Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
CITAT(ALICE @ 30-01-2007, 04:28 PM) *

Cand o sa ma mut,anul asta sper,te chem la mine Tulip.Bine?

oki......

va cautati apartament sau o sa construiuiti?
acum unde stati?
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 30-01-2007, 06:28 PM) *

Cand o sa ma mut,anul asta sper,te chem la mine Tulip.Bine?

Pe mie nu??????? sad.gif
himere2005
fetelor, voi cat aveti in talie? asa, sa stiu si eu ca mi se pare ca sunt tare mare in talie sad.gif ? poate daca aud ca voi aveti putin ma apuc de sport k lumea, macar acasa
ramonavlas
Pai daca pe mine nu, eu va invit la mine. Masa, cazare asigurate.
Oricine, oricand poate si vrea pupic.gif
Monic
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 05:20 PM) *

Mai fetelor, voi ce luati impotriva balonarilor? Ma simt asa de umflataaa dry.gif

eu am baut ceai antiadipos
si de 3 zile imi merge burta )).gif
himere2005
si ce faceti monic aerobic sau fitness? de cate ori pe sapt?
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 30-01-2007, 06:34 PM) *

Pe mie nu??????? sad.gif

Pai sa zicem ca eu deocamdata nu am conditii f bune.Presupun ca tu esti invatata cu altele. )).gif
michelle
CITAT(Monic @ 30-01-2007, 04:36 PM) *

CITAT(michelle @ 30-01-2007, 05:20 PM) *

Mai fetelor, voi ce luati impotriva balonarilor? Ma simt asa de umflataaa dry.gif

eu am baut ceai antiadipos
si de 3 zile imi merge burta )).gif

ce marca/firma?
bubbles
himere ai mp wink1.gif
mi`am facut iar sa vad cata grasime am si gresisem eu inainte blush.gif si tb sa slabesc pana la 52kh ... huh.. doh.gif stiam eu ca ceva nu`i bine...himere cel mai bine te masoara o croitoreasa wink1.gif pupic.gif
himere2005
cat aveti in talie pls...intreb in special fetele care merg la sala floare.gif floare.gif sau care au mers, cum e cazul mihai
ALICE
CITAT(Tulip @ 30-01-2007, 06:30 PM) *

va cautati apartament sau o sa construiuiti?
acum unde stati?

Deocamdata stam aproape de oras.In Selimbar daca stii.E naspa tare.Dar anul asta ne luam mansarda.Ca de altceva nu avem bani.Si dupa ce imi finisez tot o chem si pe Ramona )).gif
Tulip
ne chemi pe toate sa te ajutam la curatenie naughty.gif naughty.gif naughty.gif
ALICE
Acum e dezastru unde stau.Nici nu vreau sa va spun.
michelle
Himere au am 66 cm
himere2005
hai mai alice, daca ai cat de cat curatenie, adica sa nu te manance gandacii eu zic ca e bine...aveti locul vostru...daca aveti drum prin galati va invit pe la mine, ofer camera pentru maxim 4 persoane )).gif
anca veselie
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 04:42 PM) *

himere ai mp wink1.gif
mi`am facut iar sa vad cata grasime am si gresisem eu inainte blush.gif si tb sa slabesc pana la 52kh ... huh.. doh.gif stiam eu ca ceva nu`i bine...himere cel mai bine te masoara o croitoreasa wink1.gif pupic.gif

cum naiba l-ai facut a 2-a oara, ca mie nu-mi iese deloc iar doh.gif

himere, eu am intre 72 si 73 cm, sper mai spre 72 blushing.gif ar trebui sa ma masor iar maine
ALICE
Curatenie e , ca macar atat sa vad cand ajung acasa,dar in rest........Sper sa nu mai dureze mult
himere2005
CITAT(michelle @ 30-01-2007, 06:47 PM) *

Himere au am 66 cm

gata, imi pun la semnatura masuratorile, hai sa vad daca se mai potrivesc si sa vad ce fac in privinta asta ...sper sa se modifice ceva, macar de rusinea voastra
michelle
CITAT(ALICE @ 30-01-2007, 04:47 PM) *

Acum e dezastru unde stau.Nici nu vreau sa va spun.

Noi stam 7 in apartament, plus Oscarica.. Plus un bebe. w00t.gif
Serialul ala "Casa plina" e mic copil pe langa noi
himere2005
se mai masoara si la fund sau numai la sold?
himere2005
miha, in cate camere stati si cu cine mai stati? nu e greu? cat va vine chiria
pentru fete: cat va venit intretinerea pe dec?
Monic
MIHA, eu beau un ceai antiadipos, se numeste WU-Long antiadiposis tea, e bun ca nu mi-a provocat crampe, si chiar isi face efectul cheer.gif
hai mey fetelor, nu va mai plangeti de conditiile pe care le aveti ca nici la mine nu e mare branza. dar eu zic ca suntem tinere si avem timp sa ne facem un cuibusor al nostru wink1.gif
bubbles
himere ai citit mp da? pupic.gif
anca am bagat alta adresa de mail...o data a mea si o data a babuinului...ca de fiecare data cand o fac tb bagata alta dresa valida wink1.gif
anaoi
tare...ideea...tinere si sa ne facem cuibusor....
michelle
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 04:56 PM) *

miha, in cate camere stati si cu cine mai stati? nu e greu?

Stam in 4 camere:
- eu cu Cata si cu Oscarica )).gif
- sor'mea cu prietenul ei
- un cuplu, fosti colegi de-ai mei cu bebe
- fratele tipului
Pai.. m-am obisnuit asa (eu inainte stateam la camin si chiar mi-a placut). Cred ca daca as sta singura as da in depresii lol.gif
himere2005
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 06:58 PM) *

himere ai citit mp da? pupic.gif
anca am bagat alta adresa de mail...o data a mea si o data a babuinului...ca de fiecare data cand o fac tb bagata alta dresa valida wink1.gif

da...multumesc mult pupic.gif

miha si nu e greu sa n-ai intimitate? stau si ma gandesc si mi-e rusine cu mine, voi nu v-ati plans niciodata de nimic blushing.gif
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 30-01-2007, 06:42 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 30-01-2007, 06:34 PM) *

Pe mie nu??????? sad.gif

Pai sa zicem ca eu deocamdata nu am conditii f bune.Presupun ca tu esti invatata cu altele. )).gif

Dar pe mine nu conditiile ma intereseaza. COMPANIA!!!!!!
ALICE
Da ,sa zicem ca inca mi-e rusine de tine.Tu ai vazut mai multe.
anca veselie
himere, unde ti-ai masurat soldul? unde e mai mare?
anaoi
dylly va saluta voiniceste. pe maine
ramonavlas
CITAT(ALICE @ 30-01-2007, 07:05 PM) *

Da ,sa zicem ca inca mi-e rusine de tine.Tu ai vazut mai multe.

Hai mai fetelor ca nu sunt fata de bani gata si am invatat sa apreciez orice lucru......
Monic
hai mai Himere, ca fiecarui om ii place asa cum s-a obisnuit
eu de exemplu am crescut singura, intr-un cartier de varstnici, fara prea multi copii de varsta mea, si sa stii ca se cunoaste. Nu prea ma descurc in public si ma simt mai bine cu oameni mai putini in jurul meu. Cat am fost in State am locuit cu 2 fete din tara, ceea-ce a fost super Ok, mi-a placut tare mult, dar cum treceau lunile si se umplea casa cu tot felul de oameni de toate culorile si toate categoriile la cele mai nepotrivite ore din zi si din noapte imi mai venea sa o iau pe coclauri...
Acu` ca m-am obisnuit doar cu babuinul nu stiu cum m-as descurca cu mai multi oameni in jur... Dar nu-mi fac probleme din astea.
Lasa Himerus ca te trezesti tu cu 4 WW-iste la tine si vezi tu cum te descurci lol.gif
himere2005
da, pai unde este cel mai mare, putin mai jos de fund, sau cum?...da, nu prea am talie daca te gandesti ca e mica diferenta
anca veselie
haha, am reusit! cheer.gif cica am masa grasimoasa 27.41%, iar greutatea optima e 50.91 kg
nu stiu cum naiba calculeaza chestia asta grasimea din organism ... ma depaseste.
Monic
CITAT(anca veselie @ 30-01-2007, 06:10 PM) *

haha, am reusit! cheer.gif cica am masa grasimoasa 27.41%, iar greutatea optima e 50.91 kg
nu stiu cum naiba calculeaza chestia asta grasimea din organism ... ma depaseste.

unde? unde? w00t.gif
nu pui linkul?
himere2005
lol.gif lol.gif ma descurc eu cateva nopti, pentru restul trebuie sa cotizati la mancare )).gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 05:10 PM) *

da, pai unde este cel mai mare, putin mai jos de fund, sau cum?...da, nu prea am talie daca te gandesti ca e mica diferenta

asa imi masor si eu soldurie. fiecare are alta conformatie, eu sunt cu fundul mai mare blushing.gif tu il ai mai micutz tease.gif
ina_ceva
himere, eu abia astept sa ma plimb pe faleza grin.gif .
anca veselie
uite si linkul. monic, vezi ca tre sa te inregistrezi

http://www.fittogether.net
Monic
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 06:12 PM) *

lol.gif lol.gif ma descurc eu cateva nopti, pentru restul trebuie sa cotizati la mancare )).gif

cotizam, cotizam, facem si munca in folosul comunitatii daca trebuie: adica spalat geamuri, vopsit peretii, sters aragazul, etc
ca sa avem pofta de mancare, nu de alta wink1.gif lol.gif

CITAT(anca veselie @ 30-01-2007, 06:14 PM) *

uite si linkul. monic, vezi ca tre sa te inregistrezi

http://www.fittogether.net

multumesc anca hug.gif
anca veselie
cu placere!

bubbles, cum iti stabilesti IMC-ul asta?
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 30-01-2007, 05:16 PM) *

cu placere!

bubbles, cum iti stabilesti IMC-ul asta?

http://www.geocities.com/drsierra/imc.html
bubbles
anca ce inaltime ai ? wink1.gif
eu la fund am 104 cm blush.gif dar bine ca anu trecut aveam pe vremea asta 120 cm )).gif
himere2005
monic, vedeti ca daca ma suparati si mancati prea mult va dau la mamaliga si paste cu apa minerala sa va umflati stomacul, sa ziceti ca ce v-ati mai saturat lol.gif lol.gif
anca veselie
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 05:18 PM) *

anca ce inaltime ai ? wink1.gif
eu la fund am 104 cm blush.gif dar bine ca anu trecut aveam pe vremea asta 120 cm )).gif

am 1.58m, la fund am 99.5 blushing.gif sper ca a mai scazut, maine ma masor. am fundul mare blushing.gif iar in iunie aveam 96 sad.gif sad.gif sad.gif si 70 in talie sad.gif sad.gif
bubbles
eu am mancat..ultima masa "buna" pe seara asta..si ma simt plinaaa...am mancat asa zisa mea mancarica...cartofi cu carne de pui fiarta si cu bulion )).gif si cu cilly ca imi place iute biggrin.gif
anca veselie
tu ce inaltime ai?
bubbles
si eu am 104cm dar macar ma consolez cu faptul ca am plecat de la 120cm...
mai am oleaca pana la 90 lol.gif
doamne cat pot fi de slabe modele astea ca sa ai 60 in talie? ca parca asa era nu 90/60/90
himere2005
talia e inaltimea si cuadrado e la patrat? as vrea sa calculez si eu pentru mine ?
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 05:28 PM) *

talia e inaltimea si cuadrado e la patrat?

Da

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.