

paine 3
paste 2
ulei 1
ciuperci 0
ficat- o bucatica 0.5
supa salata 0.5

Cina
lapte-250 2.5
cereale 3

Total 17

Deea
CITAT(Maybeline @ 29-01-2007, 08:40 PM) *

Hola chicas hug.gif

Copila mea a avut aseara febra 40 si azi toata ziua 38 sad.gif pe deasupra am vazut ca are un defect la piciorul drept, in sensul ca nu calca pe toata talpa si mi se pare ca e putin stramb. Cand au venit maica-sa si matusi-sa le-am zis de picior si matusa s-a uiat la mama si a zis: ti-am zis eu dar tu nu vrei sa aculti, zici ca e perfecta copila ta dar are defect... mai bine lasi orgoliile la o parte si te duci la fizioterapie cu ea. Maica-sa a dat ochii peste cap si nu a mai zis nimic... o duce in seara asta la doctor pe copila sa vada ce e cu febra asta care nu-i mai trece.

asa a avut si Alexia piciorusul stang si i-am facut de cand avea trei zile masaj, am invatat de la o kinetoterapeuta si apoi i-am facut singura, acum s-a corectat, se intampla de la pozitia pe care o au in burta.
May
deea stiam de Alexia dar tu ai fost cu ea pe cand mama asteia nu cred ca o sa mearga sad.gif
Pisik
Va pup,
Am intrat doar cat sa scriu meniul, ca ma chinuie in continuare durerea de cap, tocmai azi m-am gasit sa stau peste program, am crezut ca mor acolo la birou.... sad.gif
Acuma parca parca sunt mai bine, dar tot ma doare si sunt ametita...asa ca din pacate sar peste bicla sau pilates si recuperez maine
Meniul meu de astazi (ma simt super full, am mancat mult asta seara, mi-era foame)
lapte 200 ml 1,0
fulgi 50 gr 3,0
o felie grau 0,5
2 lingurite gem diet 0,0
pui 2 pulpe 5,0
ciuperci 0,0
iaurt jogobella light 2,0
pui 50 gr 1,0
paine 1,5
iaurt zuzu 2 linguri 0,5
iaurt prodlacta 200 ml 0,5
salata 0,00
iaurt zuzu fructe 1,00
extra fructe 1,00

Total 17p din 20
Pisik
Ia uite, m-am facut Iepurash )).gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 29-01-2007, 08:24 PM) *

Ia uite, m-am facut Iepurash )).gif

cheer.gif cheer.gif
Deea
branza diet 50gr 1
panita 0.3
dulceata 0.5
ou 4
ciorba 5
pui 2
banana 1.2
extra fructe 1

total 15

atat am avut timp sa mananc azi sad.gif sunt satula dar nu-mi place ca am mancat asa putin.
irinush
Aliment Nr puncte
cafea cu 2 lte miere 0.5
40g paine 2
30g crema branza buko 1.6
20g jambon curcan 0.5
125g tortelini branza 2.5
100g branza diet 1.2
2 lg smantana 12% 1
200g iaurt prodlacta 0.4
cereale nestle 2
100g branza diet 1.2
100g iaurt prodlacta 0.2
mamaliga 2.5
nutela 1

rotunjit 17p din 20 ... as vrea si eu sa ma cocotz pe bicicleta dar ma simt asa de obosita ... nu stiu ce sa mai fac sa nu ma mai simt asa de obosita, stie cineva vreun energizant natural care sa dea rezultate? cred ca as lua orice, doar sa ma simt si eu mai vioaie sad.gif
daconst
CITAT(emu @ 29-01-2007, 09:04 PM) *

Eu nu stiu cum e exact cu epidurala, dar o prietena de-aici, care a nascut cu vreo doua zile inaintea ta (tot un baietel )).gif ) a refuzat epidurala, ca nu vroia cezariana, din cauza ca se relaxeaza muschii foarte tare si nu simte contractiile (explic si eu pe scurt din ce ne-a spus sotul ei) Asa e... sau sunt rare cazurile si ea n-a vrut sa riste?!

Are dreptate prietena ta,doar ca aici este varianta de mijloc...adica sa nu simti contractiile,mergi cu epidurala pina spre final si apoi te lasa fara, sa poti impinge.Astfel nu sunt nevoiti sa scoata copilul cu forcepsul.
Cezariana nu o poti ocoli din start,daca sunt complicatii...de asta ma mira punctul lor de vedere.Dar poate e si asta o politica si eu n-o inteleg.
Lacry
Meniul de azi:

suc portocale 1p
chifla soia 2p

drob pui si vitel 3p
50 gr. pastrav pane 3p
paine graham 10 gr 0,5p

ravioli 6p
o lingurita miere 1p

total: 16,5p din 18

am racit ingrozitor.... sad.gif mi s-a facut rau, noroc ca a stat babu cu Moaca... asa ca, bietul de el, n-a mai primit decat lapte la ultimele 2 mese. Babu nu stie sa-l hraneasca cu lingurita dry.gif

Dana, tu ai avut ghinion... imi pare rau ca ai suferit la final! sorry.gif Eu eram inca sub efectul epiduralei, dar am putut sa si imping, k sa iasa nenea Moaca baby.gif la lumina )).gif
Tulip
mey,ce liniste....parca ar fi we blum.gif blum.gif blum.gif
emu
May, imi cer scuze, acum am recitit ce-am postat mai devreme wacko.gif ... am scris total aiurea. M-am ametit cu verticalele si orizontalele )).gif

Din ce am inteles de la ea... sa vad daca reusesc sa fiu coerenta (si sa scriu si cat de cat corect )).gif)
- se face o incizie pe tesutul conectiv care se separa usor si apoi se intra in cavitatea burtii fara sa se taie muschiul deloc apoi se face o deschizatura in vezica si o incizie mica sub deschizatura respectiva ca in cazul in care vrea sa aiba o viitoare nastere pe cale naturala sa nu existe complicatii...
- referitor la cm ala... asa a ramas cicatricea dupa, ca se retrage in timp... scuze iar, m-am exprimat din 2 in doi )).gif
sper ca s-a inteles ceva acum )).gif ca m-am pierdut de tot in detaliile astea )).gif

Dana, multumesc de raspuns... cred ca ma apuc si eu de citit cat de curand ca prea sunt pe dinafara... tipa asta a nascut in 3 ore... cica a suportat durerile ca o eroina... mie mi se zbarleste parul pe mine cand aud

CITAT(daconst @ 29-01-2007, 02:26 PM) *
Cezariana nu o poti ocoli din start,daca sunt complicatii...de asta ma mira punctul lor de vedere.Dar poate e si asta o politica si eu n-o inteleg.

Ma tem ca nu inteleg ce vrei sa spui aici... e vb de ce s-a intamplat celor care au avut probleme si nu li s-a facut cezariana? Nu stiu detaliile exact... stiu doar ca din statisticile nationale aprox 30% din nasteri se fac pe calea asta in sua.. si doctorii si-au propus sa reduca numarul lor pana-n 2010... huh.gif

Lacry multumesc pt raspuns wink1.gif
daconst
CITAT(emu @ 30-01-2007, 02:08 AM) *

CITAT(daconst @ 29-01-2007, 02:26 PM) *

Ma tem ca nu inteleg ce vrei sa spui aici... e vb de ce s-a intamplat celor care au avut probleme si nu li s-a facut cezariana? Nu stiu detaliile exact... stiu doar ca din statisticile nationale aprox 30% din nasteri se fac pe calea asta in sua.. si doctorii si-au propus sa reduca numarul lor pana-n 2010... huh.gif

Nu,nici vorba,eu nu am auzit de asa ceva.
Vroiam sa spun ca la cezariana poti ajunge si in ultimul minut,daca se observa ca la bb ii scade pulsul sau are cordonul in jurul gitului sau bb e rasucit cu fata in sus...sau orice altceva care pune viata lui sau a mamei in pericol.
De asta nu intelegeam nici eu de ce elimina cezariana din start.Inteleg ideea ca se merge pe natural,dar niciodata nu e sigur ca se poate evita.
emu
si eu la fel stiam, ori e la alegerea viitoarei mamici din start, ori in functie de cum e situatia in ultimele momente...

am mai citit si eu azi intamplari pe DC si unele negative chiar sunt in contradictie cu ce stiam/mi s-a spus/am auzit pe aici...mai mult ca sigur ca o sa am o multitudine de intrebari pt dr in leg cu asta, cand o sa incepem si noi procesul smile.gif oricum ii inteleg pe doctori cand nu vor sa spuna ca e totul perfect, ca oricand pot aparea diferite probleme care nu depind de ei, dar sa nu faca teste mi se pare chiar ciudat... da, deci cum ziceam.. am o gramada de intrebari pt dr meu
Lacry
CITAT(emu @ 30-01-2007, 02:53 AM) *

si eu la fel stiam, ori e la alegerea viitoarei mamici din start, ori in functie de cum e situatia in ultimele momente...

am mai citit si eu azi intamplari pe DC si unele negative chiar sunt in contradictie cu ce stiam/mi s-a spus/am auzit pe aici...mai mult ca sigur ca o sa am o multitudine de intrebari pt dr in leg cu asta, cand o sa incepem si noi procesul smile.gif oricum ii inteleg pe doctori cand nu vor sa spuna ca e totul perfect, ca oricand pot aparea diferite probleme care nu depind de ei, dar sa nu faca teste mi se pare chiar ciudat... da, deci cum ziceam.. am o gramada de intrebari pt dr meu

Acum ti-am inteles curiozitatea,care este normala, avand in vedere faptul ca vei dori/doresti un bebelus. Sa stii ca n-am vrut sa zic ca in strainatate e mai rau ca in Ro, dimpotriva. Si la noi sunt doctori incapatanati care sunt adeptii nasterii naturale si forteaza nota, lasand gravidele sa nasca ca pe timpul lui Pazvante, sunt si doctori care nu se mai complica cu cea naturala si fac ceza de la bun inceput pentru ca e mai "banoasa"... Parerile sunt diferite. Eu am ales varianta naturala cu epidurala de la inceput si m-am asigurat ca acolo unde nasc am posibilitatea sa aleg. Am citit si despre epidurala ( sau peridurala) tot ce s-a putut citi, apoi am luat informatii chiar de la spital, de la kinetoterapeuta. Stiam de la ea ca exista in permaneneta acolo un anestezist si ca toti anestezistii de la G. stiu sa puna cum trebuie o epidurala pentru ca ii "obligase" seful lor sa invete )).gif

ALICE
Eu sunt nervoasa ca ma cantaresc in fiecare zi si am mai mult ca miercurea trecuta!Si maine e zi de cantar si eu am tot 62 si ceva de kg
anaoi
neata...
dylly e bufait rau ca vin nemtii.
May
Neatza fetele biggrin.gif

Incepe o noua zi in care sa ne apropiem tot mai mult de tintele noastre in viata, de ceea ce visam, o zi in care sa iubim si sa fim iubite, o zi in care o sa mai slabim un pic yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Pisik
Neatza!

Evident ca a dat putina zapada si s-a blocat Pipera! Am facut in 45 de minute un drum de 5 mad.gif Si evident ca ma panicasem ca am intarziat o juma de ora, dar biroul e aproape gol, ca e blocat din toate partile doh.gif
Parca ma simt ceva mai bine, desi ma mai incearca o durere de cap, dar sper sa nu mai patesc ca ieri, macar de as sti cauzele....cred ca e de la rusi combinat cu oboseala, cine stie.....
Nu imi place vremea asta, chiar daca a nins si acuma e soare, e f frig, vreau sa vina vara, BUF, cum ar zice Dylly blum.gif
Astazi sper sa fiu in stare as fac bicla, sa nu mai fiu leguminoasa ca ieri. Maine daca imi arata ca azi cantarul (desi sunt cu rusii), schimb tickerul...cu f putin dar sper sa il schimb sa ma motivez si eu smile.gif
Va pup si va doresc o zi buna si scurta!
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Azi a fost zi de cantar si s-a mai dus 1 kg cheer.gif

O zi cat mai placuta in continuare! Si aveti grija la cele trei ceasuri rele wink1.gif
Tulip
Neata!

Ina,felicitari!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

La noi nici urma de zapada...... devil.gif devil.gif devil.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 11:43 AM) *

Neatza! yahoo.gif

O zi cat mai placuta in continuare! Si aveti grija la cele trei ceasuri rele wink1.gif

BRAVO Ina cheer.gif
ALICE
Bravo INA!!! crying.gif Eu maine cred ca o sa am cu un kg mai mult.
Tulip
Alice,si la voi nada zapada? dry.gif
Lacry
CITAT(Maybeline @ 30-01-2007, 11:28 AM) *

Neatza fetele biggrin.gif

Incepe o noua zi in care sa ne apropiem tot mai mult de tintele noastre in viata, de ceea ce visam, o zi in care sa iubim si sa fim iubite, o zi in care o sa mai slabim un pic yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

May, m-ai dat gata cu optimismul tau hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 11:43 AM) *

Neatza! yahoo.gif

Felicitari cheer.gif
Si eu m-am cantarit azi... dar cred ca trebuie sa incetez... ziua mea de cantar e sambata wink1.gif
Pisik
[quote name='Lacry' post='46259' date='30-01-2007, 11:52 AM']
[quote name='Maybeline' post='46249' date='30-01-2007, 11:28 AM']
[quote name='ina_ceva' post='46253' date='30-01-2007, 11:43 AM']
Neatza! yahoo.gif

[/quote]

Lacry, tu oricum slabesti f bine, dar ai mare grija ca mie mi se pare ca papi f putin; ieri cel putin ai numai chestii minuscule in meniu: 10 gr paine, 50 gr de nu stiu ce, este putin....

ALICE
Nimic,nimic Tulip.Doar friiiiiiiiiig.Si eu ocosa azi sunt in fusta.
anaoi
May...mai usor cu entuziasmul, ca dylly nu e inca treaz....ca deh, il mananca sa citeasca seara si il uita Dumnezeu cu ochii in carte. buf
himere2005
'neata fetelor
eu aseara am avut tastatura stricata si puteam sa vad ce scrieti, dar nu ati scris prea mult, dar nu puteam scrie, ma simteam ca un om cu plasture la gura )).gif
m-am uitat pe sarite mai mult la 2 filme exorcistul 2 si 3, slabute
ieri s-a stricat si ceva la chiuveta, dan a reparat, bia a fost maraita nu stiu de la ce si eu din ce in ce mai obosita. am ajuns sa ma culc o data cu gainile, la 9 si ceva, nu mai reusesc sa prind ora 22.00 de prea multe ori )).gif
azi e soare afara si pentru mine conteaza mult, ma binedispune smile.gif

ina, felicitari, esti tare...acum cate kg ai?
m-ati capiat cu cea zapada...eu nu stiu sigur daca asta imi doresc ca dupa aia o sa ma descurc greu cu carutul ca fata mea inca nu merge bine pe afara ...poate-i luam o saniuta grin.gif

am primit ieri ghiocei de la sot si eu bia blum.gif

anca, tu tot cu fulgii de grau de la rommaco light cu cacao ai luat taca? )).gif
ALICE
lol.gif Ina, te rog sa-ti postezi meniurile in fiecare zi sa ma iau dupa tine.Sa scrii tot ce faci,tot ce gandesti,ca poate imi iasa si mie.
Tulip
Timea a primit de la socrii o saniuta superba,rosie....si nu avem ocazia s-o probam....vreau zapada....macar 2-3 zile sad.gif sad.gif sad.gif
himere2005
sa nu va luati fulgii astia care sunt ca niste pufarine, dar cu cacao, scrie ca sunt fara zahar, ca sunt light, dar de unde, ca au peste 6p la suta de grame, asa ca ieri am cam depasit din cauza lor, azi sunt ingeras, sa recuperez
ina_ceva
Himere, au am papat carnea in bere a doua zi si mi s-a parut ca are gust mai bun daca o lasi la rece peste noapte ; parca ii dispare gustul ala amarui, cum ii spuneai tu. In unele retete scrie ca berea trebuie sa fie neagra ; am zis ca data viitoare am sa incerc cu bere neagra.

Pisik, nu renunta la bicla azi nono.gif
Multumesc fetelor ! pupic.gif hug.gif

Himere acum am 45 kg, adica am ajuns la greutatea indicata de tiker
Cum sa nu, alice. Daca crezi ca te ajuta meniurile mele wink1.gif
ALICE
Eu in bere neagra le-am facut!Nu au iesit bune.
himere2005
si tu cat ai? 1.50? ...ma gandeam sa vad cam cat e diferenta
irinush
Neata!

felicitari Ina!

May, multumesc pt infuzia de optimism! chiar ma ajuta!

eu ma simt un pic mai bine, pt ca imi monteaza si mie cineva masina de spalat vase! in sfarsit am gasit instalator! asa ca, macar din acest punct de vedere sunt happy!

va pup pe toate!
ALICE
45 kg?Fa o poza sa te vedem ca mi se pare f putin.
anca veselie
neatza
vai, cat optimism si buna dispozitie, may. dar frumos spus.
ina, felicitari pt kg hug.gif cum mai stai cu examenele?
pisik sper sa te simti mai bine azi! pupic.gif

eu sunt detul de incantata ca mi s-au dus aripioarele, simt pe haine naughty.gif sa vad ce-mi spumne noul meu cantar maine naughty.gif azi ma duc la tae bo si intru in normal.
cu papa am stat bine, am consumat toate cele 17p grin.gif

CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 10:09 AM) *

anca, tu tot cu fulgii de grau de la rommaco light cu cacao ai luat taca? )).gif

la mine te-ai referit?

foarte dragutz din partea lui dan sa va ia ghiocei!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.