Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 07:08 PM) *

pai oricum tu esti si inalta nu..sau mi se pare mie din poze...
mie si frica maine sa plecam acasa ca ink nu au curatat astia drumul si e numai gheata pe jos..sa imi tineti pumnii cry.gif poate nu ajung sa ma vedeti la stirile dela 5

andreea, o sa fie bine; doar sa nu ramai cumva inzapezita
bubbles
ce misto may...vreau si eu ... macar ink 5 cm sa ajung la 1.69 cm...asta e...daca familia mea e de pitici lol.gif ...huh daca aveam si eu 1.75 ca tine eram numai buna acum biggrin.gif si nici tu nu mai ai mult...asa de putin..si ajungi exact la greutatea ideala(inalt - 10) la cate kg vrei sa ajungi?

si mie de ast ami`e frik...sa nu raman inzapezita pe aici ca vineri si sambata am examene si nu as vrea sa lipsesc sad.gif
Pisik
Hello!
Am venit si eu acasica si...am cam mancat, inclusiv un bip blushing.gif Sunt cam in pom cu meniul astazi doh.gif dar totusi il afisez...am ce imi trebuie in el, dar scap si pe langa blushing.gif Nu am mai pus punct extra pt fructe desi am papat multe, ca sa imi ramana si mie macar un punct economie astazi. Tocmai am aflat ca vineri seara vin toti prietenii la noi si gatim o chestie ce am papat-o noi la libanez, nu stiu daca v-am zis: lipie, umpluta cu cascaval ras si pui (facut in prealabil, noi il facem la cuptor) si pusa pe gratar; iese f buna grin.gif
Si sambata dimineata plecam la vara-mea la campina, ca ne-a invitat, deci pe week-end adio puncte, ceea ce inseamna ca ar fi trebuie sa economisesc ca lumea zilele astea. Dar prostul, ce stie el.... doh.gif
Ma duc sa bag niste bicla si pilates sa ma mai scot putin

Meniu:
paine 2 felii 1,5
perlute albastre la dorna 100 gr 1,5
o felie grau 0,5
branzica hochland 1/2 0,5
pui 100gr 2
porumb 2 linugir 0,5
masline verzi 5 buc 0,5
iaurt zuzu 4 linguri 1
iaurt jogobella light 2
1/2 felie paine 0,5
banana 1,5
bobo fara zahar 2
iaurt albalact 1
fulgi fara zahar vanilie 25gr 1,5
iaurt zuzu fructe 1
dulce 1,5
May
himere el e cu pana in 5 cm mai inalt ca mine floare.gif

bubule eu nu tin cont de aceasta formula caci eu la 75 aratam beton, nu perfect dar aratam f bine. Acum cred ca as vrea sa slabesc la 75 iar, dar slabire cu sport, si cred ca ar fi foarte bine iar 70 ar fi ideal.... sub 70 nu ma pot imagina caci as fi cam scandura... par multe kilos 70 dar cred ca am oasele grele sau ceva huh.gif
michelle
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 07:02 PM) *

si cum may a inceput ziua optimista eu o termin optimista si va invit si pe voi la...
dans

Mood-ul meu e pentru ceva in genul asta.
ina_ceva
Pisik, incearca si tu saptaman asta sa papi chestii mai satioase si cu pcte putine, gen paste, cartofi, piept pui; ia si la serviciu pachetel wink1.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 09:18 PM) *

Pisik, incearca si tu saptaman asta sa papi chestii mai satioase si cu pcte putine, gen paste, cartofi, piept pui; ia si la serviciu pachetel wink1.gif

pai am pachetel zilnic, altfel nu as rezista; pui am avut si ieri si azi, maine planuiesc niste cartofi, dar sa vedem cu ce...ceva idei pt cartofi buni de luati la serviciu? sa nu aiba carne, maxim peste ca maine nu vreau sa pap carne
himere2005
de unde iei lipia?
ina_ceva
CITAT(Pisik @ 30-01-2007, 07:21 PM) *

pai am pachetel zilnic, altfel nu as rezista; pui am avut si ieri si azi, maine planuiesc niste cartofi, dar sa vedem cu ce...ceva idei pt cartofi buni de luati la serviciu? sa nu aiba carne, maxim peste ca maine nu vreau sa pap carne

O punga de legume congelate ca garnitura la cartofi

CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 07:22 PM) *

de unde iei lipia?

Se gasesc lipii de cumparat in cora, carrefour
May
Meniul meu de azi

- ciorbitza de os cu o lingura de smantana 5p
- orez 4p
- mancarica de cartofi 5p
- aripioare de pui pane 5p
- paine 2p

Total 21p din 22 permise cheer.gif . Nu am fructe si lactate in meniu zilele astea pt ca nu sunt in regula cu stomacul rolleyes.gif
bubbles
e clar ... m`am tampit... da`ti`mi un pumn in cap k am mancat la portocale...erau 7 inplasuta si cred ca maine tb sa imi cupar altele..oricum imi iau 2 plase pt acasa ca nu mi se par scumpe 3lei 1 kg...
are ceva daca am mancat 1 kg de porto azi?ca parca am dat in strechi...pana acum se ruga lumea de mine sa mananc si acum nu ma mai satur lol.gif
mey si eu am oasele grele si asta imi dau seama fiindca arat de parca as avea 57 kg..si iti spun sincer ca era o fata care cand aveam eu 66 kg si ea avea la fel dar la mine ziceai ca erau 60 si la ea 70 si ceva...si asta fiindca pe se vedea clar ca avea numai grasime wink1.gif
de parca mai conteaza greutatea la cat de frumoasa esti si la ce ochi ai pupic.gif
pisik bataita.gif incearca sa mananci putin in week si sa refuzi cu politete si daca gusti nu te omoara nimeni daca iei o bucatica...asa am facut si eu .. de pofta ca mirosea a mancare am gustat o buc mica..si mi`a ajuns smile.gif
himere2005
miha si acum si data trecuta ai bagat niste bucati tari, melodia de data trecuta i-a placut lui dan, pe asta danseaza si bia )).gif ...as fi curioasa sa vad playlistul tau din calculator yahoo.gif
May
Vai bubu ca m-am inrosit blushing.gif mersi give_rose.gif
bubbles
hmm cred ca as fi un psiholog bun...daca resusec sa fac lumea sa isi induca sentimentul de satietate...nu stiu la mine cum am reusit dar dupa buc aia ma simteam satula smile.gif
Pisik
Himere, cred ca gasesti si la Kaufland lipie
Bubbles, problema nu e cu gustatul sau negustatul, in week-end plecam sambata dimineata si venim duminica seara si mergem la campina la verisoara mea cu ea si prietenul ei si inca niste prieteni probabil. Si va trebui sa mancam toti impreuna, nu o sa ma trezesc eu sa imi scot iaurtul din geanat, chiar asa nebuna nu's )).gif
Voi incerca sa ma asigur ca avem paine neagra, iaurturi, fructe, etc., dar va trebui sa mananc cu toata lumea, si va fi mai greu de calculat.
bubbles
scz a aparut de 2 ori...
chiar...nu cred ca are ceva daca am mancat 1 kg de porto nu ? cry.gif
Deea
Himere cu ce te-ai masurata mama ca am eu 85 in talie si am plecat de la 72...in vremurile foarte bune aveam 64-66.

Vad ca tot spuneti ca nu aveti timp de sport sau de dieta...mie mi se pare sincer aiurea, si eu am copil si au am treburi zilnice, de ex. azi am ajuns acasa la ora 19 si ma duc si la sala si tin si dieta. Chiar daca ma duc in vizita sau iesim cu prietenii pot sa mananc in puncte, cand depasesc o fac pentru ca asa vreau sunt perfect constienta de ce, cum si cand mananc. Dieta se tine permananet nu de maine si nu de luni, nu din 2 in doi, chiar si sambata si duminica cand n-am tinut cont de puncte am notat to ce am mancat.
Ca sa nu ma mai lungesc....CU RISCUL CA UNELE DINTRE VOI SA VA SUPARATI....mi se pare ca va plangeti ca nu slabiti sau ca nu va modelati corpul dar tot voi gasiti "motive" pentru care sa nu faceti sport si sa nu tineti dieta.
Am mai spus si ma repet, WW nu e un regim e un mod de viata, punctele alea sunt pur si simplu ca sa ajute sa invatam sa mancam sanatos si atat cat ne trebuie.

hug.gif
May
Deea nici ca puteai spune mai bine hug.gif
bubbles
bine zis deea... eu desi e week si ma mai rasfat numar...si chiar daca sa zicem ca sambata ajung la 30 p incerc ca in timpul sapt care urmeaza sa "econ: macar 10 p ca stiu ca week e cel mai pacataos
pisik...eu zic ca sa numer..macar asa cu aproximatie...ca sa vz in sapt urmatoare cat tb sa econ pe zi wink1.gif
himere2005
pai de la 19.00 cine sta cu copilul ? unsure.gif dan in nici un caz si la irinush cred ca e la fel...da sport voi face la pranz cand doarme fata, ar fi trebuit sa fac pan sa mearga dar lenea a fost mare...iar de mancat eu sunt super multumita chiar sa ma mentin, la mine modelatul ar fi problema...de unde sa gasesc eu pe cineva care sa ma masoare corect rolleyes.gif ca eu m-am masurat cu cm de croitorie
Lacry
Nici eu n-am cu cine lasa copilul... bona mea pleaca la 15.30 sorry.gif
Nu vad cum as putea ajunge la o sala sad.gif
himere2005
lacry, trebuie sa ne mobilizam cumva sa facem acasa exercitii
bubbles
himere de ce nu`i zici lui dan sa iti faca cadou o bicicleta wink1.gif ca in kaufland sigur gasesti la 2-3 milioane smile.gif
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 07:45 PM) *

himere de ce nu`i zici lui dan sa iti faca cadou o bicicleta wink1.gif ca in kaufland sigur gasesti la 2-3 milioane smile.gif

Himere, numai sa nu-i tai portia de la fursecuri cu sportul asta grin.gif
himere2005
i-am zis, nu vrea din astea la 2-3 milioane ca se strica repede si la 7 nu-mi convine mie
ina_ceva
Lacry, ai putea sa faci cateva exercitii acasa, atunci cand ai timp; si jumatate de ora pe zi sau macar la doua zile e bine grin.gif
ina_ceva
Dannette, ce mai faci? Mai numeri puncte grin.gif ?
bubbles
lumea doarme eu n`am somn )).gif cred ca mai bag o portocala...ca ami am 2 si termin plasa lol.gif
himere2005
oti, ce mai zici?
Tulip
si eu fac acasa abdomene...dar destul de rar,din pacate sad.gif

am program ff. incarcat in ultimele zile si nu prea am timp sau chef de asa ceva...... blushing.gif blushing.gif

sper sa-mi revin
dannette
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 09:56 PM) *

Dannette, ce mai faci? Mai numeri puncte grin.gif ?

blum.gif M-ai prins blum.gif
Nu ma pot abtine sa nu va citesc.
Parca va cunosc de nush cand. Cum spunea si Bubbles, mereu ma intreb ce ati mai facut, ce s-a mai intamplat pe la voi.
Nu prea mai numar puncte, am inceput la un moment dat, dar am depasit cu multe chestii rontzaitoare intr-o zi si am abandonat.
Oricum, sunt mandra de mine ca am redus f mult unele alimente din meniul meu (in special prajelile) si incerc sa am grija ce si cat mananc.

Momentan sunt la servici, in delegatie si cred ca nici asta nu prea ma motiveaza sa tin o dieta...

Pot sa ma laud, in schimb, ca m-am inscris la aqua aerobic si imi place la nebunie. Sper sa ajung macar de 2 ori pe sapt.

Va pup pe toate si pe toti copilasii dulci de aici, imi sunteti tare dragi. pupic.gif
bubbles
tulip ce ai mai facut cu timea?
mey nu mai zici nimic / smile.gif
Tulip
Bubbles,nu am facut nimic.....dar deja nu ma enervez si ma stresez....asta este,sunt doar dezamagita si furioasa un ic ca nu mi-au dat nici un raspuns..... devil.gif

May,tie dupa cat timp ti-au trimis mail?
bubbles
misto danette...sa ne povestesti cum e la aqua aerobic...oricum e mai greu decat la cel normal smile.gif
haideti sa va zic ce am mai "aflat" eu ... noroc cu cantarul de alimente de la mama... bang.gif
eu cum sunt mai tare de cap ... ca asa e mai grele la mine...deci mi`am luat azi o pulpa mare si avea cam 350g cand mi`a cantarit`o...am fiert`o fara pielita si apoi am rupt carnea marunt si am cantarit`o si a fost doar 140 g carne bang.gif daca stiam eu pana acum... ca inseamna ca numaram gresit wink1.gif a si o copanica (partea mica de la pulpa) are doar 60-70 g biggrin.gif asa ca e bine ca de acum pot numara mai usor knd sunt aks is nu am cantarul..
cred ca v`am plictisit lol.gif
miha ziceai tu undeva ca nu se mai tine cont de 12 p pt dulce...adik? smile.gif
pana la urma puiul in punga magica il consideram fiert nu prajit nu? lol.gif
ina_ceva
dannette, tu stii sa innoti?
May
Cred ca dupa 2 sap am primit mail parca....

Eu ma duc sa fac mancare ca a ajuns printzul acasa )).gif

later cheer.gif
ina_ceva
Andreea, puiul la punga se considera fiert;
Nu se mai tine cont de cele 12 pcte de dulciuri, dar ar fi bine sa ne luam totusi dupa ele; fiecare face cum vrea. blum.gif
bubbles
pisik e ultima pe lista...cred ca "pedaleste" de zor crazy.gif ca sa i se ierte azi ca a bagat solano wink1.gif nono.gif
dannette
Nu e greu deloc la aqua aerobic.
Tocmai asta e fain ca iti lucrezi muschii fara sa simti prea multa durere. Nici nu se compara cu aerobicul din punctul asta de vedere. Plus ca mai e si avantajul masajului ce ti-l face apa...e numa bun pt celulita...

Nu stiu sa inot, dar nici nu trebuie sa stii...
bubbles
imi pare rau ca nu a castigat ea si ca s`au folosit de chestii de astea ca sa castige celalt concurent...ca sincer la toti din lista la care am trimis site`ul ca sa o voteze au zis ca e o bomboana de fata ... asa ca nu mai fi suparata ci fi mandra ca e bombonica ta pupic.gif give_rose.gif
ina_ceva
Oare cum se puncteaza 15 min de abdomene ?
bubbles
huh .. 15 min..eu citisem 15 abdomene lol.gif pai cam cate ai facut pe minut? smile.gif
ina_ceva
CITAT(dannette @ 30-01-2007, 08:23 PM) *

Eu nu stiu sa innot, de asta intrebam. Cat platesti o sedinta?
Lacry
CITAT(himere2005 @ 30-01-2007, 09:45 PM) *

lacry, trebuie sa ne mobilizam cumva sa facem acasa exercitii

deocamdata eu pedalez cate 20-25 minute seara, daca nu-s franta de oboseala
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 08:30 PM) *

huh .. 15 min..eu citisem 15 abdomene lol.gif pai cam cate ai facut pe minut? smile.gif

Pai daca e dupa abdomene, fac 200 la un sfert de ora si incerc sa fac juma de ora in fiecare seara unsure.gif
bubbles
eu daca am facut 10 abdomene nu ma mai ridicde jos...de la prima auzi numai trosc..poc crazy.gif parca ma rup in bucati lol.gif asa imi tb daca`s o leguma bang.gif
dannette
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 10:31 PM) *

CITAT(dannette @ 30-01-2007, 08:23 PM) *

Eu nu stiu sa innot, de asta intrebam. Cat platesti o sedinta?

O sedinta e 130mii, dar daca faci abonament iesi un pic mai ieftin. Mi-am facut de 10 sedinte si am dat 1mil 100. E valabil 3 luni.
bubbles
bravo danette dar sper ca ai de gand sa il termini mai rpd si nu in 3 luni nu?
eu in gheorgheni merg la o sala unde abon de 8 sedinte pt o luna e 250mii ceea ce mi se pare convenabil mai ales ca in piatra neamt la "vip" o sala e 600mii acelasi tip de abon... a si o sedinta de sauna aici e doar 5 lei biggrin.gif
nusarich
danette, unde faci aqua aerobic?
bubbles
eu va urez noapte buna ca ma bag in pat ca dimineata la 8-9 ma duc la sala ca apoi plec acasa
va pooop si va doresc o sapt frumoasa in continuare si un week perfect pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.