Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 8
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dannette
Eu sunt din Iasi, iar sala e undeva in spatele spitalului Spiridon pentru cine cunoaste...
As termina eu abonamentul intr-o saptamana dar din lipsa de timp il fac cum apuc. Plus ca imi ese un pic cam peste mana fata de unde locuiesc in Iasi (nici suficient de departe sa iau un mijloc de transport in comun, nici suficient de aproape sa imi vina sa ies din casa pe vant si ninsoare seara la ora 7.)
Tulip
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 08:58 PM) *

eu va urez noapte buna ca ma bag in pat ca dimineata la 8-9 ma duc la sala ca apoi plec acasa
va pooop si va doresc o sapt frumoasa in continuare si un week perfect pupic.gif pupic.gif

la fel si tie! smile.gif
ina_ceva
Am auzit ca ar fi si in bucuresti la 10 sedinte -1mil
nusarich
unde in bucuresti?
Pisik
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 09:36 PM) *

bine zis deea... eu desi e week si ma mai rasfat numar...si chiar daca sa zicem ca sambata ajung la 30 p incerc ca in timpul sapt care urmeaza sa "econ: macar 10 p ca stiu ca week e cel mai pacataos
pisik...eu zic ca sa numer..macar asa cu aproximatie...ca sa vz in sapt urmatoare cat tb sa econ pe zi wink1.gif

pai de numarat o sa numar, chiar si cu aproximatie; si incerc sa "recuperez" de acum: am facut bicla 30 minute, abdomene si jumate de program de pilates (a sunat tata si apoi nu am mai facut)
eu de numarat am numarat si cand am zbarcit-o (mai putin in unele zile de deplasare, dar si atunci am aproximat), dar ziceam doar ca nu stiu daca o sa ma pot tine in puncte, nu ca nu as stii ce mananc sau ca nu as manca constient, dar pur si simplu nu as avea ce sa pap altceva. Probabil doar sa incerc sa pap putin cantitativ...
ina_ceva
CITAT(nusarich @ 30-01-2007, 09:25 PM) *

unde in bucuresti?

Cica ar fi in spatele hotelului parc si un abonamet de 10 sedinte este 100 ron (1 milion de lei vechi). programul este: miercuri si joi de la 19.30 - 20.30 si sambata de la 12.00 - 13.00.
In afara de costum de baie, prosop si o pereche de slapi, nu ai nevoie de altceva blum.gif
irinush
CITAT(ina_ceva @ 30-01-2007, 11:30 PM) *

CITAT(nusarich @ 30-01-2007, 09:25 PM) *

unde in bucuresti?

Cica ar fi in spatele hotelului parc si un abonamet de 10 sedinte este 100 ron (1 milion de lei vechi). programul este: miercuri si joi de la 19.30 - 20.30 si sambata de la 12.00 - 13.00.
In afara de costum de baie, prosop si o pereche de slapi, nu ai nevoie de altceva blum.gif

si cica si la hotel majestic se face 150ron pentru 10 sedinte
nusarich
mersic fetelor, o sa incerc sa mai dau un pic din colacei, sa nu stau chiar ca ratza deasupra apei si apoi vad eu... va tin la curent
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 30-01-2007, 08:42 PM) *

eu daca am facut 10 abdomene nu ma mai ridicde jos...de la prima auzi numai trosc..poc crazy.gif parca ma rup in bucati lol.gif asa imi tb daca`s o leguma bang.gif

Oricum, nu cred ca le fac asa de corect; cel putin pe ultimele, cand ma satur, sigur le zbarcesc wacko.gif
ina_ceva
Sunt curioasa ce face ramona naughty.gif

Noapte buna, neuroni, si o saptaman placuta in continuare!
May
Eu cand ma gandesc ce face ramona, numai fursecuri imi trec prin cap lol.gif Doamne iarta-ma ca sunt cea mai mare pacatoasa plecaciune.gif pope.gif

Noapte buna fetelor give_rose.gif
himere2005
neata neuroni, am pus de cafea si ma intorc la 10 sa mai vorbim
m-am cantarit la 7. nici o schimbare. astept pana la 9 cum zice miha, sa vedem daca e asa...de azi incep sportul naughty.gif ...ma gandesc sa trec de luni pe dieta amaliei yin si yang cateva zile poate reusesc sa deblochez cantarul wink1.gif si cum a zis may, cred ca ma voi imprieteni cu cm smile.gif
Tulip
Buna dimineata!

Himere,ce bine ca ne-ai asteptat cu cafea!!! cheer.gif

Eu ca de obociei,sunt dezamagita ca nu a nins la noi....colac peste pupaza...ploua doh.gif doh.gif doh.gif
otilici
Buna dimineata! give_rose.gif
Zi de cantar... grin.gif
Deea
Buna dimineata!

zi de cantar...stagnez saptamana asta.
still_me
m'neata
zi de cantar .. dar nu m-am cantarit ca mi-e ca m-am indrasat si imi sparg singura capu' cuplu.gif cuplu.gif cuplu.gif ..deea pregateste-te ca vine balena la sala lol.gif lol.gif..anunta fetele ca vin .... pazeaaaa
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Otilici, ce zice cantarul tau? E de bine sau te mai asteapta o saptamana?
Himere, si pe mine ma atrage putin dieta amaliei, dar daca stiu ca nu am voie sa mananc ceva, parca mi se face o pofta de mor doh.gif
anaoi
Fabula

Furnicutza muncea de rupea pamantul intr-o zi de iulie, cand prin fata casei trece greierele cu chitara.
-Buna furnicuto, ce faci?
-Uite muncesc ca acum vine iarna, dar tu ce faci?
-Bine uite ma duc in parc trag o cantare cu prieteni si o bere.
La fel in august,la fel in septembrie, pana intr-o zi de octombrie cu ploaie si vant, cand greierele trece cu chitara si o valiza .
-Buna furnicuto, ce faci?
-Uite stau la caldurica si mananc ce am strans asta vara, dar tu cum te descurci ?
-Bine sti cand eram cu prietenii in parc si cantam a trecut un impresar caruia ia placut mi-a dat un contract si acum plec la Paris ca am concert.
-Greierasule am si eu o rugaminte la tine.
-Zi furnicuto orice.
-La Paris daca te intalnesti cu unul Topirceanu sa-i zici ca-mi bag picioarele in fabula lui.
otilici
CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 08:48 AM) *

Neatza! yahoo.gif

Otilici, ce zice cantarul tau? E de bine sau te mai asteapta o saptamana?
Himere, si pe mine ma atrage putin dieta amaliei, dar daca stiu ca nu am voie sa mananc ceva, parca mi se face o pofta de mor doh.gif

Si al meu stagneaza,s-o fi inteles cu al Deei doh.gif .O lasam pe saptamana viitoare grin.gif ,desi m-am incadrat in puncte,doar ca am papat prea mult dulce blushing.gif
Tulip
si la mine stagneaza dry.gif
ALICE
La mine arata mai mult ca saptamana trecuta.Ce naiba se intampla????????????
Pisik
Neatza,
Si la mine e zi de cantar, nu ma asteptam la minuni, oricum s-a tot jucat cu mine zilele astea...in final imi arata cam cu 500 de gr mai putin decat pe ticker, asa ca considerand ca am si rusi si ca sa imi ridic si eu moralul ca nu l-am schimbat de vreo 3 sapt o sa il schimb, asa, de incurajare )).gif
Azi sper sa va placa mai mult meniul meu si sper sa nu calc prea mult pe langa ce mi-am propus sa pap.
Pun mai tarziu meniul
ALICE
Aaaa pai e bine Pisik.Eu eram fericita daca arata cu 100 g mai putin.
Pisik
CITAT(ALICE @ 31-01-2007, 11:07 AM) *

Aaaa pai e bine Pisik.Eu eram fericita daca arata cu 100 g mai putin.

Mda, faza este ca mie imi arata super aiurea si oscilant, azi dimineata o data a aratat 71,5 si urmatoarea data 71,8. Am luat si eu prima valoarea, ca oricum mereu e oscilant si gata!
Faza e ca eu cred ca nu mai tine mult cu WW la mine, chiar daca fac si sport si chiar cand sunt cuminte si mananc ce trebuie....as da-o putin pe dieta Amaliei si eu dar mi se pare destul de restrictiva si ca si Ina nu ma simt in stare sa tin ceva care imi impune ce as pap. E de la creieras grin.gif
himere2005
tot stagneaza, chiar a doua oara arata mai mult lol.gif cu 1kg...cred ca daca pana sambata nu se misca incerc yin-yang
Pisik
Meniu propus azi:

MD-4p
-4 felii grau-2,5p
-85 gr barnaz Milli diet - 1p
-3 lingurite de miere (una gratis) - 0,5

P-4,5p
-piure cartofi cu 100 ml lapte 0,1%-2,5p
-o conserva ciuperci cu o conserva rosii - 0p
-1 iaurt jogobella light - 2p

C-3p
-3 felii grau - 2p
- 1 iaurt albalact 0,1% - 1p

Depasire fructe si legume - 1p

Nu stiu, sa vedem daca mai pap ceva sau sunt in stare sa raman doar cu astea....mira-m-as mad.gif
Tulip
Himere,de ce nu incerci un wendy plan?sau kilo kick?mie dieta aia mi se pare fff. drastica dry.gif
irinush
Neata! eu sunt suparata pe mine pt ca ieri am mancat ca sparta, si am depasit punctele, o fi fost de la vitamax, oricum nu le mai iau ... dar cantarul vad ca tine cu mine, nororcul meu, asta ma motiveaza si mai mult, ca altfel, tot as manca sa sparg nu alta, nu stiu ce naiba am sad.gif

Himere, spor la sport, sa vad poate reusesc si eu ceva, desi nu stiu daca o sa am cand, ca la pranz cand doarme David ma duc la epilat ... asta e ...

va pup pe toate si va doresc o zi buna!
himere2005
si eu tot mananc ca sparta, noroc ca ma incadrez in puncte, si parca tot simt nevoia de dulce, miere am mancat dulce...m-am simtit cam stresata zilele astea cu Bia ca nu stiu ce tot vroia de la mine, nu vroia sa manance, sa se culce ...eu ce faceam? bagam in mine doh.gif speram ca azi sa fie mai bine
ina_ceva
Cred ca inainte de dieta amaliei, ar merge un kilo-kick sau wendy plan. Si daca nici asta nu da rezultate...
himere2005
CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 11:33 AM) *

Cred ca inainte de dieta amaliei, ar merge un kilo-kick sau wendy plan. Si daca nici asta nu da rezultate...

o sa incerc si asta, acum nu am indulcitor ca nu tin asa ceva in casa
otilici
CITAT(ina_ceva @ 31-01-2007, 09:33 AM) *

Eu am sa bag iar peste la greu saptamana asta,ca vad ca tine figura wink1.gif
ALICE
Incerc si eu kilo-kick deseara
ina_ceva
Un englez, un American si un arab stau de vorba despre familiile lor intr-un bar.
Englezul zice:
- Am 10 copii acasa si daca as mai face unul as avea o echipa de fotbal!
- Eeii, spune americanul, eu am 15 copii acasa si daca ma mai fortez o data imi fac o echipa de fotbal american!
In sfarsit, arabul zice:
- Eu am 17 neveste acasa. (Face o pauza in timp ce soarbe tacticos din pahar.) Daca imi mai iau una, imi fac teren de golf!
ALICE
CITAT(otilici @ 31-01-2007, 11:39 AM) *

Eu am sa bag iar peste la greu saptamana asta,ca vad ca tine figura wink1.gif

Se duc kg mai repede daca mananci peste?Intr-adevar saptamana asta nu m-am atins de peste.Ma gandeam sa ma apuc de acupunctura.
ina_ceva
S-ar putea ca inlocuirea carnii de pui sau de vita cu peste sa faca bine grin.gif ; voi incerca si eu. Dar la cartofi nu pot renunta sorry.gif
lilianab
Buna dimineata fetelor!! cheer.gif ..."am aruncat un ochisor" pe aici sa vad cum mai sunteti naughty.gif ;sa va spun ca am luat examenele cu 7 si 8 yahoo.gif ...ca revin vineri la ziua de cantar,sa vad progresul blushing.gif ,iar acum din pacate pauza s-a terminat,capul la fund:invat pt urmatorul examen de duminica doh.gif
ina_ceva
CITAT(lilianab @ 31-01-2007, 09:43 AM) *

Buna dimineata fetelor!! cheer.gif ..."am aruncat un ochisor" pe aici sa vad cum mai sunteti naughty.gif ;sa va spun ca am luat examenele cu 7 si 8 yahoo.gif ...ca revin vineri la ziua de cantar,sa vad progresul blushing.gif ,iar acum din pacate pauza s-a terminat,capul la fund:invat pt urmatorul examen de duminica doh.gif

Felicitari pentru rezultate! Bafta duminica!
Sa ne spui daca cantarul a fost prietenos cu tine vineri grin.gif grin.gif
ALICE
clap.gif Felicitari pt examene,e bine.
himere2005
liliana, de abia astept sa ne vedem grin.gif ...bravo...cu sanatatea cum stai?
michelle
Cei mai sexy barbati
peach
Cum joaca o blonda la cazino

O blonda se duca la cazino si le spune dealerilor ca vrea sa parieze 20.000 de dolari pe un numar, dar ii roaga sa o lasa sa se dezbrace, pentru ca asa se simte mai norocoasa.

Dealerii n-au nimic impotriva logic si tipa se dezbraca complet, arunca zarurile si incepe sa topaie de bucurie ca a castigat, ii imbratiseaza, se imbraca, isi ia banii si pleaca fericita. Atunci unul dintre dealeri intreaba:
- Auzi, tu ai vazut ce zaruri a dat?
- Nu...am crezut ca ai vazut tu, ii raspunde celalalt.

Morala!!! Nu toate blondele sunt proaste, dar barbatii sunt tot barbati...
himere2005
hi, hi, miha, cred ca tu ai dat de top intamplator, tu pe keanu il cautai lol.gif
ina_ceva
CITAT(peach @ 31-01-2007, 09:51 AM) *

Cum joaca o blonda la cazino

O blonda se duca la cazino si le spune dealerilor ca vrea sa parieze 20.000 de dolari pe un numar, dar ii roaga sa o lasa sa se dezbrace, pentru ca asa se simte mai norocoasa.

Dealerii n-au nimic impotriva logic si tipa se dezbraca complet, arunca zarurile si incepe sa topaie de bucurie ca a castigat, ii imbratiseaza, se imbraca, isi ia banii si pleaca fericita. Atunci unul dintre dealeri intreaba:
- Auzi, tu ai vazut ce zaruri a dat?
- Nu...am crezut ca ai vazut tu, ii raspunde celalalt.

Morala!!! Nu toate blondele sunt proaste, dar barbatii sunt tot barbati...

lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
)).gif )).gif corect peach
lilianab
Multumesc fetelor...Sigur ca revin la ziua de cantar,ca sa spun cum stau...himere2005 cu sanatatea,ceva mai bine:a plecat gripa..la maica-mea,saraca.Am terminat-o!...am ramas cu o tuse,de simt ca mi-a crapat praporul la matze...dar daca stau sa caut bolii in coarne nu mai invat in veci.imi gasesc mereu cale de plecat sau de bolit...asa ca nu dau atentie,trebuie sa treaca.Iau paxeladine acu si pare ca cedeaza...Apropo:ieri am fost in Kauffland si ma uitam in jur dupa un loc unde s-ar putea sta la o barfa mica
himere2005
la ce facultate esti liliana?
ina_ceva
CITAT(michelle @ 31-01-2007, 09:51 AM) *

chiar daca topul e deja facut, pe primul loc pentru mine se afla Daniel Craig
irinush
eu sunt de acord cu Keanu pe primul loc, il ador pur si simplu!
michelle
CITAT(irinush @ 31-01-2007, 10:10 AM) *

eu sunt de acord cu Keanu pe primul loc, il ador pur si simplu!

Si eu cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.