Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
Stiti ceva de Crengu? Dar de Dany?
anaoi
nope....

intrebat mama lui dylly si a zis ca mai ia prodlacta "de pe la noi"....adik, cristim, melissa, eden...nush supermarketuri in general
Nessie
CITAT(Pisik @ 30-01-2007, 12:00 PM) *

Cu Crengu am vorbit eu si se pare ca nu poate intra pe forum! sad.gif Si Lliliana e in acceeasi situatie, deci cred ca este o problema mai mare si incercam sa ii dam de capat. Daca mai stiti pe cineva care nu poate accesa forumul, va rog sa imi spuneti sa vedem ce putem face.
Multumesc! floare.gif
Pisik
CITAT(Nessie @ 30-01-2007, 02:18 PM) *

CITAT(Pisik @ 30-01-2007, 12:00 PM) *

Cu Crengu am vorbit eu si se pare ca nu poate intra pe forum! sad.gif Si Lliliana e in acceeasi situatie, deci cred ca este o problema mai mare si incercam sa ii dam de capat. Daca mai stiti pe cineva care nu poate accesa forumul, va rog sa imi spuneti sa vedem ce putem face.
Multumesc! floare.gif

ai cumva o adresa de mail a lui Crengu? mi-o poti da pe pm? vreau sa o rog ceva.
Multu pupic.gif
Deea
pupic.gif fetele

am uitat sa va spun ieri ca am vorbit cu Crengu, e acasa, e ok, in sesiune, nu poate intra pe net pt. ca provider-ul a blocat accesul la oneden. Va pupa pe toate!
ramonavlas
Salutare. M-am trezit cu o buna-dispozitie de zile mari............
Nu stiu daca v-am povestit despre tipul cu care vorbesc pe net cam de 2 ani. El e din Botosani, dar a lucrat in Anglia. Saptamana trecuta a venit in vizita acasa. M-a cautat joi si nu era inca la firma la ora aia. A sunat la ambele birouri si nu i-a dat nimeni nr meu de tel (am avut odata ceva probleme cu asa ceva si nu se mai da nr meu). A plecat inapoi la Botosani si pana la urma a dat cumva de mine. A, pe el il cheama Ovi, dar eu il stiu de Juliann, ca asa ne-am cunoscut, asa e in Anglia.........daca la firma zicea ca e Juliann, primea nr meu, dar a zis ca e Ovi.
Nu o mai lungesc, va spun doar ca acum e in drum spre mine. Am niste emotii..........de 2 ani asteptam ziua asta, amandoi. Bine, ne-am mai vazut pe web, poze, am vb muuuult.
Tulip
Ramo,succes cu Ovi/Julian.....si vrem amanunte grin.gif grin.gif grin.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 30-01-2007, 02:42 PM) *

Ramo,succes cu Ovi/Julian.....si vrem amanunte grin.gif grin.gif grin.gif

Mersi mult. Juliann, ca asa m-am obisnuit. Chiar i-am zis sa nu se supere dar eu asa am sa ii zic.
La 18.30 ajunge si bineinteles ca va tin la curent. Sta doar pana joi la Mures......... mad.gif
himere2005
sa ne spui toate amanuntele ramona naughty.gif nebunatico, ai o groaza de tipi in jurul tau

poze de la ziua ta nu ai cum sa atasezi?...sa-ti faci un machiaj beton naughty.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 02:54 PM) *

sa ne spui toate amanuntele ramona naughty.gif nebunatico, ai o groaza de tipi in jurul tau

poze de la ziua ta nu ai cum sa atasezi?...sa-ti faci un machiaj beton naughty.gif

Poze de la ziua mea am sa mai atasez dar cand ajung si eu sa mai stau pe acasa.........
Probabil in WE o sa am timp.
Amanunte o sa va dau pe joi cred..........pana atunci va dati seama ca nu cred ca mai apuc sa intru pe net.
himere2005
mai si potentialul ce zice?
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 02:57 PM) *

mai si potentialul ce zice?

Atata timp cat el nu a renuntat la fufa lui, degaeaba imi zice. mi-a zis ca nu ii convine, ca se simte super napa sa auda asa ceva, dar nu imi poate spune sa nu ma intalnesc cu el.
Asta e viata.................................. Tin la el , tine la mine mult, dar i-am spus "ori eu, ori altele!" Acum sufera si el cum am suferit eu aproape 4 luni. Departe de mine gandul sa ii doresc asa ceva, dar poate acum o sa isi dea seama........
Tulip
o sa stea la tine Julian? wink1.gif
Pisik
Ramona, eu zic sa vezi ce se intampla cu Julian, potentialul mie nu mi se pare serios, este duplicitar iar eu una nu accept asa ceva. Succes si sa ne tii la curent!
himere2005
deea, am primit e-mailul tau smile.gif
pe bia nu reusesc s-o culc ca nu gasesc nici o suzeta din 3, am zis ca imi fac stoc ca ea numai cu suzeta adoarme dry.gif ...am dat canapelele deoparte am cautat peste tot si eu nu am foarte multe lucruri ca nu sunt adepta strange tot, ce nu folosesc dau mai departe si nici casa mare nu am...nu sunt wacko.gif

cheer.gif cheer.gif am gasit suzeta ..era bagata la ea sub bluza...bine ca mi-a dat prin cap..cum era larga si grosuta nu am vazut-o
ALICE
Azi pt prima oara am baut 2 l apa.Am facut sant pana la baie si inapoi
Pisik
CITAT(ALICE @ 30-01-2007, 03:24 PM) *

Azi pt prima oara am baut 2 l apa.Am facut sant pana la baie si inapoi

sa ma vezi pe mine cu n litri ai mei (cred ca peste 3,5) ce ditamai autostrada fac pana plec acasa lol.gif

Of, l-a apucat pe sefu meu sa imi dea task-uri.... doh.gif dupa ce ca le am eu pe ale mele nerezolvate de nu stiu cand s-a gasit si el acuma mad.gif
Si nu am chef de nimicuta sad.gif
ALICE
Eu nu stiu cum faci sa bei atat.Sau te-ai obisnuit si nu te mai duci asa des la buda?La mine e dezastru!!!!!!!!
anca veselie
am papaaaat grin.gif
asa ca pot baga meniul:
md:
paine 2
sunca 1
branza diet 0.5
zacusca 1
mar 0

pranz:
tortellini 4.5
iaurt 1
activia smochine 2.5

banana 1.5
portocala 0
grasimi bune 2

momentan 16p. sa vad daca schimb cumva banana pe un iaurt blum.gif

si acum de pe mail, e posibil sa-l stiti, dar nu am rezistat:

Imagine
Pisik
CITAT(ALICE @ 30-01-2007, 03:35 PM) *

Eu nu stiu cum faci sa bei atat.Sau te-ai obisnuit si nu te mai duci asa des la buda?La mine e dezastru!!!!!!!!

beau pur si simplu, ma duc non-stop la WC, dar cand ma duc ma opresc is la bidon si dau peste cap 2 cani de apa si una pt la birou wink1.gif
himere2005
hi hi anca, cine stie pe unde trebuie sa-mi mai ascund tampoanele maine-poimaine )).gif te pomenesti ca bianca imi face bucata la vreo petrecere in familie )).gif
bubbles
am ajuns si eu aks de la sala si tb sa pun sa imi fac mancare si nu am nici un chef..mi`am luat o pulpa si o pun la fiert si cred ca imi fac ceva gen piure cu carne de pui ... totusi as vrea putin mancarica din 2 cartofi...himere help...cum pot face o mancarica de cartofi?
daca pun 2 cartofi mici pot pune 1p? smile.gif
Pisik
Hai sa pun si eu ca dupa aia vreau sa ma apuc de treaba:

MD:
paine dieta 2 felii - 1,5p
100 gr perle albastre la dorna - 1,5p
1/2 cub branza fitness - 0,5p
1 lingurita de miere - 0p
2 lingurite gem diet - 0p
1 felie grau - 0,5p

Total:4p

P:
pui 100gr - 2p
masline 5 buc - 0,5p
porumb - 2 linguri - 0,5p
sana zuzu normal 4 linugri - 1p
iaurt jogobella light - 2p
1/2 felie paine - 0,5

Total:6,5p

banana - 1p
bobo fara zahar -0,5p
extra fructe - 1p

Total pana acum:13p

Diseara vad eu
himere2005
mancarica de cartofi?calesti putina ceapa, apoi pui cartofii la fiert impreuna cu ceapa calita (eu puneam 1 lingurita de ulei), iar spre final puneam marar, usturoi si putin bulion, eu asa fac mancarea de cartofi
bubbles
ms himere pupic.gif
vad eu ce imi iese...comestibila sa fie )).gif lol.gif
voi la cat timp dupa ce ati mancat o masa principala consumati un fruct...?ca mi`am luat o plasa de porto cu doar 3 lei si macar 3 sa mananc si eu azi...
anca veselie
mi s-a parut haios, cica ce personaj de desene animate esti:
http://www.naucon.net/misc/tests/cartoon_char.htm

eu sunt bugs bunny tease.gif
Tulip
eu sunt Tweety blum.gif blum.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 30-01-2007, 02:20 PM) *

Si eu! wink1.gif
Anna
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 04:21 PM) *

CITAT(Tulip @ 30-01-2007, 02:20 PM) *

Si eu! wink1.gif

ME 2, cam multi puisori pe aici tease.gif
anca veselie
doar eu sunt bugs bunny?
himere2005
You are Tweety. SI EU )).gif

You are cute, and everyone loves you. You are a best friend that
no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and
seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are
witty, and calm most of the time. Just keep clear of back stabbers,
and you are worry-free.
bubbles
Peppe le Pew (without the smell).
lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
LA TINE CE SCRIE ANCA?
bubbles
la mine zice ca`s familista...ca imi sun mama in fiecare duminica,ca nu uit zilele de nastere si ca sunt foarte romantica lol.gif
anca veselie
You are Bugs Bunny.

You are fun, friendly, and popular. You are a real crowd pleaser.
You have probably been out on the town your share of times, yet you
come home with the values that your mother taught you. Marriage and
children are important to you, but only after you have fun. Don't
let the people you please influence you to stray.

mi se pare ok grin.gif
Nessie
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 02:29 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Si eu! lol.gif lol.gif
anca veselie
bubbles, pune si tu descrierea
Nessie
CITAT(anca veselie @ 30-01-2007, 02:32 PM) *

bubbles, pune si tu descrierea

pun eu ca tot aia mi-a iesit
CITAT
You are a lover. Romance, flowers, and wine are all you need to
enjoy yourself. You are serious about all commitments. A family
person. You call your Mom every Sunday, and never forget a Birthday.
Don't let your passion for romance get confused with the real thing.
ALICE
CITAT(Tulip @ 30-01-2007, 04:20 PM) *

Si eeeeeeeu! cheer.gif
anaoi
You are Tweety.

You are cute, and everyone loves you. You are a best friend that
no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and
seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are
witty, and calm most of the time. Just keep clear of back stabbers,
and you are worry-free.

asa e dylly
bubbles
bun ness .. bine ca ai pus`o tu k eu iesisem lol.gif
va mai intreb o data...daca am mancat acum jumatate de ora...cand e indicat sa mananc un fruct daca vreau ... dupa o ora nu?

irinush
si eu tot Peppe le Pew (without the smell). sincera sa fiu nu imi amintesc cine e personajul ...

Bubbles, din cate imi amintesc eu, trebuie sa astepti macar o jumatate de ora dupa masa pana sa mananci fructe, altfel te balonezi
bubbles
sa va spun ce am mai aflat biggrin.gif am o doctorita pe scara endocrinolog..si vb cu bunikmea si buni i`a zis k tin regim si ca nu mananc paine si a zis ca pot manca dar goala...ca painea goala nu ingrasa deloc biggrin.gif si ca deficitul de paine poate duce la probl serioase de exemplu caderea parului ...
ALICE
Apai cred ca numai astea 3 personaje sunt

CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 04:52 PM) *

sa va spun ce am mai aflat biggrin.gif am o doctorita pe scara endocrinolog..si vb cu bunikmea si buni i`a zis k tin regim si ca nu mananc paine si a zis ca pot manca dar goala...ca painea goala nu ingrasa deloc biggrin.gif si ca deficitul de paine poate duce la probl serioase de exemplu caderea parului ...

Da,si eu stiu.Problema e ce mananci pe paine.Nu painea in sine
bubbles
da da...asa i`a zis si doctorita smile.gif ca de exemplu daca mananca cartofi cu paine nu ingrasa cum credem noi..fiindca amandoua contin amidon dar daca mancam cartofi/paine cu carne ingrasa foarte tare desi nu ne dam seama smile.gif
irinush am patit`o o data...am mancam un mar dupa masa de seara si toata noaptea mi`a fost rau si am fost balonata smile.gif
ramonavlas
Tulip, da, cred ca Julian va dormi la mine.
Si eu sunt Tweety cheer.gif
Am fost la celalalt loc de munca, mi-am terminat treaba si m-am intors la hotel unde ma duc acum sa mananc ceva, sa imi fac manichiura si apoi sa imi fac ceva acte.
De la 6.30 nu mai fac nimik..........legat de servici.
anca veselie
bubbles, eu stiu ca dupa minim 2 ore dupa masa poti manca fructe.
pe combinatiile astea de alimente se bazeaza si montignac
poti combina si paine cu branzeturi degresate 0.1%
bubbles
am mai bagat si 2 potocale...asa ca desert.. smile.gif merit o floare mai ales ca eu nu ma omor dupa fructe deloooooc dar astea chiar imi plac ca`s acre tease.gif de ti se face pielea de gaine lol.gif
Pisik
si eu sunt la fel ca Bubbles, Nessie si irinush )).gif
de faza cu painea stiu, eu mananc fie dimineata cu branzica slaba si/sau sunca, ceea ce nu e rpea grozav, dar pap numai dimineata; in rest, mananc paine goala, din aia neagra cu seminte, bagheta sau chifla, chiar e buna; bine, paine feliata nu pot manca goala dar sub alta forma da

Of, iar m-a apucat capul doh.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 02:29 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Si eu lol.gif

Cu fructele consumate dupa masa sunt de acord cu anca.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.