Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
Eu fructe mananc ca gustari; singurul moment in care mananc fructele sa zicem oarecum aiurea este uneori seara cand dupa ce pap ceva pap un bol de iaurt cu fructe de padure congelate (febletea mea), asta cand mai pap si altceva inainte.
Am dat-o in bara doh.gif am papat o gramada de bobo fara zahar blushing.gif O sa le punctez si asta este, mi-a scapat (cutia din mana direct pe gat blum.gif )
michelle
Pisik gandeste-te ca nu-s deloc sanatoase.. Incearca sa nu mai abuzezi de ele..
Pisik
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 05:23 PM) *

Pisik gandeste-te ca nu-s deloc sanatoase.. Incearca sa nu mai abuzezi de ele..

blushing.gif incerc...macar am renuntat la cola light sapt asta, sapt viitoare renunt la bomboane
michelle
Ramo, petrecere frumoasa zielele astea naughty.gif
bubbles
am gasit un site in jurnal la amalia unde iti bagi masurile si iti zice si cata grasime ai in corp si acolo zice ca tb sa ajung la 23 % acum fiind la 27% si ca tb la 59.9 kg lol.gif va dati seama ce putin mai am )).gif
ina_ceva
Pisik, sper sa ai vointa sa renunti la cola light si la bombonele !
ALICE
Eu nu am putere sa renunt la suc.Recunosc.Dar incerc
bubbles
pisik si eu mancam solano muuulte pana cand m`am uitat la grasimi si mi`a cazut fata cand am vazut cate au...acum ma mult cu 2-3 pe zi fata de o cutie cum mancam inainte...eu beau cappy light de portocale cateodata si in loc de solano mai mananc bomb de la winterfresh pe verde...
fetele ce parere aveti de acupunctura/ smile.gif
Monic
)).gif Buna fetelor!
Si eu sunt tweeny sau cum s-o scrie )).gif
Vreau sa va spun ca azi am avut prima zi de sala cu Noni cheer.gif cheer.gif cheer.gif si ne-am simtit foarte bine dupa cheer.gif Am petrecut toata dimineata impreuna wink1.gif si in sfarsit pot spune si eu ca am fost printre oameni, ca am avut ocazia sa ma intalnesc cu un om normal care gandeste ca mine cheer.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 03:30 PM) *

fetele ce parere aveti de acupunctura/ smile.gif

Destul de buna, desi nu am incercat; tatal meu a zis ca ar aparea niste probleme , dar nefiind interesata, nu am retinut grin.gif
ALICE
Sora mea e bolnava tare.Nimeni nu stie ce are.Si-a facut tot felul de analize,raze,nebunii.O durea f tare capul in continuu, era lesinata, fara vlaga, cica se invartea totul cu ea.Si a facut doua saptamani acupunctura si se simte mult mai bine.
ramonavlas
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 05:27 PM) *

Ramo, petrecere frumoasa zielele astea naughty.gif

Multumesc mult, sper sa fie frumos...........
Mai sunt 3 ore pana ajunge.......
Mama, am inceput sa numar orele....hm, nu e de bine. M-a sunat acum 5 minute doar ca sa imi spuna ca abia asteapta sa ajunga, sa ne "cunoastem". )).gif
irinush
bravo Monic! ma bucur ca ati reusit sa va faceti program impreuna!
ramonavlas
Noni, Monic............va invidiez.........
Vreau si eu sa ma intalnesc macar cu una din WW-iste sad.gif
himere2005
in legatura cu acupunctura nu am auzit decat de lucruri bune, pot aparea efecte adverse daca nu este facuta cum trebuie, adica te inteapa in alte locuri, stiu pe cineva care a slabit asa dar mie mi-ar fi groaza sa fac atatea sedinte cu ace doh.gif
bubbles
himere si eu stiu ca e buna pt slabit...un exemplu foarte bun e janet jackson care era sa piarda contractul cu casa ei de discuri fiindca se ingrasase foarte tare .. si a slabit foarte mult intr`o perioada relativ scurta cu dieta si acupunctura smile.gif
Tulip
Monic,Noni....secretoase ati fost....nu ati suflat o vorba pe forum blum.gif blum.gif

Ma bucur pentru voi!!! cheer.gif cheer.gif
himere2005
ramona, tu nu stai in apropiere de tulip sau cum era tulip cu alice? wacko.gif bubbles se poate intalni cu ina si cu michelle eventual...cand vin in tara sorana cu dana si cine mai e din timisoara, eu ma voi intalni cu liliana numai sa se faca bine si sa termine cu examenele...la vara cu voi, numai sa vreti wink1.gif

ce ma bucur pentru voi monic...am auzit bine, mergeti la sala? w00t.gif
michelle
Super Monic, Noni! cheer.gif Ma bucur mult pt voi

Ramo, poate ajungi si tu odata la Bucuresti la una din intalniri

Alice, imi pare rau pt sora ta.. Sper ca si-a revenit hug.gif
ALICE
Nu si-a revenit complet.I-a trecut durerea de cap macar.E nasol sa nu sti ce ai.Ca se gandeste tot aiurea.Daca i-ar fi gasit ceva,era ok.Se trata de ceva macar.Asa saraca nu stie ce sa ia.Acum am vazut ca incearca cu medicamente homeopate
bubbles
eu si cu tine ma pot intalni himere ca piatra neamt nu e atat de dparte de galati blum.gif
ina am noroc ca sta chiar in oras...bine cand vine in vacante...iar la buc am sanse multe saajung...dar va anunt cand si cum biggrin.gif
ramonavlas
Himere, ba stau destul de aproape de Tulip.
Miha, cu siguranta voi veni prin Bucuresti si atunci o sa va anunt. Sa vedem cate ne adunam.............
Monic
eu am auzit ca acupunctura ajuta cel mai bine la slabit
acum nu stiu, zic doar ce am auzit si eu
stiu doar ca nu doare deloc
fetelor! sa stiti ca si eu m-as duce la acupunctura, apropos, trebuie s-o intreb pe Noni, poate vine si ea cu mine cheer.gif
bubbles
alice..ii recomand sa se duca la timisoara unde aua dus tomograful ala nou..chiar daca e 4 mil o tomografie...e ffff bun..mi`a zis si maikmea care are competenta luata in CT si se pricepe foarte bine

dana ce faci? ce face bebe ? pupic.gif un pupic dulce pt el si pe mamica lui curajoasa
ALICE
Tomograf nu a facut.A facut RMN si encefalograma parca
ina_ceva
Franta. Un magazin. O doamna timp de mai bine de o ora isi alege o palarie.
Vanzatorul ii aduce palarii tot mai multe si mai multe. In sfarsit doamna se hotaraste si spune:
- Cred ca o iau pe aceasta. Va rog sa o impachetati.
Vanzatorul, tacut, pune palaria intr-o cutie.
- Cat trebuie sa achit?
- Nimic, doamna. Ati venit cu ea.
daconst
Ce mai fac iubitele?
vad ca sunt multe fete care nu mai scriu...ce-ati patit?

Sorina,Dany,ce mai ziceti?Unde va ascundeti?

Chiar vroiam sa intreb de Monic,dar uite ca a aparut si cu vesti bune.Bravo tie,pentru sala.Meriti un pupic.gif
Noni,nu mai scrie nici ea prea des...cu ce te mai ocupi fata frumoasa?

Eu am intrat sa va cert ca nu scrieti,pentru ca atunci cind alaptez ce credeti ca fac cu o mana?butonez sa vad ce ati mai scris.Deci nu scapati,sunt cu ochii pe voi. naughty.gif

Alice,imi pare rau de sora ta,dar eu acum chiar m-am convins de acupunctura ca face minuni.Sanatate multa surorii! give_rose.gif

Ina,felicitari pentru cintar!

Ramona,ma bucur ca nu mai stai sa astepti dupa un nehotarat...doar e plina lumea de barbati care abia asteapta sa te cunoasca.E pacat sa nu le dai ocazia s-o faca! wink1.gif

Miha,tu ce mai zici,tot ocupata?te-ai apucat de invatat?Cum mai esti cu pregatirile?Mi-e dor sa mai stam la o poveste. pupic.gif
himere2005
bubbles iti dau PM
bubbles
de ce ? ce`am facut? lol.gif
michelle
Danuta, curajoasa noastra pupic.gif eu nu am inceput pregatirile, adica doar ce am salvat de pe net cateva idei.
Abia astept sa scap de examene si sa merg din nou la sala (stiu ca am zis ca incep de pe 8 ian. dar mi-am dat seama ca nu am cum devil.gif )
Ce face bebe mic? baby.gif
daconst
Na,ca aparuse de 2 ori mesajul.Mi-am pierdut antrenamentul la scris pe forum. lol.gif

Bb,acum doarme si e in camera la mama,imediat trebuie sa-i dau sa pape.
Ne luptam inca cu colicii si incercam toate variantele posibile sa-i fie mai bine.
In rest ar fi cumintel,saracutul,dar nu e el de vina.

Mi-e dor si mie de sala,dar cica abia dupa 6 saptamani am voie...asa ca stau binisor pe fundul meu ca stau bine. grin.gif
himere2005
si noua ne este dor de tine dana, de abia astept sa treaca 3 luni de zile sa-ti fie si tie mai bine hug.gif ne lipsesti floare.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 06:05 PM) *

si noua ne este dor de tine dana, de abia astept sa treaca 3 luni de zile sa-ti fie si tie mai bine hug.gif ne lipsesti floare.gif

Eu sunt aici,sa nu credeti ca va scap o zi din ochi...printre colici si alaptat tot va citesc,doar ca apuc mai greu sa scriu...ca am nevoie de 2 maini. lol.gif
Mama denaturata ce sunt. doh.gif
bubbles
himere ai MP
dana vara babuinului ii dadea un ceai de colici la bebe si ii mergea f bine cu el
Monic
Dana, ma bucur ca dai cate un semn de viata
sa stii ca ne lipsesti floare.gif
Noi tacem si facem grin.gif , asa se explica linistea asta de pe forum wink1.gif
michelle
CITAT(Monic @ 30-01-2007, 04:10 PM) *

Noi tacem si facem grin.gif , asa se explica linistea asta de pe forum wink1.gif

Ce facem, ce facem? w00t.gif
Aa, facem treaba buna tease.gif
bubbles
eu cand stiu ca sunt acasa si acolo nu am internet simt ca capiez...si a gandesc mereu oare ce mai faceti? lol.gif ca babuinul a zis ca nu`s normala ca ii mai zic cateodata ca tare`s curioasa si abia ast sa ajung acasa sa vad ce ati mai realizat
alice..sincer eu zic ca ar tb sa isi faca de urgenta un CT fiindca ma mir ca nu i l`a recomandat nimeni mai ales ca este cam prima metoda care se rec cand acuzi dureri de cap insuportabile give_rose.gif
Tulip
eu stau aproape(destul de aproape) si de Ramo,si de Alice wink1.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 30-01-2007, 06:16 PM) *

pai atuci neaparat trebuie sa o "punem" de o intalnire.............
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 30-01-2007, 06:17 PM) *

Asa,asa hug.gif
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 30-01-2007, 04:17 PM) *

eu sunt de acord cu tine cheer.gif cheer.gif cheer.gif ....mai ales ca mergeam destul de des la Tg_Mures......doar ca in ultimul timp am un program fff. aglomerat..... devil.gif devil.gif
michelle
Mai fetelor, voi ce luati impotriva balonarilor? Ma simt asa de umflataaa dry.gif
himere2005
mai dar trebuie sa va spun eu ca sa va intalniti ? tease.gif
bubbles, eu anul asta as vrea sa merg la mare cu fata dar la nul poate vin la piatra, e super zona voastra
Tulip
de Sibiu ce sa zic??/acolo merg la facultate doh.gif doh.gif doh.gif
ALICE
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 06:20 PM) *

Mai fetelor, voi ce luati impotriva balonarilor? Ma simt asa de umflataaa dry.gif

Eu beau ceai de busuioc.
daconst
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 06:20 PM) *

Ai si tu colici,deci... lol.gif
Sa-ti spun ce-i dau la fi-miu? doh.gif
Glumesc,dar si eu sunt tot cam asa in ultima vreme.
Inainte trecea cu Triferment,dar acum nu mai am voie. sad.gif
bubbles
himere ai mp wink1.gif
e super zona noastra numai ca de vreun an e foarte aglomerat si la noi si nu prea imi mai place doh.gif mai ales ca au facut n-spe magazine,mai fac si hipermarketuri si 2 mall`uri doh.gif
ALICE
Cand o sa ma mut,anul asta sper,te chem la mine Tulip.Bine?
michelle
O sa incerc ceai de busuioc, am mai auzit de asta..
Dana, as incerca orice, nu mai pot sa stau pe scaun.. imi revarsa burta peste blugii stramti, si cu un numar mai mic de acum devil.gif
anaoi
ok, care vine in bucuresti cu borcan d epiure castane???? si castane coapte???
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.