Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
da, parca tu te vaitai ca ai dat peste niste fulgi de cacao care credeai ca au mai putine puncte, sau iar confund?

pai da, sa nu-l deochi ca tare-mi place grin.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 12:11 PM) *

sa nu va luati fulgii astia care sunt ca niste pufarine, dar cu cacao, scrie ca sunt fara zahar, ca sunt light, dar de unde, ca au peste 6p la suta de grame, asa ca ieri am cam depasit din cauza lor, azi sunt ingeras, sa recuperez

eu pap din aia, dar de vanilie, au 6p/suta de grame si de 3p adica 50 grame eu ma satur; ii mananc cu iaurt prodlacta, cu indulcitor pudra si cu fructe de apdure congelate; imi fac un amalgam acolo, un ditamai castronoiu si iese super bun si ma si satura
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 10:20 AM) *

si tu cat ai? 1.50? ...ma gandeam sa vad cam cat e diferenta

Mda, 1.50 sorry.gif
Bravo, irinush! Nu lasa nivelul moralului sa coboare wink1.gif

Anca, am avut ieri un examen pe care l-am luat, la ala de joi nu am aflat inca rezultatul (dar cred ca e trecut wink1.gif ). Urmatorul e vineri, apoi duminica sorry.gif
Presupun ca aripioarele s-au dus de la sport, nu? Felicitari grin.gif
himere2005
ina, dar tu pari slaba in poze, sau oricum mai slaba decat mine care am sa spunem 7-8 kg minus, tu faci si sport sau ceva? sau esti in miscare toata ziua?
bubbles
`neata yahoo.gif ce faceti cele mai frumoase doamne din tara si de pretutindeni? pupic.gif
bravo ina cheer.gif
si la mine arata binisor cantarul 63.6 kg desi azi nu am iesit afara si am mancat ceva ceva ieri... v`am zis eu ca ma simt mai usoara lol.gif si ca minte cantarul tease.gif
cred ca skimb si tikeru` si mai scad 200 g lol.gif ca si gramele astea sunt inca o batalie castigata biggrin.gif
tb sa ma duc la sala mai tarziu ... dar nu am nici un chef...care imi da un sut in [*****] mea mare ca sa ma misc pana acolo lol.gif
himere2005
irinush, felicitari pentru masina de spalat, masina de calcat nu s-a inventat? adica una care sa calce singura crying.gif
Tulip
sua masina ce sa puna hainele in dulap....frumos aranjate,normal naughty.gif naughty.gif
michelle
ina cat aveai cand ne-am intalnit ultima data? Ca si atunci erai slaba
bubbles
ina felicitari pt examen..am uitat sa iti spun ca au deschis astia kaufland`ul si la noi si cik intr`o luna se preconizeaza ca deschid si plus cheer.gif
si eu am examen vineri si sambata si imi si vin la preg 4 fete le engl doh.gif noroc ca exam vineri e la engl si franc si asa mai recupeerz si eu biggrin.gif
am uitat .. am prins o oferta la noi la un magazin unde aduc numai prod de agrila bacau si am luat 2 pui de 1.5kg fiecare ... am dat 20 lei noi si am primit un piept de pui gratis lol.gif de parca stiau astia ca eu`s la dieta )).gif
irinush
multumesc himere, eu am si masina de calcat si de aranjat hainele si anume: mama mea! )).gif nu stiu sincer ce m-as face fara ea!
Pisik
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 12:38 PM) *

irinush, felicitari pentru masina de spalat, masina de calcat nu s-a inventat? adica una care sa calce singura crying.gif

ba da exista un robot de la siemens, pt camasi, are forma unui bust de barbat si e cu aburi, pui camasa pe el si o iei calcata; 1.000 de euro sorry.gif
anca veselie
himere, mie nu mi se par asa scumpi, musli fara zahar au 0.5p/ 10g, iar eu am calculat dupa valorile de pe punga si mi-au iesit 6p/ 100g. am fost clara?
ina, nustiu de la ce s-au dus, cred ca si de la sport si de la dieta, dar sunt incantata ca vad si eu ceva rezultate cheer.gif dar oricum mai am de dat jos, inca nu sunt pregatita sa-mi scot burtica pe afara blum.gif bafta in continuare la ex! duminica e ultimul?
ina e slabutza oricum, himere, e micutza si delicata!
pisik de unde iei iaurtul prodlacta? eu am vazut doar la metro, unde nu ajung decat din an in paste. eu pap iaurt mili.
himere2005
faci si tu ca mine si ca tulip, cumperi haine si cearsafuri cat mai putin sifonabile, restul sa spuna tulip ce face cu ele )).gif
Pisik
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 12:39 PM) *

ina cat aveai cand ne-am intalnit ultima data? Ca si atunci erai slaba

era f slaba nu slaba...serios Ina, unde vrei sa ajungi? chiar esti f slaba, cred ca sportul este tot ceea ce trebuie sa mai faci, nu regim
himere2005
gata...asta-i spun lui dan sa-mi cumpere de ziua mea pisik )).gif
anca veselie
CITAT(Pisik @ 30-01-2007, 10:43 AM) *

CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 12:38 PM) *

ba da exista un robot de la siemens, pt camasi, are forma unui bust de barbat si e cu aburi, pui camasa pe el si o iei calcata; 1.000 de euro sorry.gif

pe bune???
Pisik
CITAT(anca veselie @ 30-01-2007, 12:44 PM) *

himere, mie nu mi se par asa scumpi, musli fara zahar au 0.5p/ 10g, iar eu am calculat dupa valorile de pe punga si mi-au iesit 6p/ 100g. am fost clara?
ina, nustiu de la ce s-au dus, cred ca si de la sport si de la dieta, dar sunt incantata ca vad si eu ceva rezultate cheer.gif dar oricum mai am de dat jos, inca nu sunt pregatita sa-mi scot burtica pe afara blum.gif bafta in continuare la ex! duminica e ultimul?
ina e slabutza oricum, himere, e micutza si delicata!
pisik de unde iei iaurtul prodlacta? eu am vazut doar la metro, unde nu ajung decat din an in paste. eu pap iaurt mili.

de la carrefour dar uite ca imi cam fac figura, ca in ultimele zile nu am mai gasit; s-a dus babuinu zilnic la carrefour, cred ca il invata aia pe acolo de "nebunu care cauta iaurt Prodlacta cu zero la suta" blum.gif dar degeaba, sper ca azi sa aiba noroc ca nu mai am nici un borcanel si eu sunt moarta fara el sorry.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 12:44 PM) *

faci si tu ca mine si ca tulip, cumperi haine si cearsafuri cat mai putin sifonabile, restul sa spuna tulip ce face cu ele )).gif

pai lenjerii de pat numai din astea care nu se calca am, restul ... vedem, canu suntem pretentiosi ...

Pisik, pe bune ca nu stiam ca exista asa ceva ... presupun ca daca barbatul se imbraca numai in camasi merita banii ... blushing.gif

CITAT(Pisik @ 30-01-2007, 12:45 PM) *

de la carrefour dar uite ca imi cam fac figura, ca in ultimele zile nu am mai gasit; s-a dus babuinu zilnic la carrefour, cred ca il invata aia pe acolo de "nebunu care cauta iaurt Prodlacta cu zero la suta" blum.gif dar degeaba, sper ca azi sa aiba noroc ca nu mai am nici un borcanel si eu sunt moarta fara el sorry.gif

iti dau eu imprumut, ca am provizii )).gif
bubbles
mi`am luat si eu vitalis de la dr.oetker si cand am calculat mi`a cazut fata doh.gif ca au aproape 7 p la 100 g
Lacry
CITAT(Tulip @ 30-01-2007, 12:10 PM) *

Timea a primit de la socrii o saniuta superba,rosie....si nu avem ocazia s-o probam....vreau zapada....macar 2-3 zile sad.gif sad.gif sad.gif

Sa de-a Domnul sa vina zapada si sa probati saniuta naughty.gif

Pisik, ieri mi-a fost tare rau de la oboseala si de la raceala, nu prea mi-a pasat de ce-am mancat.
Si eu am stat in trafic dimineata )).gif la calea derata de la Cora Lujerului, a trecut un marfar cu furgonete care avea vreo 20 de vagoane mad.gif
bubbles
iaurtul de la milli light are 1.8p la un borcan mare...si eu cand maduc acasa numai de ala mananc ca aici nu gasesc asa ceva..nici macar danone lol.gif parca`s in epoca de gheata
Lacry
Si azi fac ceva ingrasacios, dar nu va spu mai multe despre asta ca n-am voie. Implineste Moaca 8 luni, dragul lui mama pui

MD:

cafea cu lapte 0.5p
chifla soia 2p
iaurt Danone de baut cu fructe 1.5p

total 4p
irinush
la multi ani Lacry, sa iti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!
anca veselie
CITAT(Pisik @ 30-01-2007, 10:45 AM) *

[

lol.gif
eu ma tot uit prin mega image si gima, dar fara succes...

bubbles, ala mic la 175g are 1p. mie mi se pare destul de ok.
lacry, la multi ani inainte pt moaca ta!
himere2005
lacry, ai mila, da PM )).gif
mie milli sau albalact imi plac mai mult decat prodlacta (la noi numai la metro gasesti)- singura chestie pentru care il apreciez pe cel de la prodlacta ca nu are gelatina si ca are mai putine puncte, dar de placut nu prea imi place
bubbles
lacry sa`ti traiasca pupic.gif pupic.gif pupic.gif sa`l pupi de la mine si de la babuin ca amandoi suntem innebuniti dupa el...mai ales in poza aia in fata bradului cand il tii in brate )).gif
himere2005
eu fulgi mai consum de orez si au 5.9p la suta de grame, dar sunt mai usori si mananc mai mult )).gif
anca veselie
cum sunt fulgii de orez?
anaoi
mey dylly incearca sa dea de mama lui sa o intrebe de und emai cumpara ea prodlacta light...de obicei si eu luam tot din carrefour
bubbles
himere iar te intreb..tu de unde esti? smile.gif
anaoi
himere e din galati

Lacry, la multi ani lui moaca, de la dylly...ca intelege el perfect ca dylly e una cu mintea de varsta lui
bubbles
a...e moldoveanca de a mea biggrin.gif bine ca nu stau departe paote la vara trecem pe acolo blum.gif
Pisik
Himere, vreau si eu adresa ta de mail, am primit ceva pe mail care s-ar putea sa te intereseze wink1.gif
ina_ceva
Miha, ultima data cand ne-am vazut aveam cu 3 kg in minus fatza de acum blum.gif
Andreea, bafta la examene !
Anca , in afara de cele doua de la sf de saptaman mai am 4 examene doh.gif

Cred ca stiti ca greutatea ideala se presupune a fi rezultatul scaderii dintre cm peste 100 din inaltime si 10.
Nu vreu sa ajung la 40 de kg in nici un caz, ci doar la minim 42. Greutatea pare mica, dar luati in considerare si inaltimea mea care e si ea mica. grin.gif
Oricum, va multumesc pentru grija pupic.gif hug.gif
himere2005
CITAT(anca veselie @ 30-01-2007, 01:02 PM) *

cum sunt fulgii de orez?

fulgii astia cred ca seamana la gust cu rondelele alea care le luati voi, mie nu mi se par rai, sunt mai moi, deci nu sunt crocantei si daca ii amesteci cu putina miere si cacao, o minune , poate ii incercati si voi, tot de la rommac, dar o punga din asta(100g) e la fel de mare ca o punga cu fulgi de grau (150g)

himere2005@yahoo.com
Pisik
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 01:15 PM) *

CITAT(anca veselie @ 30-01-2007, 01:02 PM) *

cum sunt fulgii de orez?

fulgii astia cred ca seamana la gust cu rondelele alea care le luati voi, mie nu mi se par rai, sunt mai moi, deci nu sunt crocantei si daca ii amesteci cu putina miere si cacao, o minune , poate ii incercati si voi, tot de la rommac, dar o punga din asta(100g) e la fel de mare ca o punga cu fulgi de grau (150g)

himere2005@yahoo.com

am luat si din aia cand nu am gasit cei cu vanilie, ca mie aia imi plac, ca deh, sunt dulci blushing.gif inca nu i-am incercat pe cei simpli ca intre timp am gasit cu vanilie, dar vine si randul lor, mananc destul de multi fulgi din astia, ca imi plac si mi se pare ca ma satura wink1.gif
anca veselie
eu nu pap rondele. de fapt nu prea imi plac fulgii si cerealele de nici un fel, mai degraba prefer un senvisel dimineata. mai pap din cand in cand, sa variez totusi.
ieri mi-am luat branzica cu fructe de la danonino, din aia pt copii, bunutza!
ina, bafta in continuare, mai ai cateva...
nusarich
lacry, La Multi Ani! lui mocutza! sa va traiasca, sa creasca mare si cuminte!
Pisik
CITAT(anca veselie @ 30-01-2007, 01:18 PM) *

eu nu pap rondele. de fapt nu prea imi plac fulgii si cerealele de nici un fel, mai degraba prefer un senvisel dimineata. mai pap din cand in cand, sa variez totusi.
ieri mi-am luat branzica cu fructe de la danonino, din aia pt copii, bunutza!

nu stiu despre ce vorbesti, detaliaza-ne te rog putin
eu azi am papat perlute albastre
ina_ceva
Credeti ca pentru o cana de vin e k 3p? Himere, ce zici?
Am facut cartofi la cuptor cu o cana de vin si am pus 3p; desi s-a mai evaporat, am lasat acelasi punctaj la vin, ca a intrat in cartofi grin.gif

Merci, anca! pupic.gif hug.gif
anca veselie
sunt niste paharele micutze, de 50g, cu branza de vaci si piure de fructe, sunt cate 4 lipite, cu arome de zmeura, banane si alte fructe. si scrie pe ele Danonino. 100 g au 2.4p. nu sunt extra, dar arata tare haios blum.gif
ina, depinde ce fel de vin si cat are cana. daca e vin sec, demisec, iar cana are 250g, pune 2.5p
himere2005
eu zic ca din alea 3p la o cana, maxim 2 ti-au intrat in cartofi, la mine sa face o aburararie in bucatarie cand gatesc la cuptor cu lichid peste, deci inseamna ca s-a evaporat...parerea mea
multumesc pisik, eu am primit si eu de la gustos retetele, de aia va intrebam intr-un timp daca le vreti si voi...pe mine ma intereseaza mult si prezentarea, ca altfel zic eu ca te atrage o reteta insotita de o imagine apetisanta
michelle
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 11:21 AM) *

Credeti ca pentru o cana de vin e k 3p? Himere, ce zici?
Am facut cartofi la cuptor cu o cana de vin si am pus 3p; desi s-a mai evaporat, am lasat acelasi punctaj la vin, ca a intrat in cartofi grin.gif

Asta ca sa ai spor la invatat, nu? haninoroc.gif
himere2005
din asta ii cumpar biancai, danonino mititel, eu n-am vazut mare diferenta intre iaurt si acum cica-i spune branzica huh.gif )).gif
anca veselie
biggrin.gif dada, din ala!
bubbles
ufff..plec la sala )).gif va pooop si pofta mare celor care se preg sa serveasca masa de pranz pupic.gif
ina_ceva
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 11:28 AM) *

lol.gif , mda, ca altfel nu merge invatatul; e altfel cu un mic stimulent (cartofi in vin, carne in bere grin.gif )
michelle
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 11:37 AM) *

CITAT(michelle @ 30-01-2007, 11:28 AM) *

lol.gif , mda, ca altfel nu merge invatatul; e altfel cu un mic stimulent (cartofi in vin, carne in bere grin.gif )

Aha, deci asta imi lipsea mie ca sa am si eu spor tease.gif
anaoi
ha....mersi pt pont...daca ma mai apuca sa invat pt ceva, stiu ce imi trebuie
anca veselie
lol.gif reteta perfecta pt invatat tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.